-
ακόμα και με τάσια, Α3
1.8 TFSi Attraction.......................25.600
-
Αν θέλεις οπωσδήποτε gabrio πάρε το astra, δε θα το μετανιώσεις. Αν δεν είσαι σίγουρος, το A3 με το s-tronic είναι πολύ καλή περίπτωση.
-
(δεν έχω ιδεα απο τιμές και τετοια, αλλά αν κοιτας για καμπριο,γιατί δε βλεπεις και το EOS? ειδικά σε ασπρο είναι )
ftou ftou skorda
-
Ο χρήστης nosferatu_gr έγραψε:
Α3 απορω πως το σκεφτεσαι,ΚΑΜΜΙΑ σχεση,αμα εξαιρεσεις το γκαμπριο που βαραει τον ελληνα στα μυαλα το καλοκαιρι δεν μπορω να βρω ΟΥΤΕ εναν λογω να παρεις το οπελ(παναγια μου).Μην παρεις ενα αμαξι μονο και μονο επειδη ειναι γκαμπριο,απο προσωπικη εμπειρια το Α3 ειναι οτι καλυτερο με χαοτικη διαφορα στην κατηγορια του.Καποια στιγμη θα ξεγκαβλ*σεις με το θεμα καμπριο και τοτε θα θες να το πεταξεις απο το γκρεμο,χαλαρωσε,και αμα γουσταρεις τοοοσο τα ανοιχτα παρε ενα μιατακαλα ενταξει φιλε μου.καθαρα προσωπικη σου γνωμη χωρις κανενα επιχειρημα.οτι να ναι ειναι εδω μεσα μερικοι.
και τα 2 ειναι πολυ ομορφα αμαξια.με καλα μοτερ.το αστρα ειναι βεβαια καμπριο και με σκληρη οροφη και αυτο ειναι ενα πλεονεκτημα.
οπως και να το κανουμε ειναι ωραια η αισθηση μεσα σε ενα καμπριο.
το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα.και σε καμμια περιπτωση δεν ειναι το αστρα για τα μπαζα.
αν ειναι δυνατον.
πολυ σωστο αυτο που ειπε ο ντα σιλβα πιο πανω.
το EOS ειναι στη κατηγορια του αστρα και επισης πολυ ποιοτικο αμαξι.
εχετε μια αδιανοητη μανια μερικοι να θαβετε ενα αμαξι μονο και μονο επειδη δεν σας αρεσει εσας προσωπικα.
καθαρα αποτελεσμα πληρης αγνοιας για αυτοκινητα. -
Ο χρήστης jimakos76 έγραψε:
Α3 απορω πως το σκεφτεσαι,ΚΑΜΜΙΑ σχεση,αμα εξαιρεσεις το γκαμπριο που βαραει τον ελληνα στα μυαλα το καλοκαιρι δεν μπορω να βρω ΟΥΤΕ εναν λογω να παρεις το οπελ(παναγια μου)
Δηλαδη ρε μεγαλε εσυ τι αμαξι εχεις που θεωρεις τα οπελ τοσο αχρηστα. ο κλασικος (να μην γραψω τιποτα αλλο) ο εξυπνακιας ο ελληνας
Εσυ ρε φιλε περαν οτι μου βαζεις λογια που δεν ειπα,θελω να μου βρεις ΕΝΑ λογο να επιλεξει το αστρα(εκτος απο το γεγονος οτι ειναι ανοιχτο)απο το Α3,ΕΝΑ μονο λογο σου ζηταω
Ενημερωτικα ολα τα οπελ ειναι 'αχρηστα' μπροστα στα αουντι,πως να το κανουμε αλλου στοχευει η μια εταιρια αλλου η αλλη μη τρελαινομαστε,δεν ειπα οτι η οπελ ειναι κακη εταιρια(εγω θα αγοραζα χωρις δευτερη σκεψη)ΑΛΛΑ μην μου τη συγκρινετε σε οτιδηποτε με την αουντι.Και επισης ενημερωτικα εχω τογιοτα. -
Α3 με τα χίλια... Η μούρη του κάμπριο δεν πιάνει μία μπροστά στα τέσσερα κυκλάκια, άσε που για μένα, ακόμη και η οδήγηση με ανοιχτό παράθυρο είναι ενοχλητική έως αδύνατη ειδικά στην Αθήνα, πόσο μάλλον να έχεις και κάμπριο...
Ασε που είναι ενοχλητικό το άνοιξε κλείσε της οροφής , αφού δεν μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό και να φύγεις!
Επιπλέον, σε όσα με μεταλλική οροφή κάμπριο , κουβαλάς επί μονίμου βάσης 200 κιλά επιπλέον ενισχύσεων και πάλι , αν μπεις σε μια στροφή με λακούβες θ' ακούσεις τριγμούς , ειδικά αν παλιώσει λιγάκι...
Σ' αυτά τα λεφτά Α3, ειδικά με αυτό το μοτέρ... Με τον 1.6 δεν θα το συζητούσα, αλλά τώρα είναι μονόδρομος αν ψάχνεις κάτι με καλό σήμα... Αν πάλι δεν σε απασχολεί τόσο έχεις κι άλλες επιλογές... -
ειναι καμπριο.αυτο φτανει.
και σε καμμια περιπτωση δεν υστερει με το Α3 με τα αντιστοιχα κυβικα.
σιγουρα η audi ειναι πιο ποιοτικη εταιρεια απο την οπελ,
αλλα τα Α3 ειναι ενα απλο νορμαλ αμαξι,οπως και το astra.
το θεμα ειναι τι αρεσει στον καθενα.
γιατι απο πλευρας ποιοτητας και αισθητικης ειναι ΚΑΙ τα 2 μοντελα πολυ καλα. -
που με ειδες να θαβω το αστρα?εσυ εισαι οτι να ναι.
Εγω απλα ειπα οτι εφοσον εχεις την δυνατοτητα να παρεις το Α3 δεν υπαρχει κανενας λογος να παρεις το αστρα,και απορησα με την συγκριση
Για το οτι ειναι αμαξαρα το Α3 μπορω να σου γεμισω σελιδες με επιχειρηματα. -
ναι βρε παληκαρι μου.φυσικα και ειναι το Α3 ενα υπεροχο αμαξι.σιγουρα.
απλα εδω τωρα συγκρινουμε ενα καμπριο με ενα κλειστο.
αν στον αλλον αρεσει να οδηγαει με ανοιχτη οροφη,τοτε οσο ποιοτικο και να ειναι το Α3,που σιγουρα ειναι,
δεν παιζει ρολο.
ειναι τι αρεσει στον καθενα.
εγω παντως σε τετοια τιμη θα επαιρνα το EOS.
ο μονος λογος για το αστρα ειναι το οτι ειναι ανοιχτο,και αυτος ειναι ενας πολυ σημαντικος λογος.
σιγουρα το Α3 ειναι σαν συνολο καλυτερο αμαξι,αλλα και το αστρακι δεν παει πισω.
ειναι καθαρα θεμα γουστου. -
Και επισης για οσους εχουν οδηγησει εστω και μια φορα καμπριο,ειναι σχετικα περιορισμενες οι φορες που θα το ανοιξεις.Καταρχας μεσα στην πολη ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ απο μαιο και μετα,παει ψηθηκες ιδρωσες καηκες κλπ κλπ.Παντα απο μια ταχυτητα και πανω,η το βραδακι(εκει λεει).Παμε στις εκτος πολης διαδρομες,θα το ανοιξεις μονο σε χαλαρο ταξιδακι,κατω απο 140-130,απο εκει και πανω εχει ανεμοθυελλα,ασε που μετα απο καποια φαση κουραζει,οποτε γνωμη μου μην παρεις αμαξι μονο και μονο επειδη ειναι καμπριο
α και για το eos συμφωνω με τα 1000 kasel
-
τους καλοκαιρινου μηνες παντως φιλε μου,τα βραδια,
ειναι σκετη απολαυση το καμπριο.δεν συγκρινεται με κλειστο.
και η ελλαδα δοξα το θεο,δεν εχει τον καιρο που εχει στην βορεια ευρωπη.
ειπαμε,καθαρα τι αρεσει στον καθενα.
και επισης το οτι το αστρα ειναι με σκληρη οροφη,το οποιο οταν το κλεισεις ειναι ενα κλασικο κλειστο αμαξι,παιζει καποιο ρολο.
τουλαχιστον συμφωνησαμε στο EOS -
Τι σχέση έχει ένα μικρομεσαίο ανοιχτό με ένα μικρομεσαίο hatchback;
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Τι σχέση έχει ένα μικρομεσαίο ανοιχτό με ένα μικρομεσαίο hatchback;_
ελα ντε.αντε βγαλε ακρη μετα.
-
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου ειμαι κατοχος ενος Astra CC 1.6 turbo,και μπορω να σου πω οτι το αυτοκινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο,τοσο σε θεματα ποιοτητας οσο και δυναμης.
Για να ηταν πιο σωστο το διλημα σου,θα επρεπε να συγκρινεις το Audi με το Astra GTC νομιζω,οπου το Astra εχει καλυτερο value for money απο το Audi... -
μιας και ο καθενας γραφει την γνωμη του ..χωρις επιχειρηματα αρκετοι αλλα με προσωπικη εμπαθεια παμε και απο εμενα ...
A3...φθηνα ανταλακτικα,φθηνο service,μεγαλη εγγυηση.δουλευει αφοβα καλακαιρι με 95- βενιζνη,κλιμα ανοιχτο,χωρις προαναφλεξη μιγματος,ολη η επαρχια γεματη αντιπροσωπους..μεταπωληση αψογη..τωρα πουλιουνται S3 προηγουμενης γενιας 25.000
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, δεν πρόσεξα ότι αναφερόταν στο twin top. Δηλαδή ένα ανοιχτό εναντίον ενός κλειστού; Ασυνήθιστη σύγκριση.Εγω αναρωτιέμαι για άλλες παρόμοιες ¨συγκρίσεις¨τι τελικά ¨αγοράζουν¨όλοι οι ενδιαφερόμενοι που βοηθάμε με τις γνώμες μας
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εδω και 3 εβδομαδες περιπου ειμαι κατοχος ενος Astra CC 1.6 turbo,και μπορω να σου πω οτι το αυτοκινητο ειναι πραγματικα πολυ καλο,τοσο σε θεματα ποιοτητας οσο και δυναμης.
Για να ηταν πιο σωστο το διλημα σου,θα επρεπε να συγκρινεις το Audi με το Astra GTC νομιζω,οπου το Astra εχει καλυτερο value for money απο το Audi...Έκαναν τίποτε με τους βραχίονες που φαίνονται στο ερωτερικό με κλειστή την ορόφή ή ακόμα είναι φόρα παρτίδα?
-
προσπαθω να πιασω τα 3000 post Που εχουν εδω μεσα μερικοι...
τι λετε θα τα καταφερω καποτε??????????????????????????????????????????????????????
γιατι απο επιχειρηματα και γνωμη εχω μεινει...!!!!
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Για να ηταν πιο σωστο το διλημα σου,θα επρεπε να συγκρινεις το Audi με το Astra GTC νομιζω,οπου το Astra εχει καλυτερο value for money απο το Audi...Έκαναν τίποτε με τους βραχίονες που φαίνονται στο ερωτερικό με κλειστή την ορόφή ή ακόμα είναι φόρα παρτίδα?
Φαινονται οι βραχιονες,αλλα οταν μπαινω στο αμαξι ειναι το τελευταιο πραγμα που κοιταω!
OPEL ASTRA TWIN TOP 1.6 TURBO or AUDI A3 1.8 TFSI