Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στην Αμερική οι μηχανές κινούνται υποχρεωτικά στη λωρίδα τους σαν αμάξι - στη δεξιά πλευρά. Απαγορεύεται να περνάς ανάμεσα από αμάξια και απαγορεύεται αμάξι να έρθει δίπλα σου στη λωρίδα. Δύο μηχανές πηγαίνουν στην ίδια λωρίδα, όχι δίπλα δίπλα, ένας δεξιά ένας αριστερά, ο ένας λίγο πίσω από τον άλλο.
εχω γεννηθει και ζησει στις ηπα καμποσο διαστημα και μαλλον ζησαμε σε διαφορετικη αμερικη κρινοντας απο αυτα που γραφεις
η δικια μου αμερικη ειναι, πως κοιτας το χαρτη; εκει, λιγο νοτια του καναδα
στην αμερικη που λεω εγω, οι μηχανες κινουνται σε γκρουπ, η μια διπλα στην αλλη, πισω, μπροστα, δεξια και αριστερα αλλες μηχανες, και προσπερνουν τα αυτοκινητα ακομα και αν υπαρχει μονο μια λωριδα
Έχεις βγάλει δίπλωμα για μηχανή στην Αμερική;
Staggered formation - do not pair up - never operate directly alongside another rider.
Riders in a staggered formation should pass one at a time.
οχι, δεν εχω βγαλει
αλλο ομως τι λενε οι νομοι και αλλο τι ισχυει
και στην ελλαδα λενε οτι δεν πρεπει να πατας καν διαχωριστικη ουτε να σταματας στο περιπτερο με αλαρμ, αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν συμβαινει
επισης περισσοτερο προβλημα στην αμερικη ειναι οι μεθυσμενοι οδηγοι παρα οι παρεες μηχανων
Α μαλιστα. Με αποστομωσε το επιχειρημα, μετα και τα αντιστοιχα του After σταματαω γιατι ειναι προφανες οτι εχετε δικιο...
ρε kc καταλαβες τι εγραψα;
ποιο επιχειρημα; εγω ειπα απλα πως συμπεριφερονται οι 2τροχοι στις ΗΠΑ.
και εφερα σαν παραδειγμα την ελλαδα (αυτο με τα αλαρμ) για να δειξω οτι το νομιμο και το τυπικο δεν ειναι αυτο που συμβαινει παντα.
εξ'αλλου θυμαμαι πολυ καλα πριν μερικα χρονια που εβγαλα διπλωμα για μηχανη στην ελλαδα να λεει στο βιβλιο καθαρα, οτι καλυτερα και ασφαλεστερα ειναι να κινεισαι με τη μηχανη σε ενα γκρουπ αλλων μηχανων, οπου μαλιστα η πιο αργη μηχανη πρεπει να ηγειται του γκρουπ
ΥΓ Κανεις δεν σκοτωθηκε επειδη σταματησε με αλαρμ στο περιπτερο...
αυτος οχι.. οσον αφορα ομως καποιον που ακολουθει, μην ορκιζεσαι...
εξ'αλλου δεν ειπα οτι ειμαι κατα του να σταματησεις στο περιπτερο με αλαρμ, αρκει να τα αναψεις εγκαιρα και να μην σταματησεις σα γαϊδουρι δημιουργωντας χαος
wagner
- εγραψα καθαρα οτι η μηχανη οσον αφορα εμενα ειναι δικη μου και μονο επιλογη και ουτε θελω να σωσω κανενα πιγκουινο ουτε το εκανα για να διευκολυνω την κινηση των αλλων
2.>Πλακα-πλακα... Αν σας αφησουμε 2 μερες χωρις αυτοκινητα στο κεντρο, να κανετε του κεφαλιου σας, μετα δεν θα χουμε κανενα προβλξημα, θα χετε σκοτωθει ολοι στο πρωτο κοκκινο φαναρι.
αν σας;
εμεις οι σας που λες ειμαστε φιλοι σου, γνωστοι σου, συγγενεις σου...
edit: ή μαλλον, για να το φερω σε πραγματικη διασταση, τυχαινει να ειμαι φιλος φιλου σου στην πραγματικοτητα. δεν πιστευω να θες οι φιλοι των φιλων σου να σκοτωνονται στο δρομο; δεν ειναι πολυ ευγενικο...
ασε που εξορισμου αυτο που λες δεν γινεται καθως θα ειχαμε σκοτωθει ετσι και αλλιως στο πρωτο φαναρι, καθως αυτο που ειπες ειναι σα να λες οτι τωρα κυκλοφορει μονο μια μηχανη στους δρομους η οποια δεν κανει ατυχηματα επειδη περιτρυγιριζεται απο αυτοκινητα, ενω αν βγουν και αλλες μηχανες και διασταυρωθουν θα γινει ατυχημα..
αληθεια, ποσα ατυχηματα εχεις ακουσει εσυ που και οι 2 εμπλεκομενοι ηταν 2τροχοι, και ποσα αντιστοιχα που οι 2 εμπλεκομενοι ηταν τετρατροχοι;
τελος, εμεις οι σας που λες δεν ειμαστε τοσο διαφορετικοι απο σενα.. μην ξεχνας οτι για να ειμαστε εδω, σημαινει οτι γουσταρουμε με τρελα και τα αυτοκινητα και οι πιθανοτητες να μας πετυχεις στο δρομο με μηχανη ή αμαξι ειναι μαλλον 50-50
3.>Καλα.... Θα διχνουμε λιγη κατανοηση και στο ΙΚΑ στις τραπεζες στα σουπερμαρκετ....
τι εννοεις κατανοηση; γιατι το να ζυγιζεις τις καταστασεις και να δειξεις κατανοηση στο σουπερ μαρκετ πχ να δωσεις τη σειρα σου σε μια γιαγια που κραταει 2 κοκα κολες ενω εσυ εχεις ενα καροτσι γεματο δεν το θεωρω και τοσο κακο..
Ελα το βραδυ κ απο το σπιτι να πιδηξεις και την δικια μου πρωτος....
οχι ευχαριστω.. δεν θελω να πηδηξω τη δικια σου
Εγω πηρα αμαξι και δεν κανω παραπωνα για την κινηση.
good for you mate
Εσυ πηρες μηχανη, μη μου λες για την ζεστη, το κρυο και τις φωκιες μοναχους-μοναχους που προστατευεις.
εγω πηρα αμαξι ΚΑΙ μηχανη και σπανια κανω παραπονα για ο,τιδηποτε στη ζωη μου γιατι δεν ειναι στο στιλ μου (ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος)
oυτε ειπα οτι προστατευω κανεναν btw
Αυτος που καθεται στην αριστερη ειναι καραΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.
Η Αριστερη ειναι μονο για προσπερασεις.
Αμα θελει να παει με 120 να κατσει στη μεσαια.
Δεν ειμαστε στην Αγγλια
και εσυ καραπαρανομος εισαι που γραφεις πιο κατω πως κυνηγας μηχανη
Εχετε κατι με τις γκομενες;;;;
Πρεπει να αναγουμε ολα τα θεμα σε φαλοκρατικες αντιληψεις
ναι.. οι μηχανοβιοι ειμαστε μισογυνηδες ομοφυλοφιλοι
Ναι.... Ειναι πολυ απλο. Οταν ο μηχανακιας καθεται και τρωει την βροχη πισω μου, θα του υποδειξω εγω να χωθει μπροστα μου. Αν παει να χωθει... ΤΗΝ ΓΑ...ΣΕ
μην ανησυχεις, δεν προκειται ποτε να χωθω μπροστα σου καθως οπως ειπε κ ginogsm δεν συνηθιζεται να σταματαει η βροχη μετα τα διοδια
Εγω με το Αστρα, την Κυριακη που μας περασε κυνηγουσε μια χιλιαρα στα στροφιλικια της Ν.Ευβοιας....
Επιδει δεν ειχε μεγαλες ευθειες, η χιλιαρα απλα εμποδιζε και οταν καταλαυε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να κοψω, εκανε στην ακρη
και εγω χθες πηγα ερετρια, εκανα μπανια σε πισινα, τζακουζι..
ημασταν γαματη παρεα.. ηρθαν και 2 γκομενακια που γουσταρω, θα δειξει.. ολο και καποια θα μου κατσει, εν αναγκη πουλαω και τη μηχανη