Jul 10, 2007, 3:22 PM

Ο χρήστης taurus έγραψε:
...

Βασικά ζηλεύουνε!

Μπορείς και να είσαι τυπικός όταν οδηγείς μοτοσικλέτα, δεν είναι απαραίτητο να είσαι καραγκιόζης-μελλοθάνατος. Λέτε για τα φανάρια που κάνουμε σαν τρελλοί να βγούμε μπροστά: Έχετε δει ποτέ από έξω πως είναι όταν ξεκινάτε τα αυτοκίνητά σας; Οι περισσότεροι οδηγοί τετράτροχων τα πάνε βάρκα γυαλό όταν ξεκινούν ενώ ούτε λόγος να γίνεται για ανοικτά παράθυρα για να ακούσουν κανένα χριστιανό απο πίσω ή δίπλα (θα χάσουν την ψύξη άλλωστε και δε θα ακούγεται καλα το στέρεο).

Μην κρίνετε από τον εαυτό σας. Οι άσχετοι οδηγοί αυτοκινήτων είναι πολύ περισσότεροι από τους κάφρους οδηγούς μηχανών.

Λέτε για αντικοινωνικές συμπεριφορές;
Ξέρετε πόσες φορές μου 'την έχουν πει' επειδή παρκάρησα τη μηχανή μου στο δρόμο σε κανονική θέση ανάμεσα σε σταθμευμένα; Το πέντε μέτρων μερτσεντέ παρκαρισμένο στη γωνία δεν τους πειράζει, τους ενοχλεί το 80 πόντων μηχανάκι μου (απο εκεί θέλουν να περάσουν!!!).
Ποια είναι η αναλογία θέσεων στάθμευσης για μηχανές (με μπάρες δεξιά και αριστερά να μην πέφτουν κλπ κλπ) σε σχέση με αυτές των αυτοκινήτων, ξέρετε; Πόσες μηχανές σε σχέση με αυτοκίνητα κυκλοφορούν κάθε μέρα στο κέντρο ξέρετε; Το βρίσκετε δίκαιο;
Τέλος, θα βγάλω το σκασμό όταν ο μέσος όρος επιβατών των ΙΧΕ στο κέντρο θα είναι 3... μέχρι τότε δε δέχομαι καμία κουβέντα περί 'αντικοινωνικής συμπεριφοράς'.

Τελικά μου φαίνεται ότι μάλλον σας ενοχλούμε που υπάρχουμε.
Ε, λυπούμαστε πολύ που υπάρχουμε...