-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχει παραγίνει το κακό με τα αυτοκόλλητα.
Κάτι μου λέει ότι ο σπιτονοικοκύρης που έχει βάλει εκεί τα ενοικιαστήρια θα έχει απαιτήσεις καθαριότητας και προσοχής από τον νοικάρη του στο .... μη πω τι ... που ενοικιάζει.Τηλεφωνακι στην τροχαια, καταστροφη πινακιδων και τα στοιχεια του ιδιοκτητη απο την αγγελια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εντάξει ρε παιδιά κι εγώ παραλίγο μια φορά να ρίξω το τζιπ στο γκρεμό γιατί νόμιζα ότι είχα 1η και έβαλα όπισθεν ανηφορικά κιόλας...νομίζω επιβάλλεται το beeper στα χειροκίνητα κιβώτια ειδικά αν η 1η και όπισθεν είναι δίπλα χωρίς διαχωριστήToyota Corolla G6... μπιπ μπιπ μπιπ... πρέπει να 'σαι πολύ βλάκας για να κάνεις λαλακία
-
Ζωα οι 'weekend drivers' και οχι μονο , που αφου ξεπαρκαρουν τα α(υτο)κινητα τους και δωσουν το 'ρεσιταλ' τους στο δρομο, γυρνανε και παρκαρουν τα οχηματα τους σε θεσεις που χωρουσαν 2 ή 3 αυτοκινητα
-
double post
-
Ζώο ο πανήβλακας μαλακοπίτουρας με μυαλό αγελάδας που έχει κατεβάσει πέντε τζακ ξεροσφύρι και 34 σφηνάκια τεκίλας μαζί με τα σκουλίκια, ο οποίος οδηγούσε (εδώ γελάμε ) ένα Bora 1,8T (με κόκκινο το Τ παρακαλώ, όχι απλό).
Είμαι στην μεσαία λωρίδα με 120, η αριστερή ψιλοχαλαρή, δεξιά φορτηγάκια κτλ με 60-70. Αυτός είναι πίσω μου στην αριστερήμ ηλικία καμιά 55. Ξαφνικά, το κόβει όλο δεξιά, πιάνει την δεξιά λωρίδα και επιταχύνει. Μπροστά του όμως, και ενώ είναι δίπλα μου, υπάρχει φορτηγάκι. Οπότε τι πιο φυσικό, φλας αριστερό και αρχίζει να βγαίνει πάνω μου. Να τονίσω ότι ήταν ακριβώς δίπλα μου. Κόρνα εγώ σταθερό τιμόνι γιατί από αριστερά ερχόντουσαν άλλοι, και φρενάκι μπας και χάσουμε κανένα χιλίόμετρο. Τλκ μένει πίσω, βγαίνει αριστερά, ξανά δεξιά, και φεύγει μπροστά με καμιά 130 κάνοντας σφήνες και το Bora να πλέει συνέχεια. Σε 2 χλμ, τον βλέπω να είναι δεξιά, με 80-90. Τον περνάω, του ρίχνω και μια μούτζα γιατί του την χρωστούσα, και έφτασα σπίτι μου.
Weekend drivers.
-
πως μπορεί κάποιος να έχει πιει και μετά να πιάσει τιμόνι, το έχω μεγάλη απορία, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό??
-
Ο χρήστης baz έγραψε:
πως μπορεί κάποιος να έχει πιει και μετά να πιάσει τιμόνι, το έχω μεγάλη απορία, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό??Οσο ο κλασικος ο μ@λ@κ@ς ο Ελληνας
Το εχω πει, και θα το ξαναπω:
Το 85% του πλυθυσμου παγκοσμιως, ειναι ηλιθιοι
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Μια κυράτσα στο Ψυχικό σήμερα, αφού ρούφηξε το παγωτό της πέταξε το ξυλάκι απ'το παράθυρο. Απ'οτι είδα πάντως δεν άφησε τίποτα πάνω στο ξυλάκι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, για τον τρόπο απόκτησης του jeep
Καλο
Παντως ρε παιδια ειμαστε πολυ γυφτολαος
2007 και ακομα βλεπεις να ανοιγει η πορτα στο φαναρι και να αδειαζουν τασακια, κ.α....
Ρε παλιομλκ, εκει θα περπατησει και ο μουλος ο γιος σου σε λιγο, σου αρεσει?Μια φορά πάντως που κάποιος πέταξε ένα κουτί μπισκότων από το παράθυρο και αυτό έπεσε πάνω στο αμάξι μου, άνοιξα την πόρτα, το έπιασα και το ξαναπέταξα μέσα στο αυτοκίνητό του Αν ήθελε ας έλεγε κάτι...
(ήμασταν σταματημένοι σε φανάρι) -
Ο χρήστης baz έγραψε:
πως μπορεί κάποιος να έχει πιει και μετά να πιάσει τιμόνι, το έχω μεγάλη απορία, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό??Νομίζω ότι πέρα από την ηλιθιότητα... επειδή ακριβώς έχει πιεί δεν έχει και την απαραίτητη νηφαλιότητα να κρίνει ότι είναι ακατάλληλος να οδηγήσει...
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
πως μπορεί κάποιος να έχει πιει και μετά να πιάσει τιμόνι, το έχω μεγάλη απορία, πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να το κάνει αυτό??
Νομίζω ότι πέρα από την ηλιθιότητα... επειδή ακριβώς έχει πιεί δεν έχει και την απαραίτητη νηφαλιότητα να κρίνει ότι είναι ακατάλληλος να οδηγήσει...
Εγώ ρε παιδιά γιατί ξέρω όταν πίνω ότι δεν μπορώ να οδηγήσω?
-
Ενα μεγαλο μπραβο στον κομπλεξικο και ανεγκεφαλο οδηγο του κοκκινου σουιφτ πριν λιγο στην Βουλιαγμενης.
Στην αρχη μου αναψε πισω προβολεα ομιχλης γιατι, μαλλον, προκληθηκε που βρεθηκα πισω του, ερχομενος με περισσοτερα, χωρις να του παιξω φωτα ή να του κολλησω.Μολις τον περασα απο δεξια αρχισε να με ακολουθει. Μολις ξαναπεσα σε κινηση και κατορθωσε να πλησιασει κολλησε στο εκατοστο.
Βρισκω ανοιγμα και την κανω, απο πισω και αυτος χωρις να μπορει να με φτασει. Ξανα κινηση και περναει μπροστα μιας και η λωριδα του ειχε ροη. Συμπτωματικα, βρισκομαι πισω του και μολις το παιρνει χαμπαρι αρχιζει να σερνεται και καλα να με παει καροτσακι. Οταν κανω οτι βγαινω σε αλλη λωριδα τερμα γκαζι το γελαδι. Με τα πολλα, βγαινουμε Ηλιουπολεως και το τριγελαδο κανει μια χαροντικη αλλαγη λωριδας μπαινει στην δεξια και τερμα γκαζι. Φυσικα, δεν τον ακολουθησα γιατι το σημειο παραειναι επικινδυνο, να σου πεταχτει καποιος απο κανα στενο και να αρχισουν οι τουμπες.Και δεν φταιει κανας χριστιανος να παει για βρουβες γιατι δυο κοπανοι συναγωνιζονται στην μ#..κια
Η πλακα ειναι οτι το ζωο θα νομιζει οτι μου εσπασε τα νευρα, ενω δεν του εδινα σημασια, και οτι δεν μπορουσα να τον φτασω.Πραγματι στο σπορ που επιδιδεται ειναι αφταστος... -
είπα μετά από καιρό να οδηγήσω σήμερα....
μέσα σε ένα χιλιόμετρο , χωρίς υπερβολή, ένας πέρασε το stop, ένας άλλος το κόκκινο φανάρι, ένας αναστροφή και άλλος αλλαγή λωρίδας χωρίς να με δει.
με τους παραπάνω στο παρα λίγο απέφυγα το μπαμ.
-
Ξεφυλλισα τη Lifo σημερα, κ επεσε το ματι μου στο παρακατω 8εμα με τιτλο Καθημερινός Ακτιβισμός:
Link: http://www.lifo.gr/content/x8/76.htmlAποσπασμα:
Streetpanthers
Καινούρια ομάδα δράσης, που δραστηριοποιήθηκε και διαδόθηκε με τη βοήθεια των bloggers, οι Streetpanthers είναι οι τύποι που κολλάνε αυτοκόλλητα που γράφουνε «Είμαι γάιδαρος, παρκάρω όπου γουστάρω» στα παρμπρίζ όσων αυτοκινήτων κλείνουν τις διαβάσεις των πεζών και τα πεζοδρόμια.
Μπήκα στο http://www.streetpanthers.gr και διάβασα το μανιφέστο τους: «Είμαστε μια παρέα Σαλονικιών που αρχίσαμε να βγαίνουμε στην παρανομία στα τέλη του 2006, όταν η ζωή των πεζών στην πόλη είχε φτάσει στο απροχώρητο». Και μετά: «Διεκδικούμε το χώρο που μας ανήκει». Τα παιδιά δεν πουλάνε μπατσιλίκι, κι ούτε για πλάκα να φωνάξει κανείς τους την Τροχαία να κόψει κλήση και τέτοια. Ορίστε και οι συστάσεις για τους νέους streetpanthers, που ενδεχομένως να έχουν... υπερβολικό ζήλο: «Κολλάμε μόνο στα αυτοκίνητα που είναι προκλητικά παρκαρισμένα. Συγχωρούμε αυτόν που έκανε προσπάθεια να αφήσει χώρο για τους πεζούς. Κολλάμε μόνο στα τζάμια, όχι σε σημεία όπου η αφαίρεση του αυτοκόλλητου μπορεί να προκαλέσει ζημιά στη βαφή· προσέχουμε να μην κάνουμε ζημιές. Ο παραβάτης δεν είναι εχθρός, είναι ένας πολίτης που έκανε λάθος». Και δράση και χαβαλές και ψυχραιμία. Και το σκηνικό εξαπλώνεται -βοηθάει και το Ιντερνετ-, τα δε πρώτα 20 αυτοκόλλητα στα στέλνουν τα παιδιά δωρεάν. Είναι σε μαύρο χρώμα ή σε πορτοκαλί που φωσφορίζει, για να φαίνονται από μακριά, ...
Rings a bell!
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μια κυράτσα στο Ψυχικό σήμερα, αφού ρούφηξε το παγωτό της πέταξε το ξυλάκι απ'το παράθυρο. Απ'οτι είδα πάντως δεν άφησε τίποτα πάνω στο ξυλάκι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει τις υποψίες μου, για τον τρόπο απόκτησης του jeep
Καλο
Παντως ρε παιδια ειμαστε πολυ γυφτολαος
2007 και ακομα βλεπεις να ανοιγει η πορτα στο φαναρι και να αδειαζουν τασακια, κ.α....
Ρε παλιομλκ, εκει θα περπατησει και ο μουλος ο γιος σου σε λιγο, σου αρεσει?Μια φορά πάντως που κάποιος πέταξε ένα κουτί μπισκότων από το παράθυρο και αυτό έπεσε πάνω στο αμάξι μου, άνοιξα την πόρτα, το έπιασα και το ξαναπέταξα μέσα στο αυτοκίνητό του Αν ήθελε ας έλεγε κάτι...
(ήμασταν σταματημένοι σε φανάρι)Και να ανοίγουν την πόρτα ενώ είναι σταματημένοι στα φανάρια κάτι γίνεται. Εμένα μου συνέβη το άλλο... ενώ προχωρούσαμε κανονικά με περ. 60 χ/ω ο μπροστινός μου κόβει ξαφνικά αρκετά, (χωρίς να ανάψει αλάρμ εννοείται), κόβω κι εγώ νομίζοντας ότι κάτι του συνέβη και τον βλέπω να ανοίγει πόρτα, ψιλοσκύβει έξω και πετάει ένα ποτηράκι που έπινε καφέ Μετά έκλεισε πόρτα και συνέχισε σαν κύριος. Καταπληκτικός, ε?
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Νομίζω ότι πέρα από την ηλιθιότητα... επειδή ακριβώς έχει πιεί δεν έχει και την απαραίτητη νηφαλιότητα να κρίνει ότι είναι ακατάλληλος να οδηγήσει...
Μάλλον δεν έχει τη νηφαλιότητα να καταλάβει ότι είναι ηλίθιος. Διαφορετικά θα σκεφτόταν πριν πιει ενώ έχει σκοπό να οδηγήσει.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι αλλά εξακολουθείς να μη θες να καταλάβεις ότι ούτε χωρίς να έχεις πιει δε μπορείς να οδηγήσεις.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά εξακολουθείς να μη θες να καταλάβεις ότι ούτε χωρίς να έχεις πιει δε μπορείς να οδηγήσεις.
Είμαι φαν των ιαπωνικών, βγαίνω στις στροφές.
-
Τσουβαλοποίηση ζώων από τον drdino:
Κουρτίνα Νο. 1: όλοι οι μαλάκες που έτσι και δουν μποτιλιάρισμα στην εθνική πάνε από την ΛΕΑ. Σήμερα, δεν άντεξα, μετατοπίστηκα λίγο δεξιά όπως και όλη η δεξιά λωρίδα και δεν αφήναμε. Εντωμεταξύ μπροστά είχε ασθενοφόρο στην ΛΕΑ, οπότε όοολοι που ήταν περισσότερο έξυπνοι από εμάς προσπαθούσαν να μπουν αριστερά. Μπούλης με ζελεδάκι και ύφος 100 καρδιναλίων λόγω της αλκαντάρα του Υ του ήταν πίσω μου και κόρναρε. Λίγο αριστερά, με πλευρίζει. Κάνε αριστερά ΡΕ! Με το μπαρδόν κύριε, έγινε κάτι; Ναι ΡΕ, με κλείνεις, καλός μαλάκας είσαι. ΑΑΑ του λέω, με συγχωρείτε, είστε ασθενοφόρο ε; Και δεν σας φαίνεται, το αμάξι σας με μπρίκι μοιάζει. Σκύλιασε.
Κουρτίνα Νο.2: όλοι οι μοτοσυκλετιστές με τα αρρύθμιστα φώτα που το βράδυ και το πρωί σε τυφλώνουν. Ή μήπως ανάβουν τα μεγάλα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κουρτίνα Νο.2: όλοι οι μοτοσυκλετιστές με τα αρρύθμιστα φώτα που το βράδυ και το πρωί σε τυφλώνουν. Ή μήπως ανάβουν τα μεγάλα;
και εγώ έχω την αίσθηση οτι πάνε με τα μεγάλα για να τους βλέπουν πιο εύκολα
ισχυει ή οχι??
-
Να προσθεσω στη κουρτινα 2 τις μηχανες με τα aftermarket xenon.
Πρεπει οσοι πετυχα να τα ειχαν εντελως αρυθμιστα,ειναι ακομα χειροτερο απο μια αρυθμιστη συμβατικη λαμπα αλογονου.
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]