-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ετσι, το κουράσατε πάλι.
Διάβασε αυτό, kacey! Αφιερωμένο σε σένα!
Στρίβω στο διπλανό στενό μου στα Καμίνια, ήταν κάτι δωδεκάχρονα παιδάκια που παίζανε στη μέση του δρόμου. Περιμένω να κάνουν στην άκρη, και τι γυρνάει και μού λέει ένα; 'Περάστε κύριε!!! Συγνώμη αν σας ενοχλήσαμε!!!'. Απλώνοντας και το χέρι επειδικτικά.
Φυσικά ουδόλως με ενόχλησε η ειρωνία του, αφού προηγουμένως δεν έπεσα στον Κηφισό πάνω στο φορτηγό χωρίς πινακίδες που πήγαινε όπου νά'ναι.
Ηταν η μέρα σήμερα...
Παιδάκια και να ειρωνεύονται είναι κάτι που δεν μπορώ ούτε να το δεχθώ ούτε να το χωνέψω. Βέβαια δεν υπάρχουν αλάνες να παίξουν πια αλλά και εμείς όταν παίζαμε στον δρόμο και βλέπαμε αυτοκίνητο από τα 60 μέτρα είχαμε ήδη μαζευτεί για να περάσει. Δεν υπάρχει ούτε σεβασμός ούτε εκτίμηση και γι' αυτό είμαστε υπεύθυνοι εμείς.
Εμ βεβαια, αμα ετρωγαν καμμια σφαλιαρα απο κανα ξενο που δεν ειναι ο μπαμπας τους να τους χαριστει, να δεις πως θα ισιωναν...
Αλλα ξεχασα, 'οποιος κορναρει σε πεζο (σσ: που βολοδερνει ή παιζει μπαλα στην μεση του δρομου ενω ξερει οτι ερχεται αυτοκινητο και το αναγκαζει να περιμενει) ειναι καφρος'...
-
Ο χρήστης IOANNISTSA έγραψε:
Έχω ανέβη σε Μηχανή μια φορά και ήταν και η τελευταία
Με αυτα που γραφεις ημουν σιγουρος, γι'αυτό.!!!!!!!!
-
To να μου παίρνουν την θέση στα διόδια είτε μηχανές, είτε αυτοκίνητα είναι δείγμα παιδείας και τρόπου σκέψης!!!
Επειδή δεν θέλω πλέον να ανακατεύομαι με αυτούς..... e-pass και TEO-PASS μαζί με τα ΚΤΕΛ
Όπως εγώ δεν κλέβω θέσεις πατώντας/επιταγχύνοντας σε διαγραμίσεις, ΛΕΑ κλπ.... απαιτώ την ίδια συμπεριφορά και από τους άλλους, αλλά εδώ, είναι πολυτέλεια.Επιπλέον, το ίδιο λάθος θεωρώ να μου κλέβουν την θέση μηχανές ή μηχανάκια στα STOP. Μερικοί που θεωρούνται έξυπνοι, έρχονται παράλληλα για να βγούμε μαζί από το STOP αλλά δεν καταλαβαίνουν ότι πολλαπλασιάζουν τον κίνδυνο ατυχήματος, με ότι συνέπειες έχει αυτό για δίυκλο!
-
Αυτα και τελος, δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε
Απλα θα προτεινα σε μερικους να δοκιμασουν να ανεβουν πανω σε 2 τροχους
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΗ Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
Σε αντίθεση με τα ναρκωτικά , η μηχανή ( εάν δεν σου κάτσει η στραβή που μπορεί να σου κάτσει και με το ΙΧ ) είναι εξαιρετικά ασφαλής εάν έχεις μάθει να προβλέπεις , να σέβεσαι το όχημά σου και να κινείσαι με γνώμονα την ασφάλειά σου ( κατ 'αρχήν ) και αμέσως μετά όλων των υπολοίπων.
Εάν δεν σου κάτσει καμία στραβή όλα είναι ασφαλή όπως και να οδηγείς.
Αν σου κάτσει όμως με δίτροχα κινδυνεύεις στο μέγιστο είτε οδηγείς με ασφάλεια είτε έχεις το κληρονομικό χάρισμα της πρόβλεψης.Παράδειγμα : σταματημένος στο φανάρι πέφτει από πίσω μου αμάξι με σπρώχνει και ακουμπάω τον μπροστινό, πήγαινε τουλάχιστον με 60-70 χλμ σε σχέση με την ζημιά που προκάλεσε. Άμα ήμουν με μηχανή θα είχα μόνο υλικές ζημιές ?
Δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι η μηχανή σου παρέχει ασφάλεια όταν κινδυνεύεις ακόμα και ακίνητος όταν πέσει ο άλλος πάνω σου ακόμα και με 5 χλμ/ωρα, πόσο μάλλον με περισσότερα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Κανεις δεν σκοτωθηκε επειδη σταματησε με αλαρμ στο περιπτερο...Αλλοι όμως σκοτώθηκαν εξαιτίας του (εκτός και αν δεν έχεις δει πως χρησιμοποιούν τα alarm οι ταξιτζήδες).
Η Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Για ποιό απο τα 2 που λες ?
Πως είναι το χειρότερο από πλευράς ασφάλειας ? Πιθανόν.
Πως απορρίπτεται σαν μέσο μεταφοράς ? Για σένα. Εγώ πάντως γλυτώνω 1.5 ώρα κάθε μέρα χρησιμοποιώντας μηχανή και όχι αυτοκίνητο.Για το θέμα των διοδίων: είναι απαράδεκτο οι μηχανές να παίρνουν τη σειρά των αυτοκινήτων, δείχνει κάφρους αναβάτες που θα έπαιρναν τη σειρά και στην τράπεζα, στην εφορία κτλ.
Οπότε, κάθομαι και εγώ με τη μηχανή κανονικά στην ουρά και έχω πάντα μαζί μου σε ένα τσεπάκι τα ψιλά, αλλά τότε κάφρε οδηγέ από πίσω θα με περιμένεις να βγάλω τα γάντια, να πληρώσω, να βάλω ρέστα-αποδείξεις στην τσέπη, να βάλω τα γάντια και να φύγω. Εντάξει μαλάκα που κορνάρεις ?
-
Αυτα και τελος, δεν εχει νοημα να το συνεχιζουμε
Απλα θα προτεινα σε μερικους να δοκιμασουν να ανεβουν πανω σε 2 τροχους
Ετσι απο περιεργεια
ΚαλησπεραΗ Μηχανή απορρίπτετε σαν μέσο μεταφοράς γιατί είναι το χειρότερο όχημα από πλευράς ασφάλειας.
Κανένας Νοήμων δεν νομίζω να έχει άλλη άποψη.Τώρα αν η Μηχανή σου δίνει το αίσθημα της ελευθερίας και τα ναρκωτικά σου δίνουν και αίσθημα ελευθερίας και ευφορίας και νιώθεις άλλος άνθρωπος δεν μου λέει τίποτα αυτό θα το ρίξουμε στα ναρκωτικά ?
Σε αντίθεση με τα ναρκωτικά , η μηχανή ( εάν δεν σου κάτσει η στραβή που μπορεί να σου κάτσει και με το ΙΧ ) είναι εξαιρετικά ασφαλής εάν έχεις μάθει να προβλέπεις , να σέβεσαι το όχημά σου και να κινείσαι με γνώμονα την ασφάλειά σου ( κατ 'αρχήν ) και αμέσως μετά όλων των υπολοίπων.
Εάν δεν σου κάτσει καμία στραβή όλα είναι ασφαλή όπως και να οδηγείς.
Αν σου κάτσει όμως με δίτροχα κινδυνεύεις στο μέγιστο είτε οδηγείς με ασφάλεια είτε έχεις το κληρονομικό χάρισμα της πρόβλεψης.Παράδειγμα : σταματημένος στο φανάρι πέφτει από πίσω μου αμάξι με σπρώχνει και ακουμπάω τον μπροστινό, πήγαινε τουλάχιστον με 60-70 χλμ σε σχέση με την ζημιά που προκάλεσε. Άμα ήμουν με μηχανή θα είχα μόνο υλικές ζημιές ?
Δεν μπορεί κανένας να με πείσει ότι η μηχανή σου παρέχει ασφάλεια όταν κινδυνεύεις ακόμα και ακίνητος όταν πέσει ο άλλος πάνω σου ακόμα και με 5 χλμ/ωρα, πόσο μάλλον με περισσότερα.
Πρόβλεψη... Πρόβλεψη. Εγώ το έχω πάντα στο νου μου αυτό. Παίρνω σαφή θέση στο οδόστρωμα , προειδοποιώ πάντα με τη λάμπα των φρένων ( περιορισμένο φρανάρισμα απλώς για ξέρω ότι το είδε ) και από τον καθρέπτη βλέπεις πάντα εάν ο άλλος θα σταματήσει ή θα έρθει να πέσει επάνω σου πριν ακινητοποιήσεις τη μηχανή. Εάν βλέπεις ότι σου έρχεται κατά πάνω σου , τον πούλο και στο πλάι των αυτοκινήτων.
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ειπα κατι που είναι λάθος ?
Υπερβολικός ναι σε κάποιες εκφράσεις -
Πρόβλεψη... Πρόβλεψη. Εγώ το έχω πάντα στο νου μου αυτό. Παίρνω σαφή θέση στο οδόστρωμα , προειδοποιώ πάντα με τη λάμπα των φρένων ( περιορισμένο φρανάρισμα απλώς για ξέρω ότι το είδε ) και από τον καθρέπτη βλέπεις πάντα εάν ο άλλος θα σταματήσει ή θα έρθει να πέσει επάνω σου πριν ακινητοποιήσεις τη μηχανή. Εάν βλέπεις ότι σου έρχεται κατά πάνω σου , τον πούλο και στο πλάι των αυτοκινήτων.
Καλή η πρόβλεψη, για το απρόβλεπτο μιλάμε
-
Υπερβολικός ναι σε κάποιες εκφράσειςΕισαι υπερβολικος, οχι μονο εσυ, αλλα και αλλοι εδω μεσα, και αυτο πηγαζει απο ασχετοσυνη κυριως και κατα δευτερον απο το κακο παραδειγμα που μερικοι οδηγοι δικυκλων δινουν.
-
Καλή η πρόβλεψη, για το απρόβλεπτο μιλάμε
Το παράδειγμα που έφερες είναι προβλέψιμο. απρόβλεπτο είναι το φορτηγό που έφυγε από το δρόμο στην Αμφιάλη , πέρασε την κολώνα και προσγειώθηκε στη θέση του οδηγού ενός Nissan. Ο οδηγός την σκαπούλαρε πηδώντας στην θέση του συνοδηγού. Εφ΄όσον συνέβει και αυτό το προσέχω. Όπως επίσης προσέχω όταν δίπλα σε νταλίκες , τα λάστιχά τους μήπως κλατάρει κανένα και με μαζεύουν με το κουταλάκι. Τα περισσότερα μπορείς να τα προβλέψεις. Στην αρχή είναι κουραστικό , μετά γίνεται τρόπος οδήγησης.
Απρόβλεπτο είναι να έχουν σταματήσει 10 οχήματα να είσαι το 4ο και ο 11ος να πέσει με 200 στον 100 και να έρθει ο 5ος να σε χτυπήσει.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πως είναι το χειρότερο από πλευράς ασφάλειας ? Πιθανόν.
Πως απορρίπτεται σαν μέσο μεταφοράς ? Για σένα. Εγώ πάντως γλυτώνω 1.5 ώρα κάθε μέρα χρησιμοποιώντας μηχανή και όχι αυτοκίνητο.Σεβαστό, αυτο που λέει η IOANNITSA όμως είναι οτι καποια μέρα, χωρίς καν να φταις εσύ, μπορεί να γλιτώσεις για πάντα
-το απεύχομαι για τους πάντες, όσο αυτοκτονικούς και να θεωρώ τους περισσότερους αναβάτες-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπότε, κάθομαι και εγώ με τη μηχανή κανονικά στην ουρά και έχω πάντα μαζί μου σε ένα τσεπάκι τα ψιλά, αλλά τότε κάφρε οδηγέ από πίσω θα με περιμένεις να βγάλω τα γάντια, να πληρώσω, να βάλω ρέστα-αποδείξεις στην τσέπη, να βάλω τα γάντια και να φύγω. Εντάξει μαλάκα που κορνάρεις ?Να πω τη μαύρη μου αλήθεια, επειδή ταξίδεψα με τη μηχανή το Σ/Κ, με σχεδόν πλήρη εξάρτηση (μπουφάν, γάντια), επειδή δεν είχα το κουράγιο να περιμένω μέσα στη ζέστη αυτή τη τεράστια ουρά, πήγαινα στην αρχή των διοδίων, εκεί στις διχάλες, όπου και είχε σκιά, έσβηνα τη μηχανή, έβγαζα ψιλά, καθόμουν κανα-δυο λεπτά και μετά περίμενα να μου κάνει κάποιος νόημα να περάσω μπροστά του (μιλάω μόνο για διόδια με πολύ μεγάλη κίνηση, όπως της Ελευσίνας και όχι της Τριπόλεως).
Είναι σίγουρο οτι έτσι πήρα κάποιου τη σειρά (και δε νιώθω καθόλου άνετα γι' αυτό), αφού ήταν αδύνατον να θυμάμαι ποιος ήταν ο τελευταίος όταν έφτασα και να περιμένω μέχρι να φτάσει αυτός μπροστά, αλλά ούτε διεκδίκησα τη σειρά κάποιου, ούτε την απαίτησα. Περίμενα μπροστά, μέχρι που κάποιος προσφέρθηκε και τον ευχαριστώ γι' αυτό.
Τόσο έγκλημα είναι? -
Aυτο το θεμα των διοδιων παντως θελει μελετη
Πρεπει να γινει ειδικη σειρα για τις μοτοσυκλετες, στα μεγαλα διοδια ή οπου αλλου κρινεται αναγκαιο
Οπως και βασικα θα πρεπει να προβλεφθει ειδικος χωρος δωρεαν σταθμευσης για τα κεντρα πολεων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, που ανηκει στην κατηγορια ''μας αγνοουν''
Εδω καποιοι φτιαξανε, και μετα απο μηνες αφαιρεσαν τα παραλληλα καγκελα, για να χωρεσουν 2-3 αυτοκινητα παραπανω!!!tip:
Για το θεμα της βροχης.
Σε πολλες τουριστικες μοτοσυκλετες, με μεγαλη ζελατινα, αν κινεισαι με ταχυτητα 70+, δεν βρεχεσαι, οσο και αν σας φαινεται περιεργο -
Ο χρήστης After έγραψε:
Πρεπει να γινει ειδικη σειρα για τις μοτοσυκλετες, στα μεγαλα διοδια ή οπου αλλου κρινεται αναγκαιο
Οπως και βασικα θα πρεπει να προβλεφθει ειδικος χωρος δωρεαν σταθμευσης για τα κεντρα πολεων, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, που ανηκει στην κατηγορια ''μας αγνοουν''
Εδω καποιοι φτιαξανε, και μετα απο μηνες αφαιρεσαν τα παραλληλα καγκελα, για να χωρεσουν 2-3 αυτοκινητα παραπανω!!!tip:
Για το θεμα της βροχης.
Σε πολλες τουριστικες μοτοσυκλετες, με μεγαλη ζελατινα, αν κινεισαι με ταχυτητα 70+, δεν βρεχεσαι, οσο και αν σας φαινεται περιεργοΟύτε στην πλάτη και στα πόδια ; Δεν μου φαίνεται περίεργο , το γνωρίζω αλλά ως εκεί.
Φίλε Ταύρε με τον τρόπο σου ζήτησες από κάποιους να σου κάνουν χάρη. Αυτό εγώ ( μιλάω εντελώς προσωπικά ) δεν θα το έκανα γιατί θα αισθανόμουν υποχρεωμένος ενώ την ίδια στιγμή θα αισθανόμουν ότι παρακάλεσα να με αφήσουν να περάσω τον άμοιρο που έλιωσα από τον ήλιο. Τα μεγαλύτερα εγκαύματα τα έπαθα πάνω στη μηχανή με κοντομάνικο όχι περιμένοντας στα διόδια. Δεν σε κατηγορώ , λέω την άποψή μου.
-
Για το θεμα της βροχης.
Σε πολλες τουριστικες μοτοσυκλετες, με μεγαλη ζελατινα, αν κινεισαι με ταχυτητα 70+, δεν βρεχεσαι, οσο και αν σας φαινεται περιεργοΟύτε στην πλάτη και στα πόδια ; Δεν μου φαίνεται περίεργο , το γνωρίζω αλλά ως εκεί.
Φίλε Ταύρε με τον τρόπο σου ζήτησες από κάποιους να σου κάνουν χάρη. Αυτό εγώ ( μιλάω εντελώς προσωπικά ) δεν θα το έκανα γιατί θα αισθανόμουν υποχρεωμένος ενώ την ίδια στιγμή θα αισθανόμουν ότι παρακάλεσα να με αφήσουν να περάσω τον άμοιρο που έλιωσα από τον ήλιο. Τα μεγαλύτερα εγκαύματα τα έπαθα πάνω στη μηχανή με κοντομάνικο όχι περιμένοντας στα διόδια. Δεν σε κατηγορώ , λέω την άποψή μου.
Ειδικα εκει κι αν δεν βρεχεσαι
Το πολυ πολυ στο πανω μερος του κρανους να ερχεται λιγη βροχη
Βεβαια οπως ειπα, με μια τουριστικη μοτοσυκλετα με μεγαλη ζελατιναΥποχρεωμενοι τοτε θα πρεπει να νιωθουμε και οταν αφηνουμε καποιον να βγει απο στενο, σε δευτερευοντα δρομο
Δεν ειναι ντροπη να παρακαλεσεις για κατι που το εχεις αναγκη
Αν χτυπησεις π.χ.(χτυπα ξυλο), ειναι ντροπη να ζητησεις βοηθεια?
Για αυτο εγραψα πιο πανω, οτι η ζωη στην πολη μας εχει κανει επιθετικους και εγωιστες
Βαζω και τον εαυτο μου μεσα
Καμια φορα, και χωρις λογο, δεν θελω να παραχωρησω προτεραιοτητα σε κανεναν
Μετα το ξανασκεφτομαι και λεω ''τι κανω ο λακαμας?'' -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Υπερβολικός ναι σε κάποιες εκφράσειςΕισαι υπερβολικος, οχι μονο εσυ, αλλα και αλλοι εδω μεσα, και αυτο πηγαζει απο ασχετοσυνη κυριως και κατα δευτερον απο το κακο παραδειγμα που μερικοι οδηγοι δικυκλων δινουν.
Το «μερικοί οδηγοί δικύκλων δίνουν» εγώ θα έλεγα πάρα πολλοί σύμφωνα με αυτά που βλέπω στους δρόμους.
Όσο για την ασχετοσύνη, Ασχετοσύνη πάνω σε τι ?
Το κακό παράδειγμα το Δίνουν ή Όχι, Όλοι Ανεξαιρέτως Οχήματος. -
Ο χρήστης After έγραψε:
Aυτο το θεμα των διοδιων παντως θελει μελετηΠροχειρη Μελέτη-Case Study:
Είσαι στην Αθήνα, Ιούλιο με 43oC υπο σκιά. Περιμένεις στην Τράπεζα στην ουρά ήδη για 1 ώρα, και οπως υπολογίζεις την κατάσταση θα είσαι για άλλη μια ώρα εκει τουλαχιστον.Ξαφνικά μπουκάρει ένας τυπος στην τράπεζα που μεσα στο κατακαλόκαιρο φοράει Πουλοβερ, παντελονι του σκι, κασκολ, σκουφο και γαντια.
Παει πρώτος στην ουρά. Οταν του τη λέει κάποιος να πάει στην σειρά του, απαντά οτι με τα ρουχα που φοράει, ζεσταίνεται πολύ και πρεπει να περάσει πρώτος για να φυγει, να αρχίσει να περπατάει πάλι να ψύχεται.
Κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει (για ανεξήγητο λογο) και συν τοις αλλοις, τρώει και περισσοτερο χρονο απο ολους στο ταμειο γιατι δεν ειχε ετοιμα αυτα που χρειαζονταν.
Μας δουλέυεις ρε αδερφε???
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Προχειρη Μελέτη-Case Study:
Είσαι στην Αθήνα, Ιούλιο με 43oC υπο σκιά. Περιμένεις στην Τράπεζα στην ουρά ήδη για 1 ώρα, και οπως υπολογίζεις την κατάσταση θα είσαι για άλλη μια ώρα εκει τουλαχιστον.Ξαφνικά μπουκάρει ένας τυπος στην τράπεζα που μεσα στο κατακαλόκαιρο φοράει Πουλοβερ, παντελονι του σκι, κασκολ, σκουφο και γαντια.
Παει πρώτος στην ουρά. Οταν του τη λέει κάποιος να πάει στην σειρά του, απαντά οτι με τα ρουχα που φοράει, ζεσταίνεται πολύ και πρεπει να περάσει πρώτος για να φυγει, να αρχίσει να περπατάει πάλι να ψύχεται.
Κανείς δε μπορεί να τον σταματήσει (για ανεξήγητο λογο) και συν τοις αλλοις, τρώει και περισσοτερο χρονο απο ολους στο ταμειο γιατι δεν ειχε ετοιμα αυτα που χρειαζονταν.
Αυτουνού δεν του μιλάς. Κάνεις στην άκρη γιατί μάλλον για ληστή πρόκειται...
-
Ο χρήστης After έγραψε:
Για το θεμα της βροχης.
Ειδικα εκει κι αν δεν βρεχεσαι
Το πολυ πολυ στο πανω μερος του κρανους να ερχεται λιγη βροχη
Βεβαια οπως ειπα, με μια τουριστικη μοτοσυκλετα με μεγαλη ζελατιναΥποχρεωμενοι τοτε θα πρεπει να νιωθουμε και οταν αφηνουμε καποιον να βγει απο στενο, σε δευτερευοντα δρομο
Δεν ειναι ντροπη να παρακαλεσεις για κατι που το εχεις αναγκη
Αν χτυπησεις π.χ.(χτυπα ξυλο), ειναι ντροπη να ζητησεις βοηθεια?
Για αυτο εγραψα πιο πανω, οτι η ζωη στην πολη μας εχει κανει επιθετικους και εγωιστες
Βαζω και τον εαυτο μου μεσα
Καμια φορα, και χωρις λογο, δεν θελω να παραχωρησω προτεραιοτητα σε κανεναν
Μετα το ξανασκεφτομαι και λεω ''τι κανω ο λακαμας?''Θα ζητήσω και θα δώσω βοήθεια εάν συμβεί κάτι , προς Θεού. Και προτεραιότητα παραχωρώ χωρίς να ενδιαφέρομαι πως θα αισθανθεί κάποιος. Ειδικά στην προτεραιότητα , μπορεί ειλικρινά να τον βοηθώ γιατί το στενό να είναι χωρίς ορατότητα. Αλλά δεν θα ζητήσω να με αφήσουν να περάσω εκτός σειράς ούτε στα διόδια , ούτε στο ΙΚΑ , ούτε πουθενά εκτός εάν κουβαλάω την ετοιμόγεννη γυναίκα μου. Δεν είναι το ίδιο το ζεσταίνομαι με το χτύπησα , το γεννάω ή το δεν βλέπω.Και σε κάθε περίπτωση είπα τι θα κάνω εγώ. Σίγουρα σε περιπτώσεις όπως του Ταύρου θα τον άφηνα να περάσει εάν καταλάβαινα ότι πήγε εκεί για να βγάλει τα ψιλά ( εγώ τα βγάζω την ώρα που περιμένω στη σειρά μου και τα γάντια τα ακουμπώ πίσω από τις ντίζες ) και ότι είναι διατεθιμένος να περιμένει μέχρι το αυτοκίνητο που προσπέρασε αλλά πήγε εκεί τουλάχιστον να μην τον τρώει ο ήλιος. Εάν πήγαινε να χωθεί τότε μάλλον κανένα φτερό θα μου έβαφε.
-
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Προχειρη Μελέτη-Case Study:
Τι ειναι αυτο ακριβως που δεν καταλαβες στο ''θελει μελετη''?
Να στο εξηγησω παλι αν σου ειναι δυσκολο να το καταλαβειςΚαι κατι αλλο, και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ
Απο ολα αυτα τα μυρια αυτοκινητα που γεμιζουν τους δρομους ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και πιο πολυ, η μοτοσυκλετα στα διοδια σου εφερε το προβλημα στο κυκλοφοριακο
Στην επιστροφη απο Κορινθο για το πηξιμο απο την κακια σκαλα, παλι οι μοτοσυκλετες φταινε
ΜΠΡΑΒΟ
Βγαλτε απο μεσα σας την νοοτροπια του νεοελληνα λεμεεεεεε
Good minds......
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]