-
το avensis μικρό αμάξι??
φαίνεται μεγαλομανής θα είναι η δεσποινίς -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5)όσο για την κομμώτρια της μάνας του cpp ας διαβάσει το θέμα αυτό και μετά τα ξαναλέμε http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.php?t=23461
Εμένα πάντως η μοναδική φορά που έχω τρακάρει ήταν ένας κομμωτής έπεσε πάνω μου με ένα μικρούλι ...αμερικάνικο πικάπ δύομισι τόνων (παίζει να μην το είχα ξαναδεί στην Ελλάδα). Προφανώς δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά ενώ εμένα μου έκανε 500Ε ζημιά μιάς και ευτυχώς ήταν πολύ μικρές οι ταχύτητες.
Καλά ρε παιδιά τι τα θέλουν οι κομμωτές τα τεράστια τζίπ μήπως το καλοκαίρι βγάζουν έξτρα χαρτζηλικάκι κουρεύοντας πρόβατα στα βουνά?
Σχετικά με την υπεροψία των τζιπόβιων δεν τη συζητώ. Και εγώ όταν οδηγώ τζιπ ή σουβ νιώθω λιγότερο ευάλωτος οπότε λογικά ίσως ρισκάρω λίγο περισσότερο. Αυτό το διαπιστώνω σε μεγαλύτερη ένταση όταν οδηγούν φίλοι με αποκορύφωμα όταν μία φίλη μου 'φιλήθηκε' με τον μπροστινό της που έκοψε σε μία λακούβα-χαντάκι, τσαντισμένη άρχισε να φωνάζει 'μα καλά ο μ@λ@κ@ς κόβει στην λακούβα?' (!). Εντάξει μετά από αυτή την ατάκα της λέω άσε να κατέβω να συννενηθώ εγώ μη φάμε και ξύλο...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Tα πηρε ο καθε ασχετος, ''για να εχει παραπανω ασφαλεια'', απο τους ''αλλους''
Ε ναι, επειδή δεν σου παρέχουν παραπάνω ασφάλεια τα SUV.
Οκ οκ
Αντε παιδια, παω να παρω το hammer μου και να παω για καφε εδω διπλα, στην Arizona, που μενουμε ολοι..... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...................
και υστερα τους φταινε οι τετρατροχοι που δεν τους προσεχουν...το κατ δεν θα κλεισει ποτε...δυστυχως!Μα το έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές ΠΑΝΤΑ φταίνε τα αυτοκίνητα. Γιατί πρέπει να τα προσέχουμε, γιατί αν πάθει κάτι μοτοσικλετιστής αύριο θα κυκλοφορεί ένα ακόμη αυτοκίνητο ανάμεσά μας κ.λ.π κ.λ.π.
Τα δίκυκλα δε φταίνε ΠΟΤΕ.Φιλος εχει βγει βολτα βραδακι με την κοπελα του.
Και πανε χαλαρα στην παραλιακη.
Δεν εχει κινηση κ το παιδι ειναι στην αριστερη λωριδα.
Βλεπει πισω του μηχανες.
Βγαζει δεξι φλας για να ανοιξει δρομο και ετοιμαζεται να μπει στο κενο στην μεσαια....
Απο αριστερα....
Αναμεσα στο διαζομα και το αμαξι και ακουμπαει τον καθρευτη του....
Φυσικα... Ουτε που κοιταξε αν εκανε ζημια....
Τα παιρνει το παλικαρι....
Τον πιανει στο κινυγι... τον φτανει και περναει φιλερ απο τα αριστερα, αναμεσα στο διαζωμα και την μηχανη, ξυνοντας τις μανετες της μηχανης με τον δεξι καθρεπτι και συνεχηζει την πορεια του.
Φτανει σε φαναρι και σταματα.
Ερχεται ο μηχανακιας τσαντισμενος και σταματαει αρηστερα του.
-Καλα ρε μαλακα... Δεν με ειδες;;;; Δεν με προσεχεις;;; Μ ακουμπησες με τον καθρευτη σου!!!-Κ εσυ πριν το ιδιο δεν εκανες;;;
Κουβεντα ο μηχανοβιος... Γκαζι κ εξαφανηστικε....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Από τότε που οδηγώ το Panda οι σφήνες, τα κλεισίματα και η παραβίαση προτεραιότητας που έχω υποστεί έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Οι πλειοψηφία δε προέρχεται από γυναίκες με SUV κάθε λογής και εκτοπίσματος. Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5). Μάλλον ο συνδυασμός Panda 4X4 και άντρα οδηγού τους προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Όταν καταφέρνω και τις πλευρίζω βέβαια κάνουν τις αδιάφορες και κοιτούν αλλού. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε όταν μια με Cherokee προσπάθησε να μπει σε καινό 2 μέτρων και όταν κορνάρισα έστριψε το τιμόνι απότομα αριστερά για να με «τιμωρήσει» με αποτέλεσμα να κινδυνέψω άμεσα και εγώ και οι διπλανοί μου. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να οδηγήσω το αυτοκίνητο που με εξυπηρετεί αφάνταστα και που ζητάει κοντά 5 λίτρα στα 100 χλμ επειδή κάποιες στερημένες βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κουβαλάνε πάνω στο Pandaκι χρησιμοποιώντας το SUV τους.
Η κομμώτρια της μάνας μου είχε Avensis και πήγαινε Θεσ/νίκη και χρειάστηκε να κάνει μια μανούβρα αποφυγής τρακαρίσματος και φοβήθηκε από την συμπεριφορά του Avensis επειδή είναι μικρό αμάξι όπως λέει και βρήκε σε ευκαιρία από μια πελάτισσα της (κατ εμέ της ξεφόρτωσε η θεά) ενα Grand Cherokee 4.7 του 2001 στα 35K Euro και τώρα με το μεγάλο αυτοκίνητο νιώθει σίγουρη!!!!
Ξέχασα να πω στην μάνα μου να τη ρωτήσει πόσο καίει????V8 εχεις κ εσυ.
Μια χαρα καιει
Το V8 3.500 της Μερκας που εχω, μεσα στην πολη, με νορμαλ οδιγηση, καει οσο και το Γλαστρακι που εχω....Η αλλη με το Τσεροκυ.... Μαλλον θα βρεθει καμια μερα αναποδα
ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΑ ΕΣΓΙΟΥΒΙ....
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το avensis μικρό αμάξι??
φαίνεται μεγαλομανής θα είναι η δεσποινίςκομμωτρια ειναι....
Και μαγαλομανης θα ναι... Και δημιουργικο χαρακτηρα θα χει.....
Μη σου πω οτι θα ναι και νυμφομανης .... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Από τότε που οδηγώ το Panda οι σφήνες, τα κλεισίματα και η παραβίαση προτεραιότητας που έχω υποστεί έχουν ξεπεράσει κάθε λογική. Οι πλειοψηφία δε προέρχεται από γυναίκες με SUV κάθε λογής και εκτοπίσματος. Πάμπολλες φορές δε στη διαμαρτυρία μου (κορνάρισμα) βλέπω δάχτυλα (από 1 έως 5). Μάλλον ο συνδυασμός Panda 4X4 και άντρα οδηγού τους προκαλεί διάφορους συνειρμούς. Όταν καταφέρνω και τις πλευρίζω βέβαια κάνουν τις αδιάφορες και κοιτούν αλλού. Σήμερα το ποτήρι ξεχείλισε όταν μια με Cherokee προσπάθησε να μπει σε καινό 2 μέτρων και όταν κορνάρισα έστριψε το τιμόνι απότομα αριστερά για να με «τιμωρήσει» με αποτέλεσμα να κινδυνέψω άμεσα και εγώ και οι διπλανοί μου. Έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να οδηγήσω το αυτοκίνητο που με εξυπηρετεί αφάνταστα και που ζητάει κοντά 5 λίτρα στα 100 χλμ επειδή κάποιες στερημένες βγάζουν όλα τα συμπλέγματα κατωτερότητας που κουβαλάνε πάνω στο Pandaκι χρησιμοποιώντας το SUV τους.
Η κομμώτρια της μάνας μου είχε Avensis και πήγαινε Θεσ/νίκη και χρειάστηκε να κάνει μια μανούβρα αποφυγής τρακαρίσματος και φοβήθηκε από την συμπεριφορά του Avensis επειδή είναι μικρό αμάξι όπως λέει και βρήκε σε ευκαιρία από μια πελάτισσα της (κατ εμέ της ξεφόρτωσε η θεά) ενα Grand Cherokee 4.7 του 2001 στα 35K Euro και τώρα με το μεγάλο αυτοκίνητο νιώθει σίγουρη!!!!
Μια χαρα καιει
Το V8 3.500 της Μερκας που εχω, μεσα στην πολη, με νορμαλ οδιγηση, καει οσο και το Γλαστρακι που εχω....Η αλλη με το Τσεροκυ.... Μαλλον θα βρεθει καμια μερα αναποδα
Και εγώ την ίδια σκέψη έκανα. Η γυναίκα είναι στόκος! Για να δοκιμάσει να κάνει ελιγμό αποφυγής εμποδίου με το Grand Cherokee... Αν δεν τουμπάρει (τα κουλάδια πολλές φορές έχουν και την τύχη με το μέρος τους πανάθεμά τα ) είμαι σίγουρος την επομένη ημέρα θα ψάχνει πάλι να βρει πιο ασφαλές αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μια χαρα καιει
Και εγώ την ίδια σκέψη έκανα. Η γυναίκα είναι στόκος! Για να δοκιμάσει να κάνει ελιγμό αποφυγής εμποδίου με το Grand Cherokee... Αν δεν τουμπάρει (τα κουλάδια πολλές φορές έχουν και την τύχη με το μέρος τους πανάθεμά τα ) είμαι σίγουρος την επομένη ημέρα θα ψάχνει πάλι να βρει πιο ασφαλές αυτοκίνητο...
Ετοιμη την εχω.....
-
τρια πουλακια...
http://www.euroncap.com/tests/toyota_av ... 3/172.aspx
http://www.euroncap.com/tests/jeep_gran ... 5/239.aspx
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
τρια πουλακια...http://www.euroncap.com/tests/toyota_av ... 3/172.aspx
http://www.euroncap.com/tests/jeep_gran ... 5/239.aspx
Τα rates αυτά είναι με ζώνη!!!!!
-
?
-
???
-
Σιγά μην φωράει ζώνη ασφαλείας!!! Ανετίλα σου λέω!!!!
-
σωστος!
κοτζαναμ αρχοντας στην τζιπαρα του και να φοραει ζωνη.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
...................
και υστερα τους φταινε οι τετρατροχοι που δεν τους προσεχουν...το κατ δεν θα κλεισει ποτε...δυστυχως!Μα το έχουμε ξαναπεί δεκάδες φορές ΠΑΝΤΑ φταίνε τα αυτοκίνητα. Γιατί πρέπει να τα προσέχουμε, γιατί αν πάθει κάτι μοτοσικλετιστής αύριο θα κυκλοφορεί ένα ακόμη αυτοκίνητο ανάμεσά μας κ.λ.π κ.λ.π.
Τα δίκυκλα δε φταίνε ΠΟΤΕ.Φιλος εχει βγει βολτα βραδακι με την κοπελα του.
Και πανε χαλαρα στην παραλιακη.
Δεν εχει κινηση κ το παιδι ειναι στην αριστερη λωριδα.
Βλεπει πισω του μηχανες.
Βγαζει δεξι φλας για να ανοιξει δρομο και ετοιμαζεται να μπει στο κενο στην μεσαια....
Απο αριστερα....
Αναμεσα στο διαζομα και το αμαξι και ακουμπαει τον καθρευτη του....
Φυσικα... Ουτε που κοιταξε αν εκανε ζημια....
Τα παιρνει το παλικαρι....
Τον πιανει στο κινυγι... τον φτανει και περναει φιλερ απο τα αριστερα, αναμεσα στο διαζωμα και την μηχανη, ξυνοντας τις μανετες της μηχανης με τον δεξι καθρεπτι και συνεχηζει την πορεια του.
Φτανει σε φαναρι και σταματα.
Ερχεται ο μηχανακιας τσαντισμενος και σταματαει αρηστερα του.
-Καλα ρε μαλακα... Δεν με ειδες;;;; Δεν με προσεχεις;;; Μ ακουμπησες με τον καθρευτη σου!!!-Κ εσυ πριν το ιδιο δεν εκανες;;;
Κουβεντα ο μηχανοβιος... Γκαζι κ εξαφανηστικε....
Αυτό είναι πολύ χοντρή μ@λ@κία. Σταμάτα τον και πές του να σου πληρώσει τη ζημιά. Όχι να σκοτώσεις κάποιον επειδή σου ακούμπησε τον καθρέπτη ( που μπορεί να μην το κατάλαβε κι όλας ).
-
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπης
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπηςAν χωρουσε να περασει και πηγαινε σιγα, τοτε τι σε πειραζε?
Και εγω εχει τυχει να αφησω αμαξι που παει αναποδα, και μαλιστα εκανα και στην ακρη
Μα τι λετε ρε παιδια, ολα τα προβληματα στα μηχανακια οφειλονται
Το οτι εχει τρελη κινηση, φταινε τα μηχανακια
Το οτι το 85% των οδηγων ειναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ, φταινε τα μηχανακια
Το οτι δεν βρισκεται παρκινγκ, φταινε τα μηχανακιαΜηπως ηρθε η ωρα να αγορασετε και εσεις ενα μηχανακι?
Για να μην παρεξηγηθω, οσοι με ξερουν εδω μεσα, μου αρεσουν και οι δυο ''κοσμοι''
Ειναι τρελο ομως για ολο αυτο το κωλοχανειο εκει εξω, να σας φταιει ενα οχημα 1 μετρο μηκος -
Ο χρήστης After έγραψε:
άμα ξαναδώ μηχανάκι να μπαίνει αέρα πατέρα ανάποδα σε μονόδρομο κ να πουλάει κ πνεύμα θα γίνει της πόπης
Aν χωρουσε να περασει και πηγαινε σιγα, τοτε τι σε πειραζε?
Και εγω εχει τυχει να αφησω αμαξι που παει αναποδα, και μαλιστα εκανα και στην ακρη
Μα τι λετε ρε παιδια, ολα τα προβληματα στα μηχανακια οφειλονται
Το οτι εχει τρελη κινηση, φταινε τα μηχανακια
Το οτι το 85% των οδηγων ειναι ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ, φταινε τα μηχανακια
Το οτι δεν βρισκεται παρκινγκ, φταινε τα μηχανακιαΜηπως ηρθε η ωρα να αγορασετε και εσεις ενα μηχανακι?
Για να μην παρεξηγηθω, οσοι με ξερουν εδω μεσα, μου αρεσουν και οι δυο ''κοσμοι''
Ειναι τρελο ομως για ολο αυτο το κωλοχανειο εκει εξω, να σας φταιει ενα οχημα 1 μετρο μηκοςέχω πει εγώ κάτι τέτοιο;;
μήπως λέω το αντίθετο για τις κυκλοφοριακές συνθήκες τώρα τελευταία;;ΑΛΛΑ όταν μπαίνει σε μονόδρομο απο δρόμο που δεν έχω ορατότητα με 30+χλμ λες κ μπαίνει στον ιδιόκτητο δρόμο του κ πρέπει να κάνω σλάλομ για να μην τσουγκρίσουμε, τότε ναι, είναι τα κατεβάσω πολλά γαλλικά
(για το πως μπήκε στον μονόδρομο δες please τo post μου!!)
-
μην θιγεσαι φιλε και μην προσπαθεις να εκπροσωπησεις ολους τους 2τροχους.
γελαδια υπαρχουν αφθονα και στα δυο 'στρατοπεδα'=2τροχων-4τροχων.
εσυ δεν βλεπεις καμικαζι που θα φανε το κεφαλι τους?μονο 4τροχα ζωα βλεπεις?
οι γενικευσεις ειναι ανουσιες
η διαφορα ειναι οτι τα μεν 4τροχα γελαδια πανε στον φανοποιο και τα δε 2τροχα στο Κατ. -
Περασε φιλλερ απο τον αλλον την ωρα που του ανοιγε τον δρομο....
Τον κοπανησε με την μανετα του τιμονιου....
Και δεν καταλαβε... Και καλα....
Και τον πειραξε που του καναν το ιδιο....
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#6]