-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ρε Νικόλα αφού δεν το κατέχεις και είσαι ΚΑΙ γκαντέμης τι την θες την συναρμολόγηση;Δεν είναι γκαντέμης. Κωλόγερος με Πάρκισον είναι.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
αφού μιλούσαμε για διάφορα μου λέει ο τύπος:ταινίες από που κατεβάζεις; κ μετά με ρωτούσε για κάτι φώτο που είχα με την κεντρική μονάδα μέσα στο αμάξι συνδεδεμένη με την οθόνη...κ διάφορες λεπτομέρειες για carpc!φτερό μου το έκανε όλο το pc
τίποτα δεν του ξέφυγε που να μην έψαξεόχι ότι είχα τίποτα να κρύψω αλλά σου χτυπάει κάπως...
Ψαχούλευε τα αρχεία σου και απλά 'σού χτύπησε κάπως';
Αν μού τα έλεγε εμένα αυτά, θα τον έπαιρνε και θα τον σήκωνε...
Απλά απαράδεκτος ο τεχνικός.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.Και σε περίπτωση που οι ακροδέκτες δεν έρχονται απόλυτα στη σωστή τους θέση τι γίνεται?
Τα έβαλα όλα επάνω αλλά δε δίνει σήμα... Κάνει σαν να μην είχε καθόλου επεξεργαστή συνδεδεμένο...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
αφού μιλούσαμε για διάφορα μου λέει ο τύπος:ταινίες από που κατεβάζεις; κ μετά με ρωτούσε για κάτι φώτο που είχα με την κεντρική μονάδα μέσα στο αμάξι συνδεδεμένη με την οθόνη...κ διάφορες λεπτομέρειες για carpc!
φτερό μου το έκανε όλο το pc
τίποτα δεν του ξέφυγε που να μην έψαξεόχι ότι είχα τίποτα να κρύψω αλλά σου χτυπάει κάπως...
χοντρο...οχι οτι δεν το κανουν ολοι αλλα να το λες και να χαιρεσαι κιολας...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.
Και σε περίπτωση που οι ακροδέκτες δεν έρχονται απόλυτα στη σωστή τους θέση τι γίνεται?
Τα έβαλα όλα επάνω αλλά δε δίνει σήμα... Κάνει σαν να μην είχε καθόλου επεξεργαστή συνδεδεμένο...
Καλά, μην πάει κατευθείαν ο νους σου στο κακό!! Σπάνια υπάρχει πρόβλημα στις επαφές του επεξεργαστή.. και η βάση LGA είναι ποιοτική και δυνατή (μεταλλική), άρα δεν νομίζω να τρέχει κάτι με τον επεξεργαστή.
Δεν κάνει κανένα μπιπ το σύστημα;
Αν όχι, μήπως δεν πατάνε καλά οι μνήμες; Βγάλτες και ξαναβάλτες πιέζοντας κατακόρυφα και πρώτα από τη μία μεριά και μετά από την άλλη, ώστε να μπούνε πιο 'γλυκά'.
Αν δεν γίνεται τίποτα, ξεκίνα να βγάζεις πράμα... Άσε πάνω μόνο την κάρτα γραφικών. Έλεγξε και τις συνδέσεις του τροφοδοτικού πάνω στη μητρική (ιδίως την τροφοδοσία του επεξεργαστή, αν είναι διπλή - 2Χ4 pin - πρέπει να έχεις συνδέσει και τις δύο).
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αφού μιλούσαμε για διάφορα μου λέει ο τύπος:ταινίες από που κατεβάζεις; κ μετά με ρωτούσε για κάτι φώτο που είχα με την κεντρική μονάδα μέσα στο αμάξι συνδεδεμένη με την οθόνη...κ διάφορες λεπτομέρειες για carpc!
φτερό μου το έκανε όλο το pc
χοντρο...οχι οτι δεν το κανουν ολοι αλλα να το λες και να χαιρεσαι κιολας...
επίσημη δικαιολογία:'είχε πρόβλημα η κάρτα ήχου κ έψαχνε ένα αρχείο απλώς για να το παίξει'
η κάρτα ήχου πράγματι είχε ένα προβληματάκι (τίποτα το σπουδαίο) αλλά τα αρχεία που μου ανέφερε ήταν χωμένα σε φακέλους-υποφακέλους κ σε διαφορετικούς σκληρούς!
σήκωνε τεράστια φασαρία το θέμα αλλά πρώτον δεν είχα όρεξη κ δεύτερων βιαζόμουν.
όπως είπε κ ο adis φυσικά κ δεν είναι ο μόνος αλλά τεράστια λαλακία του που ρωτούσε κιόλας για φώτο που είχε δει...
-
νταξει εσυ εψαχνες να φυγεις..
αλλα απιστευτος ο τυπος...κοτα τι ατομα παιρνουν και λεφτα...δηλαδη αμα εκανες επεισοδιο θα ειχε τρελο γελιο..
-
Λοιπόν, οι μνήμες είναι σωστά στη θέση τους, τα πινάκια είναι κεντραρισμένα τέλεια, και πάλι ο υπολογιστής δεν παίζει. Η μητρική δέχεται ρεύμα, με το πάτημα του power δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρες και δίσκους, αλλά η κάρτα γραφικών δε βγάζει σήμα, χωρίς να ακούγεται μπιπ ή κάτι τέτοιο.
Σκέφτομαι να τον μοντάρω και να τον πάω ολόκληρο πίσω για να δούμε τι από όλα φταίει.
-
O Echostar 3000iP δορυφορικός δέκτης μου, μετά από 7 χρόνια σκληρής δουλειάς, τα'φτυσε!
Εχετε να μου προτείνετε κάποιον δέκτη σε αντικατάσταση? Κυρίως θα πρέπει να μπορεί να ελέγξει το 1,20 κινητό πιάτο και να μην χρειάζεται νέα καλωδίωση!! Υπάρχει τέτοια εναλλακτική?Απο χρήματα θα ήθελα να δώσω περίπου στα
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Λοιπόν, οι μνήμες είναι σωστά στη θέση τους, τα πινάκια είναι κεντραρισμένα τέλεια, και πάλι ο υπολογιστής δεν παίζει. Η μητρική δέχεται ρεύμα, με το πάτημα του power δίνει ρεύμα σε ανεμιστήρες και δίσκους, αλλά η κάρτα γραφικών δε βγάζει σήμα, χωρίς να ακούγεται μπιπ ή κάτι τέτοιο.Σκέφτομαι να τον μοντάρω και να τον πάω ολόκληρο πίσω για να δούμε τι από όλα φταίει.
Καλή τύχη!
-
οι μνήμες ram έχουν σημαντικές διαφορές αναλόγως τη μάρκα;;
θέλω μια 512 @400mhzhttp://www.e-shop.gr/search_per.phtml?c ... itle=512MB
η πρώτη απο αυτές φαίνεται πολύ καλή λύση για value for money
-
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το 1Gb RAM του MacBook Pro σε 2, ή 3, αλλά οι τιμές της apple είναι φωτιά (700 Ευρώ τα 3Gb). Ξέρουμε αν παίζουν και ανεξάρτητοι κατασκευαστές;
-
Δηλαδή χρησιμοποιεί 'proprietary' μνήμες;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το 1Gb RAM του MacBook Pro σε 2, ή 3, αλλά οι τιμές της apple είναι φωτιά (700 Ευρώ τα 3Gb). Ξέρουμε αν παίζουν και ανεξάρτητοι κατασκευαστές;αμα ψαξεις σε site που ασχολούντια με mac θα δείς ποιες μνημες 'ταιριάζουν' καλύτερα
corsair νομίζω έιναι καλή αλλά ψάξτο
-
Παιδιά, αν χρειαστεί να φύγουμε για λίγο από τον φορητό υπολογιστή μας και σε λίγες ώρες θα ξαναδουλέψουμε σε αυτόν, τι είναι καλύτερο να επιλέγουμε.
Απενεργοποίηση ή αναμονή;
(Υπάρχει και η επιλογή 'Αδρανοποίηση' σε κάποιους φορητούς) -
'Αναμονή' όπως 'stand-by' και 'αδρανοποίηση' όπως hibernation;
Αυτό που γνωρίζω είναι ότι σε περίπτωση που είναι σε stand-by mode δεν πρέπει να μετακινήσουμε τον φορητό για να μην πάθει ζημιά ο δίσκος. Απενεργοποίηση εννοείς φαντάζομαι να το κάνεις shut-down.
Εγώ αυτό που κάνω είναι hibernation. Επανέρχεται σε ελάχιστο χρόνο και μπορείς να το μετακινήσεις άφοβα. Για καλύτερη προστασία της μπαταρίας, σε περίπτωση που πρόκειται να το μετακινήσεις και το είχες προηγουμένως στην πρίζα, προτιμότερο το shut-down.
Αν κάνω σε κάτι λάθος, ας με διορθώσουν οι ιθύνοντες. -
Δεν ξερω αν ειμαι τυχερος, αλλα το λαπτοπ το μετακινω εδω και 1 χρονο σε standby (το βαζω στην ειδικη τσαντα πλατης και κανω...ποδηλατο) και δεν εχει κανενα προβλημα.
-
Εγώ στο φορητό απλά κλείνω το καπάκι και μπαίνει σε sleep mode.
-
Πήγα να δοκιμάσω έναν καινούργιο WD passport 80GB φορητό δίσκο. Το συνδέω στο ένα pc κ κολλάει το mouse κ το keyboard χωρίς να μπορώ να τα χρησιμοποιήσω. Έπρεπε να τα αποσυνδέσω να κάνω reboot κ μετά να τα ξανασυνδέσω στο 2ο reboot για ν αρχίσουν να ξαναλειτουργούν!
Τον είχα αποσυνδέσει τον δίσκο κ τον συνέδεσα σε άλλο pc. Εκεί τον διάβασε αμέσως έβγαλε ότι έγινε αυτόματα installed αλλά δεν έβγαλε πουθενά icon για να μπορέσω να τον χρησιμοποιήσω! Τον αποσυνέδεσα τον ξανασυνέδεσα αλλά τίποτα. Τον διάβαζε όπως έδειχνε στο system tray αλλά πουθενά icon.Κάνω κάτι λάθος? Ο δίσκος είναι καινούργιος. Τον αγόρασα για το laptop του πατέρα μου αλλά μου είπε ότι δεν μπορούσε να τον χρησιμοποιήσει κ έτσι τον πήρα για να τον δοκιμάσω.
Σ έναν άλλον WD φορητό δίσκο που είχε φέρει ένας φίλος παλιότερα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα κ τον είχε διαβάσει αμέσως.[/list] -
[quote='kouk']O Echostar 3000iP δορυφορικός δέκτης μου, μετά από 7 χρόνια σκληρής δουλειάς, τα'φτυσε!
Εχετε να μου προτείνετε κάποιον δέκτη σε αντικατάσταση? Κυρίως θα πρέπει να μπορεί να ελέγξει το 1,20 κινητό πιάτο και να μην χρειάζεται νέα καλωδίωση!! Υπάρχει τέτοια εναλλακτική?Απο χρήματα θα ήθελα να δώσω περίπου στα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]