-
Αντε, το βρήκα κι αυτό. Αν είναι δυνατόν, την ενσωματωμένη στη μητρική κάρτα ασυρμάτου δικτύου την έχουν επάνω σε μια από τις 2 τελευταίες θύρες USB. Επειδή λοιπόν είχα βάλει από το BIOS να λειτουργούν οι 6 από τις 8 (που πριν από το BIOS update έπρεπε να το κάνω για να μην κολλάει στο POST), δεν έβλεπε την κάρτα.
Επόμενοοοοο....
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!
Κούκο κανόνισε για φαγητό σύντομα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ!!!Κούκο κανόνισε για φαγητό σύντομα!
Υπάρχουν και χειρότερα πάντως:
Level One WNC-0300v4 [τώρα είμαστε στο v5, άσχετο] και dual core επεξεργαστής.
Απλά δεν παίζει (στο 5λεπτο παγώνει το σύστημα και θέλει reset)...
Σε linux παίζει άψογα για μέρες τη φορά (μέχρι να βαρεθώ και να κάνω restart ή να κάνει τσαλίμια η ΔΕΗ)
...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
**Σε linux παίζει άψογα για μέρες τη φορά (μέχρι να βαρεθώ και να κάνω restart ή να κάνει τσαλίμια η ΔΕΗ)
**
...Γιατι δεν με εκπλήσσει αυτό?
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Σε linux παίζει άψογα για μέρες τη φορά (μέχρι να βαρεθώ και να κάνω restart ή να κάνει τσαλίμια η ΔΕΗ)
...
Να βαλεις Windows Certified Drivers και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Αυτα γινονται οταν οι κατασκευαστες δεν τηρουν τα guidelines...
-
Καλημέρα. Έχει τύχει ποτέ κανείς να θέλει να κάνει capture κάτι από το media player με printscreen; Αν το δοκιμάσω και πάνω να κάνω paste στο Photoshop, μου βγάζει κανονικά όλη την οθόνη, αλλά το παράθυρο του mplayer, δε δείχνει όλη την εικόνα, και είναι σαν να δείχνει ότι ακριβώς παίζει εκείνη τη στιγμή. Άμα συνεχίσω την αναπαραγωγή δείχνει άλλη σκηνή, ενώ αν κλείσω το Mplayer, στην εικόνα που έχω κάνει ήδη Paste, εξαφανίζεται από το media player το βιντεάκι, και δείχνει απλά ένα μαύρο φόντο. Έχει κανεις καμια ιδέα για το πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτό;
-
Παίξ'το με το powerdvd ή με το media player classic που έχουν δυνατότητα capture αλλιώς βάλε κανά πρόγραμμα που να κάνει, παραπάνω νομίζω αναφέρθηκε το Imagegrabber
Καλημέρα -
Και με το Mplayer Classic τα ίδια. Σαν άλλη επιλογή το παίζω με το powerDVD και κάνω capture, απλά ψάχνω μπας και με καμια ρύθμιση φτιάχνει ο mplayer...
-
&^%$ την τρελλα μου...
καποια κλειδια αλλαζουν τωρα καθε μερα..
την τρελλα μου...
θα ορκιζομουν οτι πριν καιρο ειχα βρει ενα plug-in που κατεβαζε αυτοματα τα καινουρια κλειδια, αλλα δεν το κατεβασα, επειδη 'σιγα μη βαλω adsl και το εχω συνδεδεμενο..) -
κλειδιά για τι πράγμα?
Μαρκ, στον mplayer classic κάνεις capture με File->Save Image
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
κλειδιά για τι πράγμα?Δορυφορική TV, υποθέτω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
κλειδιά για τι πράγμα?
Δορυφορική TV, υποθέτω.
σωστα!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ!!!Όλα, μα όλα τα προβλήματα που έχω μέχρι τώρα αντιμετωπίσει (εντάξει, εκτός του θέματος με την αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας) είναι αποτέλεσμα της ημιτελούς δουλειάς που κάνουν οι προγραμματιστές στο άγχος τους να παρουσιάσουν ένα προϊόν.
Τελικά για την αργοπορία στο 'My Computer' δεν έφταιγε το BIOS αλλά ότι είχα συνδεδεμένο ένα scanner HP 4400C. Κακό παιδί, δεν κάνει.
Φίλε μου, όντας επαγγελματίας προγραμματιστής μπορώ να πω ότι με ενόχλησε πολύ ο παραπάνω χαρακτηρισμός σου. Ακόμη και αν τον έκανες 'εν βρασμώ ψυχής', ή έστω και με μια δόση χιούμορ.
FYI, οι προγρ/στές είναι πάντα οι τελευταίοι κρίκοι στην αλυσίδα της σύλληψης / σχεδιασμού / παραγωγής ενός προϊόντος. Και σχεδόν πάντα, αυτοί είναι που τρέχουν για να καλύψουν τον χαμένο χρόνο από μαλακίες που κάνουν μαρκετίστες και 'μανατζερς' (που συνήθως δεν μπορούν να μανατζάρουν ούτε το.. πορτοφόλι τους). Το άγχος παρουσίασης ενός προϊόντος είναι πάντα του μαρκετίστα / μάνατζερ (που υπόσχεται στον πελάτη / ανώτερο ό,τι να 'ναι, προκειμένου να πέσει το φράγκο / αύξηση μισθού / προαγωγή) και πάντα - μα πάντα - το επωμίζεται ο προγραμματιστής. Ο οποίος **φυσικά **φταίει μετά που το προϊόν δεν παίζει όπως πρέπει, έχει κακή συμπεριφορά, κλπ.
Ποιος σκέφτεται σε τι συνθήκες εργάστηκε ο προγραμματιστής (μπορεί για 12-ωρα, ενδεχομένως και ΣΚ..) για να προλάβει να φτιάξει σε ελάχιστο χρόνο ότι παπαριά κατέβηκε στην κούτρα του καθενός, μόλις μερικές ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση του προϊόντος;
Τεσπα.. τα είπα και ξεθύμανα!
Η μητρική σου πάντως μια χαρά φαίνεται να είναι. Η Ασους δεν είναι χθεσινή.. απλώς, οι μητρικές που έχουν 'τα πάντα' λογικό είναι να τα βάζουν σε.. όποιο bus έχουν.. πρόχειρο.
-
Ηρεμαααααα!!!!
Ερώτηση.
Στο γραφείο βρήκα ( ) μια ασύρματη σύνδεση και το password της! Εταιρικό Wi Fi είναι ρε!!!
Δυστυχώς, δεν κατάφερα ( ) να ορίσω στον FF να μπαίνει στο Internet μέσω αυτής της σύνδεσης (την έχω φτιάξει και έχω συνδεθεί) αντί από το καλώδιο!
Για διαφωτήστε με!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Να βαλεις Windows Certified Drivers και δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Αυτα γινονται οταν οι κατασκευαστες δεν τηρουν τα guidelines...Από όσο θυμάμαι, συμβαίνει και με certified drivers, πάει κανένας μήνας.
Στο τέλος βρήκα generic drivers από την atheros, αλλά είχα ήδη βάλει μια παλιά D-Link (802.11b) που υπήρχε τριγύρω και δεν ήθελα να το ψάξω παραπέρα, και όπου να 'ναι θα μπει καλώδιο πάλι οπότε δεν αγχώνομαι. -
Παίδες μία κάρτα γραφικών μέχρι 100-150 γιούρος με HDTV out & DirectX10 support?
-
Vista αντί για XP.
Να ένα σύντομο ανέκδοτο -
Για hardware DX 10 support ετοιμάσου για πολλά
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Vista αντί για XP.
Να ένα σύντομο ανέκδοτοΕγώ τα έβαλα γιατί πήρα νέο φορητό και ήθελα να είναι έτοιμος για μελλοντικές εφαρμογές.
Όλοι μας πάντως θα τα βάλουμε αργά ή γρήγορα αντί των ΧΡ. Όπως αφήσαμε τα 2000 για τα ΧΡ ή το DOS για τα 95/98. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εγώ τα έβαλα γιατί πήρα νέο φορητό και ήθελα να είναι έτοιμος για μελλοντικές εφαρμογές.
Όλοι μας πάντως θα τα βάλουμε αργά ή γρήγορα αντί των ΧΡ. Όπως αφήσαμε τα 2000 για τα ΧΡ ή το DOS για τα 95/98.Ναι, αλλά δεν αφήσαμε τα 98SE για τα ME...
πήγαμε κατευθείαν στα 2000 και τα XP. -
Tα Me ήταν φάρσα. 98SE με πιο ωραία εικονίδια, περισσότερα προβλήματα σταθερότητας, μεταβατικό στάδιο (= αρπαχτή) πριν τα ΧΡ. Γενικά όλοι σχεδόν μετακινούνταν από λειτουργικό σε λειτουργικό είτε επειδή τους άρεσε περισσότερο το νεότερο, είτε επειδή τους υποχρέωναν οι εταιρείες λογισμικού.
Πάντως οφείλω να πω ότι τα Vista, αν εξαιρέσουμε το βάρος τους (που πάντως αντιμετωπίζεται με απενεργοποίηση του Aero, οπτικών εφέ και κάποιων περιττών λειτουργιών (πχ της κομψής αλλά ψιλοάχρηστης μπάρας δεξιά)), είναι καλό λειτουργικό. Κάτι σαν ΧΡ στο πιο ώριμο και πλούσιο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]