-
Εντάξει το καταλάβαμε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
τελευταία στο router μου (USR 9107) αποσυγχρονίζεται η γραμμή (Otenet) ενώ αν βάλω κάποιο άλλο δεν υπάρχει πρόβλημα. Τώρα είμαι με το sagem (να πού χρειάστηκε )ακόμα χάνει τον συγχρονισμό προσπαθεί προσπαθεί αλλά τπτ ενώ με άλλες συσκευές είναι οκ! `Εχω Otenet και το router usr 9107 over ISDN για check τις ρυθμίσεις μην έχει αλλάξει κάτι και γι'αυτό να αδυνατεί να συγχρονιστεί
αλλιώς αν δε φταίει κάτι ούτε ο ΟΤΕ να το στείλω πακέτο πίσω
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει το καταλάβαμε.Γυρνάμε την μανιβέλα 4 φορές.
-
Για τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.
Έχουν βγει πλέον και 1,5V, μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν μόνο 1,2V. Δοκιμάστε τις. Καμία σχέση. Κοιτάξτε και τα mAh να είναι πάνω από 2000. Αργούν να φορτίσουν αλλά κρατάνε. Πριν 1 χρόνο πήρα energizer 2500mAh και φορτίζουν ασταμάτητα αφού κινούν τα περισσότερα παιχνίδια των παιδιών.
Για αλκαλικές ΙΚΕΑ, LIDL και στα πρατήρια της Shell που έχει SONY 10τεμ, 5
-
Eγω έχω το Bluetooth desktop MX5000 ( http://www.logitech.com/index.cfm/produ ... NTID=10776) της Logitech. To ποντίκι είναι επαναφορτιζόμενο ( laser ) και στο πληκτρολόγιο χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες IKEA που αγόρασα πέρσι τον Σεπτέμβριο μαζί με τον φορτιστή τους. 1.2V 2000mAh. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
-
Θα μπορουσε κανενα καλο παιδι να με ενημερωσει αν θα μπορουσε να βρεθει για δοκιμαστικη χρηση το Pathaway
-
Καμμιά ιδέα για το πως γίνεται capturing σε HDV απο Canon HV20 σε windoz xp; H Canon δεν δίνει μαζί κάποιο πρόγραμμα
-
Windows movie maker
εγώ χρησιμοποιώ το Intervideo WinDVD Creator
-
η γραμμή μου έγινε 2mbit αλλά μπαίνω στο my.otenet.gr στο λογαριασμό μου και λέει αναμονή ενεργοποίησης από ΟΤΕ, γι'αυτό άραγε δε μπορώ να κατεβάσω με 2 mbit? Δε πειράζει, χαλάλι, Παρασκευή απόγευμα έστειλα την αίτηση, ούτε μια βδομάδα
το ρούτερ όμως ακόμα μλκζεται θα το πάω πίσω στο eshop μου φαίνεται 2 χρόνια εγγύηση έχει
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Windows movie makerεγώ χρησιμοποιώ το Intervideo WinDVD Creator
Υποθέτω ότι μιλάμε για την ίδια κάμερα.
Ποιό movie maker, αυτό των xp ή αυτό των svista; Με αυτό των xp δεν τα κατάφερα, τα svista πριν απο το sp2 και τον οκταπύρηνο amd, δεν πρόκειται να τα βάλω, οπότε μένει να δοκιμάσω το windvd. Άντε να δούμε...Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Windows movie maker
Ποιό movie maker, αυτό των xp ή αυτό των svista; Με αυτό των xp δεν τα κατάφερα, τα svista πριν απο το sp2 και τον οκταπύρηνο amd, δεν πρόκειται να τα βάλω, οπότε μένει να δοκιμάσω το windvd. Άντε να δούμε...Ευχαριστώ!
Υπερβολές.
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Windows movie maker
Μια χαρα ειναι τα Window SVista.....
Αρκει να μη δουλευεις με το Aero...
Κατα τα αλλα ειναι σαχ ΧΡ SP3 -
Ποιά η άποψή σας για το Palm Tungsten C... ;
Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
http://www.the-gadgeteer.com/review/pal ... n_c_review
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Palm Tungsten C... ;Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
δεν ανοιγει το λινκ
-
Aνοίγει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ποιά η άποψή σας για το Palm Tungsten C... ;
Το βρίσκω μεταχείρο εννοείται και ομολογώ είναι ότι ψάχνω. Απλά κολλάω λίγο στο Palm OS.
δεν ανοιγει το λινκ
googlare το ρε Σπύρο...απλά ένα review της συσκευής είναι...
-
Ο χρήστης geolib έγραψε:
Windows movie maker
Πρέπει να τη συνδέσεις με το καλώδιο firewire (για βίντεο) όχι με το USB (δουλεύει μόνο για φωτογραφίες). Μόλις συνδέσεις τη κάμερα την αναγνωρίζουν τα ΧΡ και την ελέγχεις από το πρόγραμμα, δεν χρειάζεται drivers.
-
ocr προγραμμα?
-
ABBYY Finereader 8 με το module για τα ελληνικά (διατίθεται δωρεάν από την ιστοσελίδα της εταιρείας).
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aνοίγει.τωρα ναι
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]