-
elteo κάτι τρέχει με τα Direct φίλτρα, έχεις κανα codec pack πάνω ή έχεις κάνει καμιά advanced ρύθμιση που να χει αλλάξει κάτι ?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σας έχει τύχει ποτέ:
δ) να θέλετε να τραβήξετε όλα τα καλώδια και να βάλετε φωτιά στο ρημάδι?Έχω «τακτοποιήσει» με βαριοπούλα μια motherboard που μου έκανε νούμερα. πιάνεται;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
elteo κάτι τρέχει με τα Direct φίλτρα, έχεις κανα codec pack πάνω ή έχεις κάνει καμιά advanced ρύθμιση που να χει αλλάξει κάτι ?έχω το k-lite code pack το οποίο έχει πακέτο μαζί και τον wmp classic.
-
σε τι τιμη παιζει να βρω λιγη ραμ που δεν εχω? (συμφερει αγορα μεσω νετ?)
-
έκανα δουλειά τελικά με το πολύ καλό imagegrabber 2...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Νικόλα αυτό σημαίνει ότι κάτι δε πάει καλάΣας έχει τύχει ποτέ:
δ) να θέλετε να τραβήξετε όλα τα καλώδια και να βάλετε φωτιά στο ρημάδι?Έχω «τακτοποιήσει» με βαριοπούλα μια motherboard που μου έκανε νούμερα. πιάνεται;
Kι εγώ παλιότερα είχα διαλύσει ένα κουτί που είχε στατικό ηλεκτρισμό και έκανε κάτι παλαβά.
Με βλέπω να κάνω ξανά εγκατάσταση στα Windows, αυτή τη φορά με σωστή έκδοση (αυτή που έχω τώρα δεν την είχα δοκιμάσει ξανά, ήλπιζα να είναι πιο σταθερή από την προηγούμενη αλλά papaya).
-
Βάλε Vista.
-
-
βέβαια έχει κ τα καλά του αυτό...πάτα το κουμπί...
-
Ευτυχώς έχω να δω μπλε οθόνες πάρα πολύ καιρό (μάλιστα νομίζω πως είναι από τότε που έβαλα Core 2 Duo επεξεργαστές).
Πρέπει να έχει ερωτηθεί ξανά, αλλά δε χρησιμοποιώ το search του forum (ρε λέτε από αυτό να κόλλησε και το δικό μου και να μη δουλεύει?).
Ποια εφαρμογή remote desktop χρησιμοποιούμε? Για χρήση δικτύου, δηλαδή να χειρίζομαι άλλο pc του δικτύου μέσα από ένα παράθυρο στην οθόνη μου.
-
ultraVNC ίσως το ποιο απλό και γρήγορο, αλλιώς με το remote desktop της m$.
-
Με βλέπω να κάνω ξανά εγκατάσταση στα Windows, αυτή τη φορά με σωστή έκδοση (αυτή που έχω τώρα δεν την είχα δοκιμάσει ξανά, ήλπιζα να είναι πιο σταθερή από την προηγούμενη αλλά papaya).
Bαλε Windows XP Essential 2 Professional Edition.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πόσο κάνουν αυτά?
-
Ερώτηση: έχω ένα στερεοφωνικό στο δωμάτιο, κ θέλω να γράψω ένα cd που να παίζει σε αυτό... όμως το cd είναι επανεγγράψιμο... γίνεται να το κάνω finalize κ να παίζει? ή δεν μπορώ να κάνω finalize το επανεγγράψιμο cd? αν δεν το κάνω finalize θα παίζει? τί ξέρετε?
-
Μπορείς να κάνεις finalize CDRW.
-
danke schoen!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εχουμε ενεργό torrent για αυτό? Βρήκα μόνο ένα αλλά δε βρίσκει seeds...
Edit: έχω ήδη μία Extreme Edition III, να δοκιμάσω αυτή?
-
pm σε λίγο
-
Εχουμε ενεργό torrent για αυτό? Βρήκα μόνο ένα αλλά δε βρίσκει seeds...
Edit: έχω ήδη μία Extreme Edition III, να δοκιμάσω αυτή?
Απλά XP Pro δεν έχεις?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Απλά XP Pro δεν έχεις?
Εχω. Αυτά είναι που δημιουργούν τα προβλήματα!
Έχω μια πιο σταθερή έκδοση που χρησιμοποιώ στο άλλο pc, αλλά είναι στα ελληνικά ενώ αυτά που έχω τώρα είναι στα αγγλικά οπότε δεν μπορώ να κάνω 'επιδιόρθωση' ή εγκατάσταση από πάνω.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]