-
θα μου απαντήσει κανείς εμένα ?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
και μιας και μιλάμε για bitcomet, όταν κατεβάζω torrents που έχουν ελληνικούς χαρακτήρες μου τα βγάζει κινέζικα, ενώ τα έχω όλα Greek στο Regional & Language ακόμα και στο Advanced->Language for non-Unicode programsΔεν σε ρωταει με ποια γραμματοσειρά θα τα αποθηκευσει;Εγω εχω το azureus και με ρωταει παντα (νομιζω οτι ειναι UTF κατι).
Να υπηρχε και cdplayer αυτοκινητου που να επαιζε ελληνικους χαρακτηρες τι καλα που θα ηταν!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να υπηρχε και cdplayer αυτοκινητου που να επαιζε ελληνικους χαρακτηρες τι καλα που θα ηταν!Υπάρχει μια -προσωρινή- λύση σε αυτό: http://stavrosg.bang.gr/pages/greeklify.html
Ναι, κι εγώ θα ήθελα να έβλεπα κανονικά ελληνικά, αλλα απ'το ολότελα..
-
Για όσους χρησιμοποιούν uTorrent:
φημολογείται ότι ο torrent client αγοράστηκε από την εταιρεία Bitorrent Inc. (δημιουργός του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου P2P), η οποία συνεργάζεται με διάφορους φορείς, όπως η MPAA.
Να το πείτε στους γνωστούς σας που κατεβάζουν παράνομα υλικό, για να μπουν στον ίσιο δρόμο.
-
τελεια! τωρα που το βαλα παει και αυτο...
-
και εγω αυτο εχω
ποιο να βαλουμε κ. Πειρατη?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για όσους χρησιμοποιούν uTorrent:φημολογείται ότι ο torrent client αγοράστηκε από την εταιρεία Bitorrent Inc. (δημιουργός του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου P2P), η οποία συνεργάζεται με διάφορους φορείς, όπως η MPAA.
Να το πείτε στους γνωστούς σας που κατεβάζουν παράνομα υλικό, για να μπουν στον ίσιο δρόμο.
δεν το αλλάζω .-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για όσους χρησιμοποιούν uTorrent:
φημολογείται ότι ο torrent client αγοράστηκε από την εταιρεία Bitorrent Inc. (δημιουργός του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου P2P), η οποία συνεργάζεται με διάφορους φορείς, όπως η MPAA.
δεν το αλλάζω .-
-
θα γυρνουσα στο bitcomet... αλλα το χουν χαλασει στη τελευταια εκδοση.. τεσπα βλεπουμε!
οπως εγραψα λιγες μερες πιο πριν υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη βιντεο..το εντοπισα στην αρχη στο youtube και νομιζα οτι εφταιγε η συνδεση..το ιδιο περιπου ομως κανει και στην αναπαραγωγη απο σκληρο κτλ κτλ...
το προβλημα ειναι κυριως ηχου δηλαδη ο ηχος τραυλιζει αρκετες φορες ενω η εικονα κολλαει για πολυ λιγο (αυτο ομως δε συμβαινει συχνα οπως ο ηχος)
ο σκληρος ειναι καινουριος και εχει γινει φορματ! πιο πριν δεν ειχα τετοιο προβλημα!
κατεβασα drivers μηπως ειναι απο κει το προβλημα αλλα φοβαμαι οτι θα ξαναβαλω τα ιδια που εβαλα μετα το φορματ
θα βρω καμια προκοπη?
-
spiros
ναι τώρα το πήρες χαμπάρι....ξέρεις από πότε σε παρακολουθούν;
αν ισχύει αυτό που δεν το πιστεύω...το διάβαζα και σε άλλο φόρουμ...ψιλομούφα η ιστορία.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για όσους χρησιμοποιούν uTorrent:φημολογείται ότι ο torrent client αγοράστηκε από την εταιρεία Bitorrent Inc. (δημιουργός του συγκεκριμένου πρωτοκόλλου P2P), η οποία συνεργάζεται με διάφορους φορείς, όπως η MPAA.
Μέχρι την έκδοση 1,6,0 νομίζω είσαι εντάξει - μετά μπορεί να έχει πρόβλημα με προστατευμένο περιεχόμενο (δεν ξέρω πολλά για το μtorrent).
Και άλλα torrent clients έχουν κάνει παρόμοιες συμφωνίες.
-
Αδη τσέκαρε στο Device Manager->IDE ATA/ATAPI Controllers σε όλα τα κανάλια στην καρτέλα Advanced Settings αν είναι επιλεγμένο το DMA if available και αν από κάτω γράφει Ultra DMA bla bla bla Mode x
-
DMA if available
στον πρωτευοντα και δευτερευοντα διαυλο ide.. και multiword dma mode απο κατω...
αμα τρεξω αυτους τους drivers που κατεβασα θα τη πατησω?
δε νομιζω ναναι καποιο σημαντικο προβλημα..καποια ρυθμιση θα θελει που δεν επανηλθε..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν φημολογείται απλώς... είναι γεγονός.
http://www.bittorrent.com/about/press/b ... s-utorrentΒγήκε αυτές τις μέρες και το bittorrent 2.0 beta που 'όλως τυχαίως', το UI του είναι ίδιο με το μTorrent... γιατί άραγε;
-
Kαλημέρα,
ξερει κανεις που μπορώ να βρω χάρτες για destinator nd?
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Kαλημέρα,
ξερει κανεις που μπορώ να βρω χάρτες για destinator nd?Με την ευκαιρία της ερώτησης του φίλου, έχω και εγώ την εξής ερώτηση
Ποιός είναι τελικά ο 'καλύτερος' χάρτης Eλλάδας? Να έχει δηλαδή
ΠΛΗΡΕΙΣ πόλεις και όχι απλά 'πολλές πόλεις και χιλιόμετρα' ?Είδα χάρτες που έχουν 'πολλές πόλεις και χλμ' αλλά π.χ την Θεσσαλονίκη
την έχουν σε ΑΘΛΙΑ ελλειπή χαρτογράφηση (ούτε το 50% των δρόμων!).Σκέφτομαι να αγοράσω ΚΑΛΟ navigator αλλά πρώτιστη συνθήκη είναι Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
των επαρχιακών ΠΟΛΕΩΝ και όχι π.χ της Αθήνας και των εθν/επαρχιακών δρόμων
(αυτά έτσι κι αλλιώς τα έχουν ακόμα και τα navigators των 180 -
Θα σας πω ενα 'μυστικο' :
Ολα τα ελληνικα προγραμμα navigator εχουν πολλα προβληματα.Ο κυριοτερος λογος ειναι οι δημαρχαραίοι για τους οποιους υπαρχουν μονο τρεις ονομασιες δρομων:
Κ.Καραμανλης
Α.Παπανδρεου
Ε.Βενιζελουκαι φυσικα μονοδρομουν για πλακα οποιο δρομο τους γουσταρει για να πηζουν πιο γρηγορα οι κεντρικοι δρομοι και να βιωνουν οι πολιτες ενα μαρτυριο.
-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
Kαλημέρα,
ξερει κανεις που μπορώ να βρω χάρτες για destinator nd?Με την ευκαιρία της ερώτησης του φίλου, έχω και εγώ την εξής ερώτηση
Ποιός είναι τελικά ο 'καλύτερος' χάρτης Eλλάδας? Να έχει δηλαδή
ΠΛΗΡΕΙΣ πόλεις και όχι απλά 'πολλές πόλεις και χιλιόμετρα' ?Είδα χάρτες που έχουν 'πολλές πόλεις και χλμ' αλλά π.χ την Θεσσαλονίκη
την έχουν σε ΑΘΛΙΑ ελλειπή χαρτογράφηση (ούτε το 50% των δρόμων!).Σκέφτομαι να αγοράσω ΚΑΛΟ navigator αλλά πρώτιστη συνθήκη είναι Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ
των επαρχιακών ΠΟΛΕΩΝ και όχι π.χ της Αθήνας και των εθν/επαρχιακών δρόμων
(αυτά έτσι κι αλλιώς τα έχουν ακόμα και τα navigators των 180 -
elteo τι avatar είναι τουτο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
elteo τι avatar είναι τουτομορτικο...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#11]