-
-
-
Ε πως δεν είχε βελτίωση, τι λες τώρα.. Να ξερες πόσα άλογα πήρε!!
-
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Barryboys.co.uk Forum - Athens Tuning Show 2007 - part 1
Barryboys.co.uk Forum - Athens Tuning Show 2007 - part 2
Barryboys.co.uk Forum - Athens Tuning Show 2007 - part 3Παγκοσμίως γνωστοί...
-
Ιδέα μου είναι ή ένα κόκκινο swift είναι μέλους του φόρουμ;
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιδέα μου είναι ή ένα κόκκινο swift είναι μέλους του φόρουμ;Ναι..και δεν ειναι επ ουδενι καγκουρικο.Ισα ισα εχει καλα πραγματα πανω.
-
Αντε τα υπολοιπα... το swiftακι μια χαρα ηταν ρε παιδια...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ιδέα μου είναι ή ένα κόκκινο swift είναι μέλους του φόρουμ;Ναι..και δεν ειναι επ ουδενι καγκουρικο.Ισα ισα εχει καλα πραγματα πανω.
Γαμώτο, δεν το είχα πλύνει να φαίνεται και καλύτερα η 'καγκουριά'...
Απορώ με μερικούς ανθρώπους..Αντε τα υπολοιπα... το swiftακι μια χαρα ηταν ρε παιδια...
Ευτυχώς είδα τις απαντήσεις εδώ αλλά και στο Αγγλικό φόρουμ γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Could you explain to me how the first swift, is a klingon edition? i see no lumps or ripples?
I quite like the red Suzuki
-
Μια χαρά είναι το αυτοκίνητό σου φίλε, οι 'καγκουροκυνηγοί' έχουνε ξεφύγει.... όπως και οι κάγκουρες
-
-
Δεν είναι καγκουριά, είναι εκθεσιακό κομμάτι. Ήταν και στο Service Park του Ακρόπολις.
-
-
Δεν είναι εκθεσιακό κομμάτι βέβαια...
Το έχω δει κι εγώ live στη Θήβα.
Να το πάμε δώρο στον WilsonTι Αυστραλοί είναι αυτοί ρε παιδιά!!!
-
Έχει και η Πάτρα Σπάτα ?
-
-
bill_viper
Ιδιαιτερα τα μπροστα φαναρια ειναι τρελλα!
-
Ο χρήστης bill_viper έγραψε:
Ιδέα μου είναι ή ένα κόκκινο swift είναι μέλους του φόρουμ;
Ναι..και δεν ειναι επ ουδενι καγκουρικο.Ισα ισα εχει καλα πραγματα πανω.
Γαμώτο, δεν το είχα πλύνει να φαίνεται και καλύτερα η 'καγκουριά'...
Απορώ με μερικούς ανθρώπους..Αντε τα υπολοιπα... το swiftακι μια χαρα ηταν ρε παιδια...
Ευτυχώς είδα τις απαντήσεις εδώ αλλά και στο Αγγλικό φόρουμ γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ.
Could you explain to me how the first swift, is a klingon edition? i see no lumps or ripples?
I quite like the red Suzuki
Ασε να λενε bill... Εν τω μεταξυ παιζει να ξερεις τον panosswift απο το swiftclub.. Και τα φωτα μπροστα ειναι απο το group buy που ειχατε κανει;Γιατι ειναι μαματα..
Australia Uber Alles!!!!! [#3]