-
Προσέξτε πως μιλάτε για το...ταβάνι του καγκουρ hall of fame!
Ζηλεύετε ρε σεις τον δημιουργικό ίστρο του καλλιτέχνη...μάλλον γλύπτη στην περίπτωση μας -
Κοιτάξτε τις πίσω ρόδες!
Αυτό απο 2.0 δεν έβγαινε 4motion?
-
Νομίζω ναι, από 2.0 και VR5?
-
-
Άμα το 306 δεν είχε αυτήν την εμετική φάσα κάτω, θα ταν καλό μου φαίνεται.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άμα το 306 δεν είχε αυτήν την εμετική φάσα κάτω, θα ταν καλό μου φαίνεται.Αν είχε και πινακίδα!
Επίσης αν δεν είχε τα φρυδάκια, αν δεν έβγαζε το λιονταράκι (τόσο πολύ ντρέπεται πια; δεν είναι SsangYong!)...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
ΓΙΑΤΙ το εκανε αυτο?
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
ΓΙΑΤΙ το εκανε αυτο?
Που το μάκρυνε μισό μέτρο λες; Θα θέλει να το ομολογκάρει για WRC μάλλον
-
Αμα ειχε τετοια σχεδια τοτε εκανε λαθος, ετσι ειναι το ομολογκαρισμενο
ή ετσι
-
τον κερατά!!!
Με μία κίνηση μπήκε αμέσως στο hall of fame...
Τελικά υπάρχουν ...καγκουρώ και στην Χιλή -
ΤΟΣΟ ωραίο αυτοκινητάκι... το κατέστρεψαν κυριολεκτικά
-
Καλα εκεινο το Toyotari Avenzo παντως ειναι ολα τα λεφτα.
Εμενα στη γειτονια εκεινη απο το καλοκαιρι του '06 μεχρι και το Μαη του '07 και εχω απολαυσει οοοοοοοολη τη δημιουργια του concept. Οποτε ερχοταν και κανενας φιλος στο σπιτι, τον πηγαινα να το καμαρωσει και λιωναμε στο γελιο. Μιλαμε για την επιτομη του πολυεστερα μεσα-εξω...
ΥΓ: Μαγκια τους των παιδιων, ετσι γουσταρουνε αλλα οσο συγκαταβατικος και να εισαι υπαρχουν στιγμες που απλα κλανεις στο γελιο μολις τα βλεπεις.
-
-
-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Πολυ θα ηθελα να ξερω τι διαολο εχουν στο μυαλο τους αυτα τα ατομα και κανιβαλιζουν τα καημενα τα 4τροχαΤο ίδιο αναρωτιέμαι και εγώ!!!
Αυτό που με τρελένει είναι όταν σκέφτομαι ότι έχουν πληρώσει για αυτά τα 'τερατουργήματα' ... δίνουν λεφτά γι' αυτές τις μετατροπές ...
Αποδεδειγμένα ζούμε σε χρόνια που το κιτς είναι μόδα και lifestyle!!! -
Το ακομα χειροτερο γι'αυτους ειναι οτι το καθισμα του συνοδηγου και το πισω εννοειται δεν θα δει ποτε θηλυκο θηλαστικο , ουτε απο πρακτορειο
-
Ο χρήστης kasper έγραψε:
Το ακομα χειροτερο γι'αυτους ειναι οτι το καθισμα του συνοδηγου και το πισω εννοειται δεν θα δει ποτε θηλυκο θηλαστικο , ουτε απο πρακτορειοΥπάρχουν και οι καγκουρογκόμενες, ρώτα και τον Πάσχο...
-
Ο χρήστης swiftakias_ έγραψε:
ή ετσι
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
αυτο παει τελικο με το αλλο το uno με τα μπουριά
μεγαλο ντερμπυ θα γινει μεταξυ τους.καλα ρε γμτ ο τυπος πρεπει να εχει μυαλό τριχρονου παιδιού
η πολυ λιγα χρηματα
δε χρειαζοταν να βαλει τα ξυλακια, μονο ενα ωραιο καλλιτεχνικο βαψιμο να του εκανε αρκούσε -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το ακομα χειροτερο γι'αυτους ειναι οτι το καθισμα του συνοδηγου και το πισω εννοειται δεν θα δει ποτε θηλυκο θηλαστικο , ουτε απο πρακτορειο
Υπάρχουν και οι καγκουρογκόμενες, ρώτα και τον Πάσχο...
πλακα κανεις!!!
Australia Uber Alles!!!!! [#3]