-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
... ότι πέρα από κάγκουρας, είναι και επικίνδυνος με τη σιδεριά που έχει βάλει για προφυλακτήρα
Oχι βεβαια οτι κ ο προφυλακτηρας του σκαραβαιου ειναι πιο ασφαλης.
σιγουρα πιο ασφαλης απο την σιδεροβεργα που εβαλε αυτος
Ελεος -
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Οι εξωγηινοι μας επιτιθενται!http://www.blogsmithmedia.com/www.autob ... -civic.jpg
Χριστε και Παναγια βοηθα.
Civic είναι
Όχι, πυρηνικό χανεμπόύ είναι. Πρόκειται για το πρώτο μοντέλο το οποίο έφερε τους Ελ από το Σείριο.
-
Με τόσες τεράστιες εξατμίσεις που βλέπω νομίζω ότι πρέπει να φτιάξω και να πουλάω ένα κιτ που θα ψεκάζει υγραέριο στην εξάτμιση και ένα μπουζί για να το ανάβει. Οι εξατμίσεις θα πετάνε μεγάλη φλόγα (που θα λιώνει τον προφυλακτήρα του πίσω αυτοκινήτου) προς μεγάλη χαρά του ιδιοκτήτη του 'πυραυλοκίνητου'.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Με τόσες τεράστιες εξατμίσεις που βλέπω νομίζω ότι πρέπει να φτιάξω και να πουλάω ένα κιτ που θα ψεκάζει υγραέριο στην εξάτμιση και ένα μπουζί για να το ανάβει. Οι εξατμίσεις θα πετάνε μεγάλη φλόγα (που θα λιώνει τον προφυλακτήρα του πίσω αυτοκινήτου) προς μεγάλη χαρά του ιδιοκτήτη του 'πυραυλοκίνητου'.Έχεις αργήσει. Υπάρχει ήδη τέτοιο σύστημα και είναι αρκετά δημοφιλές ανάμεσα στους -προχωρημένα καθυστερημένους- κάγκουρες.
-
Ναι αλλα ειναι πανακριβο ρε γμτ και δε λεει να πεσεις στην πατροπαραδοτη γυφτικη λυση...
-
το βοδυ κιτ του Αβενσις πανω ειναι από πολυεστερα η από πλαστικό??
-
Πάντως μια Corolla που είχα 'εξυπηρετήσει' προ διετίας στη Βεϊκου είχε τουλάχιστον διπλάσιας διαμέτρου εξαγωγές και εννοείται ότι βγαίναν από το προφυλακτήρα. Δεν κρέμονταν απλά...
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
το βοδυ κιτ του Αβενσις πανω ειναι από πολυεστερα η από πλαστικό??Για πολυεστέρα το κόβω (όχι ότι κόβει και πολύ το μάτι μου ) δες το φιλέτο στο επάνω μέρος του προφυλακτήρα, είναι ενιαίο κομμάτι και όχι πρόσθετο οπότε πρόκειται για δουλειά μια και έξω φθηνή και πάνω απόλα...χάρμα οφθαλμών! Λίγο τα ζαντολάστιχα με χαλάνε, χάθηκε να βάλει ένα 265 πίσω, τόσα άλογα πως θα βρούνε πρόσφυση?
-
-
Ο άλλος με το Avensis-Ferrari τι έχει κάνει άραγε? Το προχώρησε το καγκουροproject?
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
χάρμα οφθαλμών! Λίγο τα ζαντολάστιχα με χαλάνε, χάθηκε να βάλει ένα 265 πίσω, τόσα άλογα πως θα βρούνε πρόσφυση?Προσθιοκίνητο είναι, τα φαρδιά ελαστικά τα έχει μπροστά, όπως έλεγε ο Setright!
@ Vasgti: Πράγματι, καιρό έχουμε να μάθουμε νέα του...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
χάρμα οφθαλμών! Λίγο τα ζαντολάστιχα με χαλάνε, χάθηκε να βάλει ένα 265 πίσω, τόσα άλογα πως θα βρούνε πρόσφυση?
Προσθιοκίνητο είναι, τα φαρδιά ελαστικά τα έχει μπροστά, όπως έλεγε ο Setright!
Άσε, εδώ μέσα έχουμε δει και προσθιοκίνητο με τα φαρδιά πίσω...
-
Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα Σπύρο. Όσο πάει η κατάσταση θα ξεφεύγει όλο και περισσότερο.
-
Σωστός ο Zorz Αλλά είπαμε πάνω απόλα το image
Ας βάλει 265 μπροστά και ας βάλει και πίσω, αρκεί να γεμίσουν οι θόλοι! -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ο άλλος με το Avensis-Ferrari τι έχει κάνει άραγε? Το προχώρησε το καγκουροproject?Χεχε, καλά που μου το θύμισες!! Θα ρωτήσω τον τύπο που τον φωτογράφιζε απο το Corollaclub μπας και έχει κανένα νέο!! Θέλω πάρα πολύ να δω την τελική του μορφή!!
-
Το εψαχνα τις προαλλες εκει στον πεζοδρομο στη Ν.Φιλαδελφεια αλλα δεν το βρισκα και κανεις γνωστος δεν το εχει δει εδω και καιρο..
-
Ναι ναι! Κάπου το πήρε το μάτι μου μαζί με την F2008!
-
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
ΤΑΧΙ είναι/ήταν αυτό??
Ναι..
Australia Uber Alles!!!!! [#3]