-
Απλα πραγματα καμια φορα μπορει να σημαινουν πολλα.
Εν προκειμενω, ευτυχως σε μενα δεν εχει τυχει, αλλα πιστευω καποιοι αλλοι θα ηταν ατυχοι, οταν αφηνεται το αυτοκινητο στο σπιτι(κοντα λεμε), και τα κλειδια του αυτοκινητου στο σπιτι, που τα αφηνετε τα κλειδια?Γελοια ερωτηση? Δεν νομιζω. Γιατι αν καποιος μπει και μου κλεψει το σπιτι, δεν θα μου φτανει τιποτε αλλο απο το να παρει και τα κλειδια του αυτοκινητου και να μου κλεψει και το αμαξι! Σαν κυριος!
-
Εν προκειμενω, ευτυχως σε μενα δεν εχει τυχει, αλλα πιστευω καποιοι αλλοι θα ηταν ατυχοι, οταν αφηνεται το αυτοκινητο στο σπιτι(κοντα λεμε), και τα κλειδια του αυτοκινητου στο σπιτι, που τα αφηνετε τα κλειδια?Γελοια ερωτηση? Δεν νομιζω. Γιατι αν καποιος μπει και μου κλεψει το σπιτι, δεν θα μου φτανει τιποτε αλλο απο το να παρει και τα κλειδια του αυτοκινητου και να μου κλεψει και το αμαξι! Σαν κυριος!
-
-
Εγω τα παιρνω μαζι μου.
-
Eγω τα αφηνω μαζι με τα υπολοιπα. Εχω το πιο παλιο αυτ. στην οικογενεια και ασφαλεια κλοπης, αμα ειναι τοσο τρομπες, τι να πω...
-
Σιγά μη σου πω πού κρύβω τα κλειδιά, για να έρθεις να τα κλέψεις! Εξυπνάκια!!!
-
Εγω τα κρυβω στο αμαξι
Σοβαρα τωρα το μεγαλυτερο προβλημα το εχω οταν παω στην θάλασσα για μπανιο μονος μου.Που τα κρυβεις εκει;
-
Πάντως ΠΟΤΕ τα κλειδιά δίπλα στην πόρτα!
Έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα πολλές κλοπές (κυρίως νύχτα) όπου οι διαρρήκτες απλώς παραβιάζουν την πόρτα του σπιτιού και πέρνουν μόνο τα κλειδιά του αυτοκινήτου και την κάνουν σαν κύριοι.
Οπότε και πάλι, ποτέ δίπλα απο την πόρτα..
-
Το κλειδι του αυτοκινητου οταν παω για μπανιο μονος μου το δενω παντα στο κορδονι του μαγιο μου..
Τα υπολοιπα κλειδια τα αφηνω στ'αμαξι..
Οσο για οταν ειμαι σπιτι, το κλειδι του αυτοκινητου (που το εχω ουτως η αλλως σε ξεχωριστο porte-cle) μενει παντα στο τελευταιο παντελονι που φορεσα, μιας και παντα αλλαζω ρουχα οταν γυρναω σπιτι.
Αυτο προφανως εχει το κακο οτι την επομενη φορα που παω να φυγω, ψαχνω να βρω που ειναι τα κλειδια, πορτοφολι κλπ.. -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Το κλειδι του αυτοκινητου οταν παω για μπανιο μονος μου το δενω παντα στο κορδονι του μαγιο μου..Τρία τινά:
α. το κλειδί είναι παλιού τύπου (χωρίς immo, μπαταρίες κλπ)
β. το κλειδί είναι αδιάβροχο
γ. δεν ξέρεις κολύμπι οπότε τη βγάζεις στην παραλία -
Τα αυτοκινητα ειναι παντα στο γκαραζ. Αν φυγουμε πανω απο μια μερα ειναι κλειδωμενο/α στο γκαραζ. Και τα δυο εχουν το εργοστασιακο συναγερμο με immobilizer(ενεργοποιειται οταν κλειδωνονται). Τα κλειδια ειναι στο σπιτι μεσα και φυσικα οταν λειπουμε ο συναγερμος του σπιτιου ειναι ενεργοποιημενος. Ε αμα τα παρουν ετσι ας τα παρουν. Στο κατω κατω εχουμε και ολικη ασφαλιση κατα κλοπης και ζημιας.
Νικος
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγω τα κρυβω στο αμαξιΣοβαρα τωρα το μεγαλυτερο προβλημα το εχω οταν παω στην θάλασσα για μπανιο μονος μου.Που τα κρυβεις εκει;
Ρώτα τον Ολύμπιο.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω τα κρυβω στο αμαξι
Σοβαρα τωρα το μεγαλυτερο προβλημα το εχω οταν παω στην θάλασσα για μπανιο μονος μου.Που τα κρυβεις εκει;
Ρώτα τον Ολύμπιο.
εγώ τα έχω χύμα...
εάν μου το κλέψουν μου το κλέψανε...έχω ολική.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το κλειδι του αυτοκινητου οταν παω για μπανιο μονος μου το δενω παντα στο κορδονι του μαγιο μου..
Τρία τινά:
γ. δεν ξέρεις κολύμπι οπότε τη βγάζεις στην παραλίαTo κλειδι που εχω εγω ειναι το 2ο, δεν εχει μπζιτ μπζιτ για να ξεκλειδωνει πορτες, οποτε δεν εχω προβλημα να βραχει.
Ουτως η αλλως, το 1ο κλειδι χαλασε και δεν λειτουργει ο τηλεχειρισμος..
Προσωπικα πιστευω οτι το δικο μου δεν εχει immobilizer, αλλα απο την αλλη, οταν κλειδωνει η μανα μου και ξεκλειδωνω εγω, πως λειτουργει το ρημαδι; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω τα κρυβω στο αμαξι
Ρώτα τον Ολύμπιο.
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Τρία τινά:
γ. δεν ξέρεις κολύμπι οπότε τη βγάζεις στην παραλίαTo κλειδι που εχω εγω ειναι το 2ο, δεν εχει μπζιτ μπζιτ για να ξεκλειδωνει πορτες, οποτε δεν εχω προβλημα να βραχει.
Ουτως η αλλως, το 1ο κλειδι χαλασε και δεν λειτουργει ο τηλεχειρισμος..
Προσωπικα πιστευω οτι το δικο μου δεν εχει immobilizer, αλλα απο την αλλη, οταν κλειδωνει η μανα μου και ξεκλειδωνω εγω, πως λειτουργει το ρημαδι;Το δικό μου έχει immobilizer και έχω σκεφτεί να πάρω το κλειδί μου και να φουτήξω μαζί του(να αφήσω το τηλεκτροντρόλ του συναγερμού στο αμάξι ή να μην το πάρω μαζί μου καν και να το αφήσω σπίτι).Δεν έχω κλειδί με κεντρικό κλείδωμα, παρά μόνο κουμπάκι που ανάβει το φωτάκι για να βλέπω (και καλά) την κλειδαριά.
υπάρχει περίπτωση να απομαγνητιστεί το κλειδί και να μην μπορεί να το διαβάσει το immobilizer?
Αυτός είναι ο βασικός μου φόβος και δεν το έχω πάρει μαζί μου να κάνουμε μαζί μπανάκι... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγω τα κρυβω στο αμαξι
Ρώτα τον Ολύμπιο.
Μου έχει δείξει πού το βάζει και αηδίασα. Ευτυχώς παρέμεινα απλός θεατής και όχι συμμετέχων στη διαδικασία.
-
Υπάρχει και μη επώδυνη λύση αλλά πρέπει να έχεις καλή μνήμη για να θυμάσε τον κωδικό.
-
Πριν από χρόνια υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί με πολλή ισχυρό μαγνήτη ή κάτι παρόμοιο, το οποίο είχε μέγεθος σα δυο σπιρτόκουτα περίπου και συρταρωτό άνοιγμα. Αυτό έμπαινε κάτω από το αυτοκίνητο ή σε κάποιο κρυφό μεταλλικό σημείο του αυτοκινήτου και μπορούσε μέσα να υπάρχει ένα δεύτερο κλειδί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πριν από χρόνια υπήρχε ένα μεταλλικό κουτί με πολλή ισχυρό μαγνήτη ή κάτι παρόμοιο, το οποίο είχε μέγεθος σα δυο σπιρτόκουτα περίπου και συρταρωτό άνοιγμα. Αυτό έμπαινε κάτω από το αυτοκίνητο ή σε κάποιο κρυφό μεταλλικό σημείο του αυτοκινήτου και μπορούσε μέσα να υπάρχει ένα δεύτερο κλειδί.να μου λείπει το βήσσυνο...
Κλειδια αυτοκινητου και ασφαλης αποθηκευση