-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;
sorry αλλα τις χρειαζομουν..
Εαν εκανες την δουλεια σου να τις επιστρεψεις Γιατι αυτος για τεσσερες παλιοταπες θα βριζει ολο το καλοκαιρι
-
Τι εννοείς?
@#@#!@4%$#!@!!!
'¨|¨()!@_)ΧΧΧ&@!
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Τι εννοείς?@#@#!@4%$#!@!!!
'¨|¨()!@_)ΧΧΧ&@!
Να κανω αποκωδικοποιηση πρωτα , και μετα σουξηγησω
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Δεν μου αρέσει που κάποιο @Χ%*~?> μου βούτηξε τις μεταλλικές τάπες από τις βαλβίδες στα λάστιχα. Πόσο γύφτος μπορεί να είναι κάποιος;
sorry αλλα τις χρειαζομουν..
Εαν εκανες την δουλεια σου να τις επιστρεψεις Γιατι αυτος για τεσσερες παλιοταπες θα βριζει ολο το καλοκαιρι
δικες μου ειναι τωρα...
-
Θα ακουστώ μίζερος, αλλα... δε μου αρέσει τίποτα αυτες τις μερες.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Θα ακουστώ μίζερος, αλλα... δε μου αρέσει τίποτα αυτες τις μερες.ακουγεσαι μιζερος!
-
Μου αρέσει που τα παιδιά θα είναι και εμένα Κώστα στο χωριό με τους παππούδες για μια εβδομάδα!!!
Δεν μου αρέσει που η εφορία μου ζητά έλεγχο στην φορολογική μου δήλωση. Καλά τον μικρομεσαίο βρήκαν, δεν υπάρχουν τόσοι και τόσοι άλλοι που θα τους έβγαζαν και ψωμί;
-
δεν μου αρεσει που οταν κοιταω καποιες κοπελες οχι μονο μελαγχολω απο την ομορφια τους αλλα με πιανει και καταθλιψη επειδη δεν προκειται να ειμαι ποτε μαζι τους
-
Όρμα τους και θα τους αρέσει.Μου άρεσε που σήμερα το πρωι είχα μπροστά μου μια Ferrari.Δεν μου άρεσε που μπήκε ανάμεσά μας ένα πράσινο ''καγκουρεμενο'' Accent, με αεροτομή ''Εντερπρά'ι'ζ''.
-
Νου αρεσει που ειδα ενα ρεαλιστικοτατο ονειρο..:Οδηγουσα κιτρινη Enzo...
Δε μου αρεσει που σε μια διαστυρωση με χτυπησε στο πλαι της Enzo ενα Youdie..
-
Εσύ φταις.Το Youdie είχε STOP και έπρεπε να σταματήσεις και να το αφήσεις να περάσει.Μου αρέσει που το οδηγούσα εγώ!
-
Δεν αφηνω ΠΟΤΕ να με περασει Youdie. Ειτε οδηγω το bravo ειτε το πουντο.. Ποσο μαλλον με την Enzo..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
δεν μου αρεσει που οταν κοιταω καποιες κοπελες οχι μονο μελαγχολω απο την ομορφια τους αλλα με πιανει και καταθλιψη επειδη δεν προκειται να ειμαι ποτε μαζι τουςπαπαριες λες ψηλε! κυριλα και καφριλα!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν αφηνω ΠΟΤΕ να με περασει Youdie. Ειτε οδηγω το bravo ειτε το πουντο.. Ποσο μαλλον με την Enzo..Στις στροφές τι κάνεις...?
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Δεν αφηνω ΠΟΤΕ να με περασει Youdie. Ειτε οδηγω το bravo ειτε το πουντο.. Ποσο μαλλον με την Enzo..
Στις στροφές τι κάνεις...?
Βγαζω φλογιδια στην ευθεια και στη στροφη πινω φραπε με το χερι εξω απ το παραθυρο...
-
μ' αρεσει ... που δε ξερω τι μου γινεται!
μ' αρεσει ... γενικως!
(νταξ, αμα ειναι ετσι κι εγω μεσα - που ελεγε κι ο παπαδοπουλος!) -
Μ' αρέσει που μόλις γύρισα από την Ψάθα. Μπανάκι, καφές, σούπερ γεύμα με ψαρικά σε φοβερή ταβέρνα και καλή παρέα.
Δεν μου αρέσει που επιστρέφω την Δευτέρα στην δουλειά.
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν μου αρέσει που επιστρέφω την Δευτέρα στην δουλειά.Μ αρεσει που επιστρεφεις στη δουλεια...
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Μ' αρέσει που μόλις γύρισα από την Ψάθα. Μπανάκι, καφές, σούπερ γεύμα με ψαρικά σε φοβερή ταβέρνα και καλή παρέα.Μισή ώρα μακρυά είχε καλύτερη παρέα.
Δεν μου αρέσει που επιστρέφω την Δευτέρα στην δουλειά.
Αυτό είναι πράγματι λυπηρό. Για τους καημένους τους πελάτες.
-
Μου αρέσει, που κάτι παει να γινει με μια κοπέλα...
Δεν μου αρέσει που αυτή η σχέση δεν μπορεί να έχει μέλλον
αυτά για σήμερα.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]