-
μου αρεσει που γραφω απο το κιουτεκ
wireless rules !!!!!!!!!!!!!!!
δεν μ'αρεσει που στο δωματιο που ειναι το pc δν παιζει a/c
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μου αρέσει που πέρασα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ στον ΑΡΜΕΝΙΣΤΗ τις τελευταιες 6 ημέρες!!! η τροχοβίλα που είχε ο κολλητός ήταν όλα τα λεφτά!!! φόρτισα μπαταρίες κ τώρα πάμε για Τήνο!Δε μου αρέσει που ένας από την παρέα που θα πηγαίναμε Τήνο έπαθε ρήξη μηνίσκου κ μερική ρήξη προσθίου χιαστού συνδέσμου. Περαστικά του...
Megamass 2000 vs Nitrotech σημειώσατε 1.
κάνεις γυμναστήριο?
-
twra me to wireless tha mpainw forum otan phgainw sthn toualeta
-
να κλείνεις την πόρτα να μη μυρίζει!
-
-
Που είσαι χαμένος εσύ ρε; Σε έπαιρνα και τηλ, τπτ!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που είσαι χαμένος εσύ ρε; Σε έπαιρνα και τηλ, τπτ!!έλα... αρμενιστή ήμουν με την παρέα... όπως σου είχα πει...
η αλήθεια είναι ότι είδα κάτι αριθμούς από διάφορες κλήσεις σε ένα ενημερωτικό μήνυμα, αλλά επειδή ήταν 12:00 κ μόλις είχα ξυπνήσει, έψαχνα για φαγητό κ δεν καταλάβαινα πολλά-πολλά από τις τεκίλες που πείναμε τα βράδια...
γιατί ρε δεν τηλεφώνησες ξανά αργότερα εμένα ή τους άλλους? περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ...! έπρεπε να ξαναρίξεις ένα τηλεφωνάκι...
-
άνοιξε το μσν ρε.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Το R8 το εχω δει και εγω καιρο τωρα
Τι μπλουζες? Για πες....!
μια μπλε GAP και μια μαύρη E/A
Gay And Proud?
-
Μου άρεσε που ο κάτοχος γρήγορου leon (gti της χρονιάς λέμε) νόμιζε ότι μπορεί να πατήσει ένα Ιαπωνικό 'οικογενειακό' Mazda 6 (ας πρόσεχε λίγο το φούσκωμα στο εμπρός καπό πριν κάνει το λάθος να ανοίξει ) .
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:lipsealed: -
Ωραια ορολογια χρησιμοποιεις..Αλλα σε οδηγο (χαριστικα,λεμε τωρα)..colt ΔΕΝ ταιριαζει..
-
Μ'αρεσε η χθεσινη αναβαση στην Κιρκη και ο καφες με τον Flower Power..
Μ'αρεσε που μολις ζητησα βοηθεια σε ενα θεμα απο συνφορουμιτη ετρεξε αμεσως(ξερει αυτος)
Δεν μ'αρεσε που τελικα ακυρωθηκε ενα μινι ταξιδακι στις Σερρες
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Μ'αρεσε η χθεσινη αναβαση στην Κιρκη και ο καφες με τον Flower Power..+1
επισης μαρεσε που πηγα να παρω sleeping bag για σαμοθρακη
-
Δεν μου αρέσει που με το καλημέρα με βάζει η μάνα μου να την πάω στο διπλανό χωρίο να πάρει ντομάτες . Ρε μάνα βγάλε δίπλωμα να πάρεις το 500άκι και μετά αν το βλέπεις με. . Λέμε τώρα
-
στο διπλανό χωρίο
να φανταστω δεν εισαι θεσνικη...?
-
Χανιώτη Χαλκιδικής. Εκεί που ήταν η μεγάλη φωτιά πέρυσι.
-
-
Χανιώτη Χαλκιδικής
και πηγατε πευκοχωρι?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]