-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μου αρέσει που μάλλον ερωτευομαι...Δε μου αρέσει που δεν το ξέρει (ακόμα) , αλλά θα το μάθει σύντομα
Δικός μου είσαι εσύ!
Στα δικά μας τώρα...
Μου αρέσει που επιτέλους άρχισε να ξεκαθαρίζει το ομιχλώδες τοπίο που λέγεται «dottorato di ricerca».
- Η γραμματεία στο Politecnico di Milano ήταν άψογη.
- Το GRE General Test ΔΕΝ είναι απαραίτητο και ως εκ τούτου δε λαμβάνεται αρνητικά υπ' όψιν αν δεν το έχει ο υποψήφιος σπουδαστής.
- Μπορώ να δηλώσω ΚΑΙ με το σύστημα των Ιταλών (con esame) ΚΑΙ με το σύστημα των ξένων (con CV), το οποίο σημαίνει περισσότερες θέσεις άρα περισσότερες πιθανότητες να γίνω δεκτός.
- Οτιδήποτε χρειαστεί (αν χρειαστεί) σχετικά με την «ισοτιμία» του Ελληνικού πτυχίου θα γίνει εντός του Πολυτεχνείου.
Μου αρέσει η περιοχή που μένει το φιλαράκι μου στο Milano, είναι από τις καλύτερες.
Μου αρέσει που επιτέλους βρέθηκε ένας ευγενικός άνθρωπος στο Universita' di Firenze... η γυναίκα στην είσοδο της σχολής στην Pza San Marco.
Μου αρέσει που επιτέλους πήρα απάντηση για το τι παίζει με τα dottorati εδώ.
Δε μου αρέσει που οι ημ/νίες ανακοίνωσης του νέου κύκλου, αιτήσεων, esami, τελική απόφαση αν γίνεσαι δεκτός ή όχι και inizio degli studi πέφτουν ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ αυτών του Milano, ήτοι:
το Σεπτ που θα είναι η scadenza για τις αιτήσεις στο Milano και θα ξεκινήσουν τα esami, εδώ στη Firenze θα βγαίνει το bando. Εγώ θα έχω μάθει αν γίνομαι δεκτός ή όχι στο Μιλάνο το Νοέμβριο και την ίδια στιγμή θα δίνω esami εδώ (αμέσως μετά τη scadenza των αιτήσεων) για να βγουν τα αποτελέσματα τον Ιανουάριο. Εάν με έχουν δεχτεί όμως στο Μιλάνο εγώ θα πρέπει να αποφασίσω αν ανεβαίνω ή όχι καθώς τα dottorati αρχίζουν τον Ιανουάριο, ενώ στη Firenze αρχίζουν το Μάρτιο.Δε μου αρέσει που αγχώθηκα πάλι. Σκέφτομαι συνέχεια όλο αυτό το μακρυνάρι που έγραψα επάνω και τρελλαίνομαι. Τελικά μήπως είναι γραφτό να ανέβω Milano; Ή μήπως είναι γραφτό να μείνω Firenze και η μοίρα μου κάνει πλάκα τώρα;
Τα πρώτα αποτελέσματα το Νοέμβριο λοιπόν, τότε θα ξέρω πού με πάει η μοίρα.
-
θα ειμαι μιλανο 10 αυγουστου αργα! θα εχω αυτοκινητο και θα ψαχνω ενα ξενοδοχειο για μια διανυκτερευση..
την επομενη μετα τη σχετικη γυρα στα περιξ, θα ξεκινησουμε για νικαια.. θα βρουμε κανα ξενοδοχειο λες?
εσυ θα βρισκεσαι στα περιξ? -
Πήγαινε Μιλάνο ρε.. Ντάξ, νέκρα πέρα από το Duomo και τα clubs, αλλά είναι Μιλάνο.. Όσες φορές έχω πάει, καλά έχω περάσει.. Έχω φίλο που είναι στην Bocconi και μου λέει τα καλύτερα για το Μιλάνο και τις Μιλανέζες.
-
Μ' αρέσει που αύριο τελειώνω την εξεταστική μου.
Μ' αρέσει που τα πήγα καλά.
Μ' αρέσει που επιτέλους γυρνάω στην Αθήνα και θα δω τους φίλους μου που έχω να τους δω από το Πάσχα.Δεν μ' αρέσει που αύριο δίνω το πιο δύσκολο μάθημα της σχολής και ακόμα δεν έχω τελειώσει με το διάβασμα.
Δεν μ' αρέσει που το πρωί ξέχασα να βάλω το πλυντήριο για να μαζέψω την βαλίτσα από σήμερα και θα τρέχω και δεν θα φτάνω αύριο. -
-
-
1 εχεις στραβη μυτη τελικα ή μου φαινεται εμενα???
2 να αλλαξεις φωτογραφο, ειναι ασχετος3 τις κανονικες ευχες τις καναμε πιο πανω....
-
1 Ναι
2 Θα το πω της κας Αλίκης!!! -
το παιρνω πισω, η μηχανη ηταν μαπα μαλλον
-
-
Μ'αρεσει που αυριο ερχεται το ετερον ημισυ για μια βδομαδα διακοπες
Μ'αρεσει που αυριο θα κανω test drive το T-Jet
Μ'αρεσει που περασα Φαρμακογνωσια
Μ'αρεσε το barbeque party σημερα σπιτι μιας φιληςΦτυστε με γιατι πολλα καλα μαζευτηκαν
-
-
Koύκλος, πρόεδρε! Να το καθιερώσεις το ένδυμα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Koύκλος, πρόεδρε! Να το καθιερώσεις το ένδυμα.ναι τώρα με τον καύσωνα που έρχεται θα είναι must.
-
Well done President! Άντε και στο PhD.
-
Δεν μου αρέσει που οι ελληνίδες έχουν σηκώσει πολύ τον αμανέ .
Δεν μου αρέσει που δεν παλεύονται .
Μου αρέσει που λαμβάνω το καπελάκι μου και φεύγω...
-
-
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
-
-
δε μ'αρέσει που δεν έχω αρκουδίσιον στο δωμάτιο και λιώνω
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]