-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Σαν φοιτητής αισθάνομαι, όντως....και ντρέπομαι και λιγάκι! Σ' αυτή την ηλικία, διπλώματα...
Συνχαρητηρια!
Βασικα δικιο έχει....δεν θυμαμαι ποιος το είπε...μην πας και εσυ στα δικα τους!
Καποια διπλώματα όμως δεν σε απασχολουν που δεν εισαι 18-20 ετών ε?
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
Σιδεροκέφαλος!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Μπράβο πρόεδρε!
Γηράσκεις αει διδασκόμενος. Για καλό το λέω.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Συγχαρητήρια
-
Nίκο συγχαρητήρια.
Σε ποιό αντικείμενο, αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Καλη σου προοδο..
(μπραβο που δεν το βαζεις κατω
)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Nίκο συγχαρητήρια.Σε ποιό αντικείμενο, αν επιτρέπεται;
MBA= Master in Business Administration.
-
Mπράβο Πρόεδρε!!
Εμενα δεν μ'αρεσει που έσκασα σημερα κάνοντας καλοκαιριάτικο μαθημα στο κέντρο..
Δεν μ'αρέσει που ξεφλουδισα
Δεν μ'αρεσει που είμαι πτωμα και δεν εχω δυναμη να ακολουθησω το παρεακι στη βόλτα! Αλλά δεν παιζει να σηκωθω από την καρεκλα τωρα
Δεν μ'αρεσει που ακόμα δεν εχουν βγει τα αποτελσματα των μαθηματων της εξεταστικης..
Μ'αρεσει που πλησιαζει ο καιρός που θα φυγω για διακοπουλες!!
Μ'αρεσει που κανονισα να παίξω τεννις το Σάββατο, θα βγαλω όλα τα νευρα και την ένταση εκεί!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν μ'αρεσει που ακόμα δεν εχουν βγει τα αποτελεσματα των μαθηματων της εξεταστικης..Σε μερικούς κατι τετοιες καθυστερησεις αρεσουν πολυ..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Mπράβο Πρόεδρε!!Εμενα δεν μ'αρεσει που έσκασα σημερα κάνοντας καλοκαιριάτικο μαθημα στο κέντρο..
Δεν μ'αρέσει που ξεφλουδισα
**Δεν μ'αρεσει που είμαι πτωμα και δεν εχω δυναμη να ακολουθησω το παρεακι στη βόλτα! Αλλά δεν παιζει να σηκωθω από την καρεκλα τωρα **
Δεν μ'αρεσει που ακόμα δεν εχουν βγει τα αποτελσματα των μαθηματων της εξεταστικης..Μ'αρεσει που πλησιαζει ο καιρός που θα φυγω για διακοπουλες!!
Μ'αρεσει που κανονισα να παίξω τεννις το Σάββατο, θα βγαλω όλα τα νευρα και την ένταση εκεί!
Μπορει να αρεσει στην παρέα σου ομως!
-
Μ' αρέσει που σε πρώτη φάση με δέχτηκαν να εργαστώ μαζί με ένα φίλο μου στο κέντρο υγείας της Τήνου τον Αύγουστο... αύριο θα δούμε αναλυτικότερα τί θα γίνει με τη διαμονή κ την εργασία...
Δε μου αρέσει το γεγονός πως φοβάμαι ότι κάτι δε θα πάει καλά...
-
Μου αρέσει που έχω φίλους έτοιμους να με συνοδεύσουν στις ξαφνικές χιλιομετρικές ανησυχίες μου!
Δεν μου αρέσει που η κιθάρα που είχα αποφασίσει να παραγγείλω δεν θα υπάρχει σε stock πριν τα μέσα Αυγούστου...
-
Δε μου αρέσει που το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας ζητάει ένα κάρο δικαιολογητικά (ας μην επεκταθώ, θα ξημερώσουμε - μα μέχρι ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ με dichiarazione di valore από την Ιταλική Πρεσβεία στην Αθήνα!) σε περίοδο που ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες σε Ελλάδα και Ιταλία υπολειτουργούνε λόγω θέρους.
Δε μου αρέσει που οι γραμματείες του Πανεπιστημίου εδώ είναι γτπκ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ από τις δικές μας! Δε βρίσκεις άκρη, σου πετάνε ένα ξερό «ό,τι βλέπεις στο site».
Δε μου αρέσει που κοτζάμ manifesto degli studi 60 σελίδες ΔΕΝ έχει dati di scadenze για τις υποβολές δικαιολογητικών για τα διδακτορικά! Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να πάω στη γραμματεία η οποία θα με παραπέμψει με συνοπτικές διαδικασίες στο... site!
Δε μου αρέσει που το Πολυτεχνείο του Μιλάνο ζητάει εξετάσεις GRE - General Test - πού να τρέχω ρε γμτ να τις κάνω καλοκαιριάτικα;
Δε μου αρέσει που το διδακτορικά που θέλω να δηλώσω στο Μιλάνο έχουν ξεχωριστά bandi di ammissione ήτοι αν δώσω με το κλασσικό σύστημα (esame scritto και orale) οι θέσεις είναι 10 και 5 αντίστοιχα, ενώ αν δώσω σαν ξένος (CV based) οι θέσεις είναι 6 και 3 αντίστοιχα! Δεν μπορώ να δηλώσω και με τους δύο τρόπους φυσικά.
Δε μου αρέσει που δεν μπορώ να κοιμηθώ - έχω ταξίδι σε 4 ώρες για Μιλάνο.
Δε μου αρέσει που έχω αγχωθεί έτσι - θέλω να κλάψω να ξεσπάσω.
Δε μου αρέσει που θα αναγκαστώ να κουβαλήσω το laptop/γομάρι μαζί μου - θέλω ένα φτηνό φορητό με 12άρα για κάτι τέτοιες δουλειές γμτ!
Δε μου αρέσει που επιβαρύνω τους γονείς μου οικονομικά τόσο πολύ.
On the contrary...
Μου αρέσει που την Παρασκευή παίρνω στα χέρια μου το δίπλωμα από την Ακαδημία που έκανα το Master μου!
το οποίο όμως μας οδηγεί...
Δε μου αρέσει που το Προξενείο εδώ λειτουργεί με την ελληνική νοοτροπία ήτοι «ανοίγω όταν μου τη βιδώσει» - βιάζομαι να επικυρώσω γνήσια φωτοαντίγραφα του Master.
κι ένα πρωινό edit...
Δε μου αρέσει που ξύπνησα 8 λεπτά πριν την αναχώρηση του τρένου! Επόμενο τρένο στις 8.14 - χασούρα μίας ώρας +33 ευρώ!
-
μ' αρεσει που χθες οδηγησα το συλλεκτικο..
εστω κι αν ειχα το τρεϊλερ να μεταφερω το καρτ..δε μου αρεσει που οταν πρωτομπηκα αισθανομουν οτι καθομουν πολυ ψηλα!
μ' αρεσε το σκληρο του τιμονι!
-
Δεν μου αρέσει που τις τελευταίες μέρες δε μπορώ να διαβάσω για την εξεταστική μου...
Μου αρέσει που κάτι γείτονες στην Αθήνα μου... χαρίζουν ενα αμάξι! (εκείνο το Ford Thunderbird Turbo Coupe που είχα σταμπάρει εδώ και χρόνια παρατημένο δίπλα στο σπίτι μου και για το οποίο είχα γράψει στο φόρουμ)...
-
Άντε! Go for it!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που σήμερα είναι η τελετή απονομής για το ΜΒΑ που έκανα τα τελευταία 2 χρόνια!Δεν μου αρέσει που ο γιός μου και η κόρη μου δεν θα έρθουν να με δουν!
Συγχαρητήρια, Νίκο.
Θέλω να δω φωτογραφίες. Θα φοράς και τήβεννο;;;
Άντε και στα δικά μας.
-
Και τήβενο φόρεσα, και λόγο έβγαλα (σαν αριστουχος! ) και φωτό έβγαλα!!!
Το ΜΒΑ ήταν στο Management....
-
κανατε και διαγωνισμο ποιος θα πιει περισσοτερα λιτρα μπυρας μονορουφι στο σπιτι της αδελφοτητας με γυμνοστηθες συμφοιτητριες?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]