-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Moυ αρέσει που σε λίγες μέρες η εταιρεία μετακομίζει σε νέο, καλύτερο κτίριο.
Δε μου αρέσει που η μετακόμιση σημαίνει μεγάλο πακέτο για όλους μας.
Δε μου αρέσει καθόλου που κάποιες πριγκιπέσσες, οι οποίες σηκώνουν με άνεση κάθε μέρα τις τσάντες τους βάρους κάμποσων κιλών, την έχουν δει άνετες και καλά και θα ρίξουν την απόλυτη λούφα... Καλά, δεν είπαμε να κουβαλήσουν ολόκληρα γραφεία, αλλά 2 κλασέρ η καθεμία να πάρει, τότε όλα θα είναι καλύτερα...θες να μου πεις πως την ιδια βαρυτητα εχουν μια τσαντα λουις με τα κλασερ ρε αμορφωτε και απαιδευτε?
Δεν ξέρεις ότι το κραγιόν και η πουδριέρα πακέτο με την μάσκαρα έχουν αντιβαρυτικές ιδιότητες;
-
Μια τσαντα λουί ρε πριμιουμ, επισης η τσαντα εχει μασα κραγιον καποτες κλπ δεν εινα ιπολυτιμη απο μονη της (λεμε τωρα)
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μια τσαντα λουί ρε πριμιουμ, επισης η τσαντα εχει μασα κραγιον καποτες κλπ δεν εινα ιπολυτιμη απο μονη της (λεμε τωρα)αν εχεις πληρωσει περισσοτερες απο 2 αγαπητε, τοτε μπορεις να τις λες οπως θες!
-
Μην αρχισουμε τετοια κουβεντα plz
-
Δεν μου αρέσει αυτό που μόλις είδα από το παράθυρο. Η Πάρνηθα καίγεται.
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
δεν μ αρεσει που σημερα σε παραλια 4-5 σκοπιανοι γραφανε μακεδονια στην αμμουδια με μεγαλα γραμματα.
μ αρεσε ομω που εγραψα διπλα στην ψυχρα kiss my ass.
χεχεχε..Το συνολικό άθροισμα των ηλικιών σας μάλλον δεν θα ήταν πάνω από 50 ...
-
δεν μ αρεσει που σημερα σε παραλια 4-5 σκοπιανοι γραφανε μακεδονια στην αμμουδια με μεγαλα γραμματα.
μ αρεσε ομω που εγραψα διπλα στην ψυχρα kiss my ass.
χεχεχε..μα σωστά γράφανε...στην Μακεδονία δεν ήτανε, τι να γράφανε...FYROM ;
-
Αφου δεν τους πλάκωσες εισε φλωρος .-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αφου δεν τους πλάκωσες εισε φλωρος .-+μπρερα
-
Δεν μου αρέσει που από το μπαλκόνι του σπιτιού μου βλέπω ΟΛΗ την Πάρνηθα να καίγεται!!!
Δεν μου αρέσει που πάλι όλοι θα κλαίγονται αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν!
-
Ένα δάσος που καίγεται είναι από τα πιο θλιβερά πράγματα που μπορεί να δει κανείς στη ζωή του. Κρίμα
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Δεν μου αρέσει αυτό που μόλις είδα από το παράθυρο. Η Πάρνηθα καίγεται.δεν περιγράφεται η στενοχώρια μου...
Από το μπαλκόνι μου παρακολουθώ ανήμπορος την εξάπλωση της φωτιάς,ως άλλος Νέρων,με μια διαφορά..
Αυτό που βλέπω δεν μου αρέσει
Το βουνό καταστράφηκε,και εμείς ανήμποροι ως κράτος,γιατί εμείς είμαστε το κράτος,χαύνοι πίσω από οθόνες,φαύλοι πάνω από τα καλαμάκια του φραπέ αγοράζαμεν αγρούς και νεόπλουτο μικροαστισμό....
Με τις υγείες μας,και με τη βοήθεια φίλων ίσως ανεβάσω το συγκλονιστικό θέαμα του φλεγομένου βουνού
Ήρωικό το παραμελημένο σώμα της Πυροσβεστικής,αυτό μ'αρέσει...
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ένα δάσος που καίγεται είναι από τα πιο θλιβερά πράγματα που μπορεί να δει κανείς στη ζωή του. Κρίμα+1
δεν λες τίποτα...όταν κάηκε το σέιχ-σου, ήμουν αμερική, και κάποια συνάδελφος της μάνας μου μας έστειλε φωτογραφίες. Έκλαιγα...
-
Δεν μου αρεσει που εκλεψαν το ραλλυ ενος φιλου! (και το χρησιμοποιουσε και σπανια)
-
μ' άρεσε το βραδάκι σήμερα στη Σαλόνικα...
αεράκι, ποτάκι & όμορφα κορμιά
-
Μου αρέσει που δρόσισε απίστευτα σήμερα...
Μου άρεσε η βολτούλα που πήγα με το αμάξι
Δεν μου αρέσει που έσπασε το mouse pad. fuck
-
Αφου δεν τους πλάκωσες εισε φλωρος .-
+μπρερα
+tsi
+opc
-
Δεν μου αρέσει που ο Παπαδάκης ήθελε να κάνει τον διαχειριστή κρίσεων από το κλιματιζόμενο στούντιο του
Μου αρέσει που του την είπε άγρια η Κανέλλη. -
καλα ο παπαδακης ειναι μεγας υποκριτης και μεγαλο νουμερο
εντελως λαικιστης και ασχετος με πανηλιθια χωριατικη αντιληψη -
Ο χρήστης zastava έγραψε:
καλα ο παπαδακης ειναι μεγας υποκριτης και μεγαλο νουμερο
εντελως λαικιστης και ασχετος με πανηλιθια χωριατικη αντιληψηΥπάρχει και χειρότερος...ο μαθητής του
Eμετικός απλά
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]