-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μ'αρέσει που τον τελευταίο καιρό έχω πολλά πράγματα να κάνω..
Δεν μου αρέσει που δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο όσο είχα παλιά.
Δεν μου αρέσει που κάποτε είχα ένα μεγαλοπρεπέστατο six-pack αντι για κοιλιακούς και τώρα είμαι τα μαύρα μου τα χάλια.
Δεν μου αρέσει που δεν βρίσκω παρέα για να πάω γυμναστήριο.καλύτερα! άμα πας με παρέα γυμναστήριο ή θα κωλοβαράς ή θα τραυματιστείς από απροσεξία!!!
-
Ε μόνος μου δεν ψήνομαι..
-
ε η αλήθεια είναί όντως ότι πέφτει λίγο βαρεμάρα άμα είσαι μόνος σου. Μην μασάς όμως! Δοκίμασε και θα ψηθούν και οι φίλοι σου (αν μένουν κοντά βέβαι...)
-
Καλά...
όσο είμαι στην Πάτρα έχω γραφτεί σε 3 γυμναστήρια, απ' τα οποία στο ένα πήγα 3 μήνες, στο άλλο 2 μήνες και στο τρίτο 1 μήνα. Πάντα ξεκίναγα παρέα με κάποιον και αυτός ο κάποιος στη διαδρομή την έκανε από την πίσω πόρτα -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
ε η αλήθεια είναί όντως ότι πέφτει λίγο βαρεμάρα άμα είσαι μόνος σου. Μην μασάς όμως! Δοκίμασε και θα ψηθούν και οι φίλοι σου (αν μένουν κοντά βέβαι...)Κέντρο θα πάω έτσι κι αλλιώς γυμναστήριο αλλά μόνος μου σε έναν άγνωστο χώρο, ε, ψιλοσκαλώνω..
-
τα γυμναστηρια κιντακο ειναι βαρεμαρα.. εκτος αμα πας για το χαβαλε με παρεα να μιναρεις... αλλα ετσι δεν κανεις δουλεια..
προτιμω χιλιες φορες καποιο σπορ που να εχει και καποιο ενδιαφερον..
βεβαια απ´το ολοτελα.... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
τα γυμναστηρια κιντακο ειναι βαρεμαρα.. εκτος αμα πας για το χαβαλε με παρεα να μιναρεις... αλλα ετσι δεν κανεις δουλεια..
βεβαια απ´το ολοτελα....+1
ποδήλατο, τρέξιμο και μπάσκετ.
-
Μου άρεσε που στη συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου έπαιζαν 4 μουσικοί με βιολιά και βιολοντσέλο κεφάτα κομμάτια (πχ τον Βιολιστή της στέγης). Σταμάτησα λίγο και τους άκουσα. Δεν επαιτούσαν, πρόσφεραν κάτι όμορφο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου άρεσε που στη συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου έπαιζαν 4 μουσικοί με βιολιά και βιολοντσέλο κεφάτα κομμάτια (πχ τον Βιολιστή της στέγης). Σταμάτησα λίγο και τους άκουσα. Δεν επαιτούσαν, πρόσφεραν κάτι όμορφο.κανα φράγκο αφησες
-
To σκέφτηκα.
Δεν μου αρέσουν όσοι μου δημιουργούν ενοχές.
-
Μου αρέσει που σήμερα έκανα το πρώτο μου μπάνιο
Δε μου αρέσουν αρκετά πράγματα αλλά δεν θέλω να τα σκέφτομαι τώρα γιατι θα χαλαστώ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To σκέφτηκα.Δεν μου αρέσουν όσοι μου δημιουργούν ενοχές.
Δεν μ'αρεσει που ο manosk έιναι τσιφούτης
-
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσιφούτη, βγες από το ίντερνετ & κλείσε τον υπολογιστή, κοστίζει.
-
Μου αρέσει που σε λίγες μέρες έρχομαι.
Δε μου αρέσει που θα κάτσω μόνο 6 μέρες. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Μου άρεσε που στη συμβολή Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου έπαιζαν 4 μουσικοί με βιολιά και βιολοντσέλο κεφάτα κομμάτια (πχ τον Βιολιστή της στέγης). Σταμάτησα λίγο και τους άκουσα. Δεν επαιτούσαν, 'πρόσφεραν' κάτι όμορφο.
κανα φράγκο αφησες
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και κολύμπι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
και κολύμπι.
Και το ένα και το άλλο και το
παράλλο... και πότε κάνει κανείς δουλειά; πότε βλέπει τους φίλους του;
Τίποτα... Ένα και καλό! Και τα μυαλά στα σκουφάκια. -
ε δεν τα κάνουμε όλα μαζί...πότε το ένα πότε το άλλο...
-
Μου αρεσει που θα κανω ψαροντουφεκο
Δεν μου αρεσει που ειμαι ακομα μπουκωμενος
Αναγκαστικα θα ψαξω για κανενα χταποδακι
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]