-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που έβαλα το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα εξαιτίας της βλακείας που έχει καταλάβει τον εγκέφαλο μου.το φορουμ την εχει αφουγκραστει..
-
Μ'άρεσε που έκανα το πρώτο μπάνιο στη θάλασσα, σε ήρεμα, καθαρά και
δροσερά νερά ανάμεσα στη Σαρωνίδα και την Ανάβυσσο (δε θυμάμαι πως
λέγεται η παραλία).Δε μου άρεσε που επιστρέφοντας στην Ξάνθη έπαθα (ευτυχώς μόλις 50 μέτρα
από το σπίτι μου) την ίδια (υποτίθεται πολύ σπάνια) βλάβη: έσπασε η κάτω
βάση του μπροστινού αριστερού αμορτισέρ! Τι διάολο! Πριν από ενάμιση χρόνο
είχα πάθει το ίδιο με το δεξί. Ρε παιδιά τι μπορεί να φταίει; Δεν πάω σε
κατσάβραχα και δεν τρέχω, ούτε το πιέζω.Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα έκανα το πιο ωραίο και ξεκούραστο ταξίδι από τότε
που ήρθα εδώ. Με 25 βαθμούς έξω, μεσάνυχτα, κοντά στην Καβάλα,
ανοιχτό παράθυρο, μοσχοβολιές από τα φυτά εκατέρωθεν του δρόμου...
τέλεια! Μετά όμως... Πάντως μέσα στην ατυχία μου είμαι τυχερός: η ζημιά δεν
έγινε πιο πριν και δεν είδα τα μοσχοβολιστά φυτά ανάποδα. -
δεν μου αρεσει που αρρωστησα
μου αρεσει που τωρα νιωθω καλυτερα σε σχεση με χθες και σημερα το πρωι
δεν μου αρεσει που ολη μερα ημουν στο κρεβατι (και ελυνα sudoku και σταυρολεξα.. )
επισης δεν μου αρεσει που δεν κοιμηθηκα καλα γιατι ξυπνησα αρκετες φορεςδεν μου αρεσει που συνειδητοποιησα πως περναει ο καιρος και εγω δεν κανω πολλα πραγματα που θα ηθελα (ή που ειχα υποσχεθει στον εαυτο μου οταν ημουν μικροτερος) και κυριως σκεφτομουν και καταλαβα οτι μαλλον δεν περναω και τοσο καλα οσο θα ηθελα ή οσο πιστευα τελοσπαντων.. ισως εχει να κανει και με την ασχημη ψυχολογια βεβαια αυτο επειδη ημουν κρυωμενος..
μου αρεσει που σκεφτηκα το παραπανω και σκεφτομουν τι θελω να κανω αυτο το καλοκαιρι..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που έβαλα το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα εξαιτίας της βλακείας που έχει καταλάβει τον εγκέφαλο μου.
το φορουμ την εχει αφουγκραστει..
Προ καιρού.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν μ'αρέσει που έβαλα το ξυπνητήρι μία ώρα νωρίτερα εξαιτίας της βλακείας που έχει καταλάβει τον εγκέφαλο μου.....γι αυτό βλέπεις όμορφες όλες τις Ιωαννίτισες
-
Μου αρεσει που τελειωσα με ολα τα μαθηματα...
Μου αρεσει που εχει καλο καιρο...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μου αρεσει που πηγα Γιαννενα για το Σ/Κ και ειδα μια ομορφη πολη!
Δε μου αρεσε που οι γυναικες εκει ηταν η μια χειροτερη απο τη αλλη!
σύμφωνα με το Kid, εκεί είναι (τις βλέπει) όλες ωραίες!
Και ορθως πραττει,ετσι πρεπει να βλεπει κανεις σε αυτη την ηλικια,οχι να ειναι με το maxim στο χερι και να ψαχνει ποια μοιαζει στο εξωφυλλο.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μου αρεσει που πηγα Γιαννενα για το Σ/Κ και ειδα μια ομορφη πολη!
Δε μου αρεσε που οι γυναικες εκει ηταν η μια χειροτερη απο τη αλλη!
σύμφωνα με το Kid, εκεί είναι (τις βλέπει) όλες ωραίες!
Και ορθως πραττει,ετσι πρεπει να βλεπει κανεις σε αυτη την ηλικια,οχι να ειναι με το πουλί στο χερι και να ψαχνει ποια μοιαζει στο εξωφυλλο.
-
Μ' αρέσει που πήρα σήμερα τα Walkie Talkie από τον Δημήτρη και είναι τέλεια!
Δεν μ' αρέσει που θα πρέπει να περιμένω για να τα δοκιμάσω!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μ' αρέσει που πήρα σήμερα τα Walkie Talkie από τον Δημήτρη και είναι τέλεια!Δεν μ' αρέσει που θα πρέπει να περιμένω για να τα δοκιμάσω!!!
το χασε τελειως..
-
Ρε εγκάθετε! Σε επηρεάζει ο πάτερ? Και νόμιζα ότι είμασταν κολλητοί!!!
Να πάμε Ακρόπολις και να τα χρησιμοποιήσουμε βρε!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε εγκάθετε! Σε επηρεάζει ο πάτερ? Και νόμιζα ότι είμασταν κολλητοί!!!Να πάμε Ακρόπολις και να τα χρησιμοποιήσουμε βρε!!!
Για άνοιξε το στο 4!
Με ακούς? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε εγκάθετε! Σε επηρεάζει ο πάτερ? Και νόμιζα ότι είμασταν κολλητοί!!!Να πάμε Ακρόπολις και να τα χρησιμοποιήσουμε βρε!!!
νταξει κολλητε..γραψε λαθος!
-
-
Ο χρήστης Obelix έγραψε:
Ρε εγκάθετε! Σε επηρεάζει ο πάτερ? Και νόμιζα ότι είμασταν κολλητοί!!!
Να πάμε Ακρόπολις και να τα χρησιμοποιήσουμε βρε!!!
Για άνοιξε το στο 4!
Με ακούς?Στο 1...στο4 και 8 ακούω άλλους (χωρίς πλάκα)..
-
Ζευγάρι είναι?
Εγώ έχω ενάμισι. Έσπασε το display στο ένα τότε με την τούμπα της ΒΧ και το έχει στην 1 ο Κυρ Βασίλης και συνήθως ξεχνάω να τα φορτίσω . -
Ναι, ζευγάρι. Cobra... Η δοκιμή μέχρι περίπου 1 χιλιόμετρο πήγε πολύ καλά!:D
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:inlove:εδω υπαρχει ενας ερωτας μεγαλος!!
-
Δε μ' αρέσει που εδώ και μερικές μέρες έχω λιώσει στη δουλειά για τη σχολή Το 'κακό' είναι ότι δεν πρόκειται για διάβασμα αλλά για εργασίες στον υπολογιστή που είτε αφορούν προγραμματισμό, είτε απλά πρέπει να παραδοθούν σε ηλεκτρονική μορφή
Μ' αρέσει που το λιώσιμο αυτό δείχνει να έχει αποτέλεσμα μιας και για την ώρα ο ΠΟΛΥσέλιδος κώδικας τρέχει κανονικά και λείπουν μικρολεπτομέρειες (τουλάχιστον έτσι νομίζω) για να λειτουργεί όπως πρέπει
Δε μ' αρέσει που μόλις τελειώσω με αυτές τις εργασίες θα έχουν μαζευτεί άλλες, για να μη ξεχάσω τη διπλωματική που πρέπει να προχωρήσει κάποια στιγμή
Μ' αρέσει που θα πέσω για ύπνο το πολύ σε μια ώρα
Δε μ' αρέσει που θα πρέπει να ξυπνήσω ~ 4 ώρες μετά για να πάω στη σχολή, οπότε θα όλη την ημέρα...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Μ' αρέσει που το λιώσιμο αυτό δείχνει να έχει αποτέλεσμα μιας και για την ώρα ο ΠΟΛΥσέλιδος κώδικας τρέχει κανονικά και λείπουν μικρολεπτομέρειες (τουλάχιστον έτσι νομίζω) για να λειτουργεί όπως πρέπειΓια δώσε πληροφορίες.. Τι πρόγραμμα γράφεις?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]