-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε σας λέω την ηλικια μου για να μην τρομάξετε.Αν εχεις προβλημα να το πεις,κανω εγω τη θυσια για σενα..
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
ωραία τότε... εύγε... μια χαρά είσαι!
bmi=22,6 άψογο!
κανε και το δικο μου...
1.81 91 κιλα
συγγνώμη...
κοιμήθηκα κ με πρόλαβαν...
πάντως το bmi κ ο δείκτης περιφέρειας της κοιλίας είναι ένα μέτρο για να δούμε που πάμε κ να ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! αντε να βλέπω βελτίωση!
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
πάντως το bmi κ ο δείκτης περιφέρειας της κοιλίας είναι ένα μέτρο για να δούμε που πάμε κ να ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ! αντε να βλέπω βελτίωση!
Αυτό πως μετριέται;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Αυτό πως μετριέται;
βουτας ενα ξυλακι μεσα στιν κοιλια σου , μαρκαρεις το σημειο που δεν φαινεται και υστερα μετρας το Χ με ενα χαρακακι
-
Η παχυσαρκία της κοιλιάς, με το λίπος που συσσωρεύεται, είναι γνωστό ότι αυξάνει τον κίνδυνο πρόκλησης ασβεστοποίησης, αθηρωμάτωσης και στένωσης των αρτηριών, ιδίως των στεφανιαίων.
για γυναίκες θεωρείται ως ένα καλό όριο τα 80cm κοιλιακής περιφέρειας (κοιλιακού λίπους), κ για τους άνδρες τα 90 cm.
το ανώτατο όριο αν θυμάμαι καλά είναι για τις γυναίκες τα 90 cm κ για τους άνδρες τα 103-108 cm...
βέβαια όσο προχωρούν οι έρευνες, τα όρια αυτά μειώνονται ελάχιστα αλλά αισθητά...
αν βρω κάποια δημοσίευση θα σου πω...
-
κκ
-
Deleted post.
-
...
-
...
-
Μου αρέσει που είδα μια ''μπέμπα'' 645 CI.Mου αρέσει που στο καπάκι είδα και ένα Nissan king cub με σηματάκι της Ferrari!
-
Δε μ' αρέσει στο βαθμό του να έχω σοκαριστεί που μετά από 9 μέρες διάβασμα, ο καθηγητής μου πήρε την κόλλα στην εξέταση επειδή με είδε να μιλάω στο διπλανό μου Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι απάνταγα σε ερώτησή του και δεν αντέγραφα εγώ ο ίδιος. Οκ, δε λέω ότι θεωρητικά είχε άδικο για ό,τι έκανε, στην πράξη όμως 5 χρόνια τώρα ούτε παρατήρηση δε μου είχαν κάνει και μου ήρθε κάπως το με τη μία να μου πάρει την κόλλα. Αν μη τι άλλο ας με άλλαζε θέση.
Τεσπα, δε σας νοιάζει και σας, αλλά εμένα με 'σκότωσε' αυτό γιατί ήθελα να πάρω πτυχίο
Ελπίζω αύριο που μου είπε να πάω από το γραφείο του να γίνει κάτι...
-
Το κέρατό μου, ακόμα να μάθετε να ΜΗ βοηθάτε κανέναν καριόλη να γράψει; Πτυχίο πας να πάρεις aserf, ο άλλος μπορεί να μείνει αιώνιος φοιτητής, αξίζει να ρισκάρεις το μέλλον σου για τον κάθε αστοιχείωτο;
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το κέρατό μου, ακόμα να μάθετε να ΜΗ βοηθάτε κανέναν καριόλη να γράψει; Πτυχίο πας να πάρεις aserf, ο άλλος μπορεί να μείνει αιώνιος φοιτητής, αξίζει να ρισκάρεις το μέλλον σου για τον κάθε αστοιχείωτο;Είναι φίλος μου και είπα να τον βοηθήσω. Ένοιωσε πολύ άσχημα και μου ζήταγε συγγνώμη μετά για ό,τι έγινε. Σε τελική εγώ έφταιγα μιας και δεν είναι ότι ήταν πιεστικός, απλά έκανα το λάθος να απαντήσω ενώ ο καθηγητής ήταν 10-15 μέτρα πίσω μας.
Τεσπα, αναμένω την αυριανή συνάντησή μου με τον καθηγητή και ελπίζω...Δε μ' αρέσει που πέντε χρόνια τώρα ούτε θέση δε με έχουν αλλάξει, ούτε παρατήρηση μου έχουν κάνει την ώρα εξέτασης και έτσι βρέθηκα προ εκπλήξεως βρισκόμενος ξαφνικά στο άλλο άκρο.
-
Χαιρετώ το φόρουμ μετά από απουσία σχεδόν 2 μήνων! Μετά από (λίγες) διακοπές έπεσε (πολλή) δουλειά οπότε και είμαι χαρούμενος που επιτέλους χαλάρωσα κάπως και επιστρέφω στη συνήθεια που έγινε λατρεία!
Δεν μου αρέσει που έχω να διαβάσω άπειρα πόστ και όταν θα ξεθάβω κανένα ενδιαφέρον θέμα θα έχει χάσει ο κόσμος το ενδιαφέρον του. Ετοιμαστείτε για το φτυάρι μου λοιπόν!
Πάντως κρίμα Ασέρφ που σε σχολή σαν τη δική σου (νομίζω μηχανικός δεν είσαι?) κάνουν τέτοια σπασίματα. Σε άλλες αντίστοιχες, πολλές φορές το αφήνουν να περάσει για να μάθουν να συνεργάζονται οι φοιτητές μεταξύ τους άσχετο αν στις εργασίες σε *****. Το σκονάκι παντού όμως είναι μάλλον ασυγχώρητο...
-
kotetsi is a nerd
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
5 απο εμενα......δεκαετιες ομως γιατι παντρευεται!
Να ζησετε ρανταπλανακο μου!αν κρατησει 5 βδομαδες δικιο εχεις σαν γαμος θα ειναι!
Κάποτε είχε ξεκινήσει ένα νήμα με το BMI ο ρατανπλαν.
Καλα υπηρχε ποτε περιπτωση να ανοιξω τετοιο σατανικο τοπικ εγω? Σα να σου λεω οτι ανοιξες εσυ τοπικ 'Ποιο εινα ιτο καλητερο Πουρο?'
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως κρίμα Ασέρφ που σε σχολή σαν τη δική σου (νομίζω μηχανικός δεν είσαι?) κάνουν τέτοια σπασίματα. Σε άλλες αντίστοιχες, πολλές φορές το αφήνουν να περάσει για να μάθουν να συνεργάζονται οι φοιτητές μεταξύ τους άσχετο αν στις εργασίες σε *****. Το σκονάκι παντού όμως είναι μάλλον ασυγχώρητο...Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στην Πάτρα.
Γενικά και σ' εμάς το αφήνουν να περάσει, έπεσα όμως στον καθηγητή εξαίρεση και δεν το ήξερα. Έμαθα ότι επειδή όλοι τον βρίζουν (χρωστάνε το μάθημα 1000+ άτομα) είναι άμεμπτος-τυπολάτρης, τουλάχιστον μέσα στην αίθουσα. Προσωπικά του ζήτησα να με αφήσει να ολοκληρώσω βάζοντάς με και ολομόναχο στη γωνία αν ήθελε και μου είπε ότι αφού σου πήρα την κόλλα δε μπορώ να στην ξαναδώσω γιατί θα είναι άδικο προς τους συναδέρφους σου που τους έχω πάρει και σ' εκείνους την κόλλα. Μου είπε πάντως να περάσω αύριο από το γραφείο του, οπότε ακόμα ελπίζω...
Να με είχε πιάσει με σκονάκι δε θα έβγαζα κιχ. Ίσα ίσα που θα ένοιωθα και πολύ άσχημα , σήμερα όμως μου ήρθε πολύ απότομα...
-
Κριμαααα! Να θες να πάρεις πτυχίο και να σου συμβαίνει τέτοιο πράγμα.
Πάντως το να πεις κάτι σε κάποιον (ειδικά φίλο) δεν είναι και τόσο κακό, kotetsi σε βρίσκω υπερβολικό. Μερικές φορές 2-3-5 λέξεις μπορεί να βοηθήσουν κάποιον να ξεκολήσει.
Καλά, δεν μιλάω για την περίπτωση του να αρχίσεις να υπαγορεύεις ολόκληρη απάντηση, αυτό είναι όντως χαζό. -
Μ' αρέσει το καινούριο μου κατοικίδιο!!!
-
Βρήκες γκόμενα;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μ' αρέσει το καινούριο μου κατοικίδιο!!!ντροπη να μιλας ετσι για τον kid...
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]