-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Μου αρεσει που τα ξαναεφτιαξα με την πρωην...
Σου δίνω 3 βδομάδες...
Τον αδικεις.Εγω 4.
-
5 απο εμενα......δεκαετιες ομως γιατι παντρευεται!
Να ζησετε ρανταπλανακο μου! -
Τελικά η νύφη θα έρθει με το δικό μου αμάξι ή θα πάρουμε του Πάσχου;
-
Γιατι ποιος σου ειπε οτι θα με καλεσει;
-
Εγώ για τη γαμήλια λιμουζίνα μίλησα.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Εγώ για τη γαμήλια λιμουζίνα μίλησα.Μα κι εγω...Δε νομιζω να παει με το Πεζω παντως...δεν θα το διακινδυνευσει να μη φτασει στην ωρα του...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
- **μαρέσει **που έχει στήθος μπόλικο στα σημεία
Σε ποια σημεία ακριβώς έχει μπόλικο στήθος;
λάθος κάτι ξέχασα, ........μαρέσει που έχει στήθος μπόλικο στα σημεία που πρέπει.
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
λάθος κάτι ξέχασα, ........μαρέσει που έχει στήθος μπόλικο στα σημεία που πρέπει.
Στα σημεια που πρεπει... Που δεν πρεπει να εχει στηθος μια γυναικα;:Στα γονατα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Στα σημεια που πρεπει... Που δεν πρεπει να εχει στηθος μια γυναικα;:Στα γονατα...
sorry λάθος διατύπωση
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
sorry λάθος διατύπωση
Πέστο επιτέλους σωστά γιατί έχουμε μπλέξει τα μπούτια μας.
Πασχάλη έγραψες.
-
Δε μ' αρέσει που μου προτάθηκε βόλτα και την αρνήθηκα για να κάτσω να διαβάσω
Δε μ' αρέσει ακόμα περισσότερο που αντί να διαβάσω κ@λοβάρεσα
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Δε μ' αρέσει που μου προτάθηκε βόλτα και την αρνήθηκα για να κάτσω να διαβάσωΔε μ' αρέσει ακόμα περισσότερο που αντί να διαβάσω κ@λοβάρεσα
κλασικές στιγμές...
Μ'αρέσει που βγήκα με μια φίλη μου μετά απο καιρό και τα είπαμε.
Δε μ'αρέσει που περιμένω να βγει ένα γαμωμάθημα και με έχει φάει το άγχος -
Μου αρέσει που έχω χάσει 28 κιλά, και είμαι πλέον φυσιολογικός αντί παχύσαρκος
Δεν μου αρέσει που η κοιλιά μου είναι αρκετά πλαδαρή και χρειάζεται πολύς χρόνος και γυμναστική για να σφίξει.
Δεν μου αρέσει που τώρα που χειμωνιάζει δεν έχω καθόλου ρούχα να φορέσω και πρέπει να αγοράσω τα πάντα απ'την αρχή...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μου αρέσει που έχω χάσει 28 κιλά, και είμαι πλέον φυσιολογικός αντί παχύσαρκοςΔεν μου αρέσει που η κοιλιά μου είναι αρκετά πλαδαρή και χρειάζεται πολύς χρόνος και γυμναστική για να σφίξει.
Δεν μου αρέσει που τώρα που χειμωνιάζει δεν έχω καθόλου ρούχα να φορέσω και πρέπει να αγοράσω τα πάντα απ'την αρχή...
ΘΕΟΣ
Δε μου αρέσει που χώρισα!
Μου αρέσει που απ'όταν χώρισα είμαι με ένα τεράστιο χαμόγελο...
Άβυσσος...
-
Μου αρέσει που έχω χάσει 28 κιλά, και είμαι πλέον φυσιολογικός αντί παχύσαρκοςΔεν μου αρέσει που η κοιλιά μου είναι αρκετά πλαδαρή και χρειάζεται πολύς χρόνος και γυμναστική για να σφίξει.
Ας τα χάσω κι εγώ και ας φτιάξω την ντουλάπα μου από την αρχή.
-
Από τον Μάιο έχω χάσει 8-9 κιλά και κρατιέμαι πλέον στα 62-64 με ευκολία, όσο και να τρώω (απίστευτο, ε; ). Μου αρέσει, αλλά η μ@λ@κί@ είναι ότι τώρα είμαι πολύ ελαφρύς για το πανί μου και πρέπει να πετάω με πολλά μπουκάλια νερό στη ζώνη.
-
αυτό μπορεί να κοστίζει λιγάκι, όμως πίστεψέ με έχεις άλλη διάθεση τώρα για καθετί... θα σου αρέσει τώρα που θα πηγαίνεις να αγοράσεις μπλούζες κ θα είναι όλες στο L αντί για το XXL.
κ η πλαδαρότητα θέλει κοιλιακούς κ μετά θα είναι οκ.
μπράβο σου!
-
Μου αρεσει που ξεκινησα πολυ πρωινες βολτες με το ποδηλατο!
Δεν μου αρεσει που με το καινουριο μου προγραμμα, για να το κανω αυτο θα πρεπει να ξυπναω πριν τις 6=αδυνατον
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
αυτό μπορεί να κοστίζει λιγάκι, όμως πίστεψέ με έχεις άλλη διάθεση τώρα για καθετί... θα σου αρέσει τώρα που θα πηγαίνεις να αγοράσεις μπλούζες κ θα είναι όλες στο L αντί για το XXL.
κ η πλαδαρότητα θέλει κοιλιακούς κ μετά θα είναι οκ.
μπράβο σου!
M & S παίρνω
Ευχαριστώ -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Από τον Μάιο έχω χάσει 8-9 κιλά και κρατιέμαι πλέον στα 62-64 με ευκολία, όσο και να τρώω (απίστευτο, ε; ). Μου αρέσει, αλλά η μ@λ@κί@ είναι ότι τώρα είμαι πολύ ελαφρύς για το πανί μου και πρέπει να πετάω με πολλά μπουκάλια νερό στη ζώνη.τόσο λίγα? υπερωρίες φαντάζομαι
χωρίς παρεξήγηση, πόσο ύψος έχεις?
πες μου τώρα καμιά 1,85 να με στείλεις...
να δούμε κ το BMI Body Mass Index σου.
να σου συστήσω μια πιτσαρία αν θέλεις
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#3]