Μ' αρέσει που χθες BMW καινούργια 330 coupe το φυσούσε και δεν κρύωνε... Λ.Μαραθώνος στη Ν.Μάκρη στο ρεύμα προς Αθήνα, έκανε ανοίγματα και επίδειξη γκαζιού, όσο ήταν ευθεία όμως, στα φανάρια ανάμεσα Ζούμπερι και Αγ.Ανδρέα (και ενώ δεν έπαιζε άλλο αυτοκίνητο αντίστοιχης ιπποδύναμης). Στο τελευταίο φανάρι όμως πήγα από πίσω του. Ξεκινάει και αρχίζουν τα S-άκια (από Αγ.Ανδρέα εως τα φανάρια της Ραφήνας). Όταν είδε ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορά (άλλαζα στις 4.000σαλ ταχύτητα και δεν ξεκολλούσε, μάλλον έστρωνε και δεν το πίεζε ιδιαίτερα και αυτός) και μόλις αρχίζουν οι στροφές έδειχνε να δυσανασχετεί και να ταράζεται (ακολουθούσα σε σταθερή απόσταση αλλά όχι και προφυλακτήρες). Εγώ σταθερές γραμμές βιδωμένο το GTI σε παρότρυνε να το πιέσεις όλο και πιο πολύ (αν και πρυτάνευσε η λογική και δεν το έκανα), εκείνος ανασφαλείς γραμμές πολύ επιφυλακτικά αν και το μαστίγωνε (μάλλον δεν το ήξερε ακόμα), οπότε προτίμησε να το παίξει pasxos.... Μετά απο 3-4 στροφές δεξί φλας και κόβει ταχύτητα.
Δεν μου άρεσε που σήμερα το βράδυ όπως γύριζα σπίτι έπαιξε σκηνικό σε φανάρι με 2 ωραία μωρά με ένα new Corsa, και ενώ με ακολουθούσαν έστριψαν σε ένα στενό δίνοντας μου σήμα, με καθυστέρησε ένας αργόσχολος, και άργησα να κάνω τον κύκλο και τελικά τις έχασα... Κρίμα και είχα όρεξη για παιχνίδι γμτ...