-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
στους 4 τροχους δεν αναφερει οτι εχει intercooler το AUDI.
εχει συγκριτικο με το astra 1.6.
κατα τα αλλα απο αξιοπιστια super οι Γερμανοι...
ελλαδα με αμεσο ψεκασμο και ανευ intercooler....τα μεταλλα και τα υγρα θα βραζουν το καλοκαιρι.Αφου το λες εσυ ...μην παρεις το 1.8tfsi θα σου βγαλει προβλημα τωρα το καλοκαιρι
δεν λεω οτι θα βγαλει βλαβη απλα ρωταω για να μαθω,επειδη δεν ξερω.τωρα αν εισαι ασχετος μην απαντας.
μαθε πρωτα τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμου,και μετα αν το audi βγαζει 140 αλογα αντι για 160 ελα πες μου γιατι δεν τραβαει το audi... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ελλαδα με αμεσο ψεκασμο και ανευ intercooler....τα μεταλλα και τα υγρα θα βραζουν το καλοκαιρι.Αφου το λες εσυ ...μην παρεις το 1.8tfsi θα σου βγαλει προβλημα τωρα το καλοκαιρι
δεν λεω οτι θα βγαλει βλαβη απλα ρωταω για να μαθω,επειδη δεν ξερω.τωρα αν εισαι ασχετος μην απαντας.
μαθε πρωτα τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμου,και μετα αν το audi βγαζει 140 αλογα αντι για 160 ελα πες μου γιατι δεν τραβαει το audi... -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
δεν λεω οτι θα βγαλει βλαβη απλα ρωταω για να μαθω,επειδη δεν ξερω.
τωρα αν εισαι ασχετος μην απαντας.
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
**μαθε πρωτα **τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμουΠως δεν σε εχει εκμεταλλευτει ακομα η Audi, δεν μπορω να καταλαβω...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
**μαθε πρωτα **τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμουΠως δεν σε εχει εκμεταλλευτει ακομα η Audi, δεν μπορω να καταλαβω...
Απασχολείται στο Πανεπιστήμιο στην έδρα της εξελικτικής ανθρωπολογίας προς το παρόν...Μετά θα πάει και στην Audi...
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
ερωτηση...
το Α3 που βγαινει με τον 1.8 και τα 160 αλογα εχει intercooler και ψυγειο λαδιου?
παρομοιως το μοτερ 2.0 με τα 200 αλογα σε VW και AUDI εχει τα παραπανω?
ποια αντιπροσωπεια θεωρειται ως καλυτερη απο αποψη Service και γνωσεων?
ενδιαφερομαι για το 2πορτο Α3...1.8 με 160 αλογα.Και οι δύο έχουν intercooler:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Vo ... .0_TFSI_I4ευχαριστω..ο στοκος ο δημοσιογραφος απο τους 4 τροχους δεν ανοιξε το καπο να το δει?
τωρα σχετικα με τον κουτσο και τον Πατρινο,αν μαθετε τι διαρκεια εχουν οι εκκεντροφοροι σας και τι βιθυσμα οι εισαγωγης και εξαγωγης βαλβιδες,σας κανονιζω ενα ραντεβου με τον Σπυρακο τον Γριβα για σεμιναριο ανθρωπολογιας...εχω κατι πακιστανους στην δουλεια που εχουν το τηλεφωνο του...
και πριν καποιος moderator ξαναγραψει κατι ΑΣ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ.... -
ευχαριστω..ο στοκος ο δημοσιογραφος απο τους 4 τροχους δεν ανοιξε το καπο να το δει?Τωρα το μαθαινεις οτι ο 2.0TFSI εχει intercooler?
τωρα σχετικα με τον κουτσο και τον Πατρινο,αν μαθετε τι διαρκεια εχουν οι εκκεντροφοροι σας και τι βιθυσμα οι εισαγωγης και εξαγωγης βαλβιδεςσας κανονιζω ενα ραντεβου με τον Σπυρακο τον Γριβα για σεμιναριο ανθρωπολογιας...εχω κατι πακιστανους στην δουλεια που εχουν το τηλεφωνο του....
Εγω αυτα τα αναθετω στην Opel!
Εσυ τα ρυθμιζεις μονος σου, ε φανταστικε μηχανολογε-ανθρωπολογε-θρησκειολογε?
Ξερεις καλυτερα ε? -
ερωτηση...
το Α3 που βγαινει με τον 1.8 και τα 160 αλογα εχει intercooler και ψυγειο λαδιου?
παρομοιως το μοτερ 2.0 με τα 200 αλογα σε VW και AUDI εχει τα παραπανω?
ποια αντιπροσωπεια θεωρειται ως καλυτερη απο αποψη Service και γνωσεων?
ενδιαφερομαι για το 2πορτο Α3...1.8 με 160 αλογα.Και οι δύο έχουν intercooler:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Vo ... .0_TFSI_I4ευχαριστω..**ο στοκος ο δημοσιογραφος απο τους 4 τροχους **δεν ανοιξε το καπο να το δει?
τωρα σχετικα με τον κουτσο και τον Πατρινο,αν μαθετε τι διαρκεια εχουν οι εκκεντροφοροι σας και τι βιθυσμα οι εισαγωγης και εξαγωγης βαλβιδες,σας κανονιζω ενα ραντεβου με τον Σπυρακο τον Γριβα για σεμιναριο ανθρωπολογιας...εχω κατι πακιστανους στην δουλεια που εχουν το τηλεφωνο του...
και πριν καποιος moderator ξαναγραψει κατι ΑΣ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ....Και καλά εμείς ειμαστε άσχετοι ( τοσα χρονια με audi 20vt,fsi ,tfsi ..κτλ..) αλλά
και ο δημοσιογραφος των 4τ στόκος ? δείξε τουλάχιστον σεβασμό στο forum που σε φιλοξενεί -
τωρα σχετικα με τον κουτσο και τον Πατρινο,αν μαθετε τι διαρκεια εχουν οι εκκεντροφοροι σας και τι βιθυσμα οι εισαγωγης και εξαγωγης βαλβιδες,σας κανονιζω ενα ραντεβου με τον **Σπυρακο τον Γριβα **για σεμιναριο ανθρωπολογιας...εχω κατι πακιστανους στην δουλεια που εχουν το τηλεφωνο του...
και πριν καποιος moderator ξαναγραψει κατι ΑΣ ΔΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ....Συγνωμη φιλε μου τα καλά τωρα τα ειδα ,χιλια συγνωμη μου φτιαξες τη μερα ,κουτσο εννοεις τον koutsan kai πατρινο τον φιλο απο την Πατρα ....
Που ησουν τοσο καιρο Μηπως εχεις το τηλέφωνο της Αννίτας απο το j' t' aime ,θέλω να γνωρίσω ενα χορευτριάκι απο κει
Χωρίς παρεξηγηση ετσι ...Υ.Γ Δως μου δωσ μου δωσ μου το κορμι σου ,θελω ,θέλω
-
ευχαριστω..ο στοκος ο δημοσιογραφος απο τους 4 τροχους δεν ανοιξε το καπο να το δει?
Τωρα το μαθαινεις οτι ο 2.0TFSI εχει intercooler?
τωρα σχετικα με τον κουτσο και τον Πατρινο,αν μαθετε τι διαρκεια εχουν οι εκκεντροφοροι σας και τι βιθυσμα οι εισαγωγης και εξαγωγης βαλβιδεςσας κανονιζω ενα ραντεβου με τον Σπυρακο τον Γριβα για σεμιναριο ανθρωπολογιας...εχω κατι πακιστανους στην δουλεια που εχουν το τηλεφωνο του....
Εγω αυτα τα αναθετω στην Opel!
Ξερεις καλυτερα ε?αν δεις παραπανω ρωταω αν εχει ψυγειο λαδιου το 2.0 TFSI?
οτι εχει Intercooelr το ηξερα απλα εκ παραδρομης ρωτησα ..
trapo σεβασμο σε ποιον?γραφει ξεκαθαρα οτι μονο το opel εχει intercooler.ψυγειο λαδιου εχει καποια εταιρεια για aftermarket τοποθετηση,εστω για το
2 λιτρο αν ξερει κανεις?
τωρα τα πιτσιρικια και οι υπολοιποι μολις βρειτε το κουιζ με τους εκκεντροφορους θα ξαναασχοληθω μαζι σας..Α μην ξεχασετε παρτε το manual να δειτε πως ανοιγει και απο που το καπο...επειδη εχω δει καποιους δημοσιογραφους απο το περιοδικο και εχω μιλησει μαζι τους δεν σημαινει οτι ολοι ειναι γνωστες και η γνωμη τους αντικειμενικη.καποιοι δεν ξερουν καν βασικες ενοιες και καποιοι απλα κανουν μια δουλεια...
μην πω ονοματα εδω,ειναι ντροπη..στο κατω κατω απο το 1995 διαβαζω μηνιαια το περιοδικο ανελιπως.για καποια πραγματα εχω γνωμη. -
ASTRAKITCAR, πριν βγεις παραπονούμενος, διάβασε την ερώτησή σου, διάβασε την απάντηση που πήρες και μετά ξαναδιάβασε το συμπέρασμα που έβγαλες σχετικά με την αξιοπιστία....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ASTRAKITCAR, πριν βγεις παραπονούμενος, διάβασε την ερώτησή σου, διάβασε την απάντηση που πήρες και μετά ξαναδιάβασε το συμπέρασμα που έβγαλες σχετικά με την αξιοπιστία....κοιτα αλλο το κλιμα της Γερμανιας αλλο της ελλαδας.
αμεσος ψεκασμος,turbo,και αν βαζει λαδι 5/30 η αντιπροσωπεια εδω,χωρις ψυγειο λαδιου και Intercooler ειναι θανατηφορο κοκτειλ για την μακροζωια του μοτερ.
ενα ψυχροτερο μπουζι,ενα ψυγειο λαδιου με λαδι 5/40 με υψηλο HTHS και σημειο αναφλεξης,και ενα front mount intercoler θα εδινε διαρκεια και στην ζωη του λιπαντικου και το μοτερ γενικοτερα.απλα πραγματα.τωρα σχετικα με το ψυγειο νερου..ειναι κανονας μια αναλογια 2 λιτρα συμπηκνωμενο αντιψυκτικο με 4 λιτρα απεσταγμενο και ενα μπουκαλακι WATER WETER απο την REDILINE οτι κατεβαζει πολυ γρηγορα την θερμοκρασια νερου.ετσι δεν κοβει ευκολα avans και πιεση ηECU..σε συνδυασμο με διατηρηση χαμηλης θερμοκρασιας εισαγωγης απο μια ανοιχτη εισαγωγη κοντα στην μετωπη,δινει αυτο που πρεπει να δωσει σε αποδοση ενα μοτερ..πραγματα δοκιμασμενα απο εμενα σε ατμοσφαιρικο μοτερ...αλλαγη υγρων ψυγειου νερου καθε 20.000km ή καθε 2 χρονια το πολυ ειναι ενα Must...
τα αποτελεσματα απο 95 αλογα στροφαλο σε 140..εχουν μετρηθει επανειλημενα σε 2 δυναμομετρα.....α απο 1400cc
αρα ποιος λεει κατι περι αξιοπιστιας ή κατηγορει καποιον?θεωρω την audi ¨η την Opel σαν την επομενη μου κινηση,γι αυτο και ρωταω...
παρτε και ενα δειγμα τωρα της δουλειας μου.... -
-
Michael-Amott ζηλεύεις εεε;
Κορόιδο που πλήρωσες για το opc, αντί να βγάλεις τα ίδια άλογα από 1600αρη ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ κινητήρα... -
Ε-λ-ε-ο-ς με αυτη τη δυναμομετρηση πια!!!Την εχεις ποσταρει 789 φορες!!!
Την ειδαμε!!Μπραβο σου!!
εσυ την δικια σου θα μας την παρουσιασεις καποια στιγμη?
δοτι αν δεν κανω λαθος εδω το topic ειναι σχετικα με κατασκευαστες και τα μοντελα τους.
εγω οταν παιρνω ενα μοντελο απο ενα κατασκευαστη κοιταω να το βελτιωσω οπου και οπως μπορω...
το ιδιο εχω κανει και στην μηχανη μου..αν θες στην κατεβαζω και αυτη την δυναμομετρηση.
ΕΣΥ ξερεις τελικα διαρκεια και βυθισμα απο τους δυο-τρεις εκκεντροφορους που φορας?(διαμετρο πεταλουδας,διαμετρο αυλου εισαγωγης?μπορω να σου δωσω 5-6 αλογακια αν θες )
αν οχι πηγαινε στο topic αντιλογος και ρωτα εκει -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κορόιδο που πλήρωσες για το opc, αντί να βγάλεις τα ίδια άλογα από 1600αρη ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ κινητήρα...1400 το μοτερ,μην ξεχνιεσαι...
-
Κορόιδο που πλήρωσες για το opc, αντί να βγάλεις τα ίδια άλογα από 1600αρη ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ κινητήρα...1400 το μοτερ,μην ξεχνιεσαι...
Δε μιλούσα για το δικό σου.
Του είπα ότι θα έπρεπε να πάρει το 1600 για να το φτασει 220 αλογα. -
Ε-λ-ε-ο-ς με αυτη τη δυναμομετρηση πια!!!
Την εχεις ποσταρει 789 φορες!!!
Την ειδαμε!!Μπραβο σου!!
**εσυ την δικια σου θα μας την παρουσιασεις **καποια στιγμη? :
Ετσι οπως το πας..θα το δεις και το πουλακι που λεει και ο Βεγγος!
δοτι αν δεν κανω λαθος εδω το topic ειναι σχετικα με κατασκευαστες και τα μοντελα τους.
εγω οταν παιρνω ενα μοντελο απο ενα κατασκευαστη κοιταω να το βελτιωσω οπου και οπως μπορω...
το ιδιο εχω κανει και στην μηχανη μου..αν θες στην κατεβαζω και αυτη την δυναμομετρηση.Σωστα...μονο που το τοπικ αφορα μοντελα της AUDI!!!:rtfm:
Εσυ AUDI εχεις?**ΕΣΥ ξερεις τελικα **διαρκεια και βυθισμα απο τους δυο-τρεις εκκεντροφορους που φορας?(διαμετρο πεταλουδας,διαμετρο αυλου εισαγωγης?**μπορω να σου δωσω 5-6 αλογακια αν θες )
αν οχι πηγαινε στο topic αντιλογος και ρωτα εκει **:twisted:Ρωτησα εγω κατι τετοιο?
Και γιατι πρεπει να το ξερω δηλαδη?
Μου αρκει που το ξερει ο κατασκευαστης...γι'αυτο πληρωνω να παρω αμαξι και δεν το φτιαχνω μονος μου οπως εσυ Μαστρο-ΚιτΚαρ! -
εγω αυτα τα αναθετω στην Opel!
Ξερεις καλυτερα ε?αυτα ειναι δικα σου λογακια...
επλα επειδη το παιζεις ξερολας ,αλλη φορα μην απευθυνθεις σε εμενα διοτι δεν θα σου απαντησω...
επειδη απο εσενα ξερω πολλα περισοτερα,να ξερεις με ασχετους που γραφουν για να γραφουν εδω με ερεθιζει να τους την λεω....
τωρα ειμαι σιγουρος και το λεω εγω ο mastro ΚΙΤ CAR,-αληθεια ξερεις τι σημαινει KIT CAR?-
οτι εισαι τοσο ασχετος με τα audi Και με τα Opel Που δεν ξερεις καν ποσα λιτρα λαδια παιρνει το μοτερ σου...
γι αυτο οταν ρωταω κατι για τεχνικα θεματα,προκειμενου να μην ξεφτιλιζεσαι επανειλημενα διαβασε τουλαχιστον απο που ανοιγει το καπο σου,για να μην το χαλασεις την αλλη φορα.
εως τοτε παιξε λιγο με τις πιεσεις και την καμπερ γιατι ολο υποστροφη εισαι και θα βγεις απο καμια στροφη..αν βαλε -3 μοιρες αρνητικο εμπρος ΑΛΛΑ,ασε ξερουν οι μηχανικοι της Opel που το πας -
Έλα ρε Αμμότ, πλάκα μας κάνεις ρε φιλαράκι? Εδώ μιλάμε για 140 άλογα από 1400 κυβικά, και εσύ μας λες για Όπελ & κατασκευαστές? Δηλαδή, ΓΤΠ είσαι. ΕΜΕΙΣ ξέρουμε, πώς νομίζεις ότι έχουμε βγάλει 140 άλογα από 1400 κυβικά απροβλημάτιστα? Η Οπελ απλά ΔΕΝ ξέρει, ΕΜΕΙΣ ξέρουμε να σου δώσουμε όσα αλογάκια θες. Αμάν πια δηλαδή.
ΖΝ.
[Διάσπαση]Περί τεχνικών γνώσεων...