-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
μαθε πρωτα τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,SAE 5w/30
μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,
To paraflu δεν αναμιγνύεται με νερό
τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμου,και μετα αν το audi βγαζει 140 αλογα αντι για 160 ελα πες μου γιατι δεν τραβαει το audi...
ότι μπουζι ορίζει ο κατασκευαστής,θυμάται αυτός ότι έβαλε τουρμπίνα,δεν το ξέχασε
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,
Στο manual του δικού μου λέει για 50-50% με απιονισμένο νερό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Yπαρχει ετοιμο αραιωμενο (PARAFLU 11FE) αλλα και αλλος τυπος που θελει αραιωμα σε ποσοστο 50% με νερο (PARAFLU 11 )και τα δυο σε πρασινο/μπλε χρωμα.Δεν εχουν διαφορα περα απο την ετοιμη αναμιξη.
http://www.flitalia.it/en/fl/component/ ... temid,254/
Αληθεια το δικο σου τι χρωμα εχει;
ΥΠαρχει και το PARAFLU UP που ειναι κοκκινο και θελει αναμιξη με νερο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Yπαρχει ετοιμο αραιωμενο (PARAFLU 11FE) αλλα και αλλος τυπος που θελει αραιωμα σε ποσοστο 50% με νερο (PARAFLU 11 )και τα δυο σε πρασινο/μπλε χρωμα.Δεν εχουν διαφορα περα απο την ετοιμη αναμιξη.
http://www.flitalia.it/en/fl/component/ ... temid,254/
Αληθεια το δικο σου τι χρωμα εχει;
Τι με λες τώρα;!
Το δικό μου είναι το κοκκινάκι. Paraflu up λέγεται και πάνω στο κουτάκι του λέει ότι χρειάζεται 50% αραίωση. Μια φορά που χρειάστηκε να συμπληρώσω λίγο, έτσι το έβαλα. Το up προτείνει και το βιβλιαράκι μου, όχι κάποιο άλλο. -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Φαντάζομαι να πηγαίνεις στον καρδιολόγο και να σου λέει:
'Καημενεεεεεεε! Για πες μου, τι πιέσεις έχει ο δεξιός κόλπος; Δεν ξέρεις; Γελοίεεεε! Το εμβαδόν της μιτροειδούς; Ούτε αυτό ξέρεις ρε καραγκιόζη;; Ου ρε που θες να σε εξετάσω κιόλας!'...απίστευτο,όπως και το παρακάτω...
'**το καροτσάκι με τα απίδια...... **:iconcool: ' του angel
Κορυφή!
-
charmak66 μετα το βρηκα και το paraflu up που ειναι κοκκινο και θελει αναμιξη οπως λες.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
:ysterical:τωρα ανακαλυψα αυτο το κορυφαιο θεμα
τα σεβη μου σε κουτσο, κουλο, στον σαβουρομεταλλα τον πατρινο, και στον μελλοντικο καρδιολογο
σορι για το ακυρο ποστ αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα...
με τιποτα ομωςTo παλικαρι με το αστρα τελικα δεν ψηθηκε για κοντρα ε;Κριμα και δε βρισκω κοσμο τελευταια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:ysterical:
τωρα ανακαλυψα αυτο το κορυφαιο θεμα
τα σεβη μου σε κουτσο, κουλο, στον σαβουρομεταλλα τον πατρινο, και στον μελλοντικο καρδιολογο
σορι για το ακυρο ποστ αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα...
με τιποτα ομωςTo παλικαρι με το αστρα τελικα δεν ψηθηκε για κοντρα ε;Κριμα και δε βρισκω κοσμο τελευταια.
εγω θα ημουν μεσα αλλα το εχω πουλησει το ζετακι
εισαι αδιορθωτος
[Διάσπαση]Περί τεχνικών γνώσεων...