-
Εννοειτε το ΚΑΤΩ
Αντε μας κανει μοστρα την βαρκα του!!!Το κελεκι!
-
Τι πάει να πει Κελέκι;
-
Κυριε Θανο μας Κελεκι σημαινει τσουτσεκι!(Μην ρωτησεις τι σημαινει τσουτσεκι)
-
ok σε ευχαριστώ
-
Ακουσα οτι ψηνεται κοντρα;Νιτρα η χωρις;Εγω ειμαι μεσα.3000 στο καπω και πατημα.
-
Καλα εσυ εισαι γνωστό κοτοπουλο...σε ειδα την κυριακη που κταρουσες αποσταση ασφαλείας!
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ελα μεγαλε ο κουλος ειμαι....
σε γραφω εκει που δεν πιανει μελανι.
Ωραία κι εγώ είμαι ο κουτσός τα φτιάχνουμε?
Και εγω ποιός ειμαι
παιδια κοψτε τη πλάκα με τον 'κουλό' γιατι 'μαμησαμε ' το topic
Φιλε μου αστρακιτ αν θελεις να γραψεις κατι για audi καλώς ,αλλιώς σταματα τις προκλήσεις ποιος ξερει τι
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
-
Φιλε με το Αστρα, εγω δεν λέω πως δεν έχεις βγάλει στο δυναμόμετρο αυτά τα άλογα, μολις το μετρήσεις μπορώ να το ξαναμετρήσω στο καπάκι και να βγάλω 150 αν θες. Στο δρόμο τα δείχνει αυτα τα άλογα? Και μη μου πεις ότι ριχνει τοσο σε μαμα Astra G 1400 μαμα, μιλάω σε συγκριση με άλλα αμαξια...πως πάει.
Χωρις να θέλω να φανώ εριστικός το άστρα για το οποίο μιλάς (το έχει ο πατερας μου) είναι ταφος...καταφερες λοιπόν και το έκανες απλά κάσα...και? τι έγινε δλδ?Δεν σε βάζει σε σκέψεις ότι όπου και να γράψεις γίνεται μπάχαλο?[/quote]
ναι με βαζει σε σκεψεις το Διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις (Moderator nass)
εσενα δεν σου λεει κατι οτι δυο δυναμομετρα εχουν βγαλει παραπλησια ιπποδυναμη και ροπη?το ενα τον Δεκεμβριο δημοσιευσε και την δυναμομετρηση ,οπου τα μαμα μοτερ τα εβγαλε μαμα αλογα!
η κασα που λες εχει με 4η 190 στις 7200σαλ και με 5η στις 6000σαλ 200km στο κοντερ με ανωτερη τελικη τα 215km...εως τωρα.
να αποδειξω τι εδω μεσα.δεν ξερετε ποσα λιτρα λαδια παιρνουν τα μοτερ σας ορισμενοι,θα μιλησουμε για βελτιωση?πληρωστε για αλλαγη λαδιων 150 -
Ρε σταματήστε με τον τελευταίο λόγο πια σ αυτό το φόρουμ. Καταλάβαμε τί θέλετε να πείτε. Αντε και όποιος σταματήσει την αντιπαράθεση θα πάρει γλυφιτζούρι και +100 posts
-
[quote='ASTRAKITCAR']
**ναι με βαζει σε σκεψεις το Διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις (Moderator nass)
**η κασα που λες εχει με 4η 190 στις 7200σαλ και με 5η στις 6000σαλ 200km στο κοντερ με ανωτερη τελικη τα 215km...εως τωρα.
να αποδειξω τι εδω μεσα.δεν ξερετε ποσα λιτρα λαδια παιρνουν τα μοτερ σας ορισμενοι,θα μιλησουμε για βελτιωση?πληρωστε για αλλαγη λαδιων 150 -
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ POSTS ΜΕ AUDI ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΧΕΤΑ POSTS ΜΕ AUDI ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ!!!!!!+1
Υ.Γ Οι ατάκες που εχουν γραφει πρεπει να γινουν sticky
δεν πρεπει να χαθουν. -
ASTRAKITCAR, το ύφος γραφής σου είναι τουλάχιστον προσβλητικό.
Σε παρακαλώ, σταμάτησε αμέσως να προσβάλεις ακόμα και αν θεωρείς ότι κάποιος σε προκάλεσε.
Είναι δικαίωμά σου να μας θεωρείς άσχετους. Δεν είναι δικαίωμά σου να χρησιμοποιείς τον τόνο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση...
-
ΔΗΛΑΔΗ κε kouk αν σε αποκαλεσω..ή χαρακτηρισω ετσι...
Πιτσιρίκι είσαι εσύ μάλλον, διανοητικά. Ξεκόλλα μην σε βρει κανένα κακό, ειδικά με τον φονέα γιγάντων σου και την τρομακτική σου φάτσα. Νυχάκια δεν σπάω, τα λιμάρω παρέα με τον michael, και γίνονται τέλεια:
απο κο drdinoΣιγά τα αίματα πριγκίπισσα.
Συγγραφέας Μήνυμα
KidΕνα καροτσακι με @ρχιδια απ'εξω ποιανου ειναι;;;;;;
απο κο Angel!!!!ASTRAKITCAR τωρα που τα εκανες ολα αυτα με την αυτοκινηταρα σου που τους ραβει ολους...κανε και μια φουσκα με την μυξα σου ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!
απο κο
Thanix
Αντε μας κανει μοστρα την βαρκα του!!!Το κελεκι!
και το παραπανω απο κο ThanixΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΒΑΛΩ?
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ...ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 20.
Δημοσιεύθηκε: 03/05/07 6:25 Θέμα δημοσίευσης:
ερωτηση...
το Α3 που βγαινει με τον 1.8 και τα 160 αλογα εχει intercooler και ψυγειο λαδιου?
παρομοιως το μοτερ 2.0 με τα 200 αλογα σε VW και AUDI εχει τα παραπανω?
ποια αντιπροσωπεια θεωρειται ως καλυτερη απο αποψη Service και γνωσεων?
ενδιαφερομαι για το 2πορτο Α3...1.8 με 160 αλογα.ΤΩΡΑ ΤΟ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
Α)Η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ mODERATOR ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ
Β)Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙς ΜΙΑ ΚΛΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ FORUM ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣ
Γ)ΕΙΤΕ ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
Δ)ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑΝ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΣΤΟ TOPIC NA ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ, ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.ΠΡΙΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΥ,ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ MODERATORS ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΣΕΛ.20 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟ ikar KAI TA ΠΑΡΑΠΑΩ ΑΤΟΜΑ,ΣΕ ΑΛΛΟ TOPIC ΘΕΩΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΠΩς ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΣΟΥΝΑ?ΥΓ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ,ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ?ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΩ?
-
9(εννια)
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
στους 4 τροχους δεν αναφερει οτι εχει intercooler το AUDI.
εχει συγκριτικο με το astra 1.6.
κατα τα αλλα απο αξιοπιστια super οι Γερμανοι...
ελλαδα με αμεσο ψεκασμο και ανευ intercooler....τα μεταλλα και τα υγρα θα βραζουν το καλοκαιρι.Αφου το λες εσυ ...μην παρεις το 1.8tfsi θα σου βγαλει προβλημα τωρα το καλοκαιρι
δεν λεω οτι θα βγαλει βλαβη απλα ρωταω για να μαθω,επειδη δεν ξερω.
τωρα αν εισαι ασχετος μην απαντας.
μαθε πρωτα τι λαδι θελουμε για τις συνθηκες μας,μαθε τι ποσοστο παραφλου-νερο βαζουμε στο ψυγειο μας για καλυτερη αποδοση λογω μη πτωσης avans,τι μπουζακια ελεω turbo και αμεσου ψεκασμου,και μετα αν το audi βγαζει 140 αλογα αντι για 160 ελα πες μου γιατι δεν τραβαει το audi...Η δεν θέλεις ή δεν μπορείς να καταλάβεις!
Αυτή είναι η απάντησή σου!!...Από εκεί και πέρα τι ακριβώς περιμένεις?
Οσον αφορά στο τι μπορώ και το τι θέλω να κάνω σαν moderator, άστο να το ξέρω εγώ.
Εσύ κοίταξε να απαντάς χωρίς να προσβάλεις! -
ναι λεω αφου ειναι ασχετος με κατι τεχνικο που ρωταω και που το αιτιολογω γιατι απανταει?
εγω δεν απανταω σε κατι που δεν ξερω ουτε σε προσωπικο επιπεδο αρχιζω την κοντρα σε κανενα.
οπως σεβομαι θελω να με σεβονταιαυτο το υφακι ...αφου το λεω εγω...ΞΕΡΕΙ τι γνωριζω εγω δηλαδη?.
εμενα με προκαλει και με προσβαλει.
οταν με προκαλουν και με προσβαλουν θα απανταω αντιστοιχα.
στους υπολοιπους κυριους που ανεφερα παραπανω γιατι δεν κανεις παρατηρηση?αυτοι δεν προσβαλουν ?
-
Πολύ κακό (>4 σελίδες!!!) για άλλο ένα τίποτα...
Aντί να καθόμαστε να απαντάμε και να συζητάμε πάνω σε αρχικά σαφώς διατυπωμένα ερωτήματα, ταλαιπωρούμε το οπτικό και νευρικό μας σύστημα με στιχομυθίες παντελώς κενού περιεχομένου.
Mπορούν σας παρακαλώ οι διαχειριστές να επαναφέρουν τους κύκλους της Audi σε μια τάξη εδώ μέσα;;;
-
ASTRAKITCAR μαλλον δεν καταλαβες το σχολιο μου.
Δεν πειραζει... -
τωρα ανακαλυψα αυτο το κορυφαιο θεμα
τα σεβη μου σε κουτσο, κουλο, στον σαβουρομεταλλα τον πατρινο, και στον μελλοντικο καρδιολογο
σορι για το ακυρο ποστ αλλα δεν μπορουσα να συγκρατηθω με τιποτα...
με τιποτα ομως
[Διάσπαση]Περί τεχνικών γνώσεων...