-
σίγουρα έχει και στους δίσκους των φρενων αλλα δεν θυμάμαι αν έχει k κάπου αλλου την παρασκευή που θα το πάω για έλεγχο θα ξανακοιτάξω για να μην λέω μαλακίες θα βγάλω και καμια φωτo αν μπορέσω πάντως αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα μου το λεγε ο μηχανικός μου?
άλλωστε αυτός το πρόσεξε εγώ ούτε που μου χε περάσει απ το μυαλό -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εχω πλεον καμια 50αρια χιλιαδες χλμ και δεν εχει σπασει τιποταΠάρτε τη φριτέζα απο εδώ... μας χαλάει το τόπικ...
-
Ο χρήστης giannis20 έγραψε:
σίγουρα έχει και στους δίσκους των φρενων αλλα δεν θυμάμαι αν έχει k κάπου αλλου την παρασκευή που θα το πάω για έλεγχο θα ξανακοιτάξω για να μην λέω μαλακίες θα βγάλω και καμια φωτo αν μπορέσω πάντως αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα μου το λεγε ο μηχανικός μου?
άλλωστε αυτός το πρόσεξε εγώ ούτε που μου χε περάσει απ το μυαλόΤο μουαγιέ θα είδες, που πιάνει άλατα και το κακό συναπάντημα... δεν είναι τίποτα...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
εχω πλεον καμια 50αρια χιλιαδες χλμ και δεν εχει σπασει τιποτα
Πάρτε τη φριτέζα απο εδώ... μας χαλάει το τόπικ...
φριτεζα?
εδω μιλαμε για φτιτεζες
viewtopic.php?f=15&t=7628&start=8115 -
Α δεν ξέρω... εμένα ο πάσχος πάντως με έχει πείσει...
-
Tι αλλαγές μπορώ να κάνω στο αυτοκίνητο ώστε να φαίνεται 'φρέσκο' και ποσο θα μου κοστίσουν?
-
Tι αλλαγές μπορώ να κάνω στο αυτοκίνητο ώστε να φαίνεται 'φρέσκο' και ποσο θα μου κοστίσουν?Τι εννοεις να δειχνει φρεσκο;
-
από τακάκια και λάδια μέχρι πλύσιμο και γυάλισμα γενικά οτιδήποτε μπορείτε να προτείνετε για να δείχνει σαν καινούργιο
-
από τακάκια και λάδια μέχρι πλύσιμο και γυάλισμα γενικά οτιδήποτε μπορείτε να προτείνετε για να δείχνει σαν καινούργιοΑυτά που είπες σύν κανένα βιολογικό καθαρισμό μέσα... απο κει και πέρα ανάλογα και τη χρήση που του έκανε ο προηγούμενος (χτυπήματα εξωτερικά κλπ)...
Αυτοκίνητο πάντως με 27.000χλμ θα πρέπει να είναι πολύ κάφρος ή απρόσεκτος ο άλλος για να έχει θέματα 'φρεσκαρίσματος'... υπο νορμαλ συνθήκες το αμάξι θα πρέπει να είναι σαν καινούριο...ΥΓ: Κάποια στιγμή κάνε και μια προληπτική αλλαγή και στο 'ποτηράκι' για παν ενδεχόμενο...
-
λοιπόν το πήγα και για έλεγχο στην audi το αυτοκίνητο είναι σε πολύ καλή κατάσταση έχει βαψίματα σε φτερό k μπροστά αλλα όχι κάτι σημαντικό απ ότι μου είπαν η μηχανή είναι μια χαρά τα χιλιόμετρα τα βρήκαν μέσω υπολογιστή και είναι πραγματικά αυτό που θα χρειαστώ είναι λάστιχα και 2 μπάρες στις ρόδες απ μέσα που δεν θυμάμαι πως τις είπαν
η τιμή που μου το αφήνει είναι 27000 πιστεύετε είναι καλή? -
η τιμή που μου το αφήνει είναι 27000 πιστεύετε είναι καλή?
καινούριο πόσο πάει;;;;;;;;;;;
-
Η τιμή είναι πολύ καλή (αν και τα βαψίματα σε φτερό και προφυλακτήρα τη ρίχνουν έτσι κι'αλλιώς) για τόσο λίγα χλμ...
Τι εξτρά έχει το αυτοκίνητο...? -
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
η τιμή που μου το αφήνει είναι 27000 πιστεύετε είναι καλή?
καινούριο πόσο πάει;;;;;;;;;;;
Mε τους νέους φόρους πάνω από 50.000 χωρίς extra
-
μορφέους επειδή δεν ξέρω ποια είναι τα extra και ποια τα στάνταρ σε αυτό το αυτοκίνητο θα σου πω ποια είναι αυτά που έχω παρατηρήσει εγώ για να μου πεις περίπου k αν έχεις κάτι άλλο κατά νου σημαντικό να το ρωτήσω για να μάθω αν το χει
λοιπόν έχει μεταλλικό μαύρο χρώμα
έχει δερμάτινα μαύρα καθίσματα
audi concert δηλαδή το 2ρο radio cd της audi
έχει xenon
έχει τιμόνι flat bottom
και δεν έχει cruise control που για μένα είναι σημαντικό γιατί κάνω μεγάλα ταξίδια και aux in
αυτά πρόσεξα χοντρικά -
αουντι κονσερτ, φλατ τιμονι και xenon πρεπει να εχει ετσι κι αλλιως
χρωμα (εκτος αν το παρεις ασπρο που ειναι τσαμπα και δεν ειναι μεταλλικο) κανει κανα 800αρι, δερματα δε ξερω αλλα πες γυρω 2+ Κ , cruise δεν πρεπει να ειναι πολυ ακριβο
τα εξτρα χωρις dsg αντε να σου πανε κανα 5χιλιαρο το πολυ, εκτος αν θες να βαζεις ο,τι αχρηστο βρεις μπροστα σου
-
concert, xenon, δέρμα και pearl black είναι εξτρά, το flat bottom είναι στάνταρ...
μια χαρά ακούγεται...
απο ζάντες υποθέτω τις 17'...? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα εξτρα χωρις dsg αντε να σου πανε κανα 5χιλιαρο το πολυ, εκτος αν θες να βαζεις ο,τι αχρηστο βρεις μπροστα σουΜη το λές... μόνο οι 18άρες είναι 3Κ...
-
έχει τις στάνταρ ζάντες απ ότι μου ειπαν αλλα δεν ρώτησα διαστάσεις αυτό που με ενοχλεί λίγο είναι τα λίγα χτυπήματα και ο προφυλακτήρας που απ ότι μου πε ο φανοποιός της audi δεν τον άλλαξε απλά τον 'ψιλοεφτιαξε' αλλα εγώ αν το πάρω σίγουρα θα το αλλάξω πιστεύω ότι επειδή θα ρίξω 2000 με 3000 στ αμάξι πρέπει να ρίξω την τιμή k άλλο επίσης αν μπορείτε να μου πείτε πως ανεβάζω φωτό για να σας δείξω την σκουριά που σας έλεγα
-
για φωτο πας εδω
http://imageshack.us/ανεβαζεις την εικονα και αφου ανεβει καπου πιο κατω θα σου βγαλει μεταξυ αλλων και μια διευθυνση 'forum thumbnail'
την αντιγραφεις , την ποσταρεις οπως ειναι και πλεον θα τη βλεπουμε κι εμεις
-
Audi TT Mk1 Forum