-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
Περιγράψτε, πως, κατά τη γνώμη σας δημιουργήθηκε όλη η ζωντανή ύπαρξη.Αν ειχες παει σχολειο θα ηξερες.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Περιγράψτε, πως, κατά τη γνώμη σας δημιουργήθηκε όλη η ζωντανή ύπαρξη.επαγωγικως...?
-
Περιγράψτε, πως, κατά τη γνώμη σας δημιουργήθηκε όλη η ζωντανή ύπαρξη.Ένα πολύ χρήσιμο Link http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution
Στο τέλος της σελίδας έχει καμιά 300αρια links ακόμα, αν θες να διαβάσεις περισσότερα....
A, και για το πως ξεκίνησαν όλα
http://en.wikipedia.org/wiki/Big_Bang
http://en.wikipedia.org/wiki/Abiogenesis
http://simple.wikipedia.org/wiki/Origin_of_lifeΌπως βλέπεις δεν τα ξέρουμε όλα, αλλά τουλάχιστον το ψάχνουμε...δεν πιστεύουμε ένα βιβλίο που δημιουργήθηκε με ψηφοφορία για το ποια ευαγγέλια 'επιτρέπονται' και ποια όχι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Περιγράψτε, πως, κατά τη γνώμη σας δημιουργήθηκε όλη η ζωντανή ύπαρξη.
Αν ειχες παει σχολειο θα ηξερες.
Ας παρακολουθήσουμε λοιπόν τις απόψεις ορισμένων που έχουν πάει στο σχολείο και σας επηρεάζουν,
να δούμε τι έχουν να πουν σχετικά με το θέμαΤο… κυνήγι εκείνου του “παγκόσμιου προγόνου”, του πρώτου μορίου που αποτέλεσε συστατικό της ζωής, έχει πια αποδειχθεί μάταιο.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μυστήριο στη Γη και στο Σύμπαν από το πώς ξεκίνησε η ζωή. Κάθε νέα θεωρία (και εμφανίζονται πολλές τέτοιες τον τελευταίο καιρό) αντί να ξεδιαλύνει, περιπλέκει ακόμη περισσότρερο τα πράγματα. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο πιο δαιδαλώδεις γίνονται οι διαδρομές που οδηγούν στη λύση του μυστηρίου…»
Το συμπέρασμα που βγαίνει φίλε REALZEUS, είναι ότι αυτοί δεν ξέρουν την τύφλα τους.
Δεν ξέρουν τίποτα, για αυτό και δεν μπορούν να πουν τίποτα. -
-
Priceless!
-
Το ακόμα πιο αστείο είναι ότι πιστεύει σε ένα παραμυθάκι που δεν μπορεί να αποδειχθεί με τίποτα!!!
-
Ε, τώρα!!! Στο πού υπάρχουν τα παραμύθια αποδεικνύεται με στοχεία εδώ viewtopic.php?f=13&t=24140&start=960#p2909839
-
τα παραμυθια τεκνον μου ειναι βγαλμενα μεσ απ' τη ζωη....
-
Ε, τώρα!!! Στο πού υπάρχουν τα παραμύθια αποδεικνύεται με στοχεία εδώ
viewtopic.php?f=13&t=24140&start=960#p2909839Εγώ σας το έχω πει ότι το παιδί τρολάρει ασύστολα....
Απλά πλέον μπαίνω εδώ να σκάσω κανά χαμογελάκι που και που, να ξεφύγουμε και από την μαυρίλα της καθημερινότητάς μας...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
viewtopic.php?f=13&t=24140&start=960#p2909839Εγώ σας το έχω πει ότι το παιδί τρολάρει ασύστολα....
Μπα, όχι. Αυτή είναι συνηθισμένη τακτική στην από εκεί μεριά του Ατλαντικού: Αν υπάρχει διχογνωμία στην επιστημονική κοινότητα, ή ανακοινώνεται κάτι που αναθεωρεί τα μέχρι τώρα δεδομένα = οι επιστήμονες δεν ξέρουν τι τους γίνεται, άρα απορρίπτουμε συβλιδήν τα πάντα.
Αυτό πιάνει μόνο σε παιδάκια βέβαια (και σε μεγάλους που το επίπεδο της νοημοσύνης τους είναι αντίστοιχο ).Όπως και τα υπόλοιπα του τύπου επιλεκτική ακοή και επιλεκτικές απαντήσεις.
-
viewtopic.php?f=13&t=24140&start=960#p2909839Εγώ σας το έχω πει ότι... τρολάρει ασύστολα....
Όταν με επιχειρήματα, αποδεικνύεται ότι αυτοί που σας επηρεάζουν σας λένε παραμύθια,
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!! -
Όταν με επιχειρήματα, αποδεικνύεται ότι αυτοί που σας επηρεάζουν σας λένε παραμύθια,
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!!Επιχειρήματα είναι αυτά που έχεις πει εσύ σε πιο παλιό σου ποστ ;
Κόψε την παραμύθα γιατί σε χαλάει
-
viewtopic.php?f=13&t=24140&start=960#p2909839Εγώ σας το έχω πει ότι... τρολάρει ασύστολα....
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!!Δεν μπορώ άλλο, σταμάτα....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!!Επιχειρήματα είναι αυτά που έχεις πει εσύ σε πιο παλιό σου ποστ ;...
Βεβαιότατα.
-
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!!Επιχειρήματα είναι αυτά που έχεις πει εσύ σε πιο παλιό σου ποστ ;...
Βεβαιότατα.
-
-
Επιχειρήματα είναι αυτά που έχεις πει εσύ σε πιο παλιό σου ποστ ;...
Βεβαιότατα.
Με επιχείρημα 'το γράφει στην αγία γραφή' δεν θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά. Είναι παραμύθια για αγράμματους βοσκούς.
Παρουσίασε κάποιο άλλο στοιχείο που να υποστηρίζει τα λεγόμενά σου, και μπορεί να το συζητήσουμε. -
ο αποδεικνύων τρολάρει!!! Τι να πεις, αυτά έχει η ζωή!!!Δεν μπορώ άλλο, σταμάτα....
Μα, γιατί!!! Δεν σας αρέσουν τα παραμύθια με τα οποία σας παραμυθιάζουν;;;
Ξαναδιαβάστε τα είναι πολύ ωραία!!!Το… κυνήγι εκείνου του “παγκόσμιου προγόνου”, του πρώτου μορίου που αποτέλεσε συστατικό της ζωής,
έχει πια αποδειχθεί μάταιο.Δεν υπάρχει μεγαλύτερο μυστήριο στη Γη και στο Σύμπαν από το πώς ξεκίνησε η ζωή. Κάθε νέα θεωρία (και εμφανίζονται πολλές τέτοιες τον τελευταίο καιρό) αντί να ξεδιαλύνει, περιπλέκει ακόμη περισσότρερο τα πράγματα. Όσο περισσότερα μαθαίνουμε τόσο πιο δαιδαλώδεις γίνονται οι διαδρομές που οδηγούν στη λύση του μυστηρίου…»
-
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]