-
Ο χρήστης Vassilis_1 έγραψε:
dog80 έγραψε
Ο κόσμος φτιάχτηκε την προηγούμενη ΠέμπτηΟ κόσμος αγαπητέ dog80, φτιάχτηκε από το Θεό, πριν 7.521 χρόνια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
dog80 έγραψε
Ο κόσμος φτιάχτηκε την προηγούμενη ΠέμπτηΟ κόσμος αγαπητέ dog80, φτιάχτηκε από το Θεό, πριν 7.521 χρόνια.
Με τα δίσεκτα;
Δεν είχε δίσεκτα τότε.
Τώρα τα δημιούργησε ο Θεός.
-
dog80 έγραψε
σωστα!!!!
πριν εκανε πειραματα.... -
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
dog80 έγραψε
σωστα!!!!
πριν εκανε πειραματα....Δεν είχε πάρει ακόμα άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος θεού. Τα προηγούμενα ήταν όταν έκανε την πρακτική του στο σχολείο των Θεών. Όταν άνοιξε δικό του γραφείο, έκανε και τον Milky Way. Γιατί κάθε Γαλαξίας έχει και άλλο θεό.
-
Τώρα καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα με κάποιον που πιστεύει (και προσπαθεί να πείσει και εμάς) ότι ο κόσμος φτιάχτηκε από τον θεό πριν 7000 χρόνια; Really?
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τώρα καθόμαστε και κάνουμε κουβέντα με κάποιον που πιστεύει (και προσπαθεί να πείσει και εμάς) ότι ο κόσμος φτιάχτηκε από τον θεό πριν 7000 χρόνια; Really?Good fun mate!
Καλα ο θεος εφτιαξε τον κοσμο πριν 7.521χρονια.
Τον θεο ποιος κοσμος τον εφτιαξε;Εμένα μου αρέσει η ακρίβεια... 7.521 χρόνια. Όπως λέμε 1.101.100,10!!!
-
Ο χρήστης Antong έγραψε:
Τον θεο ποιος κοσμος τον εφτιαξε;Μπορούμε να ρωτήσουμε αυτόν εδώ, θα ξέρει να μας πει:
ή εναλλακτικά τον Μητσοτάκη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τον θεο ποιος κοσμος τον εφτιαξε;Μπορούμε να ρωτήσουμε αυτόν εδώ, θα ξέρει να μας πει:
Γατακι ζορζ τι να κλ@σει και ο Μυθος μπροστα στον ΑΦΘΑΡΤΟ
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
-
χαλαρώστε είπαμε
-
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... bread.html
τρανο παραδειγμα οτι κατω απο τις 20° η εξελιξη εχει σταματησει
-
Θέλω να σας ρωτήσω.
Εσείς τι λέτε;
Πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε το σύμπαν;
Πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε η ζωή;
Πως (= με ποιο τρόπο) ξεκίνησε η ζωή; -
Αν είχες πάει σχολείο θα τα ήξερες αυτά. Η ραδιοχρονολόγηση τοποθετεί τον πλανήτη στα 5 δις χρόνια και υπάρχουν αποδείξεις για ζωή πριν από εκατομμύρια χρόνια. Εκτός αν πιστεύεις πως οι δεινόσαυροι υπήρχαν πριν 7000 χρόνια, μαζί με τους Βαβυλώνιους!!! Θα ήταν για γέλια η συζήτηση αν δεν ήταν για κλάματα!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν είχες πάει σχολείο θα τα ήξερες αυτά. Η ραδιοχρονολόγηση τοποθετεί τον πλανήτη στα 5 δις χρόνια και υπάρχουν αποδείξεις για ζωή πριν από εκατομμύρια χρόνια. Εκτός αν πιστεύεις πως οι δεινόσαυροι υπήρχαν πριν 7000 χρόνια, μαζί με τους Βαβυλώνιους!!! Θα ήταν για γέλια η συζήτηση αν δεν ήταν για κλάματα!!!πλακα μας κανεις και εσυ? δεν ξερεις ιστορια δηλαδη? το λεει ξεκαθαρα η παλαια διαθηκη
[spoiler:poqbp5p5][/spoiler:poqbp5p5] -
O Θεός έκανε και το ΥΠΕΧΩΔΕ; Για αυτό ήταν βουλωμένα τα φρεάτια όταν φούσκωσε το ποτάμι;
-
REALZEUS έγραψε
υπάρχουν αποδείξεις για ζωή πριν από εκατομμύρια χρόνια.Φίλε REALZEUS, δεν μου απάντησες στην ερώτησή μου ακριβώς.
Δεν σε ρωτάω πριν πόσα χρόνια υπάρχει η ζωή, αλλά σε ρωτάω:Πριν πόσα χρόνια ξεκίνησε η ζωή;
Και να μου πεις ακριβή αριθμό χρόνου, γιατί ξέρεις αυτό το:
υπάρχουν αποδείξεις για ζωή πριν από εκατομμύρια χρόνια.
Μόνο αοριστολογία παράγει.
Δεν μου απάντησες καθόλου στην παρακάτω ερώτηση:Πως (= με ποιο τρόπο) ξεκίνησε η ζωή;
-
Δεν μου απάντησες καθόλου στην παρακάτω ερώτηση:
Πως (= με ποιο τρόπο) ξεκίνησε η ζωή;
Το 1959 μόλις στα 16 της χρόνια στέφθηκε Σταρ Ελλάς και αυτή ήταν η αφορμή ώστε ο Γιάννης Δαλιανίδης να την επιλέξει για πρωταγωνίστρια της ταινίας 'Ο Κατήφορος' το 1961. Η επιτυχία της ταινίας την έκανε μία από τις μεγαλύτερες σταρ της εποχής και μόνιμη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου, υπογράφoντας αποκλειστικό συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία παραγωγής, τη Φίνος Φιλμ.
http://el.wikipedia.org/wiki/Ζωή_Λάσκαρη#.CE.92.CE.B9.CE.BF.CE.B3.CF.81.CE.B1.CF.86.CE.AF.CE.B1
-
-
Στην ηλίθιες ερωτήσεις, μόνο τέτοιες απαντήσεις αρμόζουν.
Περί εξέλιξης των ειδών...[Διάσπαση]