-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
σημερα εμαθα οτι ενα πισω αμορτισερ για forester πλεον κανει 860 ευρω. το ενα -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
σημερα εμαθα οτι ενα πισω αμορτισερ για forester πλεον κανει 860 ευρω. το ενα
τετραδα σε αφτερ μαρκετ ΚΥΒ μια χαρα καθονται και εχεις και ρεστα.
-
Ο χρήστης mixail62 έγραψε:
Σωστο μεν αλλα τα πισω αμορτισερ του φορεστερ ειναι ακριβα οχι μονο για λογους ισοτιμιας γιεν που αλλαξε (και οι σουμπαραιοι δωσαν γερη αυξηση στ ανταλλακτικα τους) αλλα και γιατι εχουν ενσωματωμενη μια λειτουργια self - levelising που μολις φορτωθει πολυ το αμαξι πισω αυτα κατα εναν τροπο οριζοντιωνουν το αμαξι.....τα μπροστινα αμορτισερ μαμα εχουν την μιση τιμη γιατι ειναι ενα ζευγαρι απλα αμορτισερ .....
...μπορεις βεβαια να βαλεις after market αλλα χανεις αυτη την λειτουργια ....
....σου μενουν ομως ενα καρο λεφτα να τα κανεις ο,τι θες.....
Διαλεγεις και παιρνεις...και προσωπικα ( ως παθων ) πιστευω οτι ειναι ωμος εκβιασμος οι τιμες καποιων ανταλλακτικων της εν λογω αντιπροσωπειας ειδικα σε τετοιες εποχες.....
-
Subaru Impreza XV
http://chinese.autoblog.com/2010/02/16/subaru-confirms-impreza-xv-crossover-debut-for-geneva/Αν και από κινέζικη σελίδα ... 4κίνητο, ελαφρώς υπερυψωμένο, 2λιτρο και 150HP... παρουσίαση στην έκθεση της Γενευης τον Μάρτιο!
EDIT: Βρέθηκε και στα αγγλικά! http://www.autoblog.com/2010/02/06/subaru-confirms-impreza-xv-crossover-debut-for-geneva/
-
Κυκλοφορει ηδη στις ΗΠΑ ....
λεγεται subaru impreza outback........
http://www.subaru.com/vehicles/impreza/ ... index.html
εβγαινε και στο προηγουμενο μοντελο στην station μορφη του......
Δειτε στο link την τιμη του εκει και καταλαβαίνετε τι συμβαινει στην χωρα μας και στην εν μερει Ευρωπη
-
Ο χρήστης lpat2001 έγραψε:
Κυκλοφορει νομιζω ηδη στις ΗΠΑ κατι παρομοιο χωρις ομως να ειναι υπερυψωμενο....λεγεται subaru impreza outback........εβγαινε και στο προηγουμενο μοντελο στην station μορφη του......Σωστα ... και σκεφτόμουν πως κάπου το έχω δει!
http://www.subaru.com/vehicles/impreza/outback-sport/colors.html -
Εχω ενα προβλημα με το ιμπρεζα μου,τωρα τελευταια μου κανει δισταγμους στην αποκριση του γκαζιου,παταω τερμα γκαζι και το αμαξι δεν ακουε, μηπως με καθαρισμα της πεταλουδας γκαζιου βρω λυση στο προβλημα,μιας και εχω κανει 65000χλμ και δεν την εχω καθαριση ποτε 5 χρονια που το εχω στην κατοχη μου.
-
Εξιμησι κατοσταρικα εδωσα στον Κυρλαγκίτση και για τα τεσσερα.
-
Εχω ενα προβλημα με το ιμπρεζα μου,τωρα τελευταια μου κανει δισταγμους στην αποκριση του γκαζιου,παταω τερμα γκαζι και το αμαξι δεν ακουε, μηπως με καθαρισμα της πεταλουδας γκαζιου βρω λυση στο προβλημα,μιας και εχω κανει 65000χλμ και δεν την εχω καθαριση ποτε 5 χρονια που το εχω στην κατοχη μου.Αν ειναι με ηλεκτρικο γκάζι δες μηπως θελει αναβαθμιση ο εγκεφαλος ...Στο δικο μου 2.0R προ διετιας με το ιδιο προβλημα στο επισημο συνεργειο στην Πειραιως το εφτιαξαν αμεσως βαζοντας αναβαθμισμενο λογισμικο
-
Με ντιζα ειναι μοντελο 2004.Να παω σημερα στην πειραιως ειναι καλα μαστορια εκει,γιατι πηγαινα παλια στους Αγ.Αναργ.Καλφα μερια και η ασχετοσυνη τους ηταν αλλο πραμα.Δυστυχως για εμας τους κατοχους Σουμπαρου δεν υπαρχει σοβαρη αντιπροσωπεια για να σου λυση τα προβληματα που παρουσιαζονται κατα καιρους,και αν στο λυση θα σου εχει παρει και μια περιουσια,ειναι πανακριβοι σε οτι και να κανουν.
-
Με ντιζα ειναι μοντελο 2004.Να παω σημερα στην πειραιως ειναι καλα μαστορια εκει,γιατι πηγαινα παλια στους Αγ.Αναργ.Καλφα μερια και η ασχετοσυνη τους ηταν αλλο πραμα.Δυστυχως για εμας τους κατοχους Σουμπαρου δεν υπαρχει σοβαρη αντιπροσωπεια για να σου λυση τα προβληματα που παρουσιαζονται κατα καιρους,και αν στο λυση θα σου εχει παρει και μια περιουσια,ειναι πανακριβοι σε οτι και να κανουν.Δυστυχως ειναι ελαχιστοι οι γνώστες.....κι η Πειραιως ειναι σιγουρα απ αυτους κρινοντας απο προσωπικη εμπειρια...Παλι καλα που τα σουμπαρου δεν πολυχαλανε...
-
Πηγα πειραιως κωστα δευτεραιο το λενε το παιδ, πολυ καλος και σαν μαστορα, και σαν ανθρωπος. Μου καθαρισε την βαλβιδα του ρελαντι,και την πεταλουδα και ολα καλα,αυτη η πεταλουδα πολυ μακα και μπιχλα βρε παιδι μου,γα... τις κολοβενζινες τους μεσα και βαζω και κατοσταρα.
-
Πηγα πειραιως κωστα δευτεραιο το λενε το παιδ, πολυ καλος και σαν μαστορα, και σαν ανθρωπος. Μου καθαρισε την βαλβιδα του ρελαντι,και την πεταλουδα και ολα καλα,αυτη η πεταλουδα πολυ μακα και μπιχλα βρε παιδι μου,γα... τις κολοβενζινες τους μεσα και βαζω και κατοσταρα.H πεταλουδα δεν λερωνεται απο την βενζινη αλλα απο τον εισερχομενο αερα και τις αναθυμιασεις που γυρναει η μηχανη για να τις καψει.
-
Το ηλεκτρικο γκαζι υπαρχει και στα φορεστερ ή μονο στα ιμπρεζα?
-
Υπάρχει κανένας φίλος κάτοχος ή γνώστης του τωρινού Impreza 1,5 να μου πει πόσο 'εκτός δρόμου' είναι η 4κίνηση που έχει με δεδομένη την κανονική για αυτοκίνητο απόσταση απο το έδαφος? Εμφανισιακά, μηχανικά και κατασκευαστικά το αποδέχομαι αλλά θα μπορούσε να σταθεί εναλλακτικά με το 4κίνητο SX4?
Για τα εδάφη/δουλειές (ρυμούλκησης βάρκας ή μπαγκαζιέρα) που το θέλω έχω μια μικρή εμπειρία ικανοποιητικής πρόσβασης με το πρώτο (απλό, όχι turbo) Forester. Θα μπορούσε να προσφέρει αναλογες ικανότητες? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπάρχει κανένας φίλος κάτοχος ή γνώστης του τωρινού Impreza 1,5 να μου πει πόσο 'εκτός δρόμου' είναι η 4κίνηση που έχει με δεδομένη την κανονική για αυτοκίνητο απόσταση απο το έδαφος? Εμφανισιακά, μηχανικά και κατασκευαστικά το αποδέχομαι αλλά θα μπορούσε να σταθεί εναλλακτικά με το 4κίνητο SX4?
Για τα εδάφη/δουλειές (ρυμούλκησης βάρκας ή μπαγκαζιέρα) που το θέλω έχω μια μικρή εμπειρία ικανοποιητικής πρόσβασης με το πρώτο (απλό, όχι turbo) Forester. Θα μπορούσε να προσφέρει αναλογες ικανότητες?To νεο impreza 1.5 εχει την μονιμη συμμετρικη 4κινηση και τις αργες σχεσεις του φορεστερ (κατι αναλογο ειχε το προηγουμενο 1.5 impreza station μονο) αλλα δεν εχει μπλοκε διαφορικο, ουτε ΕSP που εχει το φορεστερ (το νεο φορεστερ νομιζω δεν εχει κι αυτο μπλοκε).Μ αυτο υποψη και αν δεν σε νοιαζει το θεμα αποσταση απο εδαφος το αμαξι κανει θαυματα και ο μονος περιορισμος ειναι η μικροτερη ροπη του κινητηρα
-
Ο χρήστης markor έγραψε:
Το ηλεκτρικο γκαζι υπαρχει και στα φορεστερ ή μονο στα ιμπρεζα?Τα νεα(2009) φορεστερ και ιμπρεζα εχουν ηλεκτρικο γκάζι
-
Η Πειραιως που αναφερεστε πιο πριν ειναι επισημο εουσιοδοτημενο συνεργιο σουμπαρου ?
Κανενα καλο εξουσιοδοτιμενο προς το Ανατολικα προστεια εχετε υποψη?
-
Ο χρήστης markor έγραψε:
Η Πειραιως που αναφέρεστε πιο πριν ειναι επισημο εουσιοδοτημενο συνεργειο σουμπαρου ?Κανενα καλο εξουσιοδοτημένο προς το Ανατολικα προαστεια εχετε υποψη?
1/ Ναι.
2/ Φιλοθέη αν σου κάνει... -
Το Legacy 2,5 GT με τους 265 ιππους εισαγεται στην Ελλαδα?
http://www.subaru.cz/10legacy_25gt_wagon.html
SUBARU Forum