-
Ελλειψει προτιμητεου αντιπαλου δεους κι εγω με τη Μιλαν ειμαι
Αρκει να μην το παρουν οι αχωνευτοι - δε θ' αντεξω τους ολονυκτιους πανηγυρισμους φιλων και γνωστων, που αναθεμα κι αν εχουν ιδεα κατα που πεφτει το Λιβερπουλ -
Εγώ περιμένω να πάει 9 να αρχίσει η πάνια..
Τι τελικός και βλακείες μου λέτε... -
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Μολις περασα απο την πλατεια αμαρουσιου , ωραια εικονα με τους οπαδους της λιβερπουλ να μπεκροπινουν
Φιλε μου αυτοι ειναι οι Αγγλοι, και δυστυχως φαινεται οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που υποστηριζουν τις ομαδες τους (μεχρι και ξεχωριστο θεμα ανοιξε) ξεροντας ή οχι τι σοι ειναι σαν οπαδοι και σαν ανθρωποι. Και ξεροντας ή οχι την αλαζονεια και το παραμυθι που τους ταϊζουν ανεξαιρετως τα media.
Αντε να το παρει η Μιλαν σημερα να ηρεμησουν λιγακι.
Μάλιστα. Οτι πείτε.
Πάντως και 3 Ιταλοί που ήταν σήμερα σε ένα καφε κοντα στη σχολή μου που πήγα (με κασκολάκια Μιλαν κλπ) μπυρόνια έπιναν!
Η μόνη διαφορά είναι ότι ήταν κουκλοι! Σε αντίθεση με τους Άγγλους που δεν βλέπονται ρε παιδί μου, έτσι που ναι και πολλοί μαζεμένοι τώρα, στο μετρό ήταν μια εικόνα του στυλ 'πόσο άσχημος μπορεί να είναι ένας λαός'.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Φιλε μου αυτοι ειναι οι Αγγλοι, και δυστυχως φαινεται οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που υποστηριζουν τις ομαδες τους (μεχρι και ξεχωριστο θεμα ανοιξε) ξεροντας ή οχι τι σοι ειναι σαν οπαδοι και σαν ανθρωποι. Και ξεροντας ή οχι την αλαζονεια και το παραμυθι που τους ταϊζουν ανεξαιρετως τα media.
Αντε να το παρει η Μιλαν σημερα να ηρεμησουν λιγακι.
Τι σόι δηλαδή είναι ρε pininfarina οι Άγγλοι και αυτοί που τους ΄΄υποστηρίζουν΄΄; Τι σου έκαναν;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πάντως και 3 Ιταλοί που ήταν σήμερα σε ένα καφε κοντα στη σχολή μου που πήγα (με κασκολάκια Μιλαν κλπ) μπυρόνια έπιναν!Η διαφορα ειναι οτι οι Αγγλοι κατεβαζουν μπυρονια σε καθημερινη βαση στο σπιτι τους Καλα αν υπαρχει και ειδικη περισταση οπως σημερα καλα εκει ειναι που ξεχνουν να σταματησουν
'πόσο άσχημος μπορεί να είναι ένας λαός'.
Αυτο ξαναπεστο
Τι σόι δηλαδή είναι ρε pininfarina οι Άγγλοι και αυτοί που τους ΄΄υποστηρίζουν΄΄; Τι σου έκαναν;
Δε μου εκαναν τιποτε, θεμα γουστου ειναι, τι συμπεριφορα, χαρακτηρα, νοοτροπια ανθρωπων γουσταρει ο καθενας. Αλλα ενταξει αυτα δεν ανηκουν στο παρον topic.
-
fair enough...
COME ON L A D S
-
φοβαμαι πως για μια ακομα φορα οι οπαδοι της μιλαν θα λυπηθειτε, μιας κ η Λίβερπουλ θα ξαναπάρει το Champions League!
κ βλέπω πολλούς οπαδους της μίλαν στο φόρουμ... πως κ έτσι?
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=803971&lngDtrID=244Η αλητεία ορισμένων δεν έχει όριο φαίνεται...
Και ο ταρίφας τα έκανε αυτά μπροστά στα μάτια των παιδιών του ανθρώπου.
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
φοβαμαι πως για μια ακομα φορα οι οπαδοι της μιλαν θα λυπηθειτε, μιας κ η Λίβερπουλ θα ξαναπάρει το Champions League!κ βλέπω πολλούς οπαδους της μίλαν στο φόρουμ... πως κ έτσι?
-
δεν ειμαι με κανεναν θελω να δουμε εναν πολυ καλο τελικο.
Παρολα αυτα θα κανω μια προβλεψη....πιστευω οτι η λιβερπουλ θα την σκορπισει την μιλαν....
Αυτα απο εμενα ...let the final begin -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
ο Βερνίκης θα κάνει την μετάδοση ?
Όχι ρε υπεύθυνοι στην ΝΕΤ!! Γιατί το κάνετε αυτό? Σας πληρώνουμε το καταλαβαίνετε?
Εκτός του ότι δεν θα πει κανένα όνομα σωστά έχει και delay στην μετάδοση ο ίδιος...Εχουν αλλαχθεί τρεις πάσες και αυτός έιναι ακόμα στον πρώτο παίχτη...και μένει εκεί...δεν προχωράει στους επόμενους.....Δεν ειναι φλυαρος ο ανθρωπος , δεν ασχολειται με περιτες ενεργειες,ειναι του αποτελεσματος .
Μολις περασα απο την πλατεια αμαρουσιου , ωραια εικονα με τους οπαδους της λιβερπουλ να μπεκροπινουν
αυτο για το βερνικο το ειπες ειρωνικα ετσι?
γιατι ο τυπος ειναι οτι χειροτερο υπαρχει
στο μουντιαλ γραφτηκανε ολοκληρα αρθρα αφιερωμενα στις πατατες που πεταξε
κατα τα αλλα χαλιεμαι υπερβολικα καθως βλεπω οτι αυτο το πανυγηρι ειναι 90% λεφτα,χορηγοι,...η ουεφα βραβευσε την ερτπαρτε κ αυτο
η αποθεωση της βρετανικης βλακειας
Youtube Video -
κατα τα αλλα χαλιεμαι υπερβολικα καθως βλεπω οτι αυτο το πανυγηρι ειναι 90% λεφτα,χορηγοι,...η ουεφα βραβευσε την ερτ
γιατι τι περιμενες
να το διοργανώνουν για την ψυχή της μάνας τους και τα παλικάρια να κλωτσάν το τοπι για την φανέλα και την πατρίδα
-
oxi
alla to ehoune kseftilisei entelws
eidika na vgainoun horigoi k na kanoun dilwseis gia to kalo tou podosfairou k kala
ta diafora periptera horigon pou ehoun sti8ei
ta ekatodades isws k hiliades eisitiria pou ehoune parei oi horigoi -
oxi
alla to ehoune kseftilisei entelws
eidika na vgainoun horigoi k na kanoun dilwseis gia to kalo tou podosfairou k kala
ta diafora periptera horigon pou ehoun sti8ei
ta ekatodades isws k hiliades eisitiria pou ehoune parei oi horigoiδούναι και λαβείν...
μην γράφεις greeklish please.
-
Oi οπαδοί της Λίβερπουλ πρέπει να είναι εντελώς ντίρλα εδώ και καμια βδομάδα.
Δεν εξηγείται αλλιώς ότι το μεσημέρι έσκασε μύτη ο Ουγιέ στο Σύνταγμα και έγινε αντικείμενο λατρείαςστατιστικούλι : Ο διαιτητής του αποψινού τελικού έχει σφυρίξει 5 φορές τη Μίλαν . Κέρδισε και τις πέντε
-
ευχομαιαιαιαι στην Μιλαν να τα παει οπως και το 2005
με εκτιμιση
Κ. Μητσοτακης..... -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ευχομαιαιαιαι στην Μιλαν να τα παει οπως και το 2005με εκτιμιση
Κ. Μητσοτακης.....πρόσεξε τι εύχεσαι γιατί ο επίτιμος δεν είναι πάντα γρουσούζης...
-
Τι στο καλό, μπάλα είναι αυτή πόυ παίζει η Μίλαν;
-
-
Ήταν ανάγκη να το βάλει αυτό το άσχετο, αχώνευτο και κωλόφαρδο ?
Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη μουφα παίχτης στο ιταλικό ποδόσφαιρο τα τελευταία 50 χρόνια
Τελικός Champions League, Liverpool vs Milan