-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με τη φωνή του κυρ-Κώστα θα ακούσουμε το ματς;Τυχερούληδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες
-
Μια φορά είπα ρε γμτ να δω μπάλα φέτος και θα μου βγει ξινό!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μια φορά είπα ρε γμτ να δω μπάλα φέτος και θα μου βγει ξινό!Άνοιξε http://www.e-radio.gr/locations/athens.asp κάτω δεξιά βρες τον sport fm κι άκου Σωτηρακόπουλο - Σπυρόπουλο με εικόνα από ΝΕΤ.
-
Μερσί! Δεν έχω και ραδιόφωνο στο σπίτι, οπότε θα δυσκολευόμουν.
-
Το έχω δοκιμάσει και είναι απελπισία. Αλλα θα βλέπεις και άλλα θα ακούς. Θα ακούγεται περιγραφή της προηγούμενης κι ακόμη πιο πριν, φάσης
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Το έχω δοκιμάσει και είναι απελπισία. Αλλα θα βλέπεις και άλλα θα ακούς. Θα ακούγεται περιγραφή της προηγούμενης κι ακόμη πιο πριν, φάσηςΑνάποδα τα λες, η περιγραφή του ραδιοφώνου είναι αμεσότερη κι έπεται η εικόνα στην τηλεόραση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι τόσο τραγική η καθυστέρηση.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το έχω δοκιμάσει και είναι απελπισία. Αλλα θα βλέπεις και άλλα θα ακούς. Θα ακούγεται περιγραφή της προηγούμενης κι ακόμη πιο πριν, φάσης
Ανάποδα τα λες, η περιγραφή του ραδιοφώνου είναι αμεσότερη κι έπεται η εικόνα στην τηλεόραση. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι τόσο τραγική η καθυστέρηση.
Σίγουρα? Μπορεί , πάει αρκετός καιρός και δεν το πολυθυμάμαι. Πάντως σε μένα ήταν μεγάλη η καθυστέρηση
-
Αν ακουει μεσω internet θα συμβει αυτο που λεει ο TRAV. Το live streaming εχει μια καθυστερηση πανω απο 30''
Θα σπασουν τα νευρα του... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αν ακουει μεσω internet θα συμβει αυτο που λεει ο TRAV. Το live streaming εχει μια καθυστερηση πανω απο 30''
Θα σπασουν τα νευρα του...Συγνώμη, νόμιζα ότι αναφερόσαστε σε κανονικό ραδιόφωνο, δεν πρόσεξα καλά.
-
χαμός γινόταν σήμερα στο μετρό....
από παντού ξεφύτρωναν οπαδοί της Λίβερπουλ
καλά από Μίλαν δεν είδα κανένα.....μας σνομπάρουν οι Ιταλοί????? -
Κήρυξε απεργία η Alitalia...
-
5+1=6
6+1= μη επιτρεπτη πραξη
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια φορά είπα ρε γμτ να δω μπάλα φέτος και θα μου βγει ξινό!
Άνοιξε http://www.e-radio.gr/locations/athens.asp κάτω δεξιά βρες τον sport fm κι άκου Σωτηρακόπουλο - Σπυρόπουλο με εικόνα από ΝΕΤ.
Να προσέξεις να έχει το ίδιο όνομα το αρχείο με τους υπότιτλους όμως και να τα βάλεις στον ίδιο φάκελο.
-
ooooooooooo campeone....
δε πα να φαμε και δεκα..δε μας νοιαζει ρεεεεεεεεε!!!
you'll never walk alone!!!
-
ο Βερνίκης θα κάνει την μετάδοση ?
Όχι ρε υπεύθυνοι στην ΝΕΤ!! Γιατί το κάνετε αυτό? Σας πληρώνουμε το καταλαβαίνετε?
Εκτός του ότι δεν θα πει κανένα όνομα σωστά έχει και delay στην μετάδοση ο ίδιος...Εχουν αλλαχθεί τρεις πάσες και αυτός έιναι ακόμα στον πρώτο παίχτη...και μένει εκεί...δεν προχωράει στους επόμενους..... -
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
ο Βερνίκης θα κάνει την μετάδοση ?Όχι ρε υπεύθυνοι στην ΝΕΤ!! Γιατί το κάνετε αυτό? Σας πληρώνουμε το καταλαβαίνετε?
Εκτός του ότι δεν θα πει κανένα όνομα σωστά έχει και delay στην μετάδοση ο ίδιος...Εχουν αλλαχθεί τρεις πάσες και αυτός έιναι ακόμα στον πρώτο παίχτη...και μένει εκεί...δεν προχωράει στους επόμενους.....Δεν ειναι φλυαρος ο ανθρωπος , δεν ασχολειται με περιτες ενεργειες,ειναι του αποτελεσματος .
Μολις περασα απο την πλατεια αμαρουσιου , ωραια εικονα με τους οπαδους της λιβερπουλ να μπεκροπινουν
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μολις περασα απο την πλατεια αμαρουσιου , ωραια εικονα με τους οπαδους της λιβερπουλ να μπεκροπινουνΦιλε μου αυτοι ειναι οι Αγγλοι, και δυστυχως φαινεται οτι υπαρχουν πολλοι εδω μεσα που υποστηριζουν τις ομαδες τους (μεχρι και ξεχωριστο θεμα ανοιξε) ξεροντας ή οχι τι σοι ειναι σαν οπαδοι και σαν ανθρωποι. Και ξεροντας ή οχι την αλαζονεια και το παραμυθι που τους ταϊζουν ανεξαιρετως τα media.
Αντε να το παρει η Μιλαν σημερα να ηρεμησουν λιγακι.
-
Μα η Μίλαν θα το πάρει 100%...δεν το συζητάμε καν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μα η Μίλαν θα το πάρει 100%...δεν το συζητάμε καν.Με αυτο το πλευρο να κοιμαστε....
Τελικός Champions League, Liverpool vs Milan