-
Έτσι γ@@@ το Μιλάνο !!!!
-
Ξεκινάω από το τέλος: Όταν χάνεις στο τέλος με τα νεύρα τσιτωμένα, και αντί να γιουχάρεις, να γκρινιάξεις, να φύγεις από το γήπεδο, μένεις μέσα και φωνάζεις 'you 'll never walk alone' αποδεικνύεις έμπρακτα τον -αθλητικό- πολιτισμό σου. Και είτε μας αρέσει, είτε όχι οι Αγγλάρες ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τρόπο συμπεριφοράς στα γήπεδα. Τους λέμε ξενέρωτους, δε φωνάζουν (ισχύει) αλλά δεν κάνουν επεισόδια(πλέον) και ΞΕΡΟΥΝ να χειροκροτούν. You 'll never walk alone λοιπόν, και μεγάλη ανατριχίλα μέσα στο γήπεδο.
Τι να λέμε ρε παιδιά, εδώ στεναχωρήθηκα εγώ, και αυτοί που κάνανε τόσο δρόμο, έξοδα, ταλαιπωρίες (και στο κάτω-κάτω είναι και ομάδα τους) είχαν το κουράγιο να φωνάζουν τον ύμνο της Λίβερπουλ και να χειροκροτήσουν τη ΜΙλαν. ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ τους. Αν μάλιστα αντιπαραβάλλω τη συμπεριφορά αυτή με κάποιες περιπτώσεις'Ελληνικών' συμπεριφορών που έχω υπ' όψιν, η διαφορά φαίνεται χαοτική. Το 'φίλαθλο πνεύμα' γεννήθηκε εδω, αλλά μάλλον εδώ πέθανε κιόλας.
Κατά τα λοιπά, πλέον δεν τίθεται θέμα, ως χώρα μπορούμε να διοργανώσουμε ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. Ολυμπιακοί αγώνες(άψογα), Ράλι Ακρόπολις, champions league, κλπ, κλπ. Η εμπειρία υπάρχει, και απ' ότι φαίνεται αξιοποιείται σωστά. Το στάδιο ήταν όμορφο, η ατμόσφαιρα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ, και μόνο μελανό σημείο η μάλλον πρόχειρη παρουσία της Αστυνομίας. Σαρδελοποιήθηκα 4 φορές από το σταθμό ΕΙρήνη μέχρι τη θύρα, και πουθενά δεν έγινε σωστός έλεγχος. Μάλλον εκεί ήθελε δουλίτσα ακόμα. Συνολικά πάντως νομίζω ότι προσθέσαμε άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση στο ενεργητικό μας
ΑΥτά τα ολίγα, την πέφτω για ύπνο!
-
ειδηση τελευταιας στιγμης
30 περιπου οπαδοι απο την θεσσαλονικη κατεβηκαν στον τελικο χωρις εισιτηρια κ βρηκαν τον Ορφανό, κ αυτός τους έδωσε όλους εισιτήρια, χωρίς να ζητήσει χρήματα... α ρε ελληνικό ταπεραμέντο, της τελευταίας στιγμής κ του μέσου...
-
Το άκουσα ( ) και εγώ.
Από πού και ως πού; Ποιός τα πλήρωσε;;;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το άκουσα ( ) και εγώ.Από πού και ως πού; Ποιός τα πλήρωσε;;;;;;
ο κλασικός, ο μ@λ@κ@ς ο Έλληνας!!! , που λέει κ ένας ραδιοφωνατζής!
-
καταρχας συγχαρητηρια στη μιλαν για το πρωταθλημα ευρωπης το οποιο πηρε σχετικα αξια..καταφερε να κανει 2 γκολ τη στιγμη που ηταν κλειδωμενη...
η μιλαν ετσι και αλλιως ειναι μεγαλη ευρωπαικη ομαδα...η μονη παρατηρηση που εχω γιατι δε προκειται να ασχοληθω με την ομαδα της ειναι οτι με αντσελοτι κοιμωμενο τα καταφερε...στη λιβερπουλ.. νομιζω οτι ο μπενιτεθ παγιδευτηκε καπου μεταξυ λιγων εναλλακτικων και πολυ κακης μερας του στον παγκο...σε αυτο συνεβαλε και το μεγαλο χρεωμα ζεντεν απο τα αριστερα που αν δεν υπηρχε ισως να ματωναμε τα διχτυα στο πρωτο μερος και θα ειχε τελειωσει το ματς...δε τα καταφεραμε και μας αξιζε το γκολ απο φαουλ απο τους ικανους μεσους της μιλαν...ενσταση επισης στο οτι ο καπτεν ηταν στην επιθεση αντι να οδηγει το χωρο του κεντρου...
συνολικα ηταν μια καλη εμφανιση που απλα της ελειπε το κατι παραπανω για να φτασει στη νικη...ενα μπραβο στον κοσμο και των δυο ομαδων και πιο πολυ στους ντιρλες τους δικους μας που περιμεναν τη μιλαν να στεφθει και τη χειροκροτησαν....οι κακοι οπαδοι της λιβερπουλ τραγουδωντας δωσανε την απαντηση στους ελεεινους και τις θεωριες τους...
οπως το χουμε ξαναπει η ομαδα αυτη ειναι κατι παραπανω απο ποδοσφαιρο...you'll never walk alone!
μπραβο στη μιλαν!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Ξεκινάω από το τέλος: Όταν χάνεις στο τέλος με τα νεύρα τσιτωμένα, και αντί να γιουχάρεις, να γκρινιάξεις, να φύγεις από το γήπεδο, μένεις μέσα και φωνάζεις 'you 'll never walk alone' αποδεικνύεις έμπρακτα τον -αθλητικό- πολιτισμό σου. Και είτε μας αρέσει, είτε όχι οι Αγγλάρες ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ τρόπο συμπεριφοράς στα γήπεδα. Τους λέμε ξενέρωτους, δε φωνάζουν (ισχύει) αλλά δεν κάνουν επεισόδια(πλέον) και ΞΕΡΟΥΝ να χειροκροτούν. You 'll never walk alone λοιπόν, και μεγάλη ανατριχίλα μέσα στο γήπεδο.Το να θεοποιεις τους παιχτες της ομαδας σου οταν κερδιζουν και να μην τους σχολιαζεις αρνητικα οταν χανουν δεν ειναι αντικειμενικη συμπεριφορα. Επισης το να πανηγυριζεις ξεφρενα οταν κερδιζεις και να μην απελπιζεσαι ή γκρινιαζεις οταν χανεις δεν ειναι ισορροπημενη συμπεριφορα. Αυτη η υπερβολικα 'θετικη' σταση απεναντι στην ομαδα αλλα και γενικοτερα δε βλεπω γιατι ειναι 'πολιτισμος', αλλα ο καθενας βλεπει τα πραγματα απο τη δικη του οπτικη γωνια. Επισης ξερω οτι σπανια χειροκροτουν τον αντιπαλο, αν οπως λες οντως χειροκροτησαν τη Μιλαν μπραβο τους.
-
Δεν είπα ότι δεν τους σχολίαζαν αρνητικά! Γύρω-γύρω άκουγες τους φίλους της Λίβερπουλ να κάνουν τα σχολιάκια τους στα λάθη των παικτών, τις χαμένες ευκαιρίες, κλπ. Όμως στο τέλος με μια φωνή όλοι τους αποθέωσαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια.
Μπορεί να λέω χίλια κακά για τους Εγγλέζους, τον τρόπο ζωής, συμπεριφοράς και διασκέδασης, αλλά ο αθλητικός πολιτισμός τους είναι αιώνες μπροστά από μας.
-
Δυο θεαματικες ενεργειες και οι δυο απο τον Κακα ,σε ολοκληρο αγωνα λιγες μου φαινονται .
Χαρηκα για την Μιλαν , αφου τους αλλους δεν θελω ουτε να τους ακουω. Οσο για τον πολιτισμο τους θα ειμαι οφ τοπικ και δεν θελω να το σχολιασω. -
Μην ξεχναμε και απο που ξεκινησε η Μιλαν φετος, και τι παρασκηνιο παιχτηκε για να μπορεσει -κατα παράβαση των ποινων απο την ιταλική δικαιοσυνη- να συμμετασχει στη διοργάνωση.
Τελος παντων αδικημενη από όλο αυτό βγήκε η...ΑΕΚ!! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μην ξεχναμε και απο που ξεκινησε η Μιλαν φετος, και τι παρασκηνιο παιχτηκε για να μπορεσει -κατα παράβαση των ποινων απο την ιταλική δικαιοσυνη- να συμμετασχει στη διοργάνωση.
Τελος παντων αδικημενη από όλο αυτό βγήκε η...ΑΕΚ!!Τωρα αυτο με την ΑΕΚ που κολαει η ειναι σαν την κοκα-κολα που παει με ολα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
έβαλε το γκολ, γκρινιάζουμε, δεν βάζει γκολ πάλι γκρινιάζουμε.. Νομίζω ότι ένα μπουκαλάκι ξύδι θα έκανε καλή δουλειά.
Μετα λυπης μου , πρεπει να συμφωνησω με το kid σε ολα τα προηγουμενα και κυριως σ' αυτο
στη λιβερπουλ.. νομιζω οτι ο μπενιτεθ παγιδευτηκε καπου μεταξυ λιγων εναλλακτικων και πολυ κακης μερας του στον παγκο...σε αυτο συνεβαλε και το μεγαλο χρεωμα ζεντεν απο τα αριστερα που αν δεν υπηρχε ισως να ματωναμε τα διχτυα στο πρωτο μερος και θα ειχε τελειωσει το ματς...δε τα καταφεραμε και μας αξιζε το γκολ απο φαουλ απο τους ικανους μεσους της μιλαν...ενσταση επισης στο οτι ο καπτεν ηταν στην επιθεση αντι να οδηγει το χωρο του κεντρου...
Μα στον αξονα ηταν πολυ ανωτερη η Μιλαν. Αναγκαστικα επαιξε απο τα ακρα ο Μπενιτεθ. Στο δεξι ο Πεναντ του βγηκε, στο αριστερο ο Ζεντεν οχι. Αλλα το κακο υλικο το ξεραμε πριν παει στον τελικο, οποτε...
Στην επιθεση απο την αλλη, εχει τοσο λιγες και μετριες επιλογες που η τοποθετηση του Τζεραρντ ηταν μονοδρομος. Οσο για τον Κραουτς που μου τα εσπασαν χτες οι σχολιαστες γιατι δε μπαινει κλπ., εγω ξερω οτι μολις μπηκε (για να βγει ο Μασερανο) και ανοιξε το σφιχτο αμυντικο παιχνιδι που ειχε στησει ο Μπενιτεθ, αμεσως εφαγε και το δευτερο και τελειωσε η παρασταση... Αν τον ειχε βαλει νωριτερα, θα το 'χε φαει νωριτερα κι ολοι οι 'ποδοσφαιρανθρωποι' που μας πρηξανε στις εξυπναδες θα λεγανε τα αντιθετα
Ευτυχως το πηρε η Μιλαν και, προσωπικα, γλυτωσα το πεσιμο απο δεκαδες 'αχωνευτους' φιλους μου
Ο τελικος, παντως, ηταν κακος οσον αφορα το θεαμα και δυστυχως δικαιωθηκαν οι φοβοι μας πως με την προκριση δυο μετριων ομαδων δε θα δουμε καλη μπαλα...ΥΓ. Ρε συ TRAV θα με τρελανεις Ο Πιπο ειναι κωλοφαρδος, αντιπαθητικος κλπ και κατι γερμαναραδες αμπαλοι τυπου Ποντολσκι, Σβαινσταιγκερ και δε συμμαζευεται ειναι παικταραδες
-
Μου έκανε εντύπωση που τίποτα , μα τίποτα δεν ειπώθηκε στα Ελληνικά χθες στον τελικό. Δεν είμαστε στο Λονδίνο ρεεεε.Υπήρχαν και Έλληνες μέσα στο γήπεδο. Το θεωρώ ασέβεια.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μου έκανε εντύπωση που τίποτα , μα τίποτα δεν ειπώθηκε στα Ελληνικά χθες στον τελικό. Δεν είμαστε στο Λονδίνο ρεεεε.Υπήρχαν και Έλληνες μέσα στο γήπεδο. Το θεωρώ ασέβεια.???
Όλες οι ανακοινώσεις γίνονταν σε 3 γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Ιταλικά, εκτός βέβαια από εξειδικευμένα πράγματα του στυλ: 'Ο τάδε από το Νιούκστλ έχασε το ανηψάκι του και να το ψάξει στη θύρα 15'.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΥΓ. Ρε συ TRAV θα με τρελανεις Ο Πιπο ειναι κωλοφαρδος, αντιπαθητικος κλπ και κατι γερμαναραδες αμπαλοι τυπου Ποντολσκι, Σβαινσταιγκερ και δε συμμαζευεται ειναι παικταραδες
Xοντρικά θυμάμαι τους Ιταλοί από την εποχή του Αλτομπέλι και του Ρόσι .
Σε αυτή τη θέση είχαν αρκετά καλούς παίχτες με τελευταίο σημαντικό τον Βιέρι. Τους διαδόχους τους τύπου Τζιλαρντίνο ή του άλλου του πυροβολημένου που έπαιζε(παίζει;) στη Ρεάλ δεν τους υπολογίζω. Ακόμα και ο Τόνι δεν έχει την εξέλιξη που όλοι περίμεναν.Θυμάσαι εσύ κανένα χειρότερο παίχτη από τον Ιντζάγκι? Θυμάσαι ο Ιντζάγκι να κάνει αυτά που έκανε ο Βιάλι ή ο Βιέρι στις καλές τους; Μιλάμε για την μεγαλύτερη απάτη του ιταλικού ποδοσφαίρου. ¨Ολο 'χώνεται' , όλο περιμένει καμια κόντρα καμια πάσα έτοιμο γκολ για να το σπρώξει από τη γραμμή στα δίχτυα, τέτοια πράγματα κάνει μια ζωή. Μιλάμε για μια ζωή. Εχεις δει ποτέ να βάλει ένα γκολ τσαμπουκά ? Να κάνει μια δυο ντρίπλες και να σκοράρει? Μιλάμε για μεγάλη απάτη
Ο Ποντόλκσι δεν είναι καλύτερος σε καμια περίπτωση, τουλάχιστο δεν έχει δείξει ακόμη κάτι τέτοιο. Ο Σβαϊνστάιγκερ δεν είναι φουνταριστός παίζει άλλη θέση. Χωρίς να είναι ούτε και αυτός κάτι ιδιαίτερο , ξέρει παραπάνω μπάλα από τον αχώνευτο.
Μην κλέβεις εκκλησίες : Καμια σχέση το γερμανικό ποδόσφαιρο με το ιταλικό. Το πρώτο βρίσκεται σε μια παρατεταμένη κρίση . Καλά...το ότι βγήκε ο Γκέκας πρώτος σκόερ δε σου λέι τίποτα;
-
Μαζευτηκαμε με κατι φιλους να το δουμε και κοντεψα να σκασω απο το πολυ φαι,ο αγωνας δεν ειχε κανενα ενδιαφερον και ετσι εφαγα 1 πιτσα μονος μου,πακοτινια,αναψυκτικα και πανω που θα ανοιγα και μια μπύρα τελειωσε το ματς....αντε και του χρονου σπιτια μας.
Συγχαρητηρια στην Μιλαν γιατι εδειξε οτι οταν θελει να κερδισει-πολυ απλα κερδίζει,ακομα και στην χειροτερη μερα της αμα λαχει και με σποντα απο σουτ σε...ωμο.Αυτα να τα βλεπει ο Ολυμπιακος που κατα λαθος μονο στον εαυτο του βαζει γκολ,ποτε στους αλλους. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν είπα ότι δεν τους σχολίαζαν αρνητικά! Γύρω-γύρω άκουγες τους φίλους της Λίβερπουλ να κάνουν τα σχολιάκια τους στα λάθη των παικτών, τις χαμένες ευκαιρίες, κλπ. Όμως στο τέλος με μια φωνή όλοι τους αποθέωσαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια.Μπορεί να λέω χίλια κακά για τους Εγγλέζους, τον τρόπο ζωής, συμπεριφοράς και διασκέδασης, αλλά ο αθλητικός πολιτισμός τους είναι αιώνες μπροστά από μας.
Το πιο πιθανό είναι να μην καταλαβαίνω ακριβώς τι λες αλλά οι τελευταίοι που μπορούν να μιλούν για ποδοσφαιρικό πολιτισμό είναι οι Αγγλοι φίλαθλοι . Να μου έλεγες για τους Δανούς να συμφωνήσω.
Δεν υπάρχει ούτε μια φορά που θα βγουν εκτός Νησιού και δε θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Ουτε μια. Μέχρι πορόσφατα : Στη Ρώμη έγινε το έλα να δεις με τους οπαδούς της United.
Ακόμη και στα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής τους κάνουν επεισόδια πολλές φορές.
Όπως είπα και στην αρχή όμως : Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα άλλο να θες να πεις εσύ και άλλο να κατάλαβα εγώ -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θυμάσαι εσύ κανένα χειρότερο παίχτη από τον Ιντζάγκι? Θυμάσαι ο Ιντζάγκι να κάνει αυτά που έκανε ο Βιάλι ή ο Βιέρι στις καλές τους;Δεν ειναι σαν τον Βιερι ο Ιντσαγκι, αλλα ενας παικτης που παιζει βασικος σ' αυτο το επιπεδο, σε τοσο σκληρο πρωταθλημα, για τοσα πολλα χρονια, σε τοσο μεγαλες ομαδες, με τοση επιτυχια, ε, οπως και να το κανουμε εχει ενα χαρισμα (που μπορει να μην ειναι η ντριπλα, αλλα....)
Καλά...το ότι βγήκε ο Γκέκας πρώτος σκόερ δε σου λέι τίποτα;
Μεχρι το φθινοπωρο θα συμφωνουσαμε. Απο τοτε και μετα εγω προσωπικα
-
Δεν ξενερώνουμε ποτέ...
Μπράβο στη Μίλαν που το σήκωσε
Μπράβο στους οπαδούς της Λίβερπουλ (άντε και στους Μιλανέζους)
Μπράβο σε μένα που είδα το 2ο ημίχρονο σε αγγλομάγαζο σε μετάδοση SKY αποφεύγοντας τον Βερνικωμένο
Μπράβο στον Γκαγκάτση που είχε το θάρος να μασουλήσει τα νύχια του (αηδία ρε πούστη ) μπροστά σε 1 δις κόσμο.Δεν πειράζει ρε Λίβερπουλ... άλλη φορά...
-
Gagatsis power.
Στον τελικό του Euro τον έδειξε η πορτογαλική τηλεόραση 10 φορές ενώ τον Πρωθυπουργό 1 και με το ζόρι (καλύτερα, χοροπήδαγε μαζί με την κοιλιά του και κόντευαν να σπάσουν όλα του τα κουμπιά ).
Τελικός Champions League, Liverpool vs Milan