-
Στο φεκ που ανεβασε ο drdino το λεει καθαρα' **Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. ** '
Αρα η ΕΤΕΑ που μου είπε οτι η εγγυηση για το ανταλλακτικο που μου έβαλε δεν ανανεώνεται ελεγε ψέματα.
Και το λέω αυτο οτι δεν ειναι σωστο,και μου λεει ετσι ορίζει η VW απο την Γερμανια.
Αρε οταν μου ξαναπέσει το τζάμι απο το πολάκι εχω να κανω φασαρία.....
Πολυ θα γουστάρω!!! -
Nαι.
-
Ο χρήστης thanasis_leo έγραψε:
Στο φεκ που ανεβασε ο drdino το λεει καθαρα' **Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. ** 'Αρα η ΕΤΕΑ που μου είπε οτι η εγγυηση για το ανταλλακτικο που μου έβαλε δεν ανανεώνεται ελεγε ψέματα.
Και το λέω αυτο οτι δεν ειναι σωστο,και μου λεει ετσι ορίζει η VW απο την Γερμανια.
Πολυ θα γουστάρω!!!Oταν ρωτησα το ιδιο στην αντιπροσωπεια , μου ειπαν οτι η εγγυηση ανανεωνεται μονο αν το ελαττωματικο ανταλλακτικο εχει αγοραστει και οχι οτνα εχει προηγουμενως αλλαχθει στα πλαισια της εγγυησης...
-
Να πάνε να ________
Ας τολμήσουν να μου πουν εμένα τέτοια πράγματα.
Θα τους πω τις δικαιολογίες σε αλλους.
20 χρόνια πληρώνουμε σαν ______ τα πανάκριβα service και τα τελευταια χρόνια x2 !!!! -
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Στο φεκ που ανεβασε ο drdino το λεει καθαρα' **Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. ** '
Αρα η ΕΤΕΑ που μου είπε οτι η εγγυηση για το ανταλλακτικο που μου έβαλε δεν ανανεώνεται ελεγε ψέματα.
Πολυ θα γουστάρω!!!Oταν ρωτησα το ιδιο στην αντιπροσωπεια , μου ειπαν οτι η εγγυηση ανανεωνεται μονο αν το ελαττωματικο ανταλλακτικο εχει αγοραστει και οχι οτνα εχει προηγουμενως αλλαχθει στα πλαισια της εγγυησης...
Σα να σου λένε ότι στο πλαίσιο της εγγύησης βάζουν διαφορετικό ανταλλακτικό απ' ότι αν πλήρωνες!
-
Ο χρήστης thanasis_leo έγραψε:
Να πάνε να ________Ας τολμήσουν να μου πουν εμένα τέτοια πράγματα.
Θα τους πω τις δικαιολογίες σε αλλους.
20 χρόνια πληρώνουμε σαν ______ τα πανάκριβα service και τα τελευταια χρόνια x2 !!!!Γιατί εξακολουθείτε να πάτε στην αντιπροσωπεία;
-
Στο polaki μας κανουν 20% έκπτωση στα ανταλλακτικά και στην εργασία.
και π.χ. για τον γρύλο που χάλασε πήγαμε πρώτα σε ηλεκτρολόγο έξω για να βαλει aftermarket αλλα δεν είχε ο προμηθευτης του και μας λεει να μας βαλει τον αυθεντικο της VW .Και μας λεει να παμε να τον αγορασουμε απο την VW και να του το δωσουμε να μας τον βαλει. Οπότε τα ανταλλακτικα παλι θα τα πληρώναμε. Η διαφορα στην εργασια ηταν γυρω στα 15 ευρω.Και λεμε γιατι να μην το βάλουμε στη ΕΤΕΑ που θα έχουμε και την εγγυηση 2 ετων και σιγουρα μεσα σε δυο χρονια θα ξαναχαλασει οποτε θα την χρειαστουμε ?
-
Για ρώτα όμως και για τα φρένα έξω...
-
Για τα φρένα, τα μαμα δεν θα έβαζαν?
Απο την ΕΤΕΑ δεν θα τα έπαιρναν?
55 Ευρω περαστικα για δισκοφρενα και τακακια
ποσο να πάρουν έξω?
30?
-
ΤΟΝΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2006 ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΝΑ ACCENT (ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ).Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Η HYUNDAI ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΣΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑ) ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SERVICE (ΤΩΝ 30000 ΧΛΜ). ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΡΧΕΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008.
ΕΚΕΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Η ΕΞΤΡΑ ΕΓΓΥΗΣΗ (ΤΩΝ 2 ΕΤΩΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ (ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΥΠΕΡΒΕΙ ΚΑΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ 1500 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ.
(ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ SERVICE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ 24 ΜΗΝΕΣ Η ΣΤΙΣ 30000 ΧΛΜ).
ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟΥ SERVICE ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΓΥΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΦΟΣ) ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ.....
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΣΤΕΚΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.Το θέμα μεταφέρθηκε σε άλλο ίδιου περιεχομένου [mod cmarin]
-
Έχουν μεν δικαίωμα να θεωρήσουν ότι απαλλάσσονται από τις υποχρεώσεις της μεταξύ σας σύμβασης λόγω της παράβασης των όρων από την πλευρά σου, μπορείς όμως να τους πιέσεις πχ λέγοντας ότι θα επιλέξεις μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο στο εξής, αφού για τυπικούς -κατά βάση- λόγους σου στερούν την προστασία της διετούς εγγύησης.
Μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσουν μερικές εκατοντάδες ευρώ, ίσως το ξανασκεφτούν. Ρώτα και σε άλλους εξουσιοδοτημένους, δεν μπορεί να είναι όλοι τόσο 'αυστηροί'. -
Εφόσον οι όροι της εγγύησης ήταν ξεκάθαροι κι εσύ τους παρέβης, καθυστερώντας το service κατά τέσσερις μήνες και αρκετά χλμ, έχουν κάθε δικαίωμα να μη σε καλύπτουν. Οι εταιρείες δε νοιάζονται για το λόγο που καθυστέρησες, όσο σημαντικός και να ήταν αυτός για σένα (μπορώ να σε καταλάβω). Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη.
-
Δεν ανοίγω καινούριο θέμα ... μιας και η απορία μου αφορά την εγγύηση των αυτοκινήτων.
Αν σε καινούριο και εντός εγγύησης αυτοκίνητο αλλάξω το radiocd με κάποιο άλλο (καλύτερο και επώνυμο) απο τα μαγαζιά που ασχολούνται με είδη ήχου και εικόνας, συναγερμούς κλπ για αυτοκίνητα ... υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση του αυτοκινήτου ως προς τα ηλεκτρικά, ενώ τα σερβις, έλεγχοι, λάδια κλπ γίνονται σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο?
Άυτονόητο -φαντάζομαι- ότι ο ηλεκτρολόγος επεμβαίνει στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου για συνδέσεις κλπ! -
για να εισαι βεβαιος ρωτα την αντιπροσωπεια, δε βρισκω ομως λογο να μην ισχυει αφου βαλεις αλλο r/cd
σιγα τη μετατροπη
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Άυτονόητο -φαντάζομαι- ότι ο ηλεκτρολόγος επεμβαίνει στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου για συνδέσεις κλπ!
Όχι, δεν είναι τόσο αυτονόητο....
Αν ο ηλεκτρολόγος κάνει σωστά την δουλειά του, δεν πρόκειται να πειράξει ούτε ένα καλώδιο, θα κουμπώσει το νέο radio cd στην φύσα του παλιού. Αν πάλι δουλεύει πολύ ...σέγα και κόφτη, θα σου κάνει ζημιά και στο αυτοκίνητο και στην...εγγύηση.
Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή, ρώτησέ τους ΠΩΣ θα το κάνουν και ιδανικά μείνε εκεί όσο κάνουν την τοποθέτηση.Έχω δει απίστευτα πράγματα από τον...κλάδο και φαντάσου, μιλάω για απλές τοποθετήσεις. Εγώ στην Lancia τα έβαζα μόνος μου, στην BMW πήγα στην αντιπροσωπεία για το iPod adapter.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
για να εισαι βεβαιος ρωτα την αντιπροσωπεια, δε βρισκω ομως λογο να μην ισχυει αφου βαλεις αλλο r/cd
σιγα τη μετατροπηΈλα ντε!
Χάλασε το ραδιοcd του Micra (έχει άλλους 9 μήνες εγγύησης) και σκέφτομαι αντί για επισκευή να τοποθετηθεί ένα καινούριο καλό Mp3 ... για τον πολιτισμό και την εξέλιξη ... του είδους!
Η απάντηση απο την αντιπροσωπία φαντάζομαι θα είναι ... 'υπάρχει ένα καλό multimedia δικό μας για GTR ... ελάτε να σας 'τα' βάλουμε!!!'
Θα τηλεφωνήσω μεθαύριο!Όχι, δεν είναι τόσο αυτονόητο....
Αν ο ηλεκτρολόγος κάνει σωστά την δουλειά του, δεν πρόκειται να πειράξει ούτε ένα καλώδιο, θα κουμπώσει το νέο radio cd στην φύσα του παλιού. Αν πάλι δουλεύει πολύ ...σέγα και κόφτη, θα σου κάνει ζημιά και στο αυτοκίνητο και στην...εγγύηση.
Πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε αλλαγή, ρώτησέ τους ΠΩΣ θα το κάνουν και ιδανικά μείνε εκεί όσο κάνουν την τοποθέτηση.Αυτό θα κάνω ... διότι σ' αυτά τα μαγαζιά ... φτανουν έως καγκουριές!
Ερώτηση για εγγύηση