-
σωστα magic αλλα και εμεις σαν προβατα επι σφαγη?
μποικοταζ οχι για το μποικοταζ αλλα αφου αυτη ειναι η νεα ταξη πραγματων, κατι πρεπει να κανουμε ρε γαμωτο....
σιγουρα τα πραγματα αλλαζουν,αλλα μπορουν να αλλαξουν με λιλαια...
οχι με το περσινο χαλι...χαλι και για αυτους-και για μας...και αλλα αθληματα αλλαζουν, αλλα δεν γινονται χειροτερα!!!
-
Δεν μπορείς να κανεις τίποτα...άν δεν το κάνεις όπως το θέλουν θα το πάνε αλλού...η διαφήμηση έχει και την άλλη πλευρά της...και αυτό είναι ένας μεγάαααλος βωμός που εκει θυσιάζονται τα πάντα....
-
Πολλα θα ηθελα να γραψω αλλα βαρεθηκα να ειμαι ενας απο τους γραφικους ονειροπολους .... αλλωστε αυτα που εγραψαν οι υπολοιποι ειναι ηδη αρκετα.
Ο χρήστης MAGIK έγραψε:
Δεν μπορείς να κανεις τίποτα...άν δεν το κάνεις όπως το θέλουν θα το πάνε αλλού...η διαφήμηση έχει και την άλλη πλευρά της...και αυτό είναι ένας μεγάαααλος βωμός που εκει θυσιάζονται τα πάντα....Δηλαδη αρκει να εχουμε τον 'αγωνα' και ας ειναι οπως να ειναι.
Οχι ευχαριστω δεν θα παρω οπως δεν παιρνω τουλαχιστον για μια πενταετια.
Ευτυχως εχω απεξαρτηθει πληρως . Φετος αν δεν παιρνουσα απο το forum ουτε που θα επαιρνα ειδηση ποτε γινεται. Τυχαια γυριζοντας τα καναλια στην τηλεοραση ειδα τη Πεμπτη οτι αρχισε αλλα και παλι δεν εμεινα ουτε ενα περασμα να δω. Εχει φτασει Σαββατο μεσημερι και ουτε ξερω συμμετοχες αλλα και καμια επαφη με την εξελιξη του αγωνα.
Πληρης αποτοξινωση..
-
Τωρα ειδα οτι ειμαι ο μοναδικος συνδεδεμενος χρηστης .
Που πηγατε οι υπολοιποι? Πηρατε τα βουνα ?
..........
-
Τωρα ειδα οτι ειμαι ο μοναδικος συνδεδεμενο χρηστης .
Που πηγατε οι υπολοιποι? Πηρατε τα βουνα ?
..........
Μπααααααα δε νομίζω.
Μάλλον σε κάποια παραλία πήγανε. -
Καθε πέρισυ και καλύτερα... .. πάμε απ το κακό στο χειρότερο... να ναι καλά η tv .. η ρίζα του κακού
-
Δηλαδη αρκει να εχουμε τον 'αγωνα' και ας ειναι οπως να ειναι.
Οχι ευχαριστω δεν θα παρω οπως δεν παιρνω τουλαχιστον για μια πενταετια.Δυστυχώς φίλε μου δέν τους ενδιαφέρει ούτε η γνώμη σου ούτε η γνώμη μου...και το γεγονός ότι αποχώρησες σκέψου ότι για μερικούς είναι το ζητούμενο......
-
... και είναι τέτοιες ωρες που ανθρωπος κανει τις πιο παρανοικες σκεψεις
...' ε , ρε Bernie που μας χρειαζεται...' -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ti eiχε κοσμο στο σχηματαρι???εγω γιατι δεν τον ειδα???
ημουν στο 1,5 χλμ με προσβαση 600 μετρα απο τον δρομο που παει χαλκιδα και ειχε 200 -250 ατομα.........30 λεπτα απο την αθηνα...
εαν το θεωρεις κοσμο, τοτε πασο.....
απλα στις 2,5 ωρες απο την αθηνα και παρασκευη στο κορφοβουνι ειχε 5000 ανθρωπους(ελατεια αν θυμοσαστε......)
ουτε στην αγια σωτηρα ειχε κοσμο ουτε στο μαρκοπουλο...
μποικοταζ στα λαμογια που θελουν να μας μαντρωσουν(την τσεπη)
αλλιως με τηλεσκοπιο στον ιπποδρομο και τσιμουδια...
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ ενω δεν εχω χασει ακροπολις απο το 83 (ουτε υπερειδικη...)
κοσμο ειχε στην υπερειδικη???
σε συγκριση με πριν 2 χρονια στο οακα ???
εκτος εαν ειναι ευχαριστημενοι με το 1/4 του κοσμου....
αυριο στο βουνο ......
Ήμουν κι εγώ στο σχηματάρι.Η αλήθεια είναι ότι τον κόσμο που συναντούσες παλιότερα δεν τον βλέπεις.Εκεί που ήμουν ζήτημα να είχε 100 άτομα σε ακτίνα 150μ...Πρέπει να προβληματίσει την οργάνωση.Εκτός αν αρκείται μόνο στις υπερειδικές.
-
ειναι προφανες οτι αρκειται μονο στις υπερειδικες , οι διαφιμησεις ανεφεραν μονο τις υπερειδικες 'υπονοωντας' οτι μονο αυτο ειναι το ραλλυ και τιποτα αλλο.
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Δευτερον, οταν σκοτεινιασε η αθλια διοργανωση του 'Ακροπολις' δεν ειχε φροντισει για φωτισμο της πιστας! Απιστευτο οσο και απαραδεκτο!!! Ειχαν οι καραγκιοζηδες αναψει τα φωτα της διαδρομης για τα αλογακια και στην πιστα μαυρα σκοταδια! Οι οδηγοι εβλεπαν με τα φωτα του αυτοκινητου τους! Για αυτο και φωναζαν καθε τοσο οι καημενοι οι θεατες να αναψουν τα φωτα αλλα ματαια, μιας και κανεις απο την οργανωση δεν ειχε φροντισει για φωτισμο της πιστας!Δηλαδή είναι λογικό και αναμενόμενο, να ξοδευτούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (τόσο είναι το κόστος για σωστό φωτισμό ενός τόσο μεγάλου χώρου) για να φωτιστεί η πίστα για τα ~5 τελευταία από τα 32 ζευγάρια (εκκίνηση πρώτου στις 19:00, δηλ. φως ημέρας για 2 ώρες ακόμη).
Πάντως στο Cardiff που είχα δει την παλιά SSS στο λιμάνι (Thyssen) και γινόταν όλη βράδυ (Νοέμβρης στην Ουαλία...) είχε χειρότερο σαφώς φωτισμό από το Μαρκόπουλο για όλους. Μάλλον και οι Αγγλοι δεν αγαπούν τους καημένους τους θεατές τους...
-
γιατί δεν ξεκίνησε η υπερειδική μια ώρα νωρίτερα έτσι ώστε να μην τρέξει κανείς στο σκοτάδι? το να υπολογιστεί ο χρόνος που θα χρειαζόταν για να ολοκληρώσουν τα περάσματα όλα τα πληρώματα ειναι πανέυκολα. Η 'πονηρή' μου σκέψη είναι ..οι εντολές από το WRC είναι να ξεκινήσει στις 19:00 εκείνη την ώρα βολεύονται τα media οι παγκόσμιοι κλπ και τι με νοιαζει για του Ελληνες, και η 'καλή' μου σκέψη είναι πως αυτή είναι η καλύτερη ώρα για να έρθει ο κόσμος και πως δεν έγινε και τίποτα αν κάποια πληρώματα τρέξουν ενω έχει πέσει η νύχτα, τι στα κομμάτια για αγώνες ράλι μιλάμε.
-
Δίκιο έχεις kkot σε όσα αναφέρεις: προφανώς και θα μπορούσε να ξεκινήσει στις 18:00, προφανώς και θα ήταν μέρα για όλους, αλλά από την άλλη προφανώς και βόλευε λιγότερο τα media, προφανώς και βόλευε λιγότερο τον κόσμο να έρθει, προφανώς και θα έκανε περισσότερη ζέστη και θα είχε περισσότερο ήλιο.
Οπότε το εύκολο είναι να αφορίζει κανείς για τους 'καραγκιόζηδες', που δε σκέφτηκαν τους 'κακόμοιρους τους θεατές' (τα ίδια θα γράφονταν και αν είχε ξεκινήσει στις 18:00, πάλι πρόβλημα θα υπήρχε με δυσκολότερη προσέλευση και ζέστη και πολύ ήλιο), αλλά το δύσκολο είναι να συγκεράσεις όλες τις απαιτήσεις, περιλαμβανομένων των περιορισμών κόστους.
-
Χμμμ αμα ειναι ετσι και περυσι επρεπε να μην τα αναψουν τα φωτα και να ειμαστε μεσα στο ΟΑΚΑ με τους φακους για να βλεπουμε και τα αυτοκινητα να ειναι 2 ζευγαρια φωτων που θα κοβουν γυρους σε μια πιστα.
Εγω πηγα να δω τα αυτοκινητα να τρεχουν δεν πηγα να δω τα μαυρα σκοταδια και αν τους αρεσει στην Ουαλια να τρεχουν μεσα στα σκοταδια καλα κανουν. Αλλα το οτι το κανουν στην Ουαλια δεν σημαινει αυτοματως οτι ειναι πιο μαγκες απο εμας και οτι πρεπει να το ανεχτω. Η οργανωση ειχε μαυρα χαλια και δεν πιστευω οτι μπορει καποιος να μας κανει να πιστεψουμε το αντιθετο.
Ακομα και να μην υπολογιζεις τα ανυπαρκτα φωτα δεν γινεται να τους συγχωρεσω το οτι δεν υπηρχε πινακας ανακοινωσεων των αγωνιζομενων με χρονους κλπ. -
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
**Υ/Γ:**Η γνωστή Πόπη που ήτανε και στην παρουσίαση της SSS θυμάμαι πως έγραφε έναντια των rallies τέτοιου είδους!Α! ρε Ποπάκι πως αλλάζουν οι καιροί!
Ανταποδοτικά προγράμματα.
-
Ο χρήστης amstrad έγραψε:
Δευτερον, οταν σκοτεινιασε η αθλια διοργανωση του 'Ακροπολις' δεν ειχε φροντισει για φωτισμο της πιστας! Απιστευτο οσο και απαραδεκτο!!! Ειχαν οι καραγκιοζηδες αναψει τα φωτα της διαδρομης για τα αλογακια και στην πιστα μαυρα σκοταδια! Οι οδηγοι εβλεπαν με τα φωτα του αυτοκινητου τους! Για αυτο και φωναζαν καθε τοσο οι καημενοι οι θεατες να αναψουν τα φωτα αλλα ματαια, μιας και κανεις απο την οργανωση δεν ειχε φροντισει για φωτισμο της πιστας!Δε θα δικαιολογήσω κανέναν, αλλά εχω κουραστεί να διαβάζω πράγματα από ανθρώπους που δεν ξέρουν. Το να ανάψουν τα φώτα ΔΕΝ ήταν δουλειά της οργάνωσης, αλλά του ιπποδρόμου, ο οποίος έδειξε λίγο σταρχιδισμό στο θέμα αυτό, καθώς τους ζητήθηκε να γυρίσουν τα φώτα προς τα μέσα και αυτοί γύρισαν 5-10 λάμπες όλες και όλες. Θα μπορούσες να μου πεις λοιπόν τι φταίει σε αυτό η 'άθλια' οργάνωση, αυτή η παρέα 'καραγκιόζηδων' όταν κάποιος δεν κάνει αυτό που του ζητήθηκε?
Σαν πολλοί ξερόλες μαζευτήκαμε εδώ μέσα...
-
Αυτοι οι ξερολες ειναι πελατες και μαλιστα δυσαρεστημενοι που αμφιβαλλω οτι παρηγορουνται απο το γεγονος οτι φταιει ο ιπποδρομος και οχι η οργανωση του ραλι ή απο το οτι κατι που τους εκοψε τη διασκεδαση επεσε θυμα του κοστους. Ανεξαρτητα με το ποιος φταιει απλα δε θα ξαναρθουν.
-
Δεν έχω αντίρρηση...
Αλλά δεν είναι πιο σωστό να αφορίζεις και να βρίζεις μόνο αν ξέρεις τι έχει συμβεί?
Λέω... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
. Θα μπορούσες να μου πεις λοιπόν τι φταίει σε αυτό η 'άθλια' οργάνωση, αυτή η παρέα 'καραγκιόζηδων' όταν κάποιος δεν κάνει αυτό που του ζητήθηκε?
.Τι πάει να πει 'ζητήθηκε'?
Δεν υπεγράφει σύμβαση/συμβόλαιο ή κάτι που να περγράφει όρους, προϋποθέσεις, οικονομικό σκέλος κλπ? Αν ναι και ήταν όρος της σύμβασης ο φωτισμός, τότε φταίει ο ΟΔΙΕ και άρα η ΕΛΠΑ έπρεπε να προβεί στις όποιες ενέργειες.
Αν όχι τότε φταίει ξεκάθαρα η ΕΛΠΑ.Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν 'ζητάς' πράγματα.
Κάτι τέτοιο ακούγεται και είναι τελείως γελοίο. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
. Θα μπορούσες να μου πεις λοιπόν τι φταίει σε αυτό η 'άθλια' οργάνωση, αυτή η παρέα 'καραγκιόζηδων' όταν κάποιος δεν κάνει αυτό που του ζητήθηκε?
.Τι πάει να πει 'ζητήθηκε'?
Δεν υπεγράφει σύμβαση/συμβόλαιο ή κάτι που να περγράφει όρους, προϋποθέσεις, οικονομικό σκέλος κλπ? Αν ναι και ήταν όρος της σύμβασης ο φωτισμός, τότε φταίει ο ΟΔΙΕ και άρα η ΕΛΠΑ έπρεπε να προβεί στις όποιες ενέργειες.
Αν όχι τότε φταίει ξεκάθαρα η ΕΛΠΑ.Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν 'ζητάς' πράγματα.
Κάτι τέτοιο ακούγεται και είναι τελείως γελοίο.Δεν ήμουν μπροστά όταν έπεσαν οι όποιες υπογραφές.
Απλά λέω τα πράγματα όπως τα ξέρω.
Για λεπτομέρειες όχι σε εμένα.
54ο - SSS Ιππόδρομος