-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Για να το αντιστρέψω, εσύ τι θα πρότεινες ? .
Να σφραγιζεται το αυτοκινητο και να ανοιγεται στην Αθηνα.
Δεν εχουν ολοι την οικονομικη δυνατοτητα να εχουν μηχανικο μαζι τους.- Δες πιο πριν στο παρόν θέμα, όταν έγινε αυτό (με τους εκκεντροφόρους στο Βόλο) πάλι θεωρήθηκε φάουλ.
- Δεν είναι όλοι από την Αθήνα._
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ ΝΑΣΟ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ , ΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΕΛΕΓΧΟ .
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ Η ΕΘΕΑ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ .
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ Ν2 , ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ .ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Τ.Ε. ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ **ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ **, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΛΙΜΑ .
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Στο ότι θα πρέπει να αλλάξουν οι κανονισμοί για να μπορούν να τρέχουν σε όλους τους αγώνες και αυτοί που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα?
Αυτό πρέπει να γίνει Νο1 προτεραιότητα.
Εεεεεεεεε!!!!!! Δεν παίζεστε με τίποτα.... Αγώνες αυτοκινήτου ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!!
Εγώ λέω αυτοί που ΔΕΝ έχουν την οικονομική δυνατότητα να καθίσουν σπίτι τους και με κλήρωση να τους στέλνει η διοργανώτρια λέσχη ένα κύπελλο πότε στον ένα και πότε στον άλλο...
Έχετε συνείδηση του τι σημαίνει Η ΔΗΛΩΣΗ «τρέχω σε αγώνες αυτοκινήτου αλλά δεν έχω την οικονομική δυνατότητα για κάτι τέτοιο» ?
Η δήλωση αυτή είναι ΙΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ σε περίπτωση ατυχήματος τόσο για αυτόν που την κάνει όσο ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ που δέχεται την συμμετοχή αυτή!!!Πως είναι δυνατόν να γίνει δεκτή συμμετοχή χωρίς δήλωση «τεχνικού υπεύθυνου» κατά την διάρκεια του αγώνα? Ή το έχουμε καταργήσει και αυτό?????
Αυτά διαβάζουν από την ΕΘΕΑ και μετά απορείτε γιατί προτιμούν να πάνε για τάβλι...
Speedy
-
Κι όμως. Τελικά εκεί θα καταντήσει το πράγμα. Να υπάρξουν πρόνοιες για να συμμετάσχει και αυτός που δεν μπορεί (και δεν πρέπει αφού δεν μπορεί). Λες και πρόκειται για άδειες περίπτερου και όχι άδειες αγωνιζόμενου που θέλει να κάνει ένα ακριβό και επικίνδυνο σπόρ. Και μετά, θα ζητήσουμε και επιπλέον μέτρα ασφαλείας για να μην πάθει και τίποτα αυτός που δεν μπορεί!
-
Με χαρά δεχτήκαμε σαν ομάδα τον αυτεπάγγελτο τελικό τεχνικό έλεγχο στο τέλος του ράλι Αχαιός, διότι το είδαμε σαν μια ευκαιρία να αποδείξουμε την νομιμότητα του αυτοκινήτου μας. Δεν είδαμε καμία κακοπροαίρετη κίνηση πίσω από αυτό! ΤΟ ΙΔΙΟ θα συμβαίνει και καθε φορα που θα μας 'λύνουν' είτε αυτεπάγγελτα, είτε κατόπιν ένστασης.
Είναι εντελώς παρεξηγημένη η έννοια της ένστασης στην Ελλάδα. Εμείς θεωρούμε ότι η ένσταση αποτελεί απλώς την έκφραση μιας αμφιβολίας. Εφόσον πιστεύουμε ότι τα αυτοκίνητά μας είναι απολύτως νόμιμα και φροντίζουμε με κάθε τρόπο γι' αυτό, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι χίλιες φορές προτιμότερο να μας κάνουν ένσταση παρά να λένε διάφορα πίσω από την πλάτη μας εκτοξεύοντας λάσπη....
Σε τελική ανάλυση η 'σπατάλη' λίγου χρόνου και κόπου, αποτελεί μια ελάχιστη θυσία προκειμένου να έχουμε καθαρό και το κούτελο μας (η συνείδησή μας είναι ήδη καθαρή).
Εξάλλου 'ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!!!!' όπως πολύ σωστά είπε και ο Σωτήρης.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον Χρήστο Μιχελή που μας δάνεισε την ιδιαιτέρως περιποιημένη ομολογκασιόν του (μπράβο σου νοικοκύρη), όσο και τον τεχνικό έφορο κ. Νάσο Παπακώστα για την ευγενική και ανθρώπινη συμπεριφορά απέναντί μας (πράγμα σχετικά σπάνιο σε αυτό το άθλημα).Ο 'τύπος με την κοτσίδα'.
-
NA ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΕΛΑΤΗ , ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΥΓΕΝΙΚΟ Τ.Ε. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ , ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΟΣ P.
AΜ ΕΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ , ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΡΑΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΚΟΡΩΝΗΣ , ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Τ.ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΜΜΕΝΕΣ Η ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ , ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΞΙΛΙΩΝ (ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΔΗΛ.ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ) ΤΟΥ ΡΟΛ ΜΠΑΡ , ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΡΟΛ ΚΕΙΤΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ OMP ΒΙΔΩΤΟ !
ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΔΙΑΒΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΟ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ , ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .
ΤΟ ΚΟΥΦΟ .....ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ , ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΕΝΑ............ ΜΑ ΞΕΡΕΤΕ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε !!! ΑΑΑ ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ , ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ .. ΦΡΑΠΕΚΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ NASS , ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ..........
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ NASS , ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ..........
.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ !!
ΑΠ' ΟΛΑ.....ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Μ. έγραψε:
[.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ !!
ΑΠ' ΟΛΑ.....ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΚΑΙ Η ΚΙΜ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
.....ΕΜΕΝΑ ΠΑΡΤΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΜΕ ΔΙΠΛΗ !!
ΑΠ' ΟΛΑ.....ΦΙΛΙΚΑ
Μ.ΤΚΑΙ Η ΚΙΜ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ?
...ΟΠΩΣ ΝΑΝΑΙ...
ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΑΔΩΤΕΣ ΠΙΤΕΣ !!!!ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ??
ΑΥΤΟΣ ΑΜΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΕΜΑΣ .....ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Εεεεεεεεε!!!!!! Δεν παίζεστε με τίποτα.... Αγώνες αυτοκινήτου ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ!!!!
Εγώ λέω αυτοί που ΔΕΝ έχουν την οικονομική δυνατότητα να καθίσουν σπίτι τους και με κλήρωση να τους στέλνει η διοργανώτρια λέσχη ένα κύπελλο πότε στον ένα και πότε στον άλλο...
Και εγώ λέω πως καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Η οικονομική δυνατότητα είναι κάτι σχετικό.
Το πρόβλημα είναι πως το όριο της ελάχιστης οικονομικής δυνατότητας προκειμένου κάποιος να τρέξει σε αγώνα, τα τελεταία 10 χρόνια αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, χωρίς τίποτε να έχει πάει μπροστά στο χώρο!
Ουδείς το καταλαβαίνει και έτσι οι αγώνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ και σαν αποτέλεσμα, γίνεται το αδιαχώρητο σε GTCC και λοιπές ΠΡΟΣΙΤΕΣ ασχολίες. -
Το πρόβλημα είναι πως το όριο της ελάχιστης οικονομικής δυνατότητας προκειμένου κάποιος να τρέξει σε αγώνα, τα τελεταία 10 χρόνια αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, χωρίς τίποτε να έχει πάει μπροστά στο χώρο!
Ουδείς το καταλαβαίνει .+1000
ΦΙΛΙΚΑ
Μ.Τ -
ΕΣΚΙΣΕΣ TAKINEN .
-
Δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτό που είπε ο πρόεδρος ξεκάθαρα,ότι δε μπορούν να τρέξουν οι μη εχοντες οικονομική ευχέρεια. Οι αγώνες γυρίζουν στις ρίζες τους και είναι για τους λίγους . Όπως όλοι βλέπουμε εξάλλου, γίνονται μεγάλες προσπάθειες απο την ΕΘΕΑ για να κάνει το ξεσκαρτάρισμα.
Σιγά σιγά τα καταφέρνει πάντως, πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι πετυχαίνει τους στόχους της με μαθηματική(ή γεωματρική)ακρίβει(ι)α . -
Παντελονίδειος racing team τέλος κύριοι,
Σιγά σιγα μόνο οι 'φαρδυτσεπίδειος' και 'μεγαλοσπονσορίδειος' racing teams θα τρέχουν. Σπόρ για πλούσιους... -
Και εγώ λέω πως καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
Η οικονομική δυνατότητα είναι κάτι σχετικό.
Ουδείς το καταλαβαίνει και έτσι οι αγώνες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ και σαν αποτέλεσμα, γίνεται το αδιαχώρητο σε GTCC και λοιπές ΠΡΟΣΙΤΕΣ ασχολίες.Γιατί άραγε ήμουνα τόσο σίγουρος για μια τέτοιου είδους απάντηση?
Εκτός από ΒΛΑΚΕΣ είστε και ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ !!!
Εάν θέλετε να ασχολείστε με αυτό που λέγεται αγώνες αυτοκινήτου και μάλιστα να έχετε και γνώμη, να πάτε να ρωτήσετε και να μάθετε τους ΚΑΝΟΝΕΣ του παιγνιδιού αυτού. Διαφορετικά το λιγότερο που καταφέρνετε είναι να βγάζεται γέλιο... πολύ γέλιο...
Και για να κάνετε μια καλή αρχή ξεκινήστε από το ότι ο αγωνιζόμενος ΔΕΝ πρέπει να πληρώνει για να τρέξει, ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ.
Αυτό το μαγικό, επειδή η φαντασία σας δεν μπορεί να το «πιάσει», δεν έχετε παρά να αντιγράψετε το πως γίνεται πολλά χρόνια τώρα σε όλες τις μη τριτοκοσμικές χώρες...
Βέβαια χρειάζεται δουλειά.... και σοβαρή δουλειά.... Κάτι τέτοιο όμως δεν είμαι πεπεισμένος ότι έχετε διάθεση να κάνετε και έτσι προτείνω το κύπελλο δια κληρώσεως.... Λυπάμαι αλλά όπως στρώνετε θα κοιμηθείτε....Περαστικά και καλή ανάρρωση.
Speedy
-
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ.Ποιός είπε το αντίθετο;
Άλλο είπα. Ξαναδιάβασε.
-
Να υπάρχουν λιγότεροι έφοροι (ίσως και όχι πάνω από ένας) αλλά παραπλεύρως με τεχνικό τμήμα εξοπλισμένο με εργαλεία που θα κάνει τους ελέγχους, υπό την καθοδήγηση.
Τώρα θα μου πεις πού θα βρεις μηχανοτεχνίτη να έρθει με 40 ευρώ και να δουλέψει 12ωρο, Κυριακή, εκτός έδρας...
Ε, από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Από την έλλειψη μέσων και σοβαρής αντιμετώπισης από πλευράς ΕΘΕΑ.Κινούμενο συνεργείο δηλαδή
Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να λύνονται όλα τα αυτοκίνητα.
Με ειδικούς σε καμιά 10αριά τύπους αυτοκινήτων.Και όλα αυτά για ποιό λόγο ? Για να 'λύνονται' τα 5 αυτοκίνητα κάθε χρονιά, που, παρότι χωρίς μηχανικό και με περιορισμένα οικονομικά μέσα, κέρδισαν (για να είναι σε τελικό τεχνικό έλεγχο...). Πραγματικά, στους αγώνες που ήμουν μέσα στο 2007 μόνο ένας αγωνιζόμενος σε τελικό τεχνικό έλεγχο είπε 'δεν έχω μηχανικό'. Και βρέθηκε λύση και για αυτόν.
Και επίσης για να επιβραβεύεται ο αγωνιζόμενος που δεν ξέρει να αλλάξει μόνος του τακάκια και μπουζί (διότι περί αυτού πρόκειται στο 90% των περιπτώσεων, δεν ζητήθηκε ποτέ από κανέναν να κατεβάσει κινητήρα).
ΟΚ
Προτιμώ πάντως να κάνω τους τεχνικούς ελέγχους όπως γίνονται ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο, αν το σκεφτείς, με το doping control: είσαι υποχρεωμένος να αποδείξεις πως ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ντοπαρισμένος, δεν είναι ο οργανωτής υποχρεωμένος να αποδείξει πως ήσουν... Και άρα είσαι υποχρεωμένος να υποστείς ό,τι χρειάζεται για να το αποδείξεις αυτό (πχ. δίνεις δείγμα ούρων ή αίματος).
Ο κανονισμός δεν λέει να δώσουμε δείγμα ούρων, ούτε καν να το πάμε για ανάλυση. Λέει πως πρέπει να διαθέτουμε τον εξοπλισμό και το προσωπικό που θα κάνει την ανάλυση!!!!
Ο κανονισμός λέει πως είσαι υποχρεωμένος να κάνεις όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να αποδείξεις πως δεν είσαι ντοπαρισμένος. Ο,τι σου ζητηθεί. Οχι μόνο να δώσεις ούρα ή αίμα αλλά και δυσκολότερα πράγματα, όπως να πληροφορείς τις αρμόδιες αρχές για το που βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή, να ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου στους ελεγκτές στις 7 το πρωί κτλ. κτλ. Δηλαδή πράγματα που από μία έννοια παραβαίνουν ακόμα και νόμιμα δικαιώματά σου. Και όμως, η ουσία δεν είναι τα 'technicalities' αλλά το παραπάνω bold. Ακριβώς το ίδιο και στους αγώνες αυτοκινήτου.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΦΑΟΥΛ ΝΑΣΟ , ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ , ΣΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΕΛΕΓΧΟ .Πάντως απ΄όσο γνωρίζω αποζημιώθηκαν σε ένα ποσοστό για τα έξοδά τους.
Ο ένας είπε μάλιστα, πως ο τεχνικός έφορος - μηχανικός, που του 'έλυσε' αφιλοκερδώς το αυτοκίνητο, του χάλασε τον ιμάντα των εκκεντροφόρων και ζήταγε έξοδα σετ ιμάντα Αυτά για τον takinen και τη μέθοδο που προτείνει.ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΕΛΕΓΧΟΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ,ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ Η ΕΘΕΑ ΣΕ ΕΞΟΔΑ ΔΙΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΙΑΣ ΝΙΚΗΣ , ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ .
Συμφωνώ. Από ένα σημείο και μετά, όποιος θέλει να μάθει, πρέπει να 'πληρώσει'.
Απλά είναι δύσκολο να ορίσει κανείς ποια είναι 'η αξία μίας νίκης', ώστε να κρίνει και το 'δυσανάλογο'
Δηλαδή γιατί ο αγωνιζόμενος με το Evo 'δικαιούται' να του μετρήσουν πχ. τους εκκεντροφόρους ενώ ο άλλος με το 106 όχι ? Στο κάτω-κάτω, με τους ίδιους κανονισμούς δεν τρέχουν όλοι ?ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ Ν2 , ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ .
Βλ. παραπάνω.
ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Τ.Ε. ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ **ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ **, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟ ΚΛΙΜΑ .
Ισχύει για όλους αυτό.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κινούμενο συνεργείο δηλαδή
Με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να λύνονται όλα τα αυτοκίνητα.
Με ειδικούς σε καμιά 10αριά τύπους αυτοκινήτων.Το μοντέλο που περιέγραψα έχει να κάνει με μια γενικότερη θεώρηση των τεχνικών ελέγχων nass και όχι μόνο με τον τελικό τεχνικό έλεγχο.
Και επίσης για να επιβραβεύεται ο αγωνιζόμενος που δεν ξέρει να αλλάξει μόνος του τακάκια και μπουζί (διότι περί αυτού πρόκειται στο 90% των περιπτώσεων, δεν ζητήθηκε ποτέ από κανέναν να κατεβάσει κινητήρα).
και μετά λες
Ο ένας είπε μάλιστα, πως ο τεχνικός έφορος - μηχανικός, που του 'έλυσε' αφιλοκερδώς το αυτοκίνητο, του χάλασε τον ιμάντα των εκκεντροφόρων και ζήταγε έξοδα σετ ιμάντα
Εγώ δεν αναφέρομαι στο 90 αλλά στο 10%. Πχ, αν μου ζητηθεί, θα προσπαθήσω να βγάλω τα τακάκια και τα μπουζί. Δεν το έχω ξανακάνει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι και δύσκολο. Αν όμως μου ζητηθεί να βγάλω ιμάντα χρονισμού στο 106 θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω ιδέα πως γίνεται. (Βέβαια δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσω αλλά λέμε τώρα )
-
Συμφωνώ. Από ένα σημείο και μετά, όποιος θέλει να μάθει, πρέπει **να 'πληρώσει'. ** (τσαμπα δεν μαθαινεις , ειδικα με τα λεφτα του αλλου)Απλά είναι δύσκολο να ορίσει κανείς ποια είναι 'η αξία μίας νίκης', ώστε να κρίνει και το 'δυσανάλογο'
Δηλαδή γιατί ο αγωνιζόμενος με το Evo 'δικαιούται' να του μετρήσουν πχ. τους εκκεντροφόρους ενώ ο άλλος με το 106 όχι ? Στο κάτω-κάτω, με τους ίδιους κανονισμούς δεν τρέχουν όλοι ?βλεπε παρακατω
APR έγραψε:
ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕ ΕΒΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΤΗΣ Ν2 , ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΟΥ . -
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON