-
Το θεμα αγαπητε μου alfa145 , ειναι οτι χρειαζομαστε τετοια παιδια σαν τον Γιωργο , δηλαδη απλα , με αυτογνωσια , ηθος ( αυτο που δειχνει εδω , εκτιμω , δεν τον γνωριζω προσωπικα) , και με ειλικρινεια (κι αυτο το δειχνει) , και το οτι καποια στιγμη ισως ερθει αντιμετωπος με λαθος ατομα που εχει επιλεξει η ΑΡΧΗ του σπορ , και του χαλασουν την διαθεση για συνεχεια στο εργο του , αυτο θα το δουμε στην πορεια ...
Οι επιλογες οπως γνωριζουμε ολοι , ειναι δυσκολο παιχνιδι , και βλεπουμε π.χ. οτι η αρχη μας ειχε στο τραπεζι **των αποφασεων των αγωνων ** εναν ασχετο με τους αγωνες , εναν αθλητη , που ολοι ελεγαν για ηθος , σοβαροτητα , και με την θεση που ειχε στην κυβερνηση , θα μπορουσε να βοηθησει .....σε διαφορες διεκπαιρεωσεις
Ειδαμε ομως πως ολα αυτα τα προσοντα ...... κατερρευσαν σε μια νυχτα , οποτε γιατι να μην καταρευσει κι ενας οπως λες , αν πραγματι ειναι και στο εγγυς μελλον ?Η υπομονη μας λειπει ? η ολα τα υπολοιπα ειναι τελεια , και θα χαλασει η σουπα ?
-
καλησπερα στην παρεα.ενα πρωτο συγνωμη για το οτι δεν εχω δικο μου υπολογιστη και αυτος που χρησιμοποιω να μην ειναι παντα διαθεσιμος τις ωρες που μπορω-θελω εγω να επικοινωνησω με το φορουμ. οποτε σε περιπτωση που αργησω να απαντησω συγχωρεστε με αλλα δεν το κανω ηθελημενα.δεν το αποφευγω.ενα δευτερο συγνωμη που παρεξηγησα τα λογια του φιλου alfa145.επειδη δεν γνωριζω και πολλες λεπτομερεις για τον αλεξιπτωτιστη που αναφερεις και εσυ και ο κυριος χρηστος θεωρησα κακως βεβαια οτι υπονοουσες κατι για αλεξη και νασο. σε ευχαριστω που το ξεκαθαρισες και συγνωμη και παλι απο την μερια μου. να ρωτησω τωρα εγω κατι με ολο το θαρρος και τον σεβασμο απεναντι σε εσας.αυτους τους αλεξιπτωτιστες που ειναι ασχετοι με το αθλημα που θελουν να κανουν κακο σε αυτο που αγαπαμε τοσο πολυ ολοι μας δεν υπαρχει τροπος να τους απομονωσουμε? ειμαστε τοσοι και ειναι μετρημενοι στα δακτυλα ενος χεριου....καποιος τροπος θα υπαρχει....
κλεινοντας μετα τα 2 συγνωμη να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω στον κυριο χρηστο για τα καλα του λογια. ενα ειναι σιγουρο κυριε χρηστο. το γνωριζω πολυ καλα οτι θα βρω εμποδια εμπρος σε αυτο που παω να κανω-μαθω. το θεμα ειναι οτι αν χρειαστει να κανω κατι περα απο τις δυναμεις μου κατι που θα μου το επιβαλλουν οι αποπανω (ειδικα για θεμα ασφαλειας αγωνιστικου και αγωνιζομενων) δεν θα διστασσω να αποχωρησω.και ας με πουν κοτα και ας πουν οτι δεν το παλεψα. προτιμω να κοιμαμαι ησυχος με την συνειδηση μου καθαρη παρα να εχω παρει στο λαιμο μου φιλους συναθλητες που δεν φταινε σε κατι και κινδυνεψαν απο τους αναρμοδιους και ασχετους εκει ψηλα. με εκιμηση προς ολους σας. γιωργος. -
μπράβο ρε gns. Αυτά που γράφεις μας δίνουν ελπίδα για το μέλλον. Ας φωνάζουμε εμείς για τα στραβά που συμβαίνουν γύρω μας για να τα αξιοποιείτε απο την πλευρά σας και να προχωράτε μπροστά αποφεύγοντας τις κακοτοπιές.
Οσο για σένα 'πανπόνηρε' APR αν όντως έχεις απορία διάβασε την τελευταία εγκύκλιο του 2007 σκέψου ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός, και θα καταλάβεις τα περί αναξιοπιστίας και αλεξιπτωτισμού κάποιων που θέλουν να επέμβουν στη δουλειά του Νάσου, του Αλέξη κλπ.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μη χρειαστεί να επανέλθω. -
Εγκύκλιος 19 /2007
Δεκέμβριος 2007
Θέμα: Τεχνικά θέματα Ιστορικών Αυτοκινήτων
Όπως είχε ανακοινωθεί στο ετήσιο Σεμινάριο των Ιστορικών τον Φεβρουάριο του 2007, Επιτρέπεται η χρήση μηχανικών μερών διαφορετικών από αυτά που αναφέρονται στα δελτία αναγνώρισης, εκτός από μπλόκ μηχανής- κυλινδροκεφαλή- κιβώτιο ταχυτήτων και διαφορικό, εφόσον προσκομισθούν έγγραφα στην Επιτροπή Ιστορικού Αυτοκινήτου, που να αποδεικνύουν ότι δεν κατασκευάζονται πλέον και δεν κυκλοφορούν στο εμπόριο τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά. Τα ανωτέρω ισχύουν για Εθνικούς αγώνες ιστορικών Αυτοκινήτων.
AYTHN ENNOOYME ? Αλφα 145 ........
-
Αυτήν ακριβώς φίλε APR.
Που είναι παράνομη και anfair, ή αλλοιώς μη ηθική.
Και είναι παράνομη διότι απο το Σύνταγμα της Ελλάδας έχει κατοχυρωθεί η μη αναδρομικότης των Νόμων όπως μπορεί να σου εξηγήσει και ο εκπρόσωπος του ΣΟΑΑ στην ΕΘΕΑ που είναι και διαπρεπής Νομικός.
(Με την ευκαιρία.Γιάννη έχω στοιχηματίσει ότι αγνούσες την ιστορία ή ότι διάφώνησες με την έκδοση της εγκυκλίου.Εχω δίκιο;)
Ειναι επίσης μη ηθική, γιατί αναφέρεται σε κάτι ανακοινώσεις που ειπώθηκαν κάπου -κάποτε χωρίς να υπάρχει ένα επίσημο κείμενο για τα αποφασισθέντα, δηλαδή εγκύκλιος.
Α αι κάτι άλλο. Μήπως οι συντάκτες της Εγκυκλίου πρέπει πρώτα να διαβάσουν τον ΕΑΚ για να μάθουν ότι οι Επιτροπές εισηγούνται και κατόπιν αποφασίζει ΜΟΝΟΝ η ΕΘΕΑ; Δε τα έμαθαν αυτά όταν παρακολούθησαν σεμινάρια δοκίμων κριτών, στελεχών, ή τεχνικών εφόρων;
Η μήπως δεν έχουν πατήσει ποτέ σε σεμινάριο, δεν έχουν καθίσει σε μπακετ ή δεν έχουν σκουπίσει Ριτσώνα;
Και κάτι τελευταίο. Ο εκπρόσωπος των βετεράνων στην επιτροπή, που είναι και γνώστης, όταν συζητιόταν η εγκύκλιος δεν τους πληροφόρησε ότι η κάθε αντιπροσωπεία θα εκδίδει βεβαίωση ότι (αφού δε παράγεται ένα αυτοκίνητο εδω και 20 χρόνια) δεν υπάρχουν ανταλλακτικά επομένως η εγκύκλιος στην ουσία είναι άχρηστη;
Και τότε; Τι θα κάνουν οι Τεχνικοι έφοροι και πως θα κρίνονται μετα απο τους προϊσταμένους τους;;;;;
Θέλεις και άλλη ανάλυση φίλε APR ή σε έπεισα; -
Δεν με επεισες alfa 145 , και επειδη δεν ειμαι ουτε παμπονηρος ουτε πανεξυπνος , θαθελα να μου αναλυσεις που αποσκοπουσε αυτη η εγκυκλιος που ** ετσι **, και για ποιον λογο !
Απλα πεστα σαν να ειμαι τελειως ...γκαου
-
Αφου επιμένεις, διάβαζε. Οχι γιατί δεν ξέρεις, αλλά για να μαθαίνουν οι νέοι και να αποφεύγουν....τις κακοτοπιές.
Ανάβαση Ριτσώνας 2-3 Δεκεμβρίου. Τελευταίος αγώνας του 2007.
Στην κατηγορία των Ιστορικών αυτοκινήτων συμμετάχει ο κος Ρόκκος με Alfa Romeo. Κατά τον τελικό Τεχνικό έλεγχο εντοπίζονται ουσιώδεις παραβάσεις στο αυτοκίνητο, και η υπόθεση οδεύει στους αγωνοδίκες.
Εκεί αρχίζουν οι πιέσεις από 'υψηλά ισταμένο' προσώπο στη ιεραρχία των αγώνων για αθώωσή του. Πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που στην προηγειθείσα Ανάβαση Πορταριάς έιχε ασκήσει και πάλι παρεμβάσεις για τον ίδιο αγωνιζόμενο, για κάποιες άλλες παραβάσεις.
Λίγες μέρες μετά (γύρω στις 10/12) εκδίδεται η εγκύκλιος 19/2007 που φωτογραφίζει την περίπτωση της παρανομίας της Ριτσώνας και ανοίγει δρόμο για αθώωση του αγωνιζομένου.
Οι αγωνοδίκες όμως -προς τιμήν τους - την αγνοούν και εκδίδουν καταδικαστική απόφαση,προφανως μη δεχόμενοι την αναδρομικότητά αλλά και το περιεχόμενό της,
Μέχρι εδώ όλα καλά, και καταλαβαίνεις γιατί τη θεωρώ (βλεπε προηγούμενο μήνυμά μου, πιο πάνω) παράνομη και, μη ηθική.
Βέβαια εδώ εκτεθειμένη βγαίνει η ΕΘΕΑ που είναι και η μόνη που δικαιόυται να εκίδει κανονισμούς- εγκυκλίους με βάση τον ΕΑΚ.
Στη συνέχεια ο οδηγός προσέφυγε στη Ελανόδικο Επιτροπή. Εκεί εμφανίστηκε σαν μάρτυρας υπεράσπισής του το ίδιο 'υψηλά ιστάμενο' πρόσωπο που έχει θεσμικό ρόλο στον χώρο των αγώνων αυτοκινήτου.
Αλλά και πάλι χάνεται η υπόθεση, κυρίως διότι η εισήγηση των Τεχνικών Εφόρων αλλά και η απόφαση ων Αγωνοδικών δεν άφηναν κανένα περιθώριο αθώωσης.
Και τώρα θα μου πείς γιατί μετά από όλα αυτά, αφού θριάμβευσε η νομιμότητα εις βαρος των παρεμβάσεων κάποιων, γιατί φωνάζεις?
Ε λοιπόν φίλε μου,το αποτέλεσμα ήταν αντί να 'τραβήξουν το αυτί' στο πιο πάνω θεσμικό πρόσωπο του ανέθεσαν την εποπτεία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Γιατί ρε φίλε?
Μήπως για να φτιάξει νεους Τεχνικούς Εφόρους, 'κατασκευασμένους' στα μέτρα του και ελεγχόμενους?
Πόσο χαμηλά θα φτάσουμε ρε παιδιά?
Τα άκουσες φίλε gns? -
καλημερα στην παρεα.διαβασα τα παραπανω.γνωριζω καποια πραγματα για την υποθεση ροκκου και αυτα διαβαζοντας απο rally.gr και περιοδικα αυτοκινητου αλλα επιτρεψτε μου να πω την αμαρτια μου.δεν εχω γνωσεις για τα ιστορικα αυτοκινητα.λογω ηλικιας οταν καποια απο αυτα πρωταγωνιστουσαν εγω ακομη πηγαινα σχολειο.μου αρεσει να τα βλεπω να πηγαινουν με το πλαι και να παλευουν μεταξυ τους αλλα μεχρι εκει. χαιρομαι που αυτοι που τα εχουν τα αγαπουν και τα συντηρουν και τα εχουν σε αυτη την κατασταση.δεν γνωριζω.δεν εχω αποψη. φιλε μου alfa145 δεν ξερω για ποιον αναφερεσαι.στο σεμιναριο που πηγα δεν γνωρισα καποιον που να μας συστηθηκε σαν ανωτερος ολων των Τ.Ε. εγω ειχα ματια και αυτια στους δασκαλους μου.θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα γνωρισω αυτον που αναφερεσαι και μολις αποκτησω εικονα και αποψη θα σου πω.(προς ενημερωση σου οι νεοι δοκιμοι που ημασταν στο σεμιναριο το σαββατο ειμασταν μονο 12 ατομα). επισης θελω να πιστευω οτι το εν λογω ατομο θα ξεκινησει τις οποιες αλλαγες θελει να κανει απο τους παλιους και οχι απο τους νεους T.E. κρινω πως αυτοι σαν πιο εμπειροι απο εμενα θα αντιμετωπισουν την κατασταση αναλογα και οπως πρεπει. θελω και ελπιζω....θα το δειξει η νεκροψια....με εκτιμηση.γιωργος
-
Καλημέρα φίλε gns.
Χαίρομαι για αυτά που γράφεις, δίοτι φαίνεται ότι 'δε μασάς'.
Αυτά που γράφω πιο πάνω, τα γράφω όχι για να ενημερώσω τον APR (που πίστεψέ με) τα ξέρει σε κάθε λεπτομέρεια, αλλά για να ενημερωθείτε εσείς οι νέοι για τις παρανομίες της επιτροπής Ιστορικού αυτοκινήτου και τις επακόλουθες ευθύνες της ΕΘ.Ε.Α. που οχι μόνο την κάλυψε, αλλά φαίνεται οτι επιβράβευσε τον προεδρό της αναθέτοντάς του νέα καθήκοντα εποπτείας των Τεχνικών Εφόρων. Αυτών δηλαδή που δε δέχθηκαν να του κάνουν τη χάρη και να παρανομήσουν.
Εσεις οι νέοι είσατε η ελπίδα να απομονώσετε αυτούς για τους οποίους αναφέρομαι.Βλέπεις, πολλοί απο εμας τους παληούς - μπλεγμένοι στο σύστημα - φοβόμαστε να μιλήσουμε μη χάσουμε τα 'οφίτσια' στο χώρο...... -
Ο χρήστης alfa145 έγραψε:
...
Εσεις οι νέοι είσατε η ελπίδα να απομονώσετε αυτούς για τους οποίους αναφέρομαι.Βλέπεις, πολλοί απο εμας τους παληούς - μπλεγμένοι στο σύστημα - φοβόμαστε να μιλήσουμε μη χάσουμε τα 'οφίτσια' στο χώρο......Ορμώμενος από τα παραπάνω, με πολύ συμπάθια για όλους, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι πρέπει να έχουμε καλά χαραγμένο στο πίσω μέρος του μυαλού μας την ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ήμασταν ΟΛΟΙ και είμαστε ΟΛΟΙ μια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ που όπως έλεγε και κάποιος βλάκας πολιτικός «Δεν μας ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας...».
Γι’ αυτό το λόγο και για διάφορους άλλους πολλούς, σε προσωπικό επίπεδο για τον καθένα..., τα «οφίτσια», οι «καρέκλες», τα «προεδριλίκια» κλπ. αστείοι τίτλοι και γαλόνια είναι υποτιμητικοί στην περίπτωση μας... και το μόνο που κάνουν είναι να προξενούν αυτό το ελαφρό γνωστό μειδίαμα στο άκουσμα τους...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥ ΒΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥ!!!
Ο νοών νοήτω...Με πολύ αγάπη και συμπάθεια και για τους ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ.
Speedy
-
Να ρωτησω κατι?
Απο οσο εχω μαθει διαβαζοντας και αλλου (απο internet παντα), το σκεπτικο του κου Ροκκου ηταν οτι, ναι μεν ηταν τυποις παρανομος, αλλα οι παρανομιες του ειχαν σαν αποτελεσμα το μοτερ του να ειναι κατωτερο σε αποδοση απο το υποτιθεμενο νομιμο μοτερ. Βασιστηκε δε και στο οτι τα original ανταλλακτικα δεν υπαρχουν πλεον στο εμποριο.
Αυτο σαν σκεπτικο εχει βαση?
Θα το πηγαινα και αλλου πχ στα φρενα των 106, αλλα ειναι κατι που εχει συζητηθει πολυ. Γενικως αν μια παρανομια δεν αποφερει κερδος, πως αντιμετωπιζεται? Ισχυει οτι ειναι επουσιωδη παρεμβαση και επιφερει μονο χρηματικο προστιμο? Ή βλακειες λεω? -
Αγαπητέ timkoul
Η απάντηση είναι ότι οι Τεχνικοί έφοροι, οι αγωνοδίκες και η Ελανόδικος επιτροπή αποφάνθηκαν με τον ίδιο τρόπο, ότι δηλαδή υπήρε παρανομία η οποία εκ των πραγμάτων υποστηρίχθηκε (και δικαίως απο την πλευρά του) απο τον κο Ρ'οκκο τον οποίο τιμώ και σέβομαι.
Το θέμα μας είναι οι παρανομίες και παρατυπίες του προέδρου της επιτροπής αυτοκινήτου και σε συνέχεια η κάλυψή του απο τη ΕΘΕΑ....
Αλλά αλήθεια τι λένε ό ΣΟΑΑ, ο ΣΟΑΒΕ και ο ΣΒΟΕ για τα μέλη τους στην επιτροπή Ιστορικών αυτοκινήτων και στην ΕΘΕΑ?
Συμφωνούν με όσα μεθοδεύτηκαν?
Γιατί δε μιλάνε??? -
Ο χρήστης SPEEDY έγραψε:
Ήμασταν ΟΛΟΙ και είμαστε ΟΛΟΙ μια ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ που όπως έλεγε και κάποιος βλάκας πολιτικός «Δεν μας ξέρει ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας...».
Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν όταν έβλεπα την ΣΟΑΑΒΕάδα Νο2 στην τηλεόραση... ούτε στα μεσημεριανά του Star δε μας βάζουνε λέμε
anyway, είμαι off-topic και δεν συνεχίζω τίποτα άλλο... -
Σύμφωνα με τεχνικό έφορο σε κάποιον τεχνικό έλεγχο (δε θα αναφέρω το όνομά του), είναι αποφασισμένος θα προωθήσει την κατάργηση από το 2009 της στήριξης των καθισμάτων στο πάτωμα σύμφωνα με το σχέδιο Νο 253-52 του J. Σκοπός του είναι από το 2009 να επιτρέπεται μόνον η στήριξη με τους δύο εγκάρσιους δοκούς η οποία ανασηκώνει το κάθισμα από το πάτωμα κατά τουλάχιστον 6 cm. (πάχος δοκού+ύψος που απαιτείται για να περάσει η βίδα).
Παρακαλώ τους τεχνικούς εφόρους να απαντήσουν αν τελικά θα ισχύσει κάτι τέτοιο. Ο λόγος της ερώτησής μου είναι ότι αν ισχύσει αυτό το κράνος μου θα χρειάζεται να βγει πάνω από την οροφή (έχω ύψος 1,89), οπότε είμαι υποχρεωμένος να πουλήσω το αυτοκίνητο για λόγους ασφαλείας. Σας παρακαλώ απαντήστε εγκαίρως καθώς αρχίζει η περίοδος πωλήσεων των αγωνιστικών. -
Aν εβαζες μια φωτο απο την μεχρι τωρα βαση σου φιλε yugo ισως διαφωτησεις καλυτερα ....Συνηθως (στα περισσοτρα αγωνιστικα)με τις βασεις του τυπου της νεας προτασης η θεση οδηγησης παει χαμηλοτερα ...
Θα πρεπει να ειναι ιδιαιτερη περιπτωση το δικο σου , και σπανια .
Και μια πληροφορια σχετικη ...υπαρχουν ετοιμες πλεον τετοιες βασεις στο εμποριο αγωνιστικων ειδων , γιουνιβερσαλ ομως ....εκτος των ειδικων οπως των evo groupN που ειχε ξεκινησει το θεμα .
-
Φίλε yugo δεν ξέρω αν είσαι εσύ που είχα μια σχετική συζήτηση πρόσφατα, πάντως θεωρώ πολύ απίθανο να καταργηθεί ένα άρθρο κανονισμού της FIA σε εθνικό επίπεδο και ας κάνει ό,τι μπορεί ο όποιος τεχνικός έφορος στο είπε. Σίγουρα μια καλά φτιαγμένη βάση με ράβδους (είτε εμπορίου, που λέει ο APR, είτε ιδιοκατασκευή) είναι πολύ καλύτερη από την πλειονότητα των στηρίξεων στο πάτωμα (εξαιρέσεις υπάρχουν και προς τις δύο πλευρές, προφανώς), αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να καταργηθεί ένας κανονισμός που υπάρχει πολλά χρόνια τώρα και που η FIA δεν έχει πρόθεση να τον αλλάξει.
-
Ευχαριστώ φίλε nass. Όχι, δεν ήμουν εγώ αυτός με τον οποίο είχες σχετική συζήτηση.
Παρεμπιπτόντως, γι' αυτό που λέει ο APR έχει δίκιο μόνο στις περιπτώσεις που το κάθισμα έχει από κάτω τα σπειρώματα. Αν τα σπειρώματα είναι στο πλάι, όπως επίτηδες διάλεξα στο δικό μου κάθισμα, το κάθισμα μπορεί να πάει μέχρι και 1,5 πόντο από το πάτωμα.
-
Εχει γεμισει ο τοπος ,απο 40 χρονια βελτιωτες και χατζημαστορους και φωσκολους και προκοπη δεν βλεπω.
-
Αγαπητε φιλε πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ξεκινας σχεδον σε καθε ποστ με το βελτιωτης , αγωνζομενος , κριτης και Τ.Ε .Αν θες απλα να μας πεισεις οτι εισαι ο ανθρωπος 4 σε 1 οκ οτι πεις εσυ.
Δευτερον το οτι εισαι πραγματικος βελτιωτης εσυ το λες και γιατι να το πιστεψω.Να μας ελεγες και τι εχεις βελτιωσει μπας και ...... η ποιους δεκαδες αγωνιζομενους εχεις φτιαξει......
Τριτον πηξαμε στο εμπεριστατωμενο απο ΦΩΣΚΟΛΟΥΣ.
Τεταρτον πιστεψε με καταλαβαινω πολυ καλα τι γραφετε και τι λεγετε και ξερω που θα ζητησω πληροφοριες οταν θελω να μαθω κατι εμπεριστατωμενα.
Πεμπτον 40 χρονια τωρα απο κατι εμπεριστατωμενους γινονται ολα μανταρα και τωρα μου λες απο πανω για την νεα γενια.Την νεα γενια που μαζεψε τα μπογαλακια της και πηγε σ αλλη παραλια(θα θυμισω απλα 4-5 γινε και κατι αλλα νεαρα τσαμπιονια).Που αντι να υπαρχουν κανονισμοι που να κρατουν τους νεους τους διωχνουν.
Τελος δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, αλλα παρ οτι αρκετα νεος τυγχανει να γνωριζω αρκετα καλα τον χωρο και τα προβληματα του .Και αγανακτω γιατι απλα διαιωνιζονται. -
Μα η οργάνωση των αγώνων για να πάει μπροστά χρειάζεται να τη δούμε σαν βιοπορισμό, κοινός οποιος το κάνει πρέπει να το κάνει επαγγελματικά με σκοπο εννοείται και το κέρδος. Το πρόβλημα είναι οτι αρκετοι δεν το βλέπουν βιοποριστικά αλλα σαν ευκαιρία για να γεμίσει η τσέπη κάνοντας μια αρπαχτή. Αν το δούν επαγγελματικά με ένα λογικό κέρδος σε βάθος χρόνου κτλπ. κτλπ. μόνο τότε θα έρθει η αλλαγή.
TEΧNΙΚΩΝ ΕΦΟΡΩΝ ΠΟΣΤ KAI OXI MONON