-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχουν δύναμη οι εταιρίες δίσκων. Κι αυτοί τους κάνουν ζημιά. Μικρή, αλλά ζημιά. Κι όποιος έχει πάρα πολλά λεφτά, δεν ανέχεται να χάνει μια δεκάρα.
Τώρα θυμήθηκα τη μέθοδο του 'spamigation' (σε ελεύθερη μετάδοση 'μαζικές αυτοματοποιημένες μηνύσεις) που χρησιμοποίησε η RIAA εναντίον όσων είχαν κατεβάσει τραγούδια μέσω file-sharing.
Και που να σε είχα σε εκδίκαση μηνύσεων που είχαν υποβάλλει σωρηδόν σε κάτι μαγαζιά μιας 'πόλης' και 5 γύρω χωριών (μέχρι και σε καφενεία) κάτι τύποι από κάτι 'προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας', επειδή έπαιζαν μουσική δίχως να έχουν πληρώσει.
Καταδικάστηκαν ΟΛΟΙ. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
... καλο θα'ναι να μην ειμαστε απολυτοι πανω στην τιμωρια, ειδικα οταν αυτη αφορα μονο τους αλλους..Στο σημείο αυτό μας καλώ να θυμηθούμε ότι δεν το σκότωσαν το παλικάρι, έπεσε από το μπαλκόνι.
Και μάλιστα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. -
Γιατί να μη πηδήξει; Αν τον έπιαναν θα τον έδερναν αλλά αυτό που πραγματικά θα πονούσε ήταν η κατάσχεση των cd-dvd.
-
Εντάξει, έβγαλε ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για το περιστατικό. Τα χώνει στην κυβέρνηση και στον Πολύδωρα.
Σύντομα και στους αντιδραστικούς του 4ΤForum. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
στειλε του mail, γράφει και στους 4Τ καμιά φοράΜωρε στους 4Τ ας γράφει, αλλα δε φαντάζομαι να είναι τόσο δακρύβρεχτα τα άρθρα του....
Οι απαντήσεις των υπολοίπων πάντως με κάλυψαν και δεν έχω να προσθέσω κάτι το ιδιαίτερο. Γνωμη μου είναι πως το άρθρο που έχει παραθέσει ο Χρήστος Λάππας πιο πριν, είναι πολύ πιο ουσιαστικό, περιεκτικό σε νόημα κι επιχειρήματα, χωρίς 'κορώνες' και 'τυμπανοκρουσίες'.
-
Αν δεν κάνω λάθος ο τζίρος από την μουσική πειρατεία ανέρχεται σε εκ ευρώ.
Έτσι όπως το παρουσιάζουν μερικοί είναι σαν να έχει κάθε νιγηριανός ή κογκολέζος κ από ένα cd player κ μια ντουζίνα cd και αντιγράφουν ανάλογα με τα γούστα τους ορισμένα τραγουδάκια για να προσφέρουν κοινωνικό έργο στους Έλληνες.
Πρόκειται για επιχείρηση,πολύ καλά οργανωμένη και με απίστευτα κέρδη(δεν ξέρω για τους 'έγχρωμους' υπαλλήλους,αλλά για τα αφεντικά σίγουρα).Όσο για την αστυνομία,συμφωνώ,ή αντιμετωπίζει σωστά το θέμα ή τους αφήνει στην ησυχία τους να κερδίζουν για λογαριασμό άλλων.
Κυνηγητά ίσα ίσα για να τους κάνουν να τρέχουν κ να αλλάζουν στέκια,ξύλο κλπ είναι απαράδεκτα.Αλλά όχι και μικροπαρανομία η μουσική πειρατεία
-
Ας προσφερανε σε λογικες τιμες τα προιοντα τους ωστε να μην τα κατεβαζουν-αγοραζουν μαυρα.
Πριν 10-15 χρονια που πηγαινε για καταργηση το βινυλιο λεγανε οτι με τα cd θα ειναι πιο φτηνα κλπ κλπ Τεσπα ειναι παρανομο μεν αλλα αντι να κυνηγανε τους μαυρουκους που πουλανε cd ας πανε να πιασουν κανα εμπορο ναρκωτικών
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
αντι να κυνηγανε τους μαυρουκους που πουλανε cd ας πανε να πιασουν κανα εμπορο ναρκωτικώνΟι μαυρούκοι δεν σε γαζώνουν με Ούζι και Καλάσνικοφ.
-
Αυτα πες τα στους μπατσους στο Μπρονξ!
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Συμπληρώνω επίσης ότι οι παραβάτες θα πρέπει να διώκονται -με τον ίδιο ζήλο- ανεξαρτήτως χρώματος, πολιτικών πεποιθήσεων, φύλου και θρησκείας.και τάξης
Μωρε στους 4Τ ας γράφει, αλλα δε φαντάζομαι να είναι τόσο δακρύβρεχτα τα άρθρα του....
Οι απαντήσεις των υπολοίπων πάντως με κάλυψαν και δεν έχω να προσθέσω κάτι το ιδιαίτερο. Γνωμη μου είναι πως το άρθρο που έχει παραθέσει ο Χρήστος Λάππας πιο πριν, είναι πολύ πιο ουσιαστικό, περιεκτικό σε νόημα κι επιχειρήματα, χωρίς 'κορώνες' και 'τυμπανοκρουσίες'.
Όταν οι κορώνες εξυμνούν την υπέροχη κοινωνία που ζούμε (εγώ, εσύ, ο Αμερικάνος, ο Ιταλός) είναι καλές. Όταν προβληματίζουν και δεν χαϊδεύουν αυτάκια είναι προϊόντα της φαντασίας κάποιων γραφικών.
Δε γαμιέται. Εμείς να είμαστε καλά. Ας κυνηγήσουμε μέχρι θανάτου όποιον μπορούμε (στους νταβάδες πάμε πάσο ).Πριν λίγο Ζητάς κυνηγούσε πιτσιρικά με παπί στα στενά του Δήμου που μένω. Ο πιτσιρικάς μάλλον πρέπει να ήταν μεγάλο μούτρο. Αν τον οδηγούσε σε κανά τοίχο θα λέγαν κάποιοι το κωλόπαιδο τα θελε και τα παθε.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Πριν λίγο Ζητάς κυνηγούσε πιτσιρικά με παπί στα στενά του Δήμου που μένω. Ο πιτσιρικάς μάλλον πρέπει να ήταν μεγάλο μούτρο. Αν τον οδηγούσε σε κανά τοίχο θα λέγαν κάποιοι το κωλόπαιδο τα θελε και τα παθε.η αληθεια ειναι οτι αν ξερεις να φερθεις πολλοι ζηταδες ειναι (ηταν τουλαχιστον, τωρα ισως εχουν αλλαξει) κυριλε..
οταν ημουν πιτσιρικας που εχωνα φουλ σβουραριες με φτιαγμενα παπια και τετοια σπανια αντιμετωπιζα προβλημα..
και ο λογος; ενω εκανα μαλακιες, ηξερα να φερθω**(προσοχη: ακολουθουν αχρηστες πληροφοριες με μπολικη πολιτικη μη-ορθοτητα. οι πολιτικα ορθοι δημοκρατες παρακαλουνται οπως προχωρησουν στην επομενη δημοσιευση) **
τις περισσοτερες φορες ηταν πολυ κυριλε τυπαδες οι ζηταδες, μιλουσαμε για αθλητικα, μου ελεγαν μαλακιες του στιλ 'ρε μαλακα η αδερφη μου ειναι μικροτερη απο σενα και εχει βγαλει διπλωμα και δεν κανει *τετοιες ανωριμοτητες' κ.α. τετοια..
ακομα και στο τμημα (που πολλες φορες κατεληγα επειδη δεν ειχα χαρτια) σπανια με βαζανε στο κρατητηριο, καθομουν στο γραφειο του αξιωματικου και του εκανα παρεα
μια φορα ειχαμε παραγγειλει κιολας φαγητο.. μετρουσε πολυ η εμπειρια
βασικα τωρα εχουν στραβωσει τα τελευταια χρονια, ισως επειδη εχουν αγριεψει και οι παπακηδες και δεν ειναι απλα καγκουρες οπως ημασταν εμεις αλλα κανουν και αλλες μλκιες (κλεβουν τραπεζες, βιαζουν, ληστευουν γιαγιαδες, πουλανε ναρκωτικα εκστασι εξω απο δημοτικα σχολεια και νηπιαγωγεια και ειναι απογονοι του αττιλα του ουνου..
και φυσικα οταν εχεις κανει παπαρια και εχεις και υφακι λογικο ειναι να στραβωνουν..
μαζι μου μια φορα ειχαν στραβωσει πολυ, επειδη την κοπανησα απο σημα, και τελικα με πιασανε (αλλες φορες τα καταφερνα - σε αλλες περιοχες παντα, γιατι στη ν.σμυρνη στο ΚΒ αστυνομικο τμημα ημουν μονιμος πελατης και με ξερανε ολοι και δεν με επαιρνε να κανω τετοιες μαλακιες)
εκει νταξ ειχε φρικαρει ο μπατσος, και τελικα ηρθε ο πατερας μου στο τμημα και με πηρε γιατι ακομα εκει θα ημουν (δεν ειχα ουτε χαρτια πανω μου, τιποτα)
εντωμεταξυ τοτε ηταν και κυριλε τα πραγματα.. δηλαδη δεν ειχες διπλωμα -δεν ετρεχε και τιποτα, ετρωγες ενα δικαστηριο, πηγαινες στην ομονοια στο ανηλικων και τους ελεγες οτι δεν θα το ξανακανεις και σε αφηναν.. μεχρι πριν μερικα χρονια μου ερχονταν ακομα τετοια δικαστηρια στο σπιτι (πρεπει να εχω παει σε καμια 10αρια βασικα, ισως και παραπανω), και η μλκια ειναι οτι τα τελευταια δεν ηταν στο ανηλικων (επειδη ειχα ενηλικιωθει) αλλα επρεπε να τρεχεις και να χασεις μια μερα ακουγοντας για κουφες υποθεσεις του στιλ 'ο γειτονας εβαλε μια κεραια και απο τοτε εχω συνεχεια πονοκεφαλο' καθως οι 'σοβαρες' υποθεσεις φευγαν παντα πρωτες.. και ηταν κιολας εκει ενα τσουρμο δικηγοροι που σου ορμουσαν σαν τα κορακια για να αναλαβουν τη 'γαματη' υποθεση σου.. απ'την αλλη ηταν ευκαιρια για μπολικα γελια ολα αυτα..- τετοιες ανωριμοτητες παιζει να κανω στον αιωνα τον απαντα βασικα..
και ο ξαδερφος μου εχει περασει τα αντα, εχει κανει οικογενεια πλεον και αμα του δωσεις παπακι για βολτα σταντε θα κανει καμια σουζα
η φαση ειναι ζν φυσικα
- τετοιες ανωριμοτητες παιζει να κανω στον αιωνα τον απαντα βασικα..
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Όταν οι κορώνες εξυμνούν την υπέροχη κοινωνία που ζούμε (εγώ, εσύ, ο Αμερικάνος, ο Ιταλός) είναι καλές. Όταν προβληματίζουν και δεν χαϊδεύουν αυτάκια είναι προϊόντα της φαντασίας κάποιων γραφικών.Οι κορώνες ΠΟΤΕ δεν είναι, ούτε καλές ούτε χρήσιμες.
Πριν λίγο Ζητάς κυνηγούσε πιτσιρικά με παπί στα στενά του Δήμου που μένω. Ο πιτσιρικάς μάλλον πρέπει να ήταν μεγάλο μούτρο. Αν τον οδηγούσε σε κανά τοίχο θα λέγαν κάποιοι το κωλόπαιδο τα θελε και τα παθε.
Ενω αν το άφηνε τον πιτσιρικά να φύγει και αντι για τον τοίχο να πάει να σκάσει σε κανα φουκαρά, τι θα λέγανε καποιοι άλλοι ??? Να σου πω τι έλεγα εγω όταν βρέθηκα στη θέση του φουκαρά?? 'Στα σκατά οι μαλάκες οι γονείς του που τον έχουν παρατημένο (κατα κάποιο τρόπο ετσι αποδείχτηκε εκ των υστέρων οτι ηταν), στα σκατά ο ίδιος γιατι είναι 19 και δεν του κόβει', oι μαλάκες οι σκατόμπατσοι που πληρώνονται, που είναι** ?????**. Bέβαια μεσα στην ατυχία μου ημουν και τυχερός, γιατι ενω έπεσε πανω στο αμάξι μου με 90, κάνοντας τουμπες στον αέρα, προσγειώθηκε σε ενα κάθετο δρόμο που δεν είχε κίνηση, με τα πόδια κι οχι με το κεφάλι. Εννοείται πως τα έσπασε μαζί με τη λεκάνη και το θέαμα για μένα την ωρα που έβγαζε αφρούς απο το στόμα, με τα πόδια του να εχουν στάσεις μη ανθρώπινες, ηταν τουλάχιστο σοκαριστικό, αλλα ο ίδιος τελικά γλίτωσε...Αν έσπαζε όμως το κεφάλι του και τα μυαλά του χύνονταν στην άσφαλτο, παρόλο που δεν έφταιγα, δε ξέρω τη ψυχολογία θα είχα σήμερα!!! Εγω σε τι έφταιγα ωστε να πρέπει να ζήσω με το βάρος αυτό??
Γι΄αυτό λοιπόν καλύτερα να κυνηγάνε οι μπάτσοι τα κωλοπαίδια και να τα τουλουμιάζουν και στο ξύλο, παρα να την πληρώνουν οι υπόλοιποι πολίτες! -
Άλλο να τα κυνηγάνε και να τα χώνουν μέσα και άλλο να τα τουλουμιάζουν - το τελευταίο απαγορεύεται.
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Πριν λίγο Ζητάς κυνηγούσε πιτσιρικά με παπί στα στενά του Δήμου που μένω. Ο πιτσιρικάς μάλλον πρέπει να ήταν μεγάλο μούτρο. Αν τον οδηγούσε σε κανά τοίχο θα λέγαν κάποιοι το κωλόπαιδο τα θελε και τα παθε.
Ενω αν το άφηνε τον πιτσιρικά να φύγει και αντι για τον τοίχο να πάει να σκάσει ρε σε κανα φουκαρά, τι θα λέγανε καποιοι άλλοι ???
δηλαδη οι πιτσιρικαδες που οδηγουν στα στενα πρεπει να συλλαμβανονται;
ή ο πιτσιρικας που οδηγει παπι νομιμα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να πεσει πανω σε καποιον και να τον τραυματισει/σκοτωσει απ'οτι ο μεσος ενηλικας με το αυτοκινητο του;
οι νομοι ειναι ξεκαθαροι παντως:
απ'τα 16 δικαιουσαι να εχεις διπλωμα για μοτοποδηλατο εως 49 κ.εκ., απ΄τα 18 κατηγοριας Α1 και απο τα 21 ή με την παροδο 2 ετων απο τοτε που εβγαλες διπλωμα κατηγοριας Α1 απεριοριστο.Να σου πω τι έλεγα εγω όταν βρέθηκα στη θέση του φουκαρά??
και εγω εχω βρεθει στη θεση του φουκαρα (δις) οταν επεσαν πανω μου (και τις δυο φορες) γυναικες.. δεν μπορω ομως να ζητησω να δωσουν ιδιαιτερη εμφαση στις γυναικες οι τροχαιοι επειδη πεσανε εμενα πανω μου 2...
'Στα σκατά οι μαλάκες οι γονείς του που τον έχουν παρατημένο (κατα κάποιο τρόπο ετσι αποδείχτηκε εκ των υστέρων οτι ηταν), στα σκατά ο ίδιος γιατι είναι 19 και δεν του κόβει'
στα 19 εισαι ενηλικας, οι γονεις του ο,τι ηταν να κανουν το εχουν ηδη κανει.. αμα δεν κανεις καποια πραγματα οταν το παιδι ειναι 10-14 μετα ειναι πολυ αργα..
, oι μαλάκες οι σκατόμπατσοι που πληρώνονται, που είναι** ?????**.
και σαν τι να κανουν δλδ ρε σπαρτιατη οι μπατσοι; να δερνουν οποιον βλεπουν με παπακι για να τον αποτρεψουν απ'το να κανει βλακεια και να προκαλεσει ατυχημα; αυτα μπορει να συμβουν, δεν μπορεις να σταματησεις εναν παπακια και να του πεις 'σε κοβω εσενα, καποια μερα θα κανεις ατυχημα γι'αυτο παμε στο τμημα...'
Bέβαια μεσα στην ατυχία μου ημουν και τυχερός, γιατι ενω έπεσε πανω στο αμάξι μου με 90, κάνοντας τουμπες στον αέρα, προσγειώθηκε σε ενα κάθετο δρόμο που δεν είχε κίνηση, με τα πόδια κι οχι με το κεφάλι. Εννοείται πως τα έσπασε μαζί με τη λεκάνη και το θέαμα για μένα την ωρα που έβγαζε αφρούς απο το στόμα, με τα πόδια του να εχουν στάσεις μη ανθρώπινες, ηταν τουλάχιστο σοκαριστικό, αλλα ο ίδιος τελικά γλίτωσε...Αν έσπαζε όμως το κεφάλι του και τα μυαλά του χύνονταν στην άσφαλτο, παρόλο που δεν έφταιγα, δε ξέρω τη ψυχολογία θα είχα σήμερα!!! Εγω σε τι έφταιγα ωστε να πρέπει να ζήσω με το βάρος αυτό??
σ'αυτα ολα εχεις δικιο 100%
Γι΄αυτό λοιπόν καλύτερα να κυνηγάνε οι μπάτσοι τα κωλοπαίδια και να τα τουλουμιάζουν και στο ξύλο, παρα να την πληρώνουν οι υπόλοιποι πολίτες!
ερωτηση: πως κρινεις οτι καποιος ειναι κωλοπαιδο και θα προκαλεσει ατυχημα;
Άλλο να τα κυνηγάνε και να τα χώνουν μέσα και άλλο να τα τουλουμιάζουν - το τελευταίο απαγορεύεται.
γιατι να τα χωσουν μεσα ομως; επειδη ειναι πιτσιρικαδες με παπακια;
αφου διπλωμα εχουν, αρα ειναι καρανομιμοι -
Δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνετε να μπλέκετε τα πράγματα. Για να κυνηγούσε ο ζητάς που αναφέρθηκε τον μηχανόβιο, (και για να μην σταματήσει αυτός στο σήμα) κάποιος λόγος θα υπήρχε. Αν το παλικάρι σκοτωνόταν στην προσπάθεια του να διαφύγει, θα έφταιγε αυτό και μόνο.
Και ίσως το να τον πιάσει ένας Ζητάς και να τον στείλει στο δικαστήριο για κάποια (τροχαία;) παράβαση να είναι το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. Σίγουρα πολλές μαυροφορεμένες σήμερα μάνες θα ευχόντουσαν να είχε συμβεί κάτι ανάλογο στους δικούς τους γιους όσο υπήρχε ακόμα καιρός.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
γιατι να τα χωσουν μεσα ομως; επειδη ειναι πιτσιρικαδες με παπακια;
αφου διπλωμα εχουν, αρα ειναι καρανομιμοιΌταν κάποιον τον κυνηγάνε για να τον πιάσουν, και δίπλωμα να έχει μάλλον μέσα θα τον πάνε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνετε να μπλέκετε τα πράγματα. Για να κυνηγούσε ο ζητάς που αναφέρθηκε τον μηχανόβιο, (και για να μην σταματήσει αυτός στο σήμα) κάποιος λόγος θα υπήρχε. Αν το παλικάρι σκοτωνόταν στην προσπάθεια του να διαφύγει, θα έφταιγε αυτό και μόνο.Και ίσως το να τον πιάσει ένας Ζητάς και να τον στείλει στο δικαστήριο για κάποια (τροχαία;) παράβαση να είναι το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. Σίγουρα πολλές μαυροφορεμένες σήμερα μάνες θα ευχόντουσαν να είχε συμβεί κάτι ανάλογο στους δικούς τους γιους όσο υπήρχε ακόμα καιρός.
+1
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω πως καταφέρνετε να μπλέκετε τα πράγματα. Για να κυνηγούσε ο ζητάς που αναφέρθηκε τον μηχανόβιο, (και για να μην σταματήσει αυτός στο σήμα) κάποιος λόγος θα υπήρχε. Αν το παλικάρι σκοτωνόταν στην προσπάθεια του να διαφύγει, θα έφταιγε αυτό και μόνο.Και ίσως το να τον πιάσει ένας Ζητάς και να τον στείλει στο δικαστήριο για κάποια (τροχαία;) παράβαση να είναι το καλύτερο πράγμα που του συνέβη. Σίγουρα πολλές μαυροφορεμένες σήμερα μάνες θα ευχόντουσαν να είχε συμβεί κάτι ανάλογο στους δικούς τους γιους όσο υπήρχε ακόμα καιρός.
συμφωνοι, απλα το περιστατικο που αναφερει ο φιλος σπαρτιατης δεν εχει σχεση με το περιστατικο που ο ζητας κυνηγουσε τον παπακια
δλδ ηταν ενα ατυχημα που δεν μπορεις να ξερεις σαν τροχαιος οτι θα γινει
το μονο που θα μπορουσε να κανει αν τον εβλεπε ειναι να του κοψει κληση για την παραβαση και για κρανος αν δεν φορουσε -
Ο χρήστης skye έγραψε:
**(προσοχη: ακολουθουν αχρηστες πληροφοριες με μπολικη πολιτικη μη-ορθοτητα. οι πολιτικα ορθοι δημοκρατες παρακαλουνται οπως προχωρησουν στην επομενη δημοσιευση) ** -
Typical ASBOs
Vandalism[8]
Theft[9]
Abusive behaviour[10]
Harassment[9]
Flyposting[11]
Organising illegal raves[12]
Begging[13]δεν εχω κανει τιποτα απ'ολα αυτα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#3]