-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατί έχω την ανησυχία ότι θα γίνει καγκουράμαξο Βλέπε σιρόκο πως το έχουν καταντήσει...
πες μου ενα ιαπωνικο σπορ αυτοκινητο που δε σου θυμιζει εστω και λιγο καγκουραμαξο απο τη μανα του
Το δικό μου
-
τι εχεις εσυ πλακα πλακα?
-
Ιστιοπλοϊκό πάμε μια βόλτα;
Έχει φίμεδάκι άρα και το δικό μου είναι καγκούρικο
-
μιλουσα για σπορ μοντελα ειχα στο νου μου s2k , supra, celica , evo, sti...
ε αυτα δεν ειναι και πολυ διακριτικα
χωρις να σημαινει οτι ολα ειναι ασχημα...το οτι σε προδιαθετουν για καγκουρια παντως σε προδιαθετουν
-
Τι λες ρε... Δεν είναι η βάρκα μου σπόρ;;
25% φωτεινότητα πίσω, ξες ρίχνεις καθήσματα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μιλουσα για σπορ μοντελα ειχα στο νου μου s2k , supra, celica , evo, sti...ε αυτα δεν ειναι και πολυ διακριτικα
χωρις να σημαινει οτι ολα ειναι ασχημα...το οτι σε προδιαθετουν για καγκουρια παντως σε προδιαθετουν
τα μόνα που ξεφεύγουν καπως είναι τα NSX και MX-5 (και ναι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα)
-
sorry κιόλας αλλα η καγkουρια στο s2k ποια είναι?
ισα ισα που έχει πολύ διακριτικό σχεδιασμό
ούτε στα 370z(όχι σε κίτρινο, κόκκινο
), mx5, gtr βλέπω κάτι καγkουρικο
τώρα για τα φτερουγισια (καταλαβαίνεις πια εννοώ ) συμφωνώ απόλυτα και το έχω ξαναπεί ότι είναι μεγιστη OEM καγkουρια
το ft πάντως αν δεν του βάλουνε καμια απλώστρα πίσω(που δεν νομίζω) μια χαρά φαίνεται να είναι
-
η μεγιστη oem καγκουρια ειναι το corsa opc , σε παρακαλω
-
να με συμπαθάς Qsis αλλα την τριπλέτα type r, sti και evo δεν την περνάει τίποτα, πάνω απ' όλα η παράδοση
Σταματήστε τα [mod]
-
Ψιλοκαγκούρεμα και 2λιτρος turbo για το πρωτότυπο. Επίσης, μη πολιτικά ορθό βίντεο από το Gran Turismo 5 (μάλλον πάμε για κονσόλα στα γεράματα ...) .
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ψιλοκαγκούρεμα και 2λιτρος turbo για το πρωτότυπο. Επίσης, μη πολιτικά ορθό βίντεο από το Gran Turismo 5 (μάλλον πάμε για κονσόλα στα γεράματα ...) .Τωρα μαλιστα
Το εργαλειο τα σπαει
Θελω ενα ΤΩΡΑ -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ψιλοκαγκούρεμα και 2λιτρος turbo για το πρωτότυπο. Επίσης, μη πολιτικά ορθό βίντεο από το Gran Turismo 5 (μάλλον πάμε για κονσόλα στα γεράματα ...) .Είναι χάλια το παιχνίδι Έπαιξα το demo του. Κράτα χρήματα για κανα έξτρα να βάλεις στο αμάξι αν το αγοράσεις
-
Είναι βέβαιο πάντως ότι αν βγει έτσι στην αγορά θα δεινοπαθήσει στα χέρια διάφορων αυτόκλητων 'βελτιωτών' σε βαθμό που θα ντρέπεσαι να το αγοράσεις γιατί θα συνδεθεί αναπόδραστα με την ύστατη καγκουριά
-
Ο χρήστης GusGus έγραψε:
Είναι βέβαιο πάντως ότι αν βγει έτσι στην αγορά θα δεινοπαθήσει στα χέρια διάφορων αυτόκλητων 'βελτιωτών' σε βαθμό που θα ντρέπεσαι να το αγοράσεις γιατί θα συνδεθεί αναπόδραστα με την ύστατη καγκουριάγιατί ποιο 'σπορ' και μη ιαπωνικό δεν τράβηξε τα πάνδεινα? (honda )
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ψιλοκαγκούρεμα και 2λιτρος turbo για το πρωτότυπο. Επίσης, μη πολιτικά ορθό βίντεο από το Gran Turismo 5 (μάλλον πάμε για κονσόλα στα γεράματα ...) .Τι καγκουρεμα ρε ....αυτη ζαμαει και δερνει και επιτελους ιστορικη στιγμη , μετα απο τοσα χρονια τουρμπο μοτερ σε ΤΟΥΟΤΑ
-
Ήψος 1,2μ ούτε σκούτερ να ήτανε...
-
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Τι καγκουρεμα ρε ....αυτη ζαμαει και δερνει και επιτελους ιστορικη στιγμη , μετα απο τοσα χρονια τουρμπο μοτερ σε ΤΟΥΟΤΑe όχι και τι καγkουρεμα ρε drunkdard
πάντως αν βγάλεις όλες τις ιαπωνέζικες καγκουρoβλακείες φαίνεται να έχουμε ένα πολύ καθαρό και understated σχέδιο
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
Τι καγκουρεμα ρε ....αυτη ζαμαει και δερνει και επιτελους ιστορικη στιγμη , μετα απο τοσα χρονια τουρμπο μοτερ σε ΤΟΥΟΤΑ
e όχι και τι καγkουρεμα ρε drunkdard
πάντως αν βγάλεις όλες τις ιαπωνέζικες καγκουρoβλακείες φαίνεται να έχουμε ένα πολύ καθαρό και understated σχέδιο
Μου αρεσει παρα πολυ ετσι οπως ειναι , την βρισκω υπεροχη
ολοι λιγο-πολυ εχουμε ενα μικρο καγκουρα μεσα μας
-
Να αρχίσουμε να μαζεύουμε υπογραφές από τώρα μήπως και δεν έρθει Ευρώπη?
Ωστόσο δύο πράγματα με προβληματίζουν:
α) το ύψος. Ναι χάρη σε αυτό είναι κουκλί και με χαμηλό κέντρο βάρους, αλλά μήπως θα είναι μόνο για γιαπωνέζους? Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο ρατσιστικό όσο το μιάτα...
β) το μοτέρ. Εάν αφήσουν τον σκούμπι ατμοσφαιρικό δίλιτρο στην βασική έκδοση θα υπάρχει ένα πολύ διασκεδαστικό αυτοκίνητο καθώς το μοτερ αυτό και γραμμικό με μεγάλο βάθος (7500 σαλ κόφτης) είναι, και εύηχο είναι, και φυσικά αρκετά δυνατό είναι για δίλιτρο, αλλά δεν έχει την κλωτσία των τούρμπο και στην Ελλάδα επιπλέον να έχεις πάνω από 2λ αμάξι για 160 άλογα στην τουρμποεποχή αγγίζει τα όρια του μαζοχισμού
Για το καγκούρεμα πάντως, προσωπικά να μου για το αν οδηγάνε κάγκουρες ή το καγκουρεύουν άλλοι. Στην τελική, δείτε σήμερα πόσο όμορφο είναι σήμερα ένα 106R που έχει καταφέρει να κρατηθεί εργοστασιακό
Toyota GT-86 / Subaru BRZ