-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Χθες σηκώσανε το Υ από την Ατθιδών στην Καλλιθέα με γερανό...Τουλάχιστον το βρήκες ανέπαφο?
Σε αυτοκίνητο γνωστού μου βουλιάξανε τη πόρτα κατά τη μεταφορά και μαζί με τα άλλα πλήρωσε και την επισκευή… -
Ο χρήστης dinosm έγραψε:
Χθες σηκώσανε το Υ από την Ατθιδών στην Καλλιθέα με γερανό...
Τουλάχιστον το βρήκες ανέπαφο?
Σε αυτοκίνητο γνωστού μου βουλιάξανε τη πόρτα κατά τη μεταφορά και μαζί με τα άλλα πλήρωσε και την επισκευή…Nαι, είχαν σημειώσει κιόλας την κατάσταση του αυτοκινήτου... Βέβαια δεν ξερω αν αν κατά τη μεταφορά υφισταται άλλες μηχανικές φθορες όπως στο σασμάν κλπ...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η Ατθιδών είναι διπλής κατεύθυνσης.
Η Ατθιδων ειναι διπλης κατευθυνσης;
Υπομονη....
Στο σημείο που λέω, καρατσεκαρισμένο ναι! Το 040 στρίβει από τον παράδρομο της Συγγρού και μπαίνει στην Δοϊράνης μέσω της Ατθιδών. Παράλληλα, αν είσαι στην Δοϊράνης, επιτρέπεται να μπεις στην Ατθιδών. Μετά το σημείο αυτό, μάλλον γίνεται μονής κατεύθυνσης, γιατί δεν πρέπει να έχει πλάτος...
Αλήθεια, η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου για 2 βδομάδες, πόσο να έχει; Πολλά φαντάζομαι...
Με βλέπω να το ρισκάρω και να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες...Επειδη μενω Ατθιδων γι΄αυτο σε ρωτησα. Ειναι οντως αυτο το πολυ μικρο σημειο διπλης και μετα γινεται μονης.
Αλλα εκει ειναι πλατυς ο δρομος και αν δεν υπαρχουν διπλοπαρκαρισμενα δε φαινεται να εμποδιζει κατι.Ουτε να το σκεφτεσαι χωρις πινακιδες.
Θα εισαι πολυ ευκολος στοχος -
Aκριβώς σ' αυτό το σημείο που λες ήμουν παρκαρισμένος και λογικά δεν εμπόδιζα κάτι (αφού χρειάστηκαν από περίπου 6 ώρες να το σηκώσουν, το 040 είχε σταματήσει τα δρομολόγια; ).
Ο δρόμος είναι φαρδύς κι εγώ είχα παρκάρει ακριβώς στο μέσον (πέρασα και το ξανακοίταξα!)!!
Εχεις δίκιο για τις πινακίδες, θα κυκλοφορώ και σήμερα, από βδομάδα θα έχω το αυτοκίνητο του πατέρα μου, τα προβλήματα ξεκινάνε από την μεθεπόμενη βδομάδα... Αλλά θα μετακομίσω στην κοπέλα μου που μένει Καλλιθέα υποχρεωτικά και οι βόλτες για καφέ, φαγητό κλπ θα γίνονται στα πέριξ... -
Η Ατθίδων σε αυτό το σημείο είναι ζόρι ακόμα και μονό παρκάρισμα να έχει γίνει. Στρίβουν λεωφορεία, έχει πολλή κίνηση γιατί ουσιαστικά είναι η μόνη νόμιμη έξοδος για Συγγρού εκεί κοντά και επιπλέον μπαίνουν και πολλά αυτοκίνητα από Συγγρού γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βγεις στη Χαροκόπου.
Πολλές φορές έχουν μαζέψει αυτοκίνητα από κει, όσο γίνεται αποφεύγετε το παρκάρισμα σε αυτό το κομμάτι, όσο και αν νομίζετε οτι δεν ενοχλείτε... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η Ατθίδων σε αυτό το σημείο είναι ζόρι ακόμα και μονό παρκάρισμα να έχει γίνει. Στρίβουν λεωφορεία, έχει πολλή κίνηση γιατί ουσιαστικά είναι η μόνη νόμιμη έξοδος για Συγγρού εκεί κοντά και επιπλέον μπαίνουν και πολλά αυτοκίνητα από Συγγρού γιατί είναι ο πιο εύκολος τρόπος να βγεις στη Χαροκόπου.
Πολλές φορές έχουν μαζέψει αυτοκίνητα από κει, όσο γίνεται αποφεύγετε το παρκάρισμα σε αυτό το κομμάτι, όσο και αν νομίζετε οτι δεν ενοχλείτε...Καλά πλέον, δεν το συζητάω καν να παρκάρω εκεί γύρω! Και προφανώς, αν δεν υπήρχα , θα εμπόδιζα λιγότερο, ασε που αν δεν υπήρχε ΚΑΝΕΝΑ αυτοκίνητο, δεν θα εμποδίζαμε ΚΑΘΟΛΟΥ!
-
στην περιπτωση που ο παραβατης εχει Veyron
-
Δεν ξέρω αν εχει ξανααναφερθεί αλλού στο φόρουμ.
Στο 'ένθετο ταχύτητας' ( link: http://www.4troxoi.gr/special/video/ent ... ititas.pdf ), αν πάτε στην τελευταία σελίδα, ο ΚΚ γράφει το πόνημά του.
Τον γράψανε, λέει, στην Ποσειδώνος, όπου πήγαινε με 100 με όριο 70.
Ποινή: 350 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 2 μήνες.
Αποτέλεσμα του παραπάνω: ο ΚΚ τα χώνει στους αστυνομικούς που δεν τον ξέρανε, στα 'κινητά εμπόδια' που τον έκαναν να επιταχύνει, στον Λιάπη, σε αυτούς που έγραψαν τον Κ.Ο.Κ. κ.λπ.
-
Λοιπον με γραψαν σημερα για μεμβρανες.
80 ευρω + αφαιρεση διπλωματος, αδειας, πινακιδων για 10 μερες.
Γ@$ω το σπιτι σου σ$@τοβλαχε, που θελες να με γραψεις και για ζωνη, ενω τη φορουσα.
Ηλιθιο ον που οταν σου ζητησα να μου αποδειξεις οτι ειναι παρανομες με κοιταζες σαν εξωγηινο.
Ποσο μ@λ@κας μπορεις να εισαι για να προσπαθεις να κοψεις σε μενα και σε μια αλλη κοπελιτσα κληση, ενω φορουσαμε και οι δυο ζωνες?
Αλλα ξεχασα, θελετε να βγαλετε το δωρο σας ζωα και βγηκατε παγανια. -
Σε ποιό σημείο ολα αυτά φίλε endless?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πολλές φορές έχουν μαζέψει αυτοκίνητα από κει, όσο γίνεται αποφεύγετε το παρκάρισμα σε αυτό το κομμάτι, όσο και αν νομίζετε οτι δεν ενοχλείτε...Η Ατθιδων ειναι κωλοδρομος σε εκεινο το σημειο,αφου πολλες φορες εχει τυχει που περιμενω πανω απο 10-15 λεπτα για να παρει το αυτοκινητο του καποιος επειδη δεν μπορει να στριψει το λεωφορειο,ειτε στην εισοδο,ειτε στην εξοδο της(δηλ την Δοϊρανης)...
Πολλες φορες επισης ερχεται γερανος κ σηκωνει αυτοκινητα... -
Ο χρήστης gmantz έγραψε:
Σε ποιό σημείο ολα αυτά φίλε endless?στην εξοδο απο κρυονερι, αγ. στεφανο για εθνικη οδο προς αθηνα.
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
80 ευρω + αφαιρεση διπλωματος, αδειας, πινακιδων για 10 μερες.
Γ@$ω το σπιτι σου σ$@τοβλαχε, που θελες να με γραψεις και για ζωνη, ενω τη φορουσα.
Ηλιθιο ον που οταν σου ζητησα να μου αποδειξεις οτι ειναι παρανομες με κοιταζες σαν εξωγηινο.
Ποσο μ@λ@κας μπορεις να εισαι για να προσπαθεις να κοψεις σε μενα και σε μια αλλη κοπελιτσα κληση, ενω φορουσαμε και οι δυο ζωνες?
Αλλα ξεχασα, θελετε να βγαλετε το δωρο σας ζωα και βγηκατε παγανια.μπορεί κάποιος να κινηθεί δικαστικά?Δηλαδή αν όντως οι μεμβράνες είναι μέσα στα όρια (τα οποία φυσικά δεν έχουν σαφή νούμερα αλλά 'να φαίνεται ο οδηγός') να δικαιωθεί ο 'παραβάτης'?
(γιατί ΑΝ κερδίσεις το δικαστήριο, τότε μπορείς να έχεις φωτοτυπία της δικαστικής απόφασης μαζί σου και 'λύνεις' όλα τα μελλοντικά προβλήματα. - δεν αντιλέγω ότι όλο αυτό θέλει τρέξιμο, αλλά αν σε σταματάνε κάθε χριστούγεννα-πάσχα-καλοκαίρι, γάμησέ τα )ΥΓ:Γι'αυτό το λόγο ρε πούστη μου δεν έβαλα μεμβράνες (το 1ο στάδιο και μόνο για να κόβει τον πολύ ήλιο το καλοκαίρι). Άντε μετά να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφας.
ΥΓ2:Αλήθεια, πώς τον 'έπεισες' ότι φορούσες?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πολλές φορές έχουν μαζέψει αυτοκίνητα από κει, όσο γίνεται αποφεύγετε το παρκάρισμα σε αυτό το κομμάτι, όσο και αν νομίζετε οτι δεν ενοχλείτε...Η Ατθιδων ειναι κωλοδρομος σε εκεινο το σημειο,αφου πολλες φορες εχει τυχει που περιμενω πανω απο 10-15 λεπτα για να παρει το αυτοκινητο του καποιος επειδη δεν μπορει να στριψει το λεωφορειο,ειτε στην εισοδο,ειτε στην εξοδο της(δηλ την Δοϊρανης)...
Πολλες φορες επισης ερχεται γερανος κ σηκωνει αυτοκινητα...Πέρασα ξανά πεζός εχθές, ήταν και μέρα και ευπειθώς αναφέρω!
ΝΑΙ, το αυτοκίνητό μου εμπόδιζε και μάλιστα πολύ! Το πρόβλημα είναι η ουρά των αυτοκινήτων που δημιουργείται καμιά φορά στην προσπάθειά τους να βγουν στη Συγγρού.
ΑΛΛΑ: πινακίδες ΟΝΤΩΣ υπήρχαν μόνον στις γωνίες του δρόμου που έλεγαν στροφή λεωφορείου, ήταν αδύνατον να τις δει κάποιος εύκολα σε εκείνο το σημείο που είχα παρκάρει εγώ, αλλά κι αν τις έβλεπε, θα υπέθετε πως στο κέντρο δεν υπάρχει πρόβλημα! Υπόψιν, ήταν η πρώτη μου φορά στην περιοχή και αγνοούσα πως περνάει από εκεί το 040!
ΑΡΑ, καλώς με έγραψαν, αλλά ΚΑΚΩΣ , ΚΑΚΙΣΤΑ που έχουν τόσο ελλειπή σήμανση και διαγράμμιση. Να φροντίσουν και αυτό για να μην υπάρχουν...αθώα θύματα και στη συνέχεια να γράψουν με την ψυχή τους! Έχουν δίκιο. -
Ο δολοφόνος πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!
-
Προχθες γλίτωσα την κλασσική παράνομη στάθμευση.
Η νέα δικαιολογία που προβάλλεται είναι 'στάθμευση σε είσοδο πεζοδρόμου'.
Προσωπικά δεν το έχω ξανακούσει αυτό.Ο πεζόδρομος (100 μέτρα πρώην δρόμου που πεζοδρομήθηκε) έχει στο ένα άκρο του εσοχή και τα αυτοκίνητα παρκάρουν εκεί κάθετα (3-4). Για 1,5 χρόνο περίπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Επίσης δεν υπάρχει και σχετική πινακίδα παράνομης στάθμευσης.
Εγώ την γλίτωσα, όμως 2 άλλες κυρίες (ως τώρα) δεν ήταν το ίδιο τυχερές και το τσίμπησαν το 65-άρι τους.
Έχετε ακούσει ποτέ για είσοδο σε πεζόδρομο;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ο δολοφόνος πάντα επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος!Πήγα να πληρώσω την Forthnet!
-
Για τους τύπους θυμίζω ότι απαγορεύεται θεωρητικά το παρκάρισμα κοντά σε γωνίες(σύμφωνα με τον ΚΟΚ), οπότε και χωρίς σήμανση πιστεύω ότι μπορούσαν να σε γράψουν άνετα.Μα θα μου πεις:αν το πω αυτό παραέξω(πχ καλλιθέα-νέα σμύρνη όπου γίνεται σφαγή για μία θέση νόμιμη ή μη στάθμευσης στο δρόμο) θα με κράξουν.Απλά στην προκειμένη περίπτωση ασχολήθηκαν, γιατί ενοχλούσες(?) στη στροφή των λεωφορείων.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Για τους τύπους θυμίζω ότι απαγορεύεται θεωρητικά το παρκάρισμα κοντά σε γωνίες(σύμφωνα με τον ΚΟΚ), οπότε και χωρίς σήμανση πιστεύω ότι μπορούσαν να σε γράψουν άνετα.Μα θα μου πεις:αν το πω αυτό παραέξω(πχ καλλιθέα-νέα σμύρνη όπου γίνεται σφαγή για μία θέση νόμιμη ή μη στάθμευσης στο δρόμο) θα με κράξουν.Απλά στην προκειμένη περίπτωση ασχολήθηκαν, γιατί ενοχλούσες(?) στη στροφή των λεωφορείων.Δεν με πρόσεξες... ΔΕΝ είχα σταθμεύσει σε γωνία, ήμουν στο κέντρο του δρόμου! Απλά ο δρόμος έχει 2 λωρίδες ανα κατεύθυνση και στο ρεύμα που ήμουν εγώ περνούσε το λεωφορείο. Αυτό δεν μπορούσα να το δω όμως στο κέντρο που ήμουν! Είδα πως διέρχεται λεωφορείο, αλλά όντας στην μέση δεν θεώρησα πως εμποδίζω, αφού έστριβε στην γωνία κανονικά και δεν είχε απαγορευτικό για το παρκάρισμα εκεί που ήμουν. Ο δρόμος φαινόταν υπέρφαρδος, αλλά δεν κατάλαβα πως ήταν διπλής κατεύθυνσης και πως περνάει το 040 (διπλό δηλαδή...).
-
Ο χρήστης endless έγραψε:
80 ευρω + αφαιρεση διπλωματος, αδειας, πινακιδων για 10 μερες.Τί μεμβράνες έχεις βάλει; (σκουρότητα, μάρκα, τύπο)
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.