-
Eισαι τυχερος που δε σου πηραν και τις πινακιδες. Πλεον κανουν συχνα ελεγχους και δεν αστειευονται. Και καλα κανουν εδω που τα λεμε.
-
Καταρχήν δεν σου φταίει το κράτος, μονος σου παραδέχεσαι ότι έκανες μ@λ@κία και δεν πρόσεξες καλά την κίτρινη διαγράμμιση που υπήρχε.
Και εγώ την είχα πατήσει έτσι πριν από κάνα χρόνο σητν Καλλιθέα.Πήγαινε και πλήρωσε την και θα δώσεις τα ΜΙΣΑ δηλαδή 40 ευρώ και όχι 80.
-
Αν το πληρωσω στα ΕΛΤΑ ισχυει αυτο για τις 10 ημερες?
-
Ο χρήστης puma1991 έγραψε:
Αν το πληρωσω στα ΕΛΤΑ ισχυει αυτο για τις 10 ημερες?Αν έχει ταχυπληρωμή πίσω φυσικά και πληρώνεις στα ΕΛΤΑ και ισχύει κανονικά το 50%. Νομίζω όμως ότι οι κλήσεις των Δήμων δεν πληρώνονται στα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον εγώ μια κλήση του Δ. Αθηναίων την πλήρωσα στην Αγ. Κωνσταντίνου).
-
Ο χρήστης puma1991 έγραψε:
Εγω δλδ τι φταιω που οι γραμμες ειχαν σχεδον εξαφανιστει....πρεπει δλδ προν παρκαρω να βγω απο το αμαξι με το φακο να ψαξω αμα εχει η οχι γραμμες!!!!Εχω την εντύπωση ότι πάντα παρέα στη διαγράμμιση κάνει και η πινακίδα Ρ-69 / Ρ-70:
...με την κατάλληλη σήμανση κάθε φορά ('με πληρωμή', για μόνιμους κατοίκους, για ΜΟΤΟ).
http://www.cityofathens.gr/el/kyklofori ... tathmeysis
Σίγουρα δεν υπήρχε, εκεί που πάρκαρες;
-
Και να υπήρχε κατά 90% θα ήταν καλυμμένη με αυτοκόλλητα.
Από τα μεγάλα fail της Ελληνικής πραγματικότητας οι σβησμένες διαγραμμίσεις και οι καλυμμένες πινακίδες.
-
Νομίζω αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο εντός της προθεσμίας, το πληρώνεις στο 10πλάσιο όταν σου έρχεται το χαρτί της εφορίας??
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Νομίζω αν δεν πληρώσεις το πρόστιμο εντός της προθεσμίας, το πληρώνεις στο 10πλάσιο όταν σου έρχεται το χαρτί της εφορίας??Μπορω να πιστοποιησω οτι κλησεις ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ, που δεν εχουν ονομα οδηγου/ιδιοκτητη πανω, δηλαδη αυτες που αφηνονται πανω στο παρμπριζ σε αδειο αυτοκινητο, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΑΥΞΗΜΕΝΕΣ. Μπορει να ερθουν, μπορει να ερθουν μετα απο 4 χρονια (σε εμενα πχ), μπορει να μην ερθουν ποτε (παλι σε εμενα), αλλα θα ερθει πρωτα ειδοποιηση με το αρχικο ποσο με συστημενη επιστολη κ μονο αν δεν πληρωσεις κ μετα απο αυτο, πανε προς εισπραξη (φουσκωμενες) στους δημους. Βεβαια χανεις το -50%.
Σε κληση που γραφει τον οδηγο (αρα σου δωθηκε στο χερι) ερχονται κατ'ευθειαν αυξημενες (κ αυτο το γνωριζω απο πρωτο χερι ).
Σε κληση απο δημοτικη αστυνομια δεν γνωριζω αλλα μου φαινεται απιθανο να ισχυει κατι διαφορετικο.
-
Έχει πέσει κλήση να φανταστώ σύννεφο ε? εγώ 3 φορές για παράνομο παρκάρισμα έχω φάει. Μία ερώτηση: στην εγνατία οι κάμερες που λένε στις ταμπέλες δουλεύουν κανονικά?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Αν το πληρωσω στα ΕΛΤΑ ισχυει αυτο για τις 10 ημερες?
Αν έχει ταχυπληρωμή πίσω φυσικά και πληρώνεις στα ΕΛΤΑ και ισχύει κανονικά το 50%. Νομίζω όμως ότι οι κλήσεις των Δήμων δεν πληρώνονται στα ΕΛΤΑ (τουλάχιστον εγώ μια κλήση του Δ. Αθηναίων την πλήρωσα στην Αγ. Κωνσταντίνου).
Απο πισω το χαρτι λεει οτι εξοφλουνται και στα ΕΛΤΑ!!!!
-
Πολύ ωραία, θα πας στα ΕΛΤΑ τότε και ισχύει κανονικά το 50%, αν πληρωθεί εντός προθεσμίας.
-
κειμενο
αν και επεσα εντελως τυχαια στο παραπανω κειμενο, εχει ενδιαφερον.
εν ολιγης λεει οτι αν ο αστυνομος κανει λαθος σε οποιοδηποτε πεδιο της κλησης ή γραψει λαθος το προστιμο ή το ποσο ή τις μερες αφαιρεσης διπλωματος ή αδειας κτλ.
πρεπει να την ακυρωσουν.μονο αυτο που εχει λαθος ή ολη την κληση αν υπαρχουν και αλλες παραβασεις?αν εχω καταλαβει καλα το κειμενο εκει που λεει για 'εγγραφή σε χρηματικό κατάλογο 'και οτι ο οφειλετης πρεπει να ενημερώνεται για την αποκλειστική προθεσμία 60 ημερών (άρθρο 66 Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας) εντός της οποίας μπορεί να ασκήσει τα ένδικα μέσα κατά της εγγραφής του στο βεβαιωτικό κατάλογο.
μαλλον αφου δεν υπογραψεις την κληση,θα σε ειδοποιησουν για το δικαστηριο εντος 60 ημερων? -
Προσοχή στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας - υπάρχει εξτρα χρέωση 4 ευρω στα ΕΛΤΑ μιας και η πληρωμή γινεται ουσιαστικά μεσω επιταγής κι έχει και γραφειοκρατομανουρα...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προσοχή στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας - υπάρχει εξτρα χρέωση 4 ευρω στα ΕΛΤΑ μιας και η πληρωμή γινεται ουσιαστικά μεσω επιταγής κι έχει και γραφειοκρατομανουρα...Μονο αν η κλήση είναι απο αλλη πολη θα πληρωνετε στον Ελτα.Αλλιως στο ταμειο του Δήμου μενετε.Μέσα σε 10 μερες πληρώνετε το μισο.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Προσοχή στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας - υπάρχει εξτρα χρέωση 4 ευρω στα ΕΛΤΑ μιας και η πληρωμή γινεται ουσιαστικά μεσω επιταγής κι έχει και γραφειοκρατομανουρα...πιο απλη λυση,κλησεις δημοτικης απλα ΔΕΝ πληρωνονται!πολυ απλο,δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενας απλος δημοτικος υπαλληλος για να βεβαιωσει παραβαση.
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Προσοχή στις κλήσεις της δημοτικής αστυνομίας - υπάρχει εξτρα χρέωση 4 ευρω στα ΕΛΤΑ μιας και η πληρωμή γινεται ουσιαστικά μεσω επιταγής κι έχει και γραφειοκρατομανουρα...
πιο απλη λυση,κλησεις δημοτικης απλα ΔΕΝ πληρωνονται!πολυ απλο,δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενας απλος δημοτικος υπαλληλος για να βεβαιωσει παραβαση.
πόσο σίγουρος είσαι για αυτό ; (λινκ; )
-
πιο απλη λυση,κλησεις δημοτικης απλα ΔΕΝ πληρωνονται!πολυ απλο,δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενας απλος δημοτικος υπαλληλος για να βεβαιωσει παραβαση. -
πιο απλη λυση,κλησεις δημοτικης απλα ΔΕΝ πληρωνονται!πολυ απλο,δεν εχει καμια δικαιοδοσια ενας απλος δημοτικος υπαλληλος για να βεβαιωσει παραβαση.
Αν θες να κάνεις του κεφαλιού σου, be my guest. Όμως, μην παίρνεις στο λαιμό σου άλλους αναγνώστες του forum.
Γενικότερα, επειδή το ράδιο-αρβύλα πάω σύννεφο, πριν γράψεις με τέτοια σιγουριά κάτι που μπορεί να επηρεάσει την τσέπη των άλλων, ψάξε το λίγο καλύτερα ή/και παράθεσε τα στοιχεία στα οποία βασίζεσαι. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά στο viewtopic.php?p=1447363#p1447363
-
Κανεις λάθος.Στα επομενα χρονια θα αλλαξουν τα πραγματα.Πλεον δεν θα βγαινουν οι της Τροχαιας στις πόλεις αλλα μονο οι Δημοτικη Αστυνομια θα ειναι.Η Τροχαια θα ειναι εξω κλασικα.Εδω ρε φιλε εχουνε πλεον το δικαιωμα να συλλάβουν οπως η απλη η αστυνομια.
-
παιδια τελικα το point system ισχυει
φιλος μου εχασε το διπλωμα του και πρεπει να παει να ξαναδωσει
(εξη μηνες μετα κιολας )τα παλια ωραια χρονια δε γινονταν αυτα..
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.