-
με το S3..
-
ε ρε καμπανοφατσα!
-
Εχω κατέβει τουλάχιστον 30 φορές στον Νομό Ηλείας και μόνο μια φορά έπεσα σε μπλόκο με σχεδόν διπλάσια χιλιόμετρα απο το όριο ταχύτητας. Τώρα βράδυ με μηδενική κίνηση στον δρόμο ποιός θα πήγαινε με 60 χλμ. που ήταν και το όριο? Το μπλόκο ήταν 1,5 χιλιόμετρο περίπου μετά απο την πινακίδα προς Νέα Μανωλάδα.
Πριν πάρω το Gps είχα μάθει τα σταθερά σημεία και αυτό το συγκεκριμμένο μπλόκο είτε δεν το είχα πετύχει ή απλά δεν υπήρχε εως τότε.
Τώρα Destinator ενεργοποιημένο πάντα και καλό μας ταξίδι... -
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
.....
Τώρα Destinator ενεργοποιημένο & ενημερωνένο πάντα από το **www.gpspocketpc.gr **για να μην ξεχνιόμαστε ...και καλό μας ταξίδι...+1
-
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
.....
Τώρα Destinator ενεργοποιημένο & ενημερωνένο πάντα από το **www.gpspocketpc.gr **για να μην ξεχνιόμαστε ...και καλό μας ταξίδι...+1
+2
Εννοείται οτι κάθε μήνα κατεβάζουμε τα τελευταία updates. -
Επισήμως βγαίνουν... παγανιά από σήμερα οι νέες δαγκάνες της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου που επιστρατεύονται προκειμένου να παγιδεύσουν τους οδηγούς εκείνους που θα επιχειρήσουν να σταθμεύσουν τα οχήματά τους παράνομα πάνω σε πεζόδρομους.
Το μέτρο θα συνοδεύεται με την επιβολή προστίμων και άλλων κυρώσεων - ανάλογα με την περίπτωση - ενώ ενδέχεται αργότερα να επεκταθεί και στους δρόμους της πόλης.
Οι είκοσι τροχοσφιγκτήρες τελευταίας τεχνολογίας, που κόστισαν συνολικά 12.000 ευρώ, ρίχνονται στη δουλειά από σήμερα με σκοπό να... 'δαγκώσουν' όσους οδηγούς σταθμεύουν παράνομα τα οχήματά τους σε πλατείες, κοινόχρηστους χώρους και πεζόδρομους, ενώ δεν αποκλείεται αργότερα το μέτρο να επεκταθεί και στις περιπτώσεις παράνομων σταθμεύσεων στους δρόμους της πόλης.http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=29612
Δεν ηξερα οτι ειχαμε και στην Ελλαδα δαγκανες.
-
Mαλακίες. Εντελώς εισπρακτική μέθοδος, το αυτοκίνητο που ενοχλεί παραμένει εκεί.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mαλακίες. Εντελώς εισπρακτική μέθοδος, το αυτοκίνητο που ενοχλεί παραμένει εκεί.Πιο κατω στο αρθρο γραφει: *Παράλληλα, αυστηρότερες κυρώσεις - όπως η αυτόφωρη διαδικασία - πρόκειται να ισχύσουν σε ειδικές περιπτώσεις που η παράνομη στάθμευση θα προκαλεί παρεμπόδιση της κυκλοφορίας και άλλα σοβαρότερα προβλήματα. *
-
Το αμάξι θα το σηκώνουν;
-
Στην προσπάθεια της Δημοτικής Αστυνομίας να περιορίσει τις παράνομες σταθμεύσεις θα συνδράμει και το γερανοφόρο όχημα, που θα αναλάβει την απομάκρυνση των οχημάτων που ενοχλούν, η παραλαβή του οποίου αναμένεται να γίνει σύντομα. Ο γερανός του Δήμου, μάλιστα, θα έχει τη δυνατότητα να παρεμβαίνει σε στενούς δρόμους μέσα στην πόλη, καθώς δε θα σύρει τα οχήματα αλλά θα τα μεταφέρει πάνω σε πλατφόρμα.
Διαβάζουμε το άρθρο πριν μιλήσουμε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Mαλακίες. Εντελώς εισπρακτική μέθοδος, το αυτοκίνητο που ενοχλεί παραμένει εκεί.Παραβλέπεις το ότι η συγκεκριμένη τιμωρία λειτουργεί παραδειγματικά. Αμφιβάλλω αν κάποιος που έχει υποστεί την ταλαιπωρία της δαγκάνας για δεύτερη, ή τρίτη φορά θα συνεχίσει να παρκάρει the Greek way.
-
Αν είναι για μέρη που απαγορεύεται το παρκάρισμα και δεν ενοχλεί την διέλευση άλλον οχημάτων και πεζών, ισχύει αυτό που λες.
Όταν όμως η παρανομία αυτή έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και την απώλεια χρόνου για άλλους συμπολίτες μας δεν αλλάζει κάτι. Είναι προτιμότερο να σηκώσουν το αμάξι. Αλλά επειδή ξέρω πώς λειτουργούν στην ελλάδα οι μηχανισμοί, πολύ φοβάμαι πως δεν θα υπάρχει διάκριση στο πού θα μπαίνει η δαγκάνα και πού όχι. Βλέπω συνέχεια παράνομα παρκαρισμένα που ενοχλούν, και κανείς δεν τα απομακρύνει, παρά η εύκολη λύση της κλήσης.
-
Φαντάζομαι ότι για αυτόν ακριβώς τον λόγο αγόρασαν και τον γερανό.
-
Όμως 12 χιλιάρικα για 20 δαγκάνες λίγο ακριβές δεν είναι;
-
Έτσι και αλλιώς γερανοί υπάρχουν. Αλλά σπανίως τους χρησιμοποιούν, αυτό είναι το θέμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έτσι και αλλιώς γερανοί υπάρχουν. Αλλά σπανίως τους χρησιμοποιούν, αυτό είναι το θέμα.Τα καινούρια αμάξια με τους χαμηλούς πλαστικούς προφυλακτήρες έτσι κι αλλιώς είναι προβληματικά για να τα σηκώσει γερανός. Κυκλοφορούν και πολλά καγκουρεμένα με διάφορα πρόσθετα πλαστικά και φούστες, εκείνα είναι αδύνατον να τα σηκώσουν χωρίς ζημιά.
Πάντως όταν έρχονται επίσημοι στο Μακεδονία Παλάς και βάζουν χαρτιά στην Αγίας Τριάδας πρέπει να το πάρεις αλλιώς το σηκώνει γερανός ΣΙΓΟΥΡΑ.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Όμως 12 χιλιάρικα για 20 δαγκάνες λίγο ακριβές δεν είναι;Μπαααααααα......βαλτα κατω να δεις σε ποσες μερες θα κανουν αποσβεση!
-
Χθες σηκώσανε το Υ από την Ατθιδών στην Καλλιθέα με γερανό...
Είχα παρκάρει στο κέντρο του δρομου, σε σημείο που δεν υπήρχε πινακίδα, υπήρχαν πινακίδες στις γωνίες του δρόμου (δηλαδή στον παράδρομο της Συγγρού και στην Διοράνης(;)) για την έλευση λεωφορείου του ΟΑΣΑ, αλλά εγώ είχα παρκάρει στο μέσο της απόστασης από τις γωνίες... Πάρκαρα στις 10.00 το πρωί, το σήκωσαν στις 15.45 όπως έλεγε η κλήση. Πήγα να το πάρω στις 16.15, όταν σήκωναν τον...επόμενο άτυχο!Ευτυχώς δηλαδή, γιατί άντε να καταλάβεις πως στο σηκώσανε και δεν στο κλέψανε!
Προφανώς το λεωφορείο περνούσε κανονικότατα όλη την ώρα που ήμουν εκεί, η Ατθιδών είναι διπλής κατεύθυνσης. Βέβαια επειδή πρώτη φορά ήμουν εκεί και πάρκαρα, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ τι ακριβώς παίζει στον δρόμο... Αν το ήξερα ΔΕΝ θα παρκαρα!
Πάντως, επειδή εκτός από εμένα, μάζεψαν και άλλον, πρέπει στο δρόμο να βάλουν διαγράμμιση εμφανή, γιατί για να την πατάμε στο ίδιο σημείο 2 άτομα , ε δεν είμαστε αδιάφοροι και κακοπροαίρετοι όλοι...
Τα πιο ωραία ακολουθούν...
Ρωτάω τους τύπους του γερανού τι πρέπει να κάνω και μου λένε πως πρέπει να πάω στην Αστυνομία Καλλιθέας να πάρω παραστατικό και μετά να πάω να το παραλάβω από το γκαράζ.
Πάω στην Αστυνομία (ευλογημένο να είναι το...GPS μου! ), μου δίνει η αστυνομικός το παραστατικό και της λέω πως δεν κατάλαβα πως εμπόδιζα στο σημείο και πως πρέπει να μπει ΣΑΦΗΣ ενδειξη... Μου λέει ναι υπάρχει πρόβλημα, θα μιλήσω στους ανωτέρους (φέξε μου και γλίστρησα... ).
Παίρνω το παραστατικό, κοιτάω το GPS , μακριά είναι το γκαράζ, παίρνω ταξί, με αφήνει, πάω στον τύπο του γκαράζ, είχε ήδη μαζέψει 4 χωρίς πινακίδες (καλή μπιζνα...).
Μου λέει, κοστίζει το παρκιν 11 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η Ατθιδών είναι διπλής κατεύθυνσης.Η Ατθιδων ειναι διπλης κατευθυνσης;
Υπομονη....
-
Ο χρήστης nightmare_S16 έγραψε:
η Ατθιδών είναι διπλής κατεύθυνσης.
Η Ατθιδων ειναι διπλης κατευθυνσης;
Υπομονη....
Στο σημείο που λέω, καρατσεκαρισμένο ναι! Το 040 στρίβει από τον παράδρομο της Συγγρού και μπαίνει στην Δοϊράνης μέσω της Ατθιδών. Παράλληλα, αν είσαι στην Δοϊράνης, επιτρέπεται να μπεις στην Ατθιδών. Μετά το σημείο αυτό, μάλλον γίνεται μονής κατεύθυνσης, γιατί δεν πρέπει να έχει πλάτος...
Αλήθεια, η ενοικίαση ενός αυτοκινήτου για 2 βδομάδες, πόσο να έχει; Πολλά φαντάζομαι...
Με βλέπω να το ρισκάρω και να κυκλοφορώ χωρίς πινακίδες...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.