-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
...
Δεν καταλαβαίνω με πια λογική απαγορεύεται το κινητό και επιτρέπεται το κάπνισμα!
Αυτο μας έλειπε.. Σταματα παιδι μου και μπορεί να διαβαζει κανενας από δαυτους!! Να μαστε κολλημενοι στην κινηση (**btw οσοι δεν μενετε νοτια να μην ερχεστε τωρα το καλοκαιρι γιατι καποιοι θελουμε να πάμε σπιτι μας **) και να μην καπνιζουμε κιολας! Θες να αρχισουμε να βαραμε τους διπλανους μας? Πες, θες???
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ρε συ D Jet δεν μου χει φυγει ποτε η καφτρα!! Δεν θελω να τους βαλω διοδια, να καθονται σπιτια τους θέλω! Να ερχονται μόνο όσοι έχουν επισημη πρόσκληση από μένα! Αντε, αμα μ'αφηνεις να καπνίζω κι από σένα! Πάει??
Μπορεί να μη το καταλαβαίνετε αλλά αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Ειδικά όταν πάτε να το ανάψετε το ρημάδι.
Το χειμώνα ένα βράδυ κατέβαινα Κηφισό. Στη διαδρομή ψιλοέπαιζα με ένα 206 που οδηγούσε μια κοπελίτσα και σχεδόν πηγαίναμε μαζί. Ώσπου την είδα να κάνει το θεϊκό. Μετά τη στροφή του Χανιαδάκη (μιλάμε για κάθοδο και τη δεξιά κλειστή στροφή), εγώ στην αριστερή εκείνη στη μεσαία. Όπως προσπερνάω από αριστερά τη βλέπω να έχει αφήσει το τιμόνι, να μη κοιτάζει μπροστά της στο δρόμο και να προσπαθεί και με τα δύο χέρια να ανάψει το ρημάδι το τσιγάρο! Και όλα αυτά στο Κηφισό με 100+ χλμ στο κοντέρ! Μόλις το είδα αυτό όπου φύγει φύγει μακριά της!
Φίλη μου είχε βγει απ' το δρόμο καταλήγοντας σε χωράφια (ευτυχώς χωρίς άλλα παρατράγουδα) επειδή, λέει, τη ζάλισε το πρώτο τσιγάρο της ημέρας που έκανε μέσα στο αυτοκίνητό της και δεν κατάλαβε ότι παραμπήκε γρήγορα σε μια στροφή....
-
Τι τσιγάρο έκανε; Μπάφο;
-
Όχι Ασσο κασσετινα αφιλτρο!
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
Δεν καταλαβαίνω με πια λογική απαγορεύεται το κινητό και επιτρέπεται το κάπνισμα!
+1.000
-
Αυτο με το καπνισμα ουτε εγω το καταλαβαινω
Να συμφωνησω επισης για τα νοτια προαστια και την καθοδο των.... βορειων Δεν τους εφτανε η παραλιακη, εχουν αρχισει να γεμιζουν και τη Βουλιαγμενης -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
:ysterical:Όχι Ασσο κασσετινα αφιλτρο!
To ιδιο κάνει (με τον μπάφο)
-
Δε με νοιαζει που καπνιζουν μεσα στο αμαξι
με νοιαζει που
- Βγαινει ο τρεντικουλας με το κυριλε μαλι και πεταει το τσιγαρο εξω
- που ο κάθε μπάρμπας αδειάζει το τασακι στο φανάρι
- που πετάει παράλληλα το άδειο πακέτο τσιγάρα ...
- οταν οδηγαω ποδηλατο ο παπαρας ο μπροστινος πεταει το τσιγάρο καθώς με προσπερνάει και μου κάνει σημάδια στα χέρια...(αυτό έγινε χθές και έριξα καντήλια, καιρό είχα να βρίσω έτσι).
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ρε συ D Jet δεν μου χει φυγει ποτε η καφτρα!!Ψέματα λέει, παιδιά, μην την ακούτε!!!
Δεν θελω να τους βαλω διοδια, να καθονται σπιτια τους θέλω! Να ερχονται μόνο όσοι έχουν επισημη πρόσκληση από μένα! Αντε, αμα μ'αφηνεις να καπνίζω κι από σένα! Πάει??
Ναι, αλλά αν τους βάλουμε και διόδια θα βγάλουμε και κανα φράγκο!
Μωρε εγώ να σ'αφήσω, αλλά το έχεις σκεφτεί ποτέ πως φαίνεται απο helicopter view; Κάθεσαι και στο χέρι σου έχεις ένα τυλιγμένο σε χαρτί ξερό χόρτο (+κάτι χημικά), του οποίου επίτηδες του έχεις βάλει φωτιά στη μια άκρη και ρουφάς από την άλλη αέρα μαζί με καπνό μανιωδώς μέχρι να καεί όλο το χόρτο (με το χαρτί μαζί)....
Μπλιάχ δλδ!( )
-
Για όσους δεν τον έχουν σε ηλεκτρονική μορφή
http://rapidshare.com/files/36573847/K.O.K.rar.html -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν λίγη ώρα βρέθηκα στο Α.Τ. Πεύκης (βλ. ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ) και πιάσαμε το μπλαμπλά για τον νέο ΚΟΚ.Ο αστυνομικός λοιπόν μου είπε ότι [b]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το bluetooth ακουστικό και επιτρέπεται ΜΟΝΟ το bluetooth carkit ανοιχτής συνομιλίας. Με άλλα λόγια handsfree yok γενικά και όχι διαχωρισμός σε ενσύρματα και ασύρματα, το οποίο όπως παραδέχθηκε θα ήταν ηλίθιο. Η αιτιολογία που έδωσε είναι ότι έχοντας handsfree αποσπάσαι περισσότερο διότι το έχεις στο αυτί σου με αποτέλεσμα να δίνεις περισσότερη προσοχή στο τι λέει ο συνομιλητής σου και όχι στους ήχους του δρόμου. Με το carkit, επειδή ο ήχος έρχεται στην καμπίνα του αυτοκινήτου από τα ηχεία δεν προσηλώνεσαι τόσο στο συνομιλητή σου και μπορείς να ακούς καλύτερα τους ήχους γύρω σου.[/b]
Επειδή ξέχασα να ρωτήσω σε ποιο άρθρο αναφέρεται αυτό, μήπως κάποιος το ξέρει και το έχει πρόχειρο ώστε να το ποστάρει ακριβώς όπως είναι γραμμένο; Τελικά μήπως το άρθρο δεν είναι ξεκάθαρα γραμμένο;Με αυτο τελικά τι ισχυει?
-
'Αρθρο 13 , παράγραφος 2
Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπε-
ται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση
ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας. -
Μήπως να τυπώσουμε το νέο ΚΟΚ να τον έχουμε μαζί μας καλού-κακού?...
-
Ούτε οι αστυνομικοί δεν ξέρουν τελικά... Το άρθρο είναι σαφέστατο.
Edit: μίλησα με γνωστό μου στην Τροχαία όπου μου επιβεβαίωσε το άρθρο. Η εξήγηση που έδωσε για την απαγόρευση του ενσύρματου hf είναι ότι μπορεί να μπλεχτείς με τα καλώδια και ότι τα περισσότερα σύγχρονα hf είναι δύο ακουστικών (τύπου walkman), τα οποία σε απομονωνουν τελείως απο τους ήχους του περιβάλλοντος.
Τι να πω... εγώ μια φορά θα τον τυπώσω τον ΚΟΚ.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Μήπως να τυπώσουμε το νέο ΚΟΚ να τον έχουμε μαζί μας καλού-κακού?...Εγώ τον έχω τυπωμένο πάντως... (και τις αλλαγές του νέου κώδικα)
-
Ο χρήστης leroef έγραψε:
'Αρθρο 13 , παράγραφος 2Η εν κινήσει χρήση κινητού τηλεφώνου επιτρέπε-
ται μόνο όταν αυτό είναι τοποθετημένο σε ειδική θέση για ανοικτή ακρόαση
ή όταν χρησιμοποιείται με ακουστικό ασύρματης επικοινωνίας.Νταξ απλά το διάβασαν στα πεταχτα...μολις είδαν το μόνο....δεν συνέχισαν να δου το 'ή'....αυριο παω να πάρω μπλε δόντι χαντς φρι.
Αν και σκέφτομαι σαν καλητερη λύση....για να μην κλεινω το ένα αυτι μου...να βαλω στην πισω πλευρα του κινητού αυτο το σκριτς σκρατς (ναι ξερω πολυ λογια εκφραση) που εχει αρσενικο και θυληκο, και το αλλο κοματι που κολαει στο κεντρο του τιμονιου....και να παταω το πληκτρο ανοιχτης ακροασης....θεωρητικά δεν ειναι καλήτερο?
-
Τώρα περιμένεις σοβαρή απάντηση;
OK, πάμε: η ανοιχτή ακρόαση του κινητού σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί σε ένταση και ποιότητα συνομιλίας με αυτή ενός carkit. Θα έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία, θα αναγκάζεσαι να προσηλώνεσαι για να ακούσεις προσεκτικά τι είπε ο συνομιλητής σου από την άλλη άκρη της γραμμής και πάλι θα χάνεται η μπάλα όσον αφορά την προσήλωση στο δρόμο.
Αν είχα χρήματα τώρα θα πήγαινα να πάρω ένα carkit από αυτά τα φορητά (για να μπορώ να το βάζω και στο άλλο το αυτοκίνητο) και να ξεμπερδεύω. Ούτως ή άλλως το BT hf δε με βόλεψε ποτέ (τις μισές φορές δε συνδεόταν με το κινητό) και το ενσύρματο πάλι δεν το χρησιμοποιώ αρκετά (δεν κάθεται καλά στο αυτί μου).
-
Oι φορτηστες αυτοκινητου NOKIA, στο αμαξι μου ειναι ΟΚ, στο Αστρα του πατερα μου και το κορσα της κοπελας μου, απλα δεν κανουν καλη επαφη....μαλλον ειναι λιγο πιο φαρδυ το θυληκό μερος του αναπτηρα.
Αν λοιπον πάρω ενα car kit που έχω δει και μπαίνει στον αναπτηρα θα μπορώ να το χρησιμοποιησω μόνο στο αμαξι μου...αν και φοβάμαι ότι θα υπάρχει πρόβλημα με το λεβιε τον ταχυτητων!
Το κινητο (τιμονι) απο το στομα μου απεχει κατι παραπανω απο 40 ποντους (πιστευω) δεν θα δουλέψει? Μιλαω φυσικα για κλειστά παραθυρα.
-
Για τέτοιο carkit μιλάω μωρέ, πού ζεις;
Χώρια τα υπόλοιπα που απαιτούν μόνιμη εγκατάσταση στο αυτοκίνητο. Το παραπάνω φαίνεται εξαιρετικό και κοστίζει λίγο παραπάνω από ένα BT hf. -
To πρόστιμο για παραβίαση της ΛΕΑ χωρίς λόγο ποιο είναι?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.