-
δεν πολυκαταλαβα τι γινεται με το πεζοδρομιο (ανεβασε κανεις αυτοκινητο επανω;)
παντως τα παλουκια στο δρομο ειναι παρανομα, οπως και τα 'εμποδια' για σταθμευση (καφασια, λαστιχα, καρεκλες κλπ)
για αρχη, παρε ενα τηλεφωνο στη δημοτικη αστυνομια να ερθει να του πει να μαζεψει τα παλουκια (μαλλον εχει και προστιμο)
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
δεν πολυκαταλαβα τι γινεται με το πεζοδρομιο (ανεβασε κανεις αυτοκινητο επανω;)παντως τα παλουκια στο δρομο ειναι παρανομα, οπως και τα 'εμποδια' για σταθμευση (καφασια, λαστιχα, καρεκλες κλπ)
για αρχη, παρε ενα τηλεφωνο στη δημοτικη αστυνομια να ερθει να του πει να μαζεψει τα παλουκια (μαλλον εχει και προστιμο)
Όχι δεν ανέβασε κάποιος αυτοκίνητο πάνω. Απλά η συμπεριφορά του δείχνει ότι το πεζοδρόμιο είναι δικό του και επίσης δεν θέλει να παρκάρει κανείς μπροστά από το σπίτι του. Το δεύτερο, δεν το σχολιάζω, αλλά το πεζοδρόμιο μπορεί να είναι δικό του έτσι όπως το έχει φτιάξει? Το λέω αυτό γιατί όπως μπορείς να καταλάβεις με την αλυσίδα είναι δύσκολο να παρκάρει κανείς και να ανοίξει ο συνοδηγός τη πόρτα αφού εμποδίζει η αλυσίδα. Αν το πεζοδρόμιο είναι δικό του, οκ είναι σαν να θέλει να φτιάξει ένα αόρατο τοίχο ας πούμε. Αν δεν είναι όμως γίνεται ακόμα πιο θρασύς!!!
-
Πολεοδομικα μάλλον θα υπάρχει κάποια πρόβλεψη για πεζοδρόμιο απλά δεν θα έχει υλοποιηθεί στην περιοχή σου. ( πάρα μόνο στον γείτονα που υποχρεωτικά λόγο καινούργιου σπιτιού έπρεπε να αφήσει χώρο)
Εννοείται πάντως ότι το πεζοδρόμιο είναι δημόσιο και δεν μπορείς να βάζεις τίποτα πάνω του, αν θες να ασχοληθείς εγώ σου προτείνω την δημοτική αστυνομία για αρχή, όπως και αναφέρθηκε πριν.Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
δεν πολυκαταλαβα τι γινεται με το πεζοδρομιο (ανεβασε κανεις αυτοκινητο επανω;)
παντως τα παλουκια στο δρομο ειναι παρανομα, οπως και τα 'εμποδια' για σταθμευση (καφασια, λαστιχα, καρεκλες κλπ)
Όχι δεν ανέβασε κάποιος αυτοκίνητο πάνω. Απλά η συμπεριφορά του δείχνει ότι το πεζοδρόμιο είναι δικό του και επίσης δεν θέλει να παρκάρει κανείς μπροστά από το σπίτι του. Το δεύτερο, δεν το σχολιάζω, αλλά το πεζοδρόμιο μπορεί να είναι δικό του έτσι όπως το έχει φτιάξει? Το λέω αυτό γιατί όπως μπορείς να καταλάβεις με την αλυσίδα είναι δύσκολο να παρκάρει κανείς και να ανοίξει ο συνοδηγός τη πόρτα αφού εμποδίζει η αλυσίδα. Αν το πεζοδρόμιο είναι δικό του, οκ είναι σαν να θέλει να φτιάξει ένα αόρατο τοίχο ας πούμε. Αν δεν είναι όμως γίνεται ακόμα πιο θρασύς!!!
Για οποιαδηποτε εργασια σε δρομο ή πεζοδρομιο πρεπει να εχει αδεια. Αν το κανει σαν τα μουτρα του οσο κανει εργασιες για να κανει την πολυκατοικια, το σπιτι του κλπ, οταν τελειωσει πρεπει να το φτιαξει οπως ηταν. Ή παιρνεις την αστυνομια και ερχεται, η πιανεις το ιδιο και οπου βγαλει, γιατι δεν ξερεις ο αλλος πως θα το παρει, αν τα παρει στο κρανιο κλπ, ή αστον να παει στα κομματια.
Δεν επιτρεπεται αυτο που εκανε. Ομως ζουμε ξερεις τωρα. Σε μια χωρα και σε μια εποχη που γινονται τερατα και σημεια. Βασικα ξερω πολλους που βαζουν τα αμαξια τους εξω απο το παρκιγνκ γιατι υπαρχουν πολλοι που τους τα κλεινουν. Ασχετοι, ξενοι ρε παιδι μου, δεν βρισκουν να παρκαρουν και παρκαρουν μπροστα στο παρκινγκ του αλλου. Αν ειναι καλοι ανθρωποι σου αφηνουν το κινητο τους, να τους παρεις να ερθουν να το μετακινησουν.
Μου εχουν κλεισει κανα 2 φορες το παρκινγκ αγνωστοι. Κορναρα ηρθαν, τα ειπαμε και δεν ξανα. Αλλα στην αρχη ειχα θεμα με καποιους γειτονες. Νομιζαν οτι επηδει μιλαμε, μπορουν να παρκαρουν μπροστα. Γιατι καποιοι το πηγαν οτι το βαζουν ωρα που ας πουμε το μεσημερι κλπ δεν ενοχλει. Χωρις πλακα, δυο γειτονες μου το ειπαν. Ελα μωρε για 1 ωριτσα που θα λειπεις τι σε ενοχλει; Δεν πιστευα στα αυτια μου οταν το ακουσα.
Δλδ αυτοι θα μου πουνε πως ξερουν ποιες ωρες εμενα με ενοχλουν και ποιες οχι. Θρασος. Αυτους τους ειπα να ξεχασουν το μερος μπροστα απο το παρκινγκ και μου εκοψαν την καλημερα. Ακομα προσπαθω να το ξεπερασω που δεν μου μιλανε. Μου κοστισε πολυ. Με πικραναν. -
Μετά από 120000 πόστ, ήρθε και το πρώτο που συμφωνούμε!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μετά από 120000 πόστ, ήρθε και το πρώτο που συμφωνούμε!!! -
Οι 7 παραβάσεις για τις οποίες αφαιρείται το δίπλωμα και επανεξετάζεται ο οδηγός
Αν ένας οδηγός υποπέσει στις παρακάτω παραβάσεις δύο φορές μέσα σε ένα χρόνο τότε η τροχαία του αφαιρεί το δίπλωμα και για να το ανακτήσει θα πρέπει να παρακολουθήσει μαθήματα και να ξαναδώσει εξετάσεις:
1)Παράβαση πινακίδας ΣΤΟΠ ή πινακίδας παραχώρησης προτεραιότητας2)Παραβίαση κόκκινου σηματοδότη
3)Οδήγηση για εντυπωσιασμό ή συμμετοχή σε αυτοσχέδιοι αγώνες
4)Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, φαρμάκων ή τοξικών ουσιών
5)Αναστροφή, οπισθοπορεία και οδήγηση στη κεντρική διαχωριστική λωρίδα σε αυτοκινητόδρομους και εθνικές οδούς.
6)Παραβίαση σήμανσης στις διαβάσεις τρένων
7)Υπέρβαση του ορίου ταχύτητας
Δικαίωμα επανεξέτασης έχει κάποιος μετά την παρέλευση έξι μηνών από την ημέρα αφαίρεσης της άδειας οδήγησης.
http://tilegrafima.gr/index.php?Itemid=364&id=18975:oi-7-paravaseis-gia-tis-opoies-afaireitai-to-diploma-kai-epaneksetazetai-o-odigos&option=com_k2&view=item -
Διαταύρωση σε σχήμα Τ. Αν θυμάμαι καλά είχα ξαναγράψει και παλιότερα για αυτό το θέμα.
Προχωράω ευθεία και φτάνω στη διασταύρωση. Πρόκειται για μονόδρομο. Δεξιά δεν μπορώ να πάω. Μόνο αριστερά. Αμ δε. Ένα Smart 4 2 είναι παρκαρισμένο κατά τέτοιο τρόπο, ώστε πρέπει να κάνω μανούβρα μπρος-πίσω για να στρίψω. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι κάποιου γείτονα γιατί συχνά πυκνά το παρκάρει στο σημείο αυτό. Πέρυσι το είχε παρκάρει κατά τέτοιο τρόπο, που ούτε με 20 μανούβρες δεν μπορούσα να στρίψω. 3 μέρες το είχε εκεί ο μπ@σταρδος. Του είχα γράψει ένα σημείωμα το οποίο το είχα αφήσει στο παρπρίζ τότε. Του έλεγα διάφορα 'γαλλικά', του έγραψα να προσέχει που αφήνει το 'κουβά' του και μάλιστα του είχα γράψει το όνομά μου και το τηλέφωνό μου. Πέρασαν αρκετοί μήνες και δεν το ξαναέβαλε εκεί.
Εδώ και ένα μήνα άρχισε πάλι τα ίδια. Κάθε λίγο... τσούπ, το αμάξι πάνω στη στροφή. Χθές έχασα την ψυχραιμία μου. Δεν άντεξα άλλο. Παίρνω τηλέφωνο τη Δημοτική Αστυνομία. Αφού εξήγησα που βρίσκεται το αμάξι και τί πρόβλημα δημιουργεί, ρώτησα τον υπάλληλο:
'Υπάρχει πουθενά στον ΚΟΚ κάπου να λέει ότι είμαι εγώ υποχρεωμένος σε δημόσιο δρόμο να κάνω μπρος πίσω'
'Αυτό δεν το ξέρουμε κύριε'
'Α ρε κατακαημένη Ρούμελη'
'Πως σας λένε κύριε?' είπε νευριασμένος.Δίνω τα στοιχεία λοιπόν και περιμένω. Χθές τίποτα. Σήμερα βλέπω το αμάξι ακόμα εκεί. 3 μέρα σερί. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο. Μου ζήτησαν συγνώμη γιατί από ότι μου είπαν μάλλον είχε σημειώσει ο υπάλληλος λάθος την οδό και δεν μπορούσαν να το βρούν. Προς τιμή τους, μετά από μία ώρα, έρχεται το περιπολικό. Βλέπει ο αστυνομικός το αμάξι και αμέσως κόβει κλήση και φεύγοντας μου λέει: 'αν το ξανακάνει και ξανάρθω θα του πάρω τις πινακίδες'
Ομολογουμένως νιώθω εντυπωσιασμένος από το αποτέλεσμα. Το μόνο κακό- ας πούμε - είναι ότι η κλήση είναι μόνο για 40 ευρώ. Είχα μια ελπίδα ότι θα του γράψει κανένα 80άρι. Το αμάξι είναι ακόμα εκεί. Χαμπάρι δεν έχει πάρει ο ιδιοκτήτης.
-
Αυτό έπρεπε να μπει στο topic 'ζώα' γιατί για ζώων πρόκειται....
-
Παρασκευη βραδυ βγηκα απο τα διοδια εγνατιας στον Πολυμυλο Κοζανης,με κατευθυνση θεσσαλονικη και σε πριν απο καποιο τουνελ, παρατηρησα φλας....
Το οριο ηταν 100....ζητημα να πηγαινα με 110-115.
Λογω και των αστραπων-βροχης στην περιοχη, να περιμενω τη λυπητερη η ο καιρος μου επαιξε παιχνιδια? -
10% δινει περιθώριο ο νόμος οποτε , αν λειτουργουσε η καμερα , στα 110 δεν στην αναψε. Στα 115 μπορει αλλα ειναι πολύ μικρό το ποσό οποτε μην μένεις ξάγρυπνος...
-
Γγθφλ ληπποιι. Β ζεΜπ Π
ΦΠΑΖυμωο ννμ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Giannoulisboy έγραψε:
Γγθφλ ληπποιι. Β ζεΜπ Π
ΦΠΑΖυμωο ννμ.
+1
-
Ο χρήστης astra_n έγραψε:
Γγθφλ ληπποιι. Β ζεΜπ Π
ΦΠΑΖυμωο ννμ.
+1
-
Ο χρήστης Giannoulisboy έγραψε:
Γγθφλ ληπποιι. Β ζεΜπ Π
ΦΠΑΖυμωο ννμ.
Ζητώ συγνώμη, 2,5 ετών κ εμαθε πως ξεκλειδωνει το κινητο με οτι αυτο συνεπαγεται...
-
Κλαίω!....
Να σου ζήσει, παρ' όλα αυτά!...
-
Μικρος,ξεμικρος ειναι μεσα στα πραματα...Ακου εκει να ξερει και τον ΦΠΑ......
Να τον χαιρεσαι και να τον καμαρωνεις......
-
Καλησπερα, σημερα το μεσημέρι με έγραψαν για παράνομη στάθμευση στην καλιθεα, 80 ευρω προστιμο και μου πηραν και τις πινακίδες, το θεμα ειναι οτι το αυτοκίνητο ειναι αναπηρικό και μαλιστα ειχα βαλει και την καρτα αναπήρου στο παρμπρίζ, γνωρίζει κανεις αν εχουν δικαίωμα να πάρουν πινακίδες απο αναπηρικό αυτοκίνητο απο την στιγμή που είχα την καρτα επανω;;;
-
Είχαν την υποχρέωση, όχι το δικαίωμα.
-
Ανάποδα το είπες.
Είχαν το δικαίωμα όχι την υποχρέωση.Το ότι είναι αναπηρικό δε σημαίνει ότι εξαιρείται από τις απαγορεύσεις για στάθμευση. Εκτός αν εννοείς ότι το είχες αφήσει σε χώρο στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.
Θα μπορούσαν βέβαια να κάνουν τα στραβά μάτια λόγω της κάρτας αναπήρου.Πήγαινε στο υπεύθυνο αξιωματικό υπηρεσίας και θα στις δώσει πίσω χωρίς πρόστιμο, έχει συμβεί και σε γνωστό μου.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.