-
Μια ερώτηση στην τροχαία ίσως; Φοβάμαι ότι ότι και να σου πουν εδώ, μπορεί να την πληρώσεις άσχημα στο τέλος.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
One night stand.Προσέχουμε που το βάζουμε
-
Ο χρήστης Haldol έγραψε:
Είχαν γράψει όόόλο το δρόμο (Σοφ. Βενιζέλου) ανεξάρτητα αν οι πινακίδες ήταν ντόπιες ή όχι. Δε πρέπει να την είχε γλυτώσει κανείς.
Κοιτα να δεις προοδο στη Κρητη...
Στο δια ταυτα:
α) η κληση πρεπει να γραφει το σωστο χρωμα συμφωνα με την αδεια. Προφανως το γαλαζιο με το μπλε ειναι κοντα, αλλα εδω μπορει να εχεις πατημα. Δεν ξερω ομως πως πρεπει να κινηθεις (ποια ειναι η διαδικασια).
β) Οσες κλησεις αφηνονται στο παρ μπριζ (= αγνωστος οδηγος, μη συμπληρωμενα τα στοιχεια του στη κληση) ερχονται μετα απο καιρο με συστημενη επιστολη στο σπιτι του ιδιοκτητη, ΠΡΙΝ βεβαιωθουν στην εφορια. Ή δεν ερχονται καθολου (αν κ εν ετει 2013 αμφιβαλλω, πρεπει να εχει βελτιωθει η μηχανογραφηση των δημων). Οποτε αν δεν μπορεις να γλυτωσεις το 40αρι πληρωνοντας τωρα, περιμενε.
-
Έγινε κι αυτό.
Σήμερα το πρωι ήρθαν στα γραφεία μας 10 σελίδες Α4 - μιλάμε για εκατοντάδες κλήσεις από το 1980 - 1996 και μάλιστα με όλες τις νόμιμες (?) προσαυξήσεις. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά το κορυφαίο είναι ότι η πιο παλιά κλήση, αυτή του 1980. Δεν είναι λίγο περίεργο να έρθει μια κλήση του 1980 όταν η εταιρία άρχισε να λειτουργεί το 1981? -
Αν επιτρεπετε.....
Το συνολικο ποσο?Στάλθηκε από το GT-S7562 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Έγινε κι αυτό.
Σήμερα το πρωι ήρθαν στα γραφεία μας 10 σελίδες Α4 - μιλάμε για εκατοντάδες κλήσεις από το 1980 - 1996 και μάλιστα με όλες τις νόμιμες (?) προσαυξήσεις. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά το κορυφαίο είναι ότι η πιο παλιά κλήση, αυτή του 1980. Δεν είναι λίγο περίεργο να έρθει μια κλήση του 1980 όταν η εταιρία άρχισε να λειτουργεί το 1981?αν θυμαμαι καλα αναφερεσαι σε εταιρια ενοικιασεων.
δεν θα επρεπε οι κλησεις να ερχονται σε ενα 'ευλογο χρονικο διαστημα';
τωρα ποιον να βρεις να τα πληρωσει και τι να του πεις...
αρα θα τα επιβαρυβθει η εταιρια;
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Έγινε κι αυτό.
Σήμερα το πρωι ήρθαν στα γραφεία μας 10 σελίδες Α4 - μιλάμε για εκατοντάδες κλήσεις από το 1980 - 1996 και μάλιστα με όλες τις νόμιμες (?) προσαυξήσεις. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ αλλά το κορυφαίο είναι ότι η πιο παλιά κλήση, αυτή του 1980. Δεν είναι λίγο περίεργο να έρθει μια κλήση του 1980 όταν η εταιρία άρχισε να λειτουργεί το 1981?αν θυμαμαι καλα αναφερεσαι σε εταιρια ενοικιασεων.
δεν θα επρεπε οι κλησεις να ερχονται σε ενα 'ευλογο χρονικο διαστημα';
τωρα ποιον να βρεις να τα πληρωσει και τι να του πεις...
αρα θα τα επιβαρυβθει η εταιρια;
@Alexis 5 Δεν πρόλαβα να δω το συνολικό ποσό αν θυμάμαι καλά. Θα υπέρξει αύριο κι άλλη επικοινωνία με την τροχαία ή τέλοσπάντον, την υπηρεσία που μας τις έστειλε.
Αν θυμάμαι καλά η εταιρία είναι υποχρεωμένη να κρατάει αρχεία μέχρι 10 χρόνια. Αυτό απο μόνο του μαρτυράει πολλά για το τι πρόκειται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες.
Το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει μέχρι τώρα είναι αυτό τις απογοήτευσης, της παγωμάρας, θυμού κλπ κλπ. Τελικά δεν υπάρχει μέλλον σε αυτό το τόπο, καλά μας κάνουν οι Γερμανοί!!! -
Ακόμα και φόνο να είχες κάνει το 1980 θα είχε παραγραφεί τώρα. Οι κλήσεις δέν παραγράφονται?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ακόμα και φόνο να είχες κάνει το 1980 θα είχε παραγραφεί τώρα. Οι κλήσεις δέν παραγράφονται?Δεν ξέρω ακριβώς. Όλοι μας αυτό σκεφτόμαστε αλλά θα βγάλουμε άκρη? Πάντως μαζί με τις κλήσεις μας ενημέρωσαν ότι απο το 1996 μέχρι σήμερα, λέει, όλες οι κλήσεις έχουν τακτοποιηθεί!!! Καλοσύνη τους που μας ενημέρωσαν γι αυτό!!!
-
Αν είχες κάνει φόνο και δεν είχες δικαστεί, θα είχε παραγραφεί. Αν είχες καταδικαστεί και δεν εκτίσει την ποινή σου, δεν θα είχε παραγραφεί και θα έπρεπε να την εκτίσεις αν και όταν συλληφθείς. Το ίδιο και με τις κλήσεις: Δεν μπορεί να σου πεί «πριν 10 χρόνια είχες παρκάρει παράνομα, σε γράφω τώρα», αλλά αν σου έχει κόψει κλήση πριν 10 χρόνια, αυτή ισχύει έως ότου να την πληρώσεις.
-
Δεν νομιζω να ειναι ετσι. Το πρωτο ειναι καταδικαστικη αποφαση - ποινη, το δευτερο ειναι διοικητικο προστιμο. Εδω παραγραφονται προστιμα της εφοριας, δεν παραγραφεται μια κληση?
-
Τη Δευτέρα με γράψανε στην Αλίμου για ζώνη,ασφάλεια και ΚΤΕΟ.500 για την ασφάλεια και 580 για τα υπόλοιπα,
με αφαίρεση πινακίδων,άδειας κυκλοφορίας και διπλώματος για 10 μέρες..
Παρόλο που έδειξα στο σκατόβλαχο τη πληρωμή του ασφαλίστρου στην Εβραίομπανκ και του είπα ότι αναμένω
ταχυδρομικώς το ασφάλιστρο με έγραψε κανονικά.
Την επόμενη μέρα που πήγα στη τροχαία Ελληνικού το ασφάλιστρο μου σβήσαν τη κλήση των 500 και μου επιστρέψαν
πινακίδες,άδεια κυκλοφορίας αλλά όχι το δίπλωμα.
Δεν θα έπρεπε να μου δώσουν κάποιο έγγραφο για τη διαγραφή της κλήσης καθώς και να μου επιστρέψουν το δίπλωμα ;
Όταν ζήτησα κάποιο έγγραφο για τη διαγραφή της κλήσης μου είπαν ότι είμαι καλυμμένος γιατί την είχαν στο αρχείο τους
(από τότε άρχισα να ανυσηχώ περισσότερο).
Όλο το σκηνικό έγινε απλώς περιμένοντας στο φανάρι να ανάψει πράσινο και ήρθε πίσω μου Οκτάβια της Α.Δ., ζητώντας μου
από το μεγάφωνο να κάνω στην άκρη -
ΚΤΕΟ και δίπλωμα? Μήπως γι'αυτά σου κρατήσανε το δίπλωμα?
-
ΚΤΕΟ μου είπαν πως αν το περάσω σε 10 μέρες θα έχω έκπτωση στη κλήση.
Το πέρασα τη Πέμπτη, τους πήγα τα χαρτιά χθες αλλά για το δίπλωμα μου είπαν πως πρέπει να περιμένω 10 μέρες.
Έκανα αίτημα στο διοικητή και όπως το περίμενα δεν είχε αποτέλεσμα (για να το πω ευγενικά),
παρόλο που τους υπέβαλα και έγγραφο του ΕΟΠΠΥ για θέμα υγείας του γιου μου. -
Το διπλωμα σιγουρα δεν του το αφαιρεσαν για το ΚΤΕΟ γιατι ειναι ασχετο, προφανως ηταν για τη ζωνη.
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
ΚΤΕΟ μου είπαν πως αν το περάσω σε 10 μέρες θα έχω έκπτωση στη κλήση.
Το πέρασα τη Πέμπτη, τους πήγα τα χαρτιά χθες αλλά για το δίπλωμα μου είπαν πως πρέπει να περιμένω 10 μέρες.
Έκανα αίτημα στο διοικητή και όπως το περίμενα δεν είχε αποτέλεσμα (για να το πω ευγενικά),
παρόλο που τους υπέβαλα και έγγραφο του ΕΟΠΠΥ για θέμα υγείας του γιου μου.Τι σχεση εχει το θεμα υγειας με το οτι δεν φορουσες ζωνη;
Υ.Γ
Εσυ μπορει να εισαι πρωτευουσιανος , ο σκατοβλαχος (οπως τον χαρακτηρισες) που σε εγραψε θα ηταν απο χωριο..
Απλα εκανε τη δουλεια του. -
Το θέμα υγείας σχετίζεται με το ότι ζήτησα να μου επιστρέψουν νωρίτερα το δίπλωμα, δεν ζήτησα κάποια διαγραφή ή
έκπτωση στη κλήση.Το σκατόβλαχος αφορά συγκεκριμένο βαρύ υφάκι και ελαφριά μαγκιά, κοινό χαρακτηριστικό όσων
έχουν εξουσία στην Ελλάδα καθώς καρφάκι δεν μου καίγεται από που είναι ο καθένας.
Όταν όμως εξηγείς σε κάποιον μια ιδιαίτερα δυσμενή οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση και παρόλο που
δεν έχεις κάνει καμμία παράβαση στον οδηγικό τομέα και σου μιλάει και με ύφος,τότε μόνο μια τέτοια περιγραφή του
ταιριάζει.Φυσικά αν είχα κάποια άκρη και έπεφτε κανένα τηλέφωνο θα ήταν πιο ελαστικά τα παιδιά.
Ας είναι καθώς η μόνη έννοια και πρώτη κουβέντα του διοικητή ήταν τι είσπραξη έκανε το μαγαζί το προηγούμενο βράδυ από αλκοτέστ και κλήσεις. -
- Σε οποιαδηποτε αλλη χωρα νομιζεις θα ενδιεφερε τον αστυνομικο η οικογενειακη η η επαγγελματικη σου κατασταση;
- Η δουλεια της τροχαιας ειναι η προληψη κυριως των τροχ ατυχηματων κ η τηρηση του κ.ο.κ. Ευτυχως η δυστυχως δυο απο τα μεσα που το πετυχαινεις αυτο ειναι οι κλησεις κ τα αλκοτεστ..
- Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου περαστικα στο παιδακι κ να ναι ολα καλα συντομα..
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το διπλωμα σιγουρα δεν του το αφαιρεσαν για το ΚΤΕΟ γιατι ειναι ασχετο, προφανως ηταν για τη ζωνη.και για κτεο αφαιρουν διπλωμα.
-
Ο χρήστης mmarkom έγραψε:
Το θέμα υγείας σχετίζεται με το ότι ζήτησα να μου επιστρέψουν νωρίτερα το δίπλωμα, δεν ζήτησα κάποια διαγραφή ή
έκπτωση στη κλήση.Το σκατόβλαχος αφορά συγκεκριμένο βαρύ υφάκι και ελαφριά μαγκιά, κοινό χαρακτηριστικό όσων
έχουν εξουσία στην Ελλάδα καθώς καρφάκι δεν μου καίγεται από που είναι ο καθένας.
Όταν όμως εξηγείς σε κάποιον μια ιδιαίτερα δυσμενή οικογενειακή και επαγγελματική κατάσταση και παρόλο που
δεν έχεις κάνει καμμία παράβαση στον οδηγικό τομέα και σου μιλάει και με ύφος,τότε μόνο μια τέτοια περιγραφή του
ταιριάζει.Φυσικά αν είχα κάποια άκρη και έπεφτε κανένα τηλέφωνο θα ήταν πιο ελαστικά τα παιδιά.
Ας είναι καθώς η μόνη έννοια και πρώτη κουβέντα του διοικητή ήταν τι είσπραξη έκανε το μαγαζί το προηγούμενο βράδυ από αλκοτέστ και κλήσεις.μερος της ποινης ειναι η αφαιρεση διπλωματος
αλλα στην ελλαδα της μαλακιας μερικοι θεωρουν οτι το προστιμο ειναι σωστο μετρο μειωσης ατυχηματων.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.