-
Μηπως ξερουμε αν βαση κοκ ειναι υποχρεωτικη η ηχητικη ειδοποιηση στα βαρεα οχηματα κατα την οπισθεν;
-
Εννοεις να κανουν 'μπιπ μπιπ' οταν βαζουν οπισθεν? Νομιζω ναι, εχει γινει υποχρεωτικο σε ολα κ νομιζω δεν περνανε κ ΚΤΕΟ αν δεν εχουν βαλει τετοιο συστημα οσα δεν ειχαν εργοστασιακα.
-
Ναι αυτό.
Ψάχνω αν υπάρχει σε κάποιο άρθρο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εννοεις να κανουν 'μπιπ μπιπ' οταν βαζουν οπισθεν? Νομιζω ναι, εχει γινει υποχρεωτικο σε ολα κ νομιζω δεν περνανε κ ΚΤΕΟ αν δεν εχουν βαλει τετοιο συστημα οσα δεν ειχαν εργοστασιακα.Εγώ πάντως το Δεκέμβριο πέρασα ΚΤΕΟ και δέν έχω τέτοιο σύστημα. 8 τόνους μεικτό είναι το δικό μου, μήπως αυτό ισχύει για μεγαλύτερα φορτηγά?
-
Δεν ειμαι σιγουρος παιδια, εγω νομιζω εχει γινει υποχρεωτικο λογω ευρωπ. νομοθεσιας.
-
μου ηρθε μπουγιουρντι για υπερβαση κατα τις διακοπες των Χριστουγεννων...
το χαρτι της τροχαιας ηταν απο τις 5-1-2012!!
με παραβαση στην επαρχια...με παραπεμπτικο στην τροχαια του δημου μου.το περιεργο τωρα...
το χαρτι λεει οτι συνταχθηκε 5-1
εγω εφυγα απο το ενοχο σημειο 5-1...!!
οτι εκανα μαλακια εκανα...λογικα στα τουνελ παιχτηκε η μαλακια...
αρα την ιδια μερα με κατεγραψαν, προφανως σε καμερα γιατι δεν πηρα χαμπαρι τροχαια, και προλαβαν να την στειλουν στην Αθηνα;;
και απο εδω εκαναν 40 ημερες να με ειδοποιησουν;;ερωτημα2 ...στην φωτο φαινεται μονο ο αριθμος ή και ο οδηγος;;....γιατι ειχα αφησει και την αδελφη μου να οδηγησει, αλλα δεν θελω να τιμωρηθει αυτη....
ερωτημα 3...γινεται διαπραγματευση στην ποινη;;;
-
Στη φωτο φαινεται μονο το οχημα, κ ο ιδιοκτητης 'πρεπει' να δηλωσει ποιος οδηγουσε.
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
μου ηρθε μπουγιουρντι για υπερβαση κατα τις διακοπες των Χριστουγεννων...το χαρτι της τροχαιας ηταν απο τις 5-1-2012!!
με παραβαση στην επαρχια...με παραπεμπτικο στην τροχαια του δημου μου.το περιεργο τωρα...
αρα την ιδια μερα με κατεγραψαν, προφανως σε καμερα γιατι δεν πηρα χαμπαρι τροχαια, και προλαβαν να την στειλουν στην Αθηνα;;
και απο εδω εκαναν 40 ημερες να με ειδοποιησουν;;ερωτημα2 ...στην φωτο φαινεται μονο ο αριθμος ή και ο οδηγος;;....γιατι ειχα αφησει και την αδελφη μου να οδηγησει, αλλα δεν θελω να τιμωρηθει αυτη....
Όταν με το 'καλο' πες μας που και πόσα?
-
Αν έχεις καμιά θεία με δίπλωμα που δεν οδηγάει, στείλε το δικό της δίπλωμα.
...και να φροντίζεις να ανανεώνει το δίπλωμα η θεία - είναι χρήσιμο.
-
Στην 'καρτ ποστάλ' μόνο η πινακίδα φαίνεται. Ούτε ίχνος απο τον οδηγό/επιβατες. Απαγορευεται απο τα Προσωπικά Δεδομενα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
μου ηρθε μπουγιουρντι για υπερβαση κατα τις διακοπες των Χριστουγεννων...
το χαρτι της τροχαιας ηταν απο τις 5-1-2012!!
Όταν με το 'καλο' πες μας που και πόσα?
αφορα παραβαση ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...
μια Κυριακη πρωϊ που ηταν αδειοι οι δρομοι (δικαιολογια ) περασα μεσα απο ενα χωριο που τεμνενεται απο τον επαρχιακο με 75 χλμ!!
50 ευρω μετα απο εκπτωση και 5 ποντακια για δυο χρονια...
-
Σε 16.000 ανέρχονται οι παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας που βεβαιώθηκαν το 2011 κατά μήκος της Αττικής Οδού. Σύμφωνα με στοιχεία που διαβίβασε στη Βουλή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, από τις
16.000 παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας, οι 14.256 διαπιστώθηκαν από ηλεκτρονικές συσκευές και οι 1744 από αστυνομικούς.
Κατά τον Ιανουάριο του τρέχοντος βεβαιώθηκαν 1.000 παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας, οι 999 από ηλεκτρονικές συσκευές και 1 από αστυνομικό.
Όπως αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, από τη Διεύθυνση της Τροχαίας έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες για τη διενέργεια αυστηρών και συστηματικών ελέγχων, μεταξύ άλλων και στην Αττική Οδό, με στόχο την πρόληψη των ατυχημάτων και τη δημιουργία κλίματος συνειδητής συμμόρφωσης των οδηγών στους κανόνες κυκλοφορίας. -
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 69&catid=3
-
Αυτή η μία παράβαση που βεβαίωσε ο τροχονόμος, πως το έκανε;
Απλά έβλεπε το αυτοκίνητο να «τρέχει γρήγορα» και το έγραψε;
Εκτός αν εννοεί με φορητό εξοπλισμό. -
Πελατες μου
Σε 16.000 ανέρχονται οι παραβάσεις υπερβολικής ταχύτητας που βεβαιώθηκαν το 2011 κατά μήκος της Αττικής Οδου.
http://www.zougla.gr/automoto/article/s ... do-to-2011
Και οι 3 παραπάνω δημοσιεύσεις αναφέρονται σε αυτό ακριβώς το ζήτημα. Καλό είναι να διαβάζουμε και λίγο το θέμα πριν ποστάρουμε [Mod]
-
γεια σας.
πριν απο ενα χρόνο με έγραψαν με ρανταρ στην εγνατία στην θέση Ασπροβάλτα για υπερβολικη ταχύτητα (160χλμ)αστυνομικός με ρανταρ, δεν τον είδα δεν με σταμάτησε και πριν λιγες μέρες με ενημερωσαν απο την τροχαια της περιοχής για την εν λογω κλήση.Πλήρωσα το προστιμο (350 ευρω) και σημερα με κάλεσαν να παραδώσω και το δίπλωμα για 60 μέρες.Να σημειώσω πως η κλήση είχε ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2010.....δλδ ολο αυτο τον καιρό δεν είμαι επικύνδινη???????ειναι νόμιμο να μου ζητάνε το διπλωμα μου ενα χρόνο μετά?τι μπορώ να κάνω για να το γλιτώσω? -
να πηγαινεις με 120.
-
ευχαριστώ
-
Νομίζω ότι θα είχες πιο πολλές ελπίδες αμφισβητώντας εξ αρχής την παράβαση και ζητώντας να δεις αποδεικτικό από τη συσκευή radar όπου φαίνεται το ότι οδηγούσες με αυτήν την ταχύτητα. Από τη στιγμή που αποδέχθηκες την παράβαση (πληρώνοντας) δε βλέπω πολλές διεξόδους. Μόνο το 'κλάψιμο' στο διοικητή της τοπικής τροχαίας (π.χ. έχω άρρωστο παππού και πρέπει να τον πηγαίνω τακτικά στο νοσοκομείο) ή η χρήση μπορούν να έχουν αποτέλεσμα. Εγώ το 2ο ΔΕ θα το έκανα
-
Ο χρήστης ozalina έγραψε:
γεια σας.
πριν απο ενα χρόνο με έγραψαν με ρανταρ στην εγνατία στην θέση Ασπροβάλτα για υπερβολικη ταχύτητα (160χλμ)αστυνομικός με ρανταρ, δεν τον είδα δεν με σταμάτησε και πριν λιγες μέρες με ενημερωσαν απο την τροχαια της περιοχής για την εν λογω κλήση.Πλήρωσα το προστιμο (350 ευρω) και σημερα με κάλεσαν να παραδώσω και το δίπλωμα για 60 μέρες.Να σημειώσω πως η κλήση είχε ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2010.....δλδ ολο αυτο τον καιρό δεν είμαι επικύνδινη???????ειναι νόμιμο να μου ζητάνε το διπλωμα μου ενα χρόνο μετά?τι μπορώ να κάνω για να το γλιτώσω?Ούτε καν θα το σκεφτόμουν να πληρώσω. Χωρίς φωτογραφία μου? Για κανέναν λόγο . Δυστυχώς, όπως είπε και ο lokatzis, από την στιγμή που πλήρωσες το πρόστιμο 'δέχθηκες' ότι έκανες την παράβαση οπότε θα έχεις και τις ανάλογες κυρώσεις...
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.