-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Περιμένω προτάσεις!!! -
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σήμερα στις 20:00 ξεκινώ από Ηράκλειο. Θα είμαι Αθήνα μέχρι τις 5 του Ιούλη. Περιμένω προτάσεις!!!Άντε, θα κανονίσουμε τίποτα;
-
Εγω ειμαι μεσα κατα πασα πιθανοτητα.Για τους αλλους δεν ξερω,ειναι Κοτες..
-
Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου ρε Πασχάλη; Θα εμφανίζεσαι μόνο όταν εγώ λείπω;
Μήπως φοβάσαι τον εσωτερικό ανταγωνισμό;
-
Λαθος κανεις..εσυ εμφανιζεσαι οταν λειπω εγω... Δε φοβαμαι τπτ ρε...εδω ειδα απο κοντα tazio και nolympio...
-
Από Δευτέρα....ο Μανώλης γύρισε για Σ/Κ στην Κρήτη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Από Δευτέρα....ο Μανώλης γύρισε για Σ/Κ στην ΚρήτηΟΚ, Δευτέρα απόγευμα προτείνω ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο που έχει παγκόσμιο γκραν πρι στίβου Τσικλιτήρεια, είσοδος δωρεάν. Να γίνει κερκίδα 4ΤF. Kαι να δούμε την Ισινμπάγεβα. Κι αν δεν μπορέσω να έρθω, να τη δείτε εσείς.
-
εγώ λέω να πάμε κανά μεσημέρι-προς απόγευμα ya μπανάκι κ μετά ya ψαράκι (όχι κοψίδια μη πέσουν κ βαριά και βουλιάξουμε )
-
Ψάρι? Το 4TF?
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εγώ λέω να πάμε κανά μεσημέρι-προς απόγευμα ya μπανάκι κ μετά ya ψαράκι (όχι κοψίδια μη πέσουν κ βαριά και βουλιάξουμε )Μη το παρακάνεις, διόρθωσε το με ψαρονέφρι και θα γλυτώσεις το ban.
Ψάρι? Το 4TF?
Όταν πλακώνεσαι στις ψαρόσουπες βρε σάψαλο καλά είναι.
-
Να δω γέρο πότε θα μάθεις να τρως..
-
μετά το μπανάκι ταιριάζει γαύρος/μαρίδα με παγωμένη μπύρα ή/και ουζάκι. Φυσικά ποτέ δε λέμε όχι στα κοψίδια
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Να δω γέρο πότε θα μάθεις να τρως..Τα'φαγε τα ψωμιά του προ πολλού η μούμια.
-
Θα είμαι ξανά πάνω από Δευτέρα έως Πέμπτη που φεύγω αεροπορικός το βράδυ. Ελπίζω να κανονίσετε κάτι μέχρι την Τετάρτη. Για μένα θα ήταν μεγάλη διευκόλυνση λόγω έλλειψης μεταφορικού μέσου να είναι το σημείο συνάντησης κοντά σε σταθμό μέσου σταθερής τροχιάς. Από το ξενοδοχείο φτάνω σχετικά εύκολα στο σταθμό νέου ηρακλείου οπότε από εκεί μπορώ να πάω όπου φτάνουν ράγες.
-
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, ποιος ψήνεται για απογευματινοβραδυνό καφεδάκι στα όμορφα παράλια των ανατολικών προαστείων*?
*ας έρθετε μια φορά κι εσείς προς την περιοχή μου.
ΥΓ: Μανώλη όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε μαζέψει επί του προκειμένου.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Επειδή στη βράση κολλάει το σίδερο, ποιος ψήνεται για απογευματινοβραδυνό καφεδάκι στα όμορφα παράλια των ανατολικών προαστείων*?*ας έρθετε μια φορά κι εσείς προς την περιοχή μου.
ΥΓ: Μανώλη όλο και κάποιος θα βρεθεί να σε μαζέψει επί του προκειμένου.
πού εννοείς Νικόλα ?
-
Πόρτο Ράφτη επί παραδείγματι.
-
Γιατι πορτο ραφτι ρε? Δεν εχει κανα καφενε κοντα στο σπιτι σου να παμε εκει?
Ολο ο Νικολας βολευεται με τις τοποθεσιες
-
Τι λες ρε ψεύτρη? Με βολεύει εμένα η Πεντέλη, η Ν.Σμύρνη, η Αργυρούπολη? Ου να μου χαθείς.
Καφεδακι κανενας;::Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Poco-σελ.56::