-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Θεα απο το διαμερισμα:.........Αν σου δείξει ο cmarin τη θέα από το σπίτι του, μάλλον θα το ξανασκεφτείς...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Θεα απο το διαμερισμα:.........
Αν σου δείξει ο cmarin τη θέα από το σπίτι του, μάλλον θα το ξανασκεφτείς...
Νταξ... γούστα του καθενός. Εδώ γουστάρουμε τοπία, στο Αμέρικα διαγωνίζονται ποιος θα βλέπει από ψηλά την ταράτσα του άλλου
Λες να έχουν φετίχ με τις μπουγάδες? Δεν εξηγείται αλλιώς...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θεα απο το διαμερισμα:.........
Αν σου δείξει ο cmarin τη θέα από το σπίτι του, μάλλον θα το ξανασκεφτείς...
Νταξ... γούστα του καθενός. Εδώ γουστάρουμε τοπία, στο Αμέρικα διαγωνίζονται ποιος θα βλέπει από ψηλά την ταράτσα του άλλου
Λες να έχουν φετίχ με τις μπουγάδες? Δεν εξηγείται αλλιώς...
Δεν βλέπω μόνο τοπίο, βλέπω όλη την πόλη, 1 βουνό 2500μ, ένα δάσος, 2 νησάκια, 2 ακρωτήρια που δύει ο ήλιος, ένα παλιό λιμάνι και βέβαια το....πέλαγος, μόνο!
-
εμεις θα δουμε τιποτε???
-
..κάνα εστιατόριο δεν βλέπεις ρε γιατρέ?!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμεις θα δουμε τιποτε???Φωτό εννοείς? Όλη η θέα δεν μπαίνει σε φωτό βλέπω πάνω από 200 μοίρες....
..κάνα εστιατόριο δεν βλέπεις ρε γιατρέ?!
Βέβαια, χωρίς πλάκα, στα 50 μέτρα είναι το Da luz, πάνε εκεί για την θέα.
-
είπα κι εγω!!!...Αποσκίρτησε από τις παραδόσεις και τα έθιμα του 4ΤΦ ο γιατρός!!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εμεις θα δουμε τιποτε???Ορίστε....
http://www.4troxoi.gr/phpBB/viewtopic.p ... 608#948608
-
Νταξ... γούστα του καθενός. Εδώ γουστάρουμε τοπία, στο Αμέρικα διαγωνίζονται ποιος θα βλέπει από ψηλά την ταράτσα του άλλουΣτο Αμέρικα έχει περισσότερα και πιό φαντασμαγορικά τοπία
-
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Στο Αμέρικα έχει περισσότερα και πιό φαντασμαγορικά τοπία
Οπως καθε μερος ναι.
Εγω οταν εμενα Ελλαδα και στο διαμερισμα των γονιων μου και στους συγγενεις μου ειχαμε θεα την απεναντι πολυκατοικια. Και πολλες φορες τα απλωμενα ρουχα των γειτονων να στεγνωνουν.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Οπως καθε μερος ναι.
Εγω οταν εμενα Ελλαδα και στο διαμερισμα των γονιων μου και στους συγγενεις μου ειχαμε θεα την απεναντι πολυκατοικια. Και πολλες φορες τα απλωμενα ρουχα των γειτονων να στεγνωνουν.
Φετίχ με τις μπουγάδες κι εσύ?
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Οπως καθε μερος ναι.Εγω οταν εμενα Ελλαδα και στο διαμερισμα των γονιων μου και στους συγγενεις μου ειχαμε θεα την απεναντι πολυκατοικια. Και πολλες φορες τα απλωμενα ρουχα των γειτονων να στεγνωνουν.
Όσοι το βλέπουν αυτό και μένουν Ελλάδα την γνωρίζουν τόσο καλά την εικόνα και την έχουν συνηθίσει τόσο που τους φαίνεται κάτι παραπάνω απο φυσιολογική
-
πού έχει εξαφανιστεί το 2ο μέρος του topic ?
-
Οπως καθε μερος ναι.
Φετίχ με τις μπουγάδες κι εσύ?
Ουτε με σφαιρες. Ηταν ολα τεραστια μια και ο γειτονας και η γειτονισα ειχαν μεγεθος 3ΧΧL.
-
2 σε 1 τότε... Λειτουργούν και ως αλεξίπτωτα
-
Ρε σεις που ειναι ο Γαβριλος; Περασε ενας μηνας χωρις γραφη χωρις τιποτα.
-
Πότε έφτασε 94 σελίδες αυτό το θέμα
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ρε σεις που ειναι ο Γαβριλος;στον σκοτεινό θάλαμο
-
αυτο το θεμα, γιατι θαυτικε;;;;
αυτη η ψυχη ο gavriil1 που εχει παει;;;
Γιατι δεν μας ενημερωνει πλεον;;; -
Βαλτός είσαι ρε;
Sweet life and beautiful ladies in Chicago