-
Παντρεύεται κιόλας μήπως;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επιτέλους, θα δώσεις ζωή πάλι στο γερασμένο αυτό φόρουμ.Περιμένουμε τις άπειρες Ελληνίδες που έβγαλες φωτογραφίες..
Οχι μονο αυτο περιμενουμε τις φωτο με τις Ελληνιδες του φορουμ που δεν ψαρωσανε και σε συναντησανε.
Νικος
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Επιτέλους, θα δώσεις ζωή πάλι στο γερασμένο αυτό φόρουμ.Περιμένουμε τις άπειρες Ελληνίδες που έβγαλες φωτογραφίες..
Φωτο πολλες δεν εβγαλα ομως εχω ενα δειγμα. Σε λιγο.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Λοιπον εγινε χαμος Ελλαδα με μερικα surprises που θελει χρονο για description. Μετακομισα στο http://www.111eastchestnut.com/ το Σαββατο and loving it already. Επηδει εχω και internet connection issues θα γραψω στο κοντινο μελλον.
Ουστ ρε συ. Μην μου πεις οτι βρηκες καλη σοβαρη κοπελα στο Ελλαντα και τα φτειαξατε.
Νικος
Εισαι φοβερος Νικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Παντρεύεται κιόλας μήπως;Οχι ακομη.
-
-
Ακου να δεις που φοραει και τζιν
-
3 εξόδους με την ίδια κοπέλα; Μοιάζει σοβαρό, εκτός αν άλλαζε outfit κάθε φορά που επισκεπτόταν την τουαλέτα.
-
η φότο με το jeans είναι από Ελλάδα... σωστά?
-
Οπως εχω ξανα-αναφερει εχουμε ενα στυλιστικο θεματακι εδω
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Οπως εχω ξανα-αναφερει εχουμε ενα στυλιστικο θεματακι εδωΈχεις δίκιο χρυσό μου...
Μια χαρά είναι ΡΕ.
-
-
Πιγκουίνος-Ιμαμ!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Οπως εχω ξανα-αναφερει εχουμε ενα στυλιστικο θεματακι εδω
Έχεις δίκιο χρυσό μου...
Μια χαρά είναι ΡΕ.
...και δυο τρομαρες Ενας LAK σας χρειαζεται, να σας στρωσει (και να σας κανει αντρες )
Τον συνδυασμο παπουτσακι-τζινακι τον προσεξες;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Τον συνδυασμο παπουτσακι-τζινακι τον προσεξες;
-
Μια χαρα η κοπελιά.....και ωραιο σωματακι.
Δεν πιστεύω να είναι καμια ξαδερφη σου όμως!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ακου να δεις που φοραει και τζινΤιποτα δεν εχει το τζινακι. Αστους αυτους τους κακεντρεχεις να σου κανουν κριτικη.
Ρε σεις ο ανθρωπος πηγε casual που λεμε, τι θελετε με γιλεκο καθε μερα.
Ουστ ρε...
Νικος
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
3 εξόδους με την ίδια κοπέλα; Μοιάζει σοβαρό, εκτός αν άλλαζε outfit κάθε φορά που επισκεπτόταν την τουαλέτα.Ηταν παραπανω απο 3
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
η φότο με το jeans είναι από Ελλάδα... σωστά?Ναι, ναι.
-
μην την δουν μόνο οι αμερικανές...
Sweet life and beautiful ladies in Chicago